کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
[LEFT][SIZE=3][FONT=comic sans ms][COLOR=#4B0082]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#4B0082]
گزارش خوب پشت گزارش خوب
یکی از یکی بهتر دسبحا (گروه دارویی سبحان)
76 % تعدیل مثبت
اين هم نتيجه تحليل و خريد يك سهم با تكنيكال و بنيادي خوب و هيجان زده نشدن واسه فروش
مبارك سهامداران...
از فردا حق های سبحان دیدن دارن..
خیلی گفتم حواستون به این سهم باشه الانم میگم ارسال گزارش توی این روز و باز شدن بلافاصله سهم تو این روز خراب و نامه ای که تعدیل سود رو 18 درصد داده که نیازی به بسته شدن سهم نباشه همش بازی و دستکاری قیمت سهمه..
تا حالا بهترین گزارشو توی دارویی ها سبحان داده که اتفاقا مغفول ترین دارویی ها هم بوده..
صد و چند درصد پوشش توی نه ماه که اونم با دستکاری گزارش ها و پایین در نظر گرفتن قیمت فروش محصولات بوده در حالی که میدونیم بهترین فصل فروش دارویی ها زمستانه به طوری که دعبید در 9 ماهه 40 درصد پیشبینیشو پوشش داده و 60درصد پیشبینیشو گزاشته توی ماه زمستان محقق کنه و.. خلاصه همه چی رو شاید مهیا شده که از سبحان توقع یه تعدیل خیلی بالا رو داشته باشیم که مقدار دقیقش باید محاسبه بشه..
در ضمن حواستون باشه که سبحان امسال تجهیزات بسیار زیادی برای گسترش خط تولید خودش وارد کرده که قطعا پیش بینی سال ایندش تفاوت معناداری با امسال میکنه.. و در بین همگرویی هاش توقع بیشترین درصد افزایش پیشبینی نسبت به امسال رو داریم..
خلاصه پیشنهاد میکنم دوستان ضورت های مالیشو یه نگاه بندازن..
فردا هم که با اجرایی شدن توافق بازار صف خردیده و اینم که فرابورسه..خلاصه می در کف و دل در بر و معشوق به کام است..
یه خبر دارم که سود امسال احتمالا 600 تومن به زودی تعدیل میشه..
با توجه به سود امسال و سود سال ایندش خداوکیلی اگه سهمی بهتر از سبحان توی هر فیلیدی پیدا کردین بیاین بگین
من که خسته شدم از بس به تازه وارد های بورس و اونایی که تو ضرر هستن گفتم سبحان بخرید..
سجاد محمدی
علاقه مند به دانش اقتصاد
تحلیل گر فاندامنتال بازار سرمایه
خبرت چقدر موثقه همشهري؟
من چند وقته كه سهامداري كردم
یه خبر دارم که سود امسال احتمالا 600 تومن به زودی تعدیل میشه..
با توجه به سود امسال و سود سال ایندش خداوکیلی اگه سهمی بهتر از سبحان توی هر فیلیدی پیدا کردین بیاین بگین
من که خسته شدم از بس به تازه وارد های بورس و اونایی که تو ضرر هستن گفتم سبحان بخرید..
سبحان معاملاتش خيلي كم رمقه ولي انصافاً فروشنده نداره ،سهم خشك خشكه
طي هفته گذشته زير ٣٦٠٠ خريدار سهم بودم .خداييش يك حركت شارپ ٣٠ درصدي به بازار بدهكاره .
خبرهاي خوبي بهم رسيده وقتي ١٠٠ درصد شدم اطلاع رساني ميكنم.
شايد يه عده اي از اينجا بزنن زيرش!!!!!!
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
سبحان معاملاتش خيلي كم رمقه ولي انصافاً فروشنده نداره ،سهم خشك خشكه
طي هفته گذشته زير ٣٦٠٠ خريدار سهم بودم .خداييش يك حركت شارپ ٣٠ درصدي به بازار بدهكاره .
خبرهاي خوبي بهم رسيده وقتي ١٠٠ درصد شدم اطلاع رساني ميكنم.
شايد يه عده اي از اينجا بزنن زيرش!!!!!!
نظر