کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر بخواهیم طبق پلن ترید عمل کنیم باید در بالای این دو سوینگ وارد شویم و منتظر موچ ۳ پیشرو باشیم
هدف سقف کانال ، منتهی هنوز برای اظهار نظر زوده باید منتظر تایید نهایی باشیم
ریسک به ریوارد ۱ به ۱ البته اگر در قیمتمورد نظر اجازه ورود بده
سلام
دو محدوده قیمتی داریم که با حرکت به هر سوی یک سناریو در پیش خواهیم گرفت
کف قیمت 2660 و سقف قیمت 3165
اگر از کف قیمتی پایین تر بیاد وارد موج پنج از موج c شده ایم که خود به صورت ending diagonal تشکیل شده است
در این سناریو منتظر فشار خرید در محدوده 2500 خواهیم ماند و دوباره بررسی میکنم
و اگر قیمت بیش از سقف گفته شده حرکت کند وارد موج ۳ از ۱ ، پنج اصلی شده ایم
انتظار میره سقف کانال مورد هدف قرار داده باشه
پ.ن: ببخشید بخاطر کسالت زیاد نمیتونم تایپ کنم این پست به درخواست یکی از دوستان بود
سلام دوستان
من با آقای گودرزی مدیرامورمالی صحبت کردم گفتند تا آخرآذرکوره نصب میشه و تولید آزمایشی شروع میشه
حداکثر تولید انبوه تا آخر سال شروع بشه
دلار هم بعیده بیاد زیر 25 با این اوضاع واحوال
یه افشا گروه الف کافیه که سهم بره تو اوج اونم بعد از پایان مهلت خرید حق تقدم
واقعا حق تقدم مفت مفته 1300/:.yead.:/
خیلی جالبه سود 6 ماه 93 تومان، بدون طرح های توسعه جدید. یعنی سهم الان با p/e زیر 11 داره معامله میشه
حق تقدم بگو که چقد مفت دارن مفروشند. 40 درصد پایین تر از قیمت سهم
واقعا بازار خوابه
یادش بخیر که چقدر مفت حق تقدم میفروختند
عاشق کگازم از زمانی که احسان جان پیشنهادش داد - حوالی بهمن 1396 بود
شرکت زیاندهی که قرار بود زمین مهراباد بفروشه بره شمس اباد و هزینه های مالی رو صفر کنه
و امروز سهامدارهاش دارند لدت میبرنند
یک سهمی که همین راه میره فلوله است. امروز سهم سود آنچنانی نمی سازه بخاطر هزینه مالی ولی با فروش چهاردانگه و هجرت به شمس آباد سو سازی های جذاب رو باید ببنیم
عاشق کگازم
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
نظر