توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mey
    عضو فعال
    • Oct 2014
    • 4440

پاسخ : توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

تا گزارش 9..ماهه..چیزی نمانده...هر غلطی ..هم..کنید...سهم..راهش را..میره...مگر دستکاری..کنید صورت..مالی را..
    تا مجمع..بیخ..ریشتان..اویزانم.......
    آخرین ویرایش توسط mey؛ 2019/01/09, 10:50.
    پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

رنج..منفی بزن....یقه ..جر بده..هر غلطی دلت میخواهد انجام..بده...تا گزارش 9..ماهه راهی...نیست...
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
        عضو فعال
        • Oct 2014
        • 4440

کلا 5 روز تا گزارش 9..ماهه..مانده...همانطور..که..معلومه...دلقک بازیها شیبش بیشتر..شده..این..من را نسبت به..گزارش فوق العاده سهم...بسیار..امیدوار تر..میکنه........

نظر

• mey
          عضو فعال
          • Oct 2014
          • 4440

...هر..چه به..گزارش 9..ماهه داریم..نزدیک..میشیم..جفتک انداختنها داره بیشتر..میشه.....تقربا...4..ماه دیگه تا.مجمع داریم..90 درصد تقسیم...سود...و..احتمال زیاد 130..تا 160..تومان..هم...سود 97.......
          این..کنترل..کردنها...و بازی ها..از روی شکم..سیری..نیست...سهم..قراره...نان..بده..که اینا در تابلوی..معاملاتی دارند شکمشان را صابون..میزنند.

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

بالا..نخرید..خبیثند..اینا......

نظر

• Mohsen Mehrvarz
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1683

از عرضه های حقوقی ها استفاده بردیم

نظر

• deh-ab
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 213

با سلام
                امروز یه 80 هزارتایی مجدد اضافه شد.

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

...یعنی..پست تر از .دزدان امید..ندیدم...ولی..مهم..نیست..این هم ادب..میشه..همانند ...اسلاف..خبیثش

نظر

• mey
                    عضو فعال
                    • Oct 2014
                    • 4440

گزارش 9..ماهه..نزدیکه...بازار...میاد رو سهم..انوقت..دزدان امید..و...باباشون..هم..بگذارند برای فروش..بازار..خواهد..خرید.......اینا..که سهلند...100..برابر بزرگتر از اینها..هم..وقتی سهمی فاندش متحول بشه...و برای بازار..روشن..کاری از پیش نخواهند برد...این..لج..بازیهای ..احمقانه به ضرر خودشان تمام..خواهد شد.....

نظر

• mey
                      عضو فعال
                      • Oct 2014
                      • 4440

..........گزارش خوب بود...........در 3 ماهه سوم...تقربا به اندازه..کل 6 ماهه اول سود ساخته....یعنی 38 تومان در 3 ماهه سوم..سود محقق کرده........امسال راحت....115..تا 130...میسازد......4..ماه..دیگه..هم..مجمع..داره.... .100...110...تقسیم..خواهد..کرد........
                      با این روند سود سازی ..سود 98..میره بالا 150..تومان......سهم...سوپر..مفته...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1683

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                        ..........گزارش خوب بود...........در 3 ماهه سوم...تقربا به اندازه..کل 6 ماهه اول سود ساخته....یعنی 38 تومان در 3 ماهه سوم..سود محقق کرده........امسال راحت....115..تا 130...میسازد......4..ماه..دیگه..هم..مجمع..داره.... .100...110...تقسیم..خواهد..کرد........
                        با این روند سود سازی ..سود 98..میره بالا 150..تومان......سهم...سوپر..مفته...

14 میلیارد از سود خالص 58 میلیاردی شرکت رو به اندوخته انتقال دادن و بدین شکل از صورت مالی غیب کردن و این در حالیه که شرکتها طبق قانون باید 5% از سود خالص رو به عنوان اندوخته قانونی ذخیره کنند... بیشتر ازین میزان منع قانونی نداره البته
                        بهرحال اینا 24% از سود خالص شرکت رو اینا انتقال دادن و سود شرکت موقتا غیب شد . در حالیکه طی دوره مشابه سال قبل هم 7 % از سود خالص رو انتقال دادن!

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3238

به نظرم قیمتهای حدود 1000 تومان را خواهد دید ولی تا اون زمان حقوقی عزیز ما را به مرز سکته نرسونه.
                          Honesty is the best policy

نظر

• گرگین خان
                            عضو فعال
                            • Oct 2010
                            • 1095

با هر جنگولک بازی که در بیارن سهم به سمت 850تومان رهسپار خواهد شد

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

درود بر mey عزیز
                              احوالات؟
                              نمودار دتماد رو من یه بررسی کوچولو کردم.واقعیتش خودم هم دوست دارم بخرم دنبال یه محدوده خرید مناسب میگشتم.
                              اونطوری که من از نمودار متوجه شدم هدف این سهم پس از اصلاح کنونی شکست 740 تومن خواهد بود ممکنه هدف 1050 تومن باشه.
                              ولی چیزی که هنوز متوجه نشدم اینه که منفی کنونی تا کجا ادامه پیدا میکنه ؟شاید محدوده 505 تا 480 تومن محدوده مناسبی برای اتمام این منفی ها و برگشت به روند صعودی باشه.
                              بنظرم اگر رسید به اون محدوده خرید پله ای بد نباشه.اگر زیر اون محدوده هم اومد که خرید عالی میشه.
                              بالای 625 تومن بیاد میره برای شکست 740 تومن.بنظرم در میان مدت رسیدن به اهداف بالای 1000 تومن دور از انتظار نباشه.
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/01/21, 11:09.
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                درود بر mey عزیز
                                احوالات؟
                                نمودار دتماد رو من یه بررسی کوچولو کردم.واقعیتش خودم هم دوست دارم بخرم دنبال یه محدوده خرید مناسب میگشتم.
                                اونطوری که من از نمودار متوجه شدم هدف این سهم پس از اصلاح کنونی شکست 740 تومن خواهد بود ممکنه هدف 1050 تومن باشه.
                                ولی چیزی که هنوز متوجه نشدم اینه که منفی کنونی تا کجا ادامه پیدا میکنه ؟شاید محدوده 505 تا 480 تومن محدوده مناسبی برای اتمام این منفی ها و برگشت به روند صعودی باشه.
                                بنظرم اگر رسید به اون محدوده خرید پله ای بد نباشه.اگر زیر اون محدوده هم اومد که خرید عالی میشه.
                                بالای 625 تومن بیاد میره برای شکست 740 تومن.بنظرم در میان مدت رسیدن به اهداف بالای 1000 تومن دور از انتظار نباشه.
                                ...مخلص جناب .....عزیز...اقا...در تجدید دارایها..گذاران..عمر...میکنیم....دتماد...شکلر..را ..هم..گذاشتم..بیمه سبد....این هم..دارن بازیهای کفرا را سرش در میارن.....یادش بخیر...کفرا..چی بود..چی شد.....انصافا...تحلیل هایت...تومانی 1000..تومان..با این...استادان زپرتی تلگرامی فرق داره....جامع....زیبا....صادقانه.....ارادتمندتان..د ر تمام..ایام..

نظر

در حال کار...
                                X