توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

پاسخ : توليدمواداوليه داروپخش ( دتماد )

شرکت تولید مواد اولیه داروپخش سود هر سهم خود برای سال مالی 92 را با 22 درصد تعدیل مثبت مبلغ 3293 ریال اعلام کرد . همچنین شرکت در 9 ماهه نخست سال جاری مبلغ 2577 ریال این پیش بینی که معادل 78 درصد می شود را پوشش داده است .

شايان ذکر است شرکت دلايل تعديل را به شرح زير اعلام نموده است.

" افزايش فروش ناشي از تغيير در ترکيب محصولات خارج کردن محصولات با سود پايين و افزايش در فروش محصولات با سود بالا

افزايش در راندمان توليد و خريد مناسب"

هيئت‌مديره درنظر دارد مبلغ 500ر2 ريال را به ازاي هر سهم جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 92 پيشنهاد نمايد.
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• amirabbas2011
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 651

اخبار مجمع دتماد:

در مجمع امروز 300تومان سود نقدی تصویب شد

دراین مجمع در خصوص افزایش سرمایه از 12میلیاردتومان به 30 میلیارد تومان مطرح شد که از محل سود انباشته عملیاتی خواهدشدکه بعد از تهیه گزارش حسابرس وارسال به بورس مجمع فوق العاده برگزار میشود

نظر

• حمید89
        عضو فعال
        • Apr 2013
        • 378

امروز یک بنده خدایی موی دماغ شده بود
        خدایی اگر این کامنت رو میخونه یه پیام خصوصی به من بده
        ببنیم چرا داره این سهم رو میخره و چرا تا موقعی که من صف فروش رو جمع نکردم خرید نکرد؟
        دوست عزیز یه پیام خصوصی بده شاید با هم کنار اومدیم چون رقابت به ضرر هر دو نفر ماست.

نظر

• حمید89
          عضو فعال
          • Apr 2013
          • 378

باید اعتراف کنم کم آوردم
          از 1750 تومان دارم جمعش میکنم
          فقط امروز نبودم توی بازار که مثل اینکه خوشبختانه فشار فروش کم شده
          شناور سهم خیلی کمه و مثل اینکه چند نفر دیگه هم مثل بنده دارند جمع میکنند
          فقط نمیدونم اون سفارش 30000 سهمی برای فروش مال کیه که نه میفروشه و نه حذفش میکنه
          و هر روز هم با یک حاشیه مشخص از قیمت کف آپدیتش میکنه.
          130 میلیون دیگه نقدینگی مونده اما گذاشتم شاید 1500 هم دادن با پی بر ای 4 فیکس.
          سال قبل مثل سایر داروئیها جهش سود نداشت اما انرژیش برای امسال ذخیره شده.

نظر

• Dr.boursi
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 1348

این چه وضع خریدنه دیگه توی روز منفی روس سهم رنج مثبت میزنن... واقعا که نابغه اند اینا....

اون نابغه فکر حجم هم بکنه.... از پس فردا نمونه توی صف بی قایده تا 2 ماه ....
            آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/08/31, 10:10.
            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35711

پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1393/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)

به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت توليد مواد اوليه داروپخش طی نامه شماره مورخ 1393/07/27 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1393/12/29 با سرمایه 120,000 میلیون ریال مبلغ 3,751 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

پوشش 42 درصدی سود در 6 ماهه

دلایل تغییر اطلاعات واقعی دوره منتهی به 1393/06/31 (حسابرسی نشده) نسبت به اطلاعیه قبلی

عدم دسترسي به فروش در6ماهه اول سال ناشي از کاهش درخواست از طرف شرکتهاي داروسازي بوده وپيش بيني شرکت اين است که در6ماهه دوم فروش پيش بيني شده محقق نمايد ودر غير اين صورت در اولين فرصت نسبت به تعديل آن اقدام خواهد نمود

سایر اطلاعات:
              1) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/92 را در تاريخ هاي 05/12/91 ، 19/12/91(حسابرسي شده) و 31/03/92 مبلغ 473ر2 ريال ، در تاريخ هاي 30/07/92 و 18/10/92 (حسابرسي شده) مبلغ 700ر2 ريال ، در تاريخ 30/10/92 مبلغ 293ر3 ريال و در تاريخ 03/12/92 مبلغ 281ر3 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 403ر3 ريال محقق گرديد.

2) شرکت پيش بيني سود هر سهم سال منتهي به 29/12/93 را در تاريخ هاي 30/11/92 و 17/12/92 (حسابرسي شده) مبلغ 750ر3 ريال و در تاريخ 29/04/93 مبلغ 751ر3 ريال اعلام نموده است.

3) بر اساس اطلاعات ارسالي شرکت، هيئت‌مديره درنظر دارد مبلغ 750ر3 ريال را به ازاي هر سهم جهت تقسيم بين صاحبان سهام به مجمع عمومي عادي ساليانه سال مالي 93پيشنهاد نمايد.

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 6 ماهه منتهی به 1393/06/31 (حسابرسی نشده)

6 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 10 درصد افزایش
                2- سود ناخالص : 3 درصد افزایش

3- سود عملیاتی : 3 درصد افزایش
                4- سود خالص : 8 درصد افزایش

5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 6 ماهه : 159 ریال

نظر

• Dr.boursi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 1348

بعد از مدت ها خریدم رو توی دتماد تکمیل کردم...
                  علت ها...
                  کمترین پی به ایی دارویی...

بیشترین دی پی اس...
                  100% سودش رو تقسیم می کنه...
                  همین الان از بانک بیشتر سود میده...بیش ار 25% با دی پی اس 100%

سهم با مقدار بسیار جزئی نارکوتیک های خودش 7.49 % تونسته 32.58 % بودجه رو پوشش بده....
                  حال تصور کنید با فروش 100% نارکوتیک های خودش که در فصل زمستان بسیار پر مصرف هستند چند درصد بودجه رو پوشش میده؟

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

دو نکته دیگه در مورد سهم:
                    1- سهم از مهر ماه امسال فلورفنیکل دامی خود را راه اندازی نموده و از این محل 15% حداقل به سود شرکت افزوده خواهد شد(منبع مسئولین شرکت در نمایشگاه)
                    2- سهم انحصار داروی های نارکوتیک رو در ددست داره که برای نمونه قیمت رو میتونه تا چندین برابر افزایش بده برای مثال گزارش شش ماهه شرکت ...

شرکت تونسته قیمت نارکوتیک ها رو تا 4 برابر افزایش بده یعنی 400% رشد قیمت محصول....
                    یعنی به جای کیلویی 190 تومن فروخته 800 تومن خیلی راحت!!

حال بیام فرض کنیم شرکت مطابق پیش بینی بودجه خودشو پوشش بده و با همین قیمت 100% نارکوتیک های خودشو بفروشه!
                    479 تومن به سود هر سهم افزوده میشه...و سود نهایی شرکت با فرض پوشش بودجه خودش میشه 854 تومن و با پی به ایی 5 که حداقلشه قیمت هر سهم جای رشد تا 4200 تومن رو داره...

من اعتقاد دارم سهم 100% از قیمت امروز بازدهی خواهد داد....
                    جای تعجبه که بازار زحمت نداده حتی یکبار کدال رو بخونه و این سهم همچنان شناوره.....

نظر

• Dr.boursi
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 1348

شرکت کمتر از 220 نفروخته اونم توی سال پیش بوده والان توی پیش بینی 180 تومن لحاظ کرده...
                      آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2014/11/06, 12:04.

نظر

• PETROLEUM
                        Banned
                        • May 2014
                        • 853

نکته مهم دیگری که هست اینه که موجودی بالایی هم داره برای فروش :: این یعنی یک امتیاز مثبت دیگر

نظر

• Dr.boursi
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 1348

زیر مجموعه های تامین همگی افزایش سرمایه داشتن...
                          این گزارش هیئت مدیره سال 92 هستش که در مورد پارس و دتماد قراره اجرایی بشه ...نال بقیه شرکت ها اجرایی شدن...
                          علاوه بر اون میزان افزیاش سرمایه از 66% فکر کنم باید بیشتر باشه زیرا شرکت سود انباشته بیشتری نسبت به اون سال داشته ولی نکته مهم
                          افزایش سرمایه سهم از سود انباشته در حدود 70 تا 100% می باشد...
                          ارز اون جایی که سهم شناوری بسیار پایینی داره بعید می دونم بشه بیشتر خرید...
                          از دوستانم خبر افزایش سرمایه رو پیگیری می کنم....

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

متاسفانه خریدو فروش بسیاری از حقوقی ها در سهام کاملا غیر حرفه ای است....
                            رنج کشیدن رویه معمول برای انها شده....

نظر

• Dr.boursi
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 1348

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post

زیر مجموعه های تامین همگی افزایش سرمایه داشتن...
                              این گزارش هیئت مدیره سال 92 هستش که در مورد پارس و دتماد قراره اجرایی بشه ...نال بقیه شرکت ها اجرایی شدن...
                              علاوه بر اون میزان افزیاش سرمایه از 66% فکر کنم باید بیشتر باشه زیرا شرکت سود انباشته بیشتری نسبت به اون سال داشته ولی نکته مهم
                              افزایش سرمایه سهم از سود انباشته در حدود 70 تا 100% می باشد...
                              ارز اون جایی که سهم شناوری بسیار پایینی داره بعید می دونم بشه بیشتر خرید...
                              از دوستانم خبر افزایش سرمایه رو پیگیری می کنم....
                              راستی دوستان صبح زنگ زدم به امور سهام تماد...
                              گفتن برنامه ای برای افزایش سرمایه فعلا ندارن....

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

حسابرس هم به عدم افزایش سرمایه گیر داده...

67% افزایش سرمایه در مجمع بیان شد که توی امسال باید انجام بشه....
                                در هلدینگ سال 92 هم اشاره ای به آن شده....
                                حسابرس هم گیر به اون داده که چرا اجرایی نشده...

ولی در تماس با شرکت بیان شده که برنامه ای برای اجرایی کردن اون ندارن.....!!!

این سهم هی سود بانکی شیرین به شما خواهد داد.....

نظر

در حال کار...
                                X