اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #1546
    مدیر نظارت بر کارگزاران بورس:
    اعتباردهی نهادهای مالی بازار سرمایه استاندارد میشود

    فارس- مدیر نظارت برکارگزاران بورس گفت: با دستورالعمل سازمان بورس، اعتباردهی نهادهای مالی در بورس استاندارد و ضابطهمند میشود.

    محمدعطایی با اشاره به ابلاغ سال گذشته دستورالعمل کفایت سرمایه نهادهای مالی توسط سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار كرد: طبق این دستورالعمل همه نهادهای مالی فعال در بازار سرمایه شامل کارگزاران، شرکتهای تامین سرمایه، سبدگرانها و صندوقهای سرمایهگذاری ملزم به رعایت تناسب بین دارایی و بدهی شدهاند.
    وی ادامه داد: یکی از دغدغههای اصلی من و مسوولان بازار سرمایه رعایت اعتباردهی نهادهای مالی طبق ضوابط مشخص است. گاهی مشاهده شده یک شرکت کارگزاری با سرمایه یکی دو میلیارد تومانی، بیش از 7 میلیاردتومان اعتبار داده، تا بتواند مشتریان بیشتری جلب کند. چنین رویهای با مخاطرات و ریسکهای سنگینی همراه است.

    این مقام مسوول خاطرنشان کرد: بنابراین با توجه به دستورالعمل کفایت سرمایه نهادهای مالی، دستور العمل خرید اعتباری کارگزاران و سایر نهادهای مالی به زودی توسط سازمان بورس نهایی و ابلاغ میشود، تا از این پس هرگونه اعتبار دهی به مشتریان براساس ضوابط و مقرراتی انجام شود.

    عطایی افزود: این اقدام به معنای محدودیت یا کاهش سقف اعتبار نیست، بلکه همه نهادهای مالی از جمله کارگزاران میتوانند به تناسب سرمایه اسمی، به مشتریان اعتبار دهند و برای ارتقاي اعتباردهی نسبت به اعمال افزایش سرمایه اقدام کنند، تا از تسهیلات بیشتری برخوردار شوند.

    وی گفت: در پیش گرفتن این رویه و ضابطه مند کردن اعتباردهی نهادهای مالی به مشتریان حقوقی و حقیقی با این هدف انجام می شود، تا این گروه با خیالی آسوده فعالیت کرده و جوابگوی مشتری در شرایط منفی هم باشند.

    دستورالعمل کفایت سرمایه در بازار سرمایه مربوط به کلیه تعهدات نهادهای مالی از جمله تعهد پذیرهنویسی بوده و حتی اگر سبدگردانها و کارگزاران تعهداتی را نپذیرفته باشند، باید کفایت سرمایه لازم را رعایت کنند.

    در این میان به مانند بانکها که دارای کفایت سرمایه هستند، ضریب کاهنده بر روی داراییهای نهادهای مالی اعمال شده و قسمتی از داراییها به بدهیها گرفته شده و تعهدات آن دسته از تعهداتی که در صورت سال مالی منعکس شده باشد، لحاظ شده که از یک اعدادی نباید کوچکتر یا بزرگتر شود.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #1547
      مدیرعامل شرکت شستا؛
      هلدینگ های “شستا”به زودی دربورس عرضه مي شود


      با توجه به ارزش سهام شركت شستاو زير مجموعه هاي ان ،تمام هلدينگ هاي اين شركت بزودي در بورس عرضه مي شود .


      به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، محمدرضا حیدری رییس هیات مدیره کانون نهادهای سرمایه گذاری و مدیرعامل شرکت شستا در نشست بازار سرمايه گفت: بی شک بخشی از رونق کنونی بازار به تاثیر وضعیت فلزات اساسی،سهام پالایشگاه ها و شرکت های پتروشیمی بر شاخص و بخشی هم به نوسان نرخ ارزوابسته است که اين موضوع باعث استقبال عمومی از سهام این شرکت ها و رونق بازار سرمایه شده است.


      حيدري ادامه داد: با توجه به مسایل مربوط به افزایش سرمایه هلدينگ پتروشيمي از سوی سازمان حسابرسینتوانستيم اين شركت را به عنوان اولين هلدينگ شستا وارد بورس كنيم .


      وي افزود : در صدد ورود تمام هلدینگ های شرکت شستا به بورس هستيم وارزش سهام شرکت شستا و زیر مجموعه های آن حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان است.


      حيدر خاطر نشان کرد: بايد با ارایه پیشنهادات مثبت به دولت به گونه ای حرکت کرد تا سایر سهام های موجود در بازار نیز با روند روبه رشد مواجه شوند.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #1548
        بورس هنوز از سایر بازارها عقب است


        هنوز بورس کشور در مقایسه با رشد سایر بازارها و قیمتها بسیار عقب است و باز هم جا برای رشد دارد و اگر ریسک سیاسی خاصی وجود نداشته باشد پیشبینی میشود که این افزایش قیمت به سایر سهمها نیز تسری پیدا کند و پول خارج شده از بازار ارز و سکه، به سمت بورس سرازیر شود.


        زینت مرادی نیا - کارگزار بورس اوراق بهادار تهران - در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، وضعیت فعلی بورس را مورد توجه قرار داد و در مورد واقعی بودن قیمت سهام شرکتها گفت: هنوز بورس کشور در مقایسه با رشد سایر بازارها و قیمتها بسیار عقب است و باز هم جا برای رشد دارد.


        وی با بیان اینکه رشد بورس عمدتا متاثر از صنایع پتروشیمی، معدنی و فلزی بوده و این صنایع مورد توجه بازار است، افزود:بخش مهمی از علت اقبال بازار به این صنایع افزایش نرخ ارز است زیرا باعث شده است که این صنایع از فروش بر مبنای نرخهای جهانی و افزایش نرخ ارز بهره ببرند.


        مرادی نیا خاطرنشان کرد: این در حالی است که رشدی نصیب سایر صنایع همچون صنعت خودرویی، بانکها، مخابرات و ... نشده است و اگر ریسک سیاسی خاصی وجود نداشته باشد پیشبینی میشود که این افزایش قیمت به سایر سهمها نیز تسری پیدا کند و پول خارج شده از بازار ارز و سکه، به سمت بورس سرازیر شود.


        این فعال بازار سرمایه تاکید کرد: به عنوان مثال در صنعت خودرو قیمت ها در مواردی تا به کمتر از 30 درصد قیمت اوایل سال 1390تنزل یافته و قیمت سهام بانکها و مخابرات هم با کاهش شدید مواجه شده است . بنابراین افزایش شاخص متاثر از چند گروه بوده و بسیاری از شرکتها نقشی در افزایش شاخص نداشتهاند.


        به گفته مرادی نیا،در صورتیکه ریسکهای بینالمللی و سیاسی کاهش پیدا کند و پول بیشتری وارد بورس شود، مدل تصمیمگیری در بورس تهران تغییر کرده و دیگر فقط پیشبینی سود و سود کوتاه مدت مبنای تصمیمگیری قرار نخواهد گرفت بلکه ارزش جایگزینی نیز به عوامل تاثیرگذار در تصمیمگیری اضافه خواهد شد زیرا در حال حاضر ارزش بازار بسیاری از شرکتهای بورسی و بطور مشخص شرکتهای تولید کننده سیمان، در مقابل ارزش جایگزینی آنها ناچیز است.


        وی عنوان کرد: در صورتیکه در بازارهای رقیب همچون ارز و سکه افزایش قیمتی متصور نباشد و چشم انداز این بازارها کاهشی باشد، پولهایی که وارد این بازارها شده است طبیعتا وارد بازار سرمایه میشود زیرا سرمایهگذار به دنبال بازدهی است.


        مرادی نیا توقف نمادهای معاملاتی را از ریسکهای بورس دانست و اضافه کرد: ابهام در نرخ ارز در سرمایهگذاری در بورس تاثیرگذار است اما اگر نرخها تثبیت شود، سرمایه بیشتری به سمت بورس وارد خواهد شد.


        وی در مورد واقعی بودن یا نبودن قیمت شرکتها در بورس تهران گفت:با اطلاعات موجود و فعلی قیمت شرکتها غیر واقعی نیست ولی هر لحظه ممکن است که هر تغییر قابل توجهی بالاخص در نرخ ارز ، قیمت سهام شرکتها را تحت تاثیر قرار داده و در فهرست سهمهای مورد توجه بازار تغییر ایجاد کند.


        مرادی نیا با تاکید بر اینکه نرخهای بورس واقعی است و خیلی بیشتر از این جا برای رشد وجود دارد،تصریح کرد:بورس کشور در سال های 90 و 91 در مقایسه با سایر بازارها از جمله ارز،سکه، مسکن و حتی اوراق با درآمد ثابت رشد نکرده است.


        این کارگزار بورس با بیان اینکه رشد بورس بسیار عقبتر از سایر بازارها است، تصریح کرد:در حال حاضر بورس توجهی به ارزش جایگزینی شرکتها ندارد و کمتر سرمایهگذاری به دلیل ابهامات نرخ ارز، بلندمدت سرمایهگذاری میکند.


        به اعتقاد این فعال بورس اگر نرخ ارز تثبیت شود سرمایهگذاران بزرگ به سرمایهگذاری بلندمدت توجه خواهند کرد و در این زمان موضوع ارزش جایگزینی مطرح میشود.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #1549
          خصوصي سازي اعلام كرد
          7 شرکت دولتي در دیماه واگذار ميشود
          سنا- سازمان خصوصیسازی، سهام 7 شرکت دولتی را دیماه جاری از طریق فرابورس، مزایده و مذاکره واگذار میکند.
          بر پایه این گزارش، یک میلیون و 850 هزار سهم شرکت متال گستر (معادل37 درصد) به ارزش کل پایه 4 میلیارد و 489 میلیون و 950 هزار ریال از طریق مذاکره در دهمین ماه سال 91 عرضه خواهد شد.


          همچنین 17 هزار سهم شرکت عمران و مسکن سازان استان گلستان (معادل17 درصد) به ارزش کل پایه 19 میلیارد و 673 میلیون و 760 هزار ریال، 14 میلیون و 250 هزار سهم شرکت فولاد میبد (معادل 13/46 درصد) به ارزش کل پایه 45 میلیارد و 789 میلیون و 995 هزار و 250 ریال و 100 درصد ارزش نیروگاه اسلامآباد به ارزش کل پایه 16 هزار و 351 میلیارد و 435 میلیون ریال در دیماه جاری از طریق مزایده واگذار میشود.


          افزون بر این، 40 درصد سهام شرکت مدیریت تولید برق اصفهان شامل 60 هزار سهم به ارزش کل پایه 17 میلیارد و 117 میلیون و 580 هزار ریال و 40 درصد سهام شرکت صنعت فلز تیمره معادل 399 هزار و 900 سهم به ارزش کل پایه 580 میلیون و 254 هزار و 900 ریال روانه میز مزایده میشود.


          براساس این گزارش، 85 میلیون سهم سرمایهگذاری گسترش و توسعه صنعت (معادل 100 درصد) به ارزش کل پایه 982 میلیارد و 90 میلیون ریال از طریق فرابورس در دهمین ماه امسال عرضه خواهد شد.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #1550
            در ﭘﯽ ﭘﯿﮕﯿﺮی ھﺎی ﻧﻤﺎﺑﻮرس ﺑﻪ دﺳﺖ آﻣﺪ
            ﺷﻔﺎف ﺳﺎزی 4 ﻧﻤﺎدﻣﺘﻮﻗﻒ ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ

            ﺗﻮﻗﻒ ﺑﺮﺧﯽ از ﻧﻤﺎدھﺎی ﻣﻄﺮح ﺑﺎزار ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ در روز ﺟﺎری ﺳﺒﺐ ﺷﺪ ﺗﺎ روﻧﺪ ﺻﻌﻮدی ﺷﺎﺧﺺ ﻣﺘﻮﻗﻒ و ﺑﺎ اﻓﺖ 176 واﺣﺪی ﺑﻪ ﮐﺎر ﺧﻮد ﭘﺎﯾﺎن دھﺪ.

            در ھﻤﯿﻦ راﺑﻄﻪ در ﮔﻔﺘﮕﻮﯾﯽ ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ از ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﺷﺮﮐﺖ ھﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻧﻤﺎد آﻧﮫﺎ در روز ﺟﺎری ﻣﺘﻮﻗﻒ ﺷﺪ ﺑﺎﺧﺒﺮ ﺷﺪﯾﻢ ﮐﻪ
            ﺑﺮﺧﯽ از ﺷﺮﮐﺖ ھﺎی ﯾﺎدﺷﺪه ﺑﺎ ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺳﻮد ﺧﻮد ھﻤﺮاه ﻣﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

            ﺑﻪ ﮔﺰارش ﻧﻤﺎﺑﻮرس رﺣﯿﻤﯽ ﻣﺪﯾﺮ اﻣﻮر ﺳﮫﺎم ﭘﺎﻻﯾﺶ ﻧﻔﺖ ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس ﺿﻤﻦ اﺷﺎره ﺑﻪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﻧﺎﮔﮫﺎﻧﯽ ﺑﻮرس در ﺗﻮﻗﻒﻧﻤﺎد "ﺷﺒﻨﺪر" ﮔﻔﺖ: از آﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﺗﻮﻗﻒ ﻧﻤﺎد ﺷﺮﮐﺖ ﮐﺎﻣﻼً ﻧﺎﮔﮫﺎﻧﯽ ﺻﻮرت ﮔﺮﻓﺖ و از ﺳﻮی دﯾﮕﺮﺳﮫﺎم ﺷﺮﮐﺖ در روزھﺎیاﺧﯿﺮ از رﺷﺪ ﺧﻮﺑﯽ در ﺑﻮرس ﺑﺮﺧﻮردار ﺑﻮده ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻮرس ﺑﺮای ﮐﻨﺘﺮل ﺑﺎزار ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ اﻗﺪام ﺑﻪ اﯾﻦ ﺗﻮﻗﻒ ﻧﻤﻮدهاﻧﺪ.

            رﺣﯿﻤﯽ ﺧﺎطﺮﻧﺸﺎن ﺳﺎﺧﺖ: ﺳﻮد 6 ﻣﺎھﻪ ﺣﺴﺎﺑﺮﺳﯽ ﺷﺪه ﭘﺎﻻﯾﺶ ﻧﻔﺖ ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس ﺑﺎ ﺳﻮد ﻗﺒﻠﯽ ﺗﻔﺎوت ﭼﻨﺪاﻧﯽﻧﺨﻮاھﺪداﺷﺖ و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺷﺮﮐﺖ در ﮔﺰارش 9 ﻣﺎھﻪ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﻋﻮاﻣﻞ ﻣﺨﺘﻠﻔﯽ ھﻤﭽﻮن وﺿﻌﯿﺖ ﺑﺎزار ارز ، ﻗﯿﻤﺖ ﻧﻔﺖ در آﯾﻨﺪه وھﻤﭽﻨﯿﻦ ﺟﺰﺋﯿﺎت ﺑﻮدﺟﻪ ﺳﺎل آﺗﯽ ﮐﺸﻮر ﺑﺴﺘﮕﯽ دارد.

            از ﺳﻮﯾﯽ دﯾﮕﺮ ﻗﺮﯾﺐ ﻣﺪﯾﺮ ﻣﺎﻟﯽ ﺷﺮﮐﺖ ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ ﺷﯿﺮاز ﻧﯿﺰ ﺑﺎ اﺷﺎره ﺑﻪ وﺟﻮد ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ در اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﮔﻔﺖ: ﺑﻪ ﻧﻈﺮﻣﯽ رﺳﺪ دﻟﯿﻞ ﺗﻮﻗﻒ ﻧﻤﺎد ﺷﺮﮐﺖ ھﻤﯿﻦ ﻣﻮﺿﻮع ﺑﺎﺷﺪ.

            ﻓﯿﺮوزﻧﯿﺎ ﻣﺪﯾﺮﻣﺎﻟﯽ ﭘﺎﻻﯾﺶ ﻧﻔﺖ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﻧﯿﺰ درﮔﻔﺘﮕﻮ ﺑﺎ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻧﻤﺎﺑﻮرس دﻟﯿﻞ ﺗﻮﻗﻒ ﻧﻤﺎد ﺷﺮﮐﺖ را درﺧﻮاﺳﺖ ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻮرسﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ اراﺋﻪ اطﻼﻋﺎت ﺑﺎ اھﻤﯿﺖ داﻧﺴﺖ و اﻓﺰود: ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻮرس ﻧﻤﺎد ﺷﺮﮐﺖ را ﻣﺘﻮﻗﻒ ﮐﺮده و ﺷﺮﮐﺖ ﭘﺎﻻﯾﺶ ﻧﻔﺖﺗﺒﺮﯾﺰ در ﺣﺎل ﺑﺮرﺳﯽ ﺟﮫﺖ اطﻼﻋﺎت ﺧﻮاﺳﺘﻪ ﺷﺪه ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﺗﺎ ﺑﺎ اراﺋﻪ آﻧﮫﺎ ﺑﻪ ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻮرس ﺷﺎھﺪ ﺑﺎزﮔﺸﺎﯾﯽ ﻣﺠﺪدﻧﻤﺎد ﺑﺎﺷﯿﻢ.

            وی در ﺧﺼﻮص اﺣﺘﻤﺎل ﺗﻌﺪﯾﻞ ﺳﻮد در ﮔﺰارش ﺟﺪﯾﺪی ﮐﻪ ﺑﻪ ﺳﺎزﻣﺎن اراﺋﻪ ﺧﻮاھﺪ ﻧﻤﻮد اظﮫﺎرﻧﻈﺮ ﻧﮑﺮد.

            ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻣﺴﺌﻮل اﻣﻮر ﺳﮫﺎم ﺷﺮﮐﺖ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه ﻧﯿﺰ در ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺑﺎ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻣﺎ ﺿﻤﻦ اظﮫﺎر ﺑﯽ اطﻼﻋﯽ ازدﻻﯾﻞ ﺗﻮﻗﻒ ﻧﻤﺎد اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ اظﮫﺎر داﺷﺖ: ﺷﺮﮐﺖ ﺻﻨﺎﯾﻊ ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه در ﺣﺎل ﭘﯿﮕﯿﺮی ﻋﻠﻞ ﺗﻮﻗﻒ ﻧﻤﺎد ﺧﻮد ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ .

            ﮔﻔﺘﻨﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ اﺣﺘﻤﺎل ﺗﻌﺪﯾﻞ ﻣﺜﺒﺖ در ﺷﺮﮐﺖ وﺟﻮد دارد.

            در ﭘﺎﯾﺎن اﯾﻦ ﮔﺰارش ﺧﺎطﺮﻧﺸﺎن ﻣﯽ ﺷﻮد در ﺣﺎﻟﯽ ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻮرس اﻗﺪام ﺑﻪ ﺗﻮﻗﻒ ﻧﻤﺎد ﺷﺮﮐﺖ ھﺎی ﻣﺬﮐﻮر ﻧﻤﻮده ﮐﻪ ازاﺑﺘﺪای ﺳﺎل ﺗﺎﮐﻨﻮن ﭘﺎﻻﯾﺶ ﻧﻔﺖ ﺑﻨﺪرﻋﺒﺎس ﺑﺎ 290درﺻﺪ، ﭘﺎﻻﯾﺶ ﻧﻔﺖ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﺑﺎ 174 درﺻﺪ، ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ ﺷﯿﺮاز ﺑﺎ 179درﺻﺪ وﺻﻨﺎﯾﻊ ﭘﺘﺮوﺷﯿﻤﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎه ﺑﺎ 168 درﺻﺪ ﺑﺎزدھﯽ ﺟﺰء ﭘﺮﺑﺎزده ﺗﺮﯾﻦ ﺳﮫﺎم ﺳﺎل 91 ﺑﻮرس ﺑﻮده اﻧﺪ.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #1551
              سهامداران عمده به حد نصاب سهام شناور آزاد توجه کنند

              مدیر نظارت بر بورسها و بازارهای سازمان بورس و اوراق بهادار گفت:یکی از شرایط بسیار مهم در پذیرش و طبقه بندی شرکت ها در بازارها و تابلوهای بورس و فرابورس میزان سهام شناور آزاد ناشران است، برآورده کردن شرایط و الزامات مورد اشاره و حفظ آن از جمله وظایف سهامداران عمده شرکت هاست.


              به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، محمود رضا خواجه نصیری با بیان اینکه در شرایطی که تقاضای کافی برای سهام شرکت ها در بازار هست، دیگر بهانه ای برای عدم ایفای تعهدات وجود ندارد، به ناشران اوراق بهادار و سهامداران عمده توصیه می شود از فرصت های به وجود آمده جهت احراز نصاب های سهام شناور آزاد استفاده کنند.


              وی ادامه داد : بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران طبق مقررات، وظیفه نظارت بر رعایت شرایط پذیرش شرکت ها در تابلوهای بورس را بر عهده دارند و طبق دستورالعملهای مربوطه اختیار تعلیق پذیرش شرکت هایی که شرایط لازم را در هر بازار یا تابلو رعایت نمی کنند، را دارند.
              خواجه نصیری با اشاره به تعدد بازارها و تابلوها در بورس و فرابورس و ضوابط نقل و انتقال شرکت ها بین بازارها و تابلوهای بورس و فرابورس اضافه کرد با مهیا شدن این شرایط، انتقال بین بازارها، تابلوها به بورس و فرابورس امکان پذیر است و ضمن عدم سلب امکان خرید و فروش برای سرمایه گذاران جزء، سهامداران عمده و ناشران اوراق بهادار به دلیل از دست دادن مزیت های بازارها و تابلوهای بالاتر تنبیه می شوند.


              وی با بیان اینکه کاهش سهام شناور آزاد شرکت ها، ریسک نقد شوندگی سهام را افزایش می دهد، افزود : باید شرایطی فراهم شود که سرمایه گذاران با توجه به جایگاه هر شرکت در بازارها و تابلوهای بورس و فرابورس بتواند این ریسک را ارزیابی و مدیریت کند.


              مدیر نظارت بر بورسها و بازارهای سازمان بورسدر پایان با اشاره به این که متاسفانه برخی از سهامداران عمده شرکت ها به رغم فرصت های موجود جهت افزایش سهام شناور آزاد و رعایت نصاب های لازم (که هم به نفع شرکت و هم به نفع سهامداران است) نه تنها اقدامی در این خصوص انجام نمی دهند، بلکه خود در صف خریداران قرار می گیرند، به ضرورت اقدام جدی تر در خصوص این گونه شرکت ها و بهره گیری از تمام ظرفیت ها و ضمانت اجرایی در خصوص رعایت حد نصاب های سهام شناور آزاد (از جمله تعلیق پذیرش یا تنزل در تابلوهای بازارهای بورس و فرابورس) تأکید کرد.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #1552
                روند صعودی بازارهای جهانی پس از توافق مالی در آمریکا

                بازارهای جهانی در نخستین روز کاری سال ٢٠١٣ روند صعودی داشتند. روند صعودی بازرهای جهانی یک روز پس از تصویب لایحه مالی موسوم به «پرتگاه مالی» از سوی کنگره آمریکا صورت گرفت.


                بازارهای سهام آسیا در روز چهارشنبه از دوری آمریکا از "پرتگاه مالی" استقبال کردند. شاخص های سهام هنگ کنگ با ٢.٩ درصد، سیدنی ١.٢ درصد و سئول ١.٧ درصد رشد صعودی داشتند. بازارهای سهام ژاپن و چین امروز چهارشنبه تعطیل بودند.


                در اروپا نیز خرید و فروش بازار سهام امروز رونق داشت. شاخص بورس بریتانیا با ١.۸ درصد و شاخص بورس آلمان و فرانسه هر کدام با ١.۹ درصد رشد، در اوایل امروز خرید و فروش شدند.


                باراک اوباما، رییس جمهوری ایالات متحده سه شنبه شب اعلام کرد مصوبه کنگره برای جلوگیری از ورود آمریکا به «پرتگاه مالی» را امضا می کند. مصوبه کنگره برای تبدیل به قانون به امضای رییس جمهوری آمریکا نیاز دارد.


                مجلس نمایندگان آمریکا این لایحه را سه شنبه شب با ۲۵۷ رای موافق در برابر ۱۶۷ رای مخالف تصویب کرد. لایحه ابتدا اوایل روز سه شنبه در سنای آمریکا با ۸۹ رای موافق در برابر ۸ رای مخالف به تصویب رسید.


                انتظار می رود بازارهای سهام آمریکا امروز چهارشنبه به تصویب لایحه در کنگره این کشور واکنش مثبتی نشان دهند.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

                  #1553
                  بورسهای کشور شنبه تعطیل هستند
                  سیدعلی حسینی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی فارس، در رابطه با وضعیت فعالیت بازار سرمایه کشور در روز شنبه آن هم با توجه به تعطیلی ادارات و دانشگاه ها ، اظهار داشت: در نوبت قبل که تهران به دلیل آلودگی هوا تعطیل شده بود، بانک ها از طریق شعب خود فعال بودند. برای همین بورس های کشور هم در آن زمان باز بودند.

                  وی ادامه داد: اما با توجه به تصمیم اخیر گرفته شده در مورد تعطیلی همه ادارات در روز شنبه ، همه بورس های کشور و بازار سرمایه هم در روز 16 دی تعطیل هستند.
                  سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #1554
                    افت شاخص بورس، از نشانه های ترکیدن حباب بورس است

                    محمد علی شهدایی، کارشناس بازار سرمایه، با تأکید بر اینکه بازاربورس حبابی است، گفت: افت شاخص سهام درچند روز گذشته نشان دهنده ترکیده شدن حباب بازار سرمایه است.


                    محمد علی شهدایی، کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه رشد شاخصها، معلول رشد تورم بوده، اظهار داشت: قیمت سهام شرکتها معلول رشد تورم بود زیرا بهای سهام شرکتها هیچگاه رشد ذاتی نداشتهاند و سودآوری این گونه شرکتها به دلیل اختلاف نرخ ارز و افزایش آن بوده است.


                    به گفته شهدایی، افت شاخص سهام، به دلیل افزایش توزیع محصولات شرکتها نبوده و بورس توانیی تحمل این میران حجم نقدینگی را در خود نداشته و به همین دلیل شاهد ریزش شاخص بورس هستیم.


                    شهدایی ادامه داد: این طبیعی بود، در حالی که ریسک سرمایه گذاری در بازارهای موازی با بازار سرمایه مانند بازار طلا، ارز و حتی مسکن در شرایط فعلی بالا رفته، تقاضا به سمت بازار بورس سوق پیدا کند.


                    وی معتقد است: افزایش فعلی شاخصها ماهیت رشدی داشت، اما درواقع این افزایش رشد ارزشی نبود. شاخصهای رشدی مانند فنر باز شدهای هستند که حرکت دارند اما قدرت ندارند.


                    بنابر اظهارات شهدایی، شرکتهای فولادی و پتروشیمی به دلیل تضعیف پول ملی و اخذ ارز مبادلاتی برای تولید محصولات خود و صادرات آن و به واسطه افزایش نرخ ارز رقم قابل توجهی سود داشتند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

                      #1555
                      در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      افت شاخص بورس، از نشانه های ترکیدن حباب بورس است

                      محمد علی شهدایی، کارشناس بازار سرمایه، با تأکید بر اینکه بازاربورس حبابی است، گفت: افت شاخص سهام درچند روز گذشته نشان دهنده ترکیده شدن حباب بازار سرمایه است.


                      محمد علی شهدایی، کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه رشد شاخصها، معلول رشد تورم بوده، اظهار داشت: قیمت سهام شرکتها معلول رشد تورم بود زیرا بهای سهام شرکتها هیچگاه رشد ذاتی نداشتهاند و سودآوری این گونه شرکتها به دلیل اختلاف نرخ ارز و افزایش آن بوده است.


                      به گفته شهدایی، افت شاخص سهام، به دلیل افزایش توزیع محصولات شرکتها نبوده و بورس توانیی تحمل این میران حجم نقدینگی را در خود نداشته و به همین دلیل شاهد ریزش شاخص بورس هستیم.


                      شهدایی ادامه داد: این طبیعی بود، در حالی که ریسک سرمایه گذاری در بازارهای موازی با بازار سرمایه مانند بازار طلا، ارز و حتی مسکن در شرایط فعلی بالا رفته، تقاضا به سمت بازار بورس سوق پیدا کند.


                      وی معتقد است: افزایش فعلی شاخصها ماهیت رشدی داشت، اما درواقع این افزایش رشد ارزشی نبود. شاخصهای رشدی مانند فنر باز شدهای هستند که حرکت دارند اما قدرت ندارند.


                      بنابر اظهارات شهدایی، شرکتهای فولادی و پتروشیمی به دلیل تضعیف پول ملی و اخذ ارز مبادلاتی برای تولید محصولات خود و صادرات آن و به واسطه افزایش نرخ ارز رقم قابل توجهی سود داشتند.
                      با سلام همین تحلیل ها باعث شد که کار بازارسرمایه دیگه تمام شود و به نظر می رسد هیچ امیدی به رشد نباشد ببینیم با سقوط بازار سرمایه و کاهش قیمت شرکت های سود ساز برای سال آینده و 50 درصد زیر ارزش واقعی خود معا مله شدن سهم های بنیادی آقایان راحت میشود و برای همیشه این بازار را تخته کنند تا خیال همه راحت شود تورم داره کمر مردم را میشکنه یکی نیست بیاید یک راه حل اساسی ارایه کند فقط به فکر قیمتهای سهم مردم در تالار بورس هستند هر روز حباب حباب دیگه شوش در اورند x-(
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                      نظر

                      • سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

                        #1556
                        در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                        افت شاخص بورس، از نشانه های ترکیدن حباب بورس است

                        محمد علی شهدایی، کارشناس بازار سرمایه، با تأکید بر اینکه بازاربورس حبابی است، گفت: افت شاخص سهام درچند روز گذشته نشان دهنده ترکیده شدن حباب بازار سرمایه است.


                        محمد علی شهدایی، کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار ایلنا با بیان اینکه رشد شاخصها، معلول رشد تورم بوده، اظهار داشت: قیمت سهام شرکتها معلول رشد تورم بود زیرا بهای سهام شرکتها هیچگاه رشد ذاتی نداشتهاند و سودآوری این گونه شرکتها به دلیل اختلاف نرخ ارز و افزایش آن بوده است.


                        به گفته شهدایی، افت شاخص سهام، به دلیل افزایش توزیع محصولات شرکتها نبوده و بورس توانیی تحمل این میران حجم نقدینگی را در خود نداشته و به همین دلیل شاهد ریزش شاخص بورس هستیم.


                        شهدایی ادامه داد: این طبیعی بود، در حالی که ریسک سرمایه گذاری در بازارهای موازی با بازار سرمایه مانند بازار طلا، ارز و حتی مسکن در شرایط فعلی بالا رفته، تقاضا به سمت بازار بورس سوق پیدا کند.


                        وی معتقد است: افزایش فعلی شاخصها ماهیت رشدی داشت، اما درواقع این افزایش رشد ارزشی نبود. شاخصهای رشدی مانند فنر باز شدهای هستند که حرکت دارند اما قدرت ندارند.


                        بنابر اظهارات شهدایی، شرکتهای فولادی و پتروشیمی به دلیل تضعیف پول ملی و اخذ ارز مبادلاتی برای تولید محصولات خود و صادرات آن و به واسطه افزایش نرخ ارز رقم قابل توجهی سود داشتند.
                        این احمقانه ترین مطلب اقتصادی بود که اخیرا خوندم این فرد بره بز بچرونه با این سطح دانش اقتصادی کسی که بعد از رشدی اینچنین بزرگ و کاهشی چنین کوچک دم از ترکیدن حباب میزنه و رشد سوداوری به واسطه کاهش حقیقی و ملزوم رشد ارز رو خیالی و غیر واقعی میدونه!!البته اینها میدونن ولی روی باند بازی و سیاسی کاری میان چرت وپرت تلاوت میکنن..........
                        آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2013/01/04, 22:42.
                        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

                        نظر

                        • rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

                          #1557
                          ریزش شاخص بورس از حباب نیست/اثر دو عامل بیرونی




                          شاهین شایان آرانی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در رابطه با وضعیت روزهای اخیر بازار سهام که با ریزش بیسابقه و 690 واحدی شاخص بورس و تداوم کاهش قیمت سهام اکثر شرکتهای بزرگ و اعتراض سهامداران همراه شده، اظهار داشت: با توجه به متغیرهای حاکم بر بازار سرمایه، این ریزشها به دلیل حبابی بودن بازار سهام نیست و نمیتوان این روند را به حبابی بودن چند وقت گذشته ربط داد.

                          وی افزود: ترکیدن حباب قیمتها در همه بازارهای سهام هنگامی رخ می دهد که قیمت اکثر شرکتها بدون دلیل رشد فزایندهای از ازرش ذاتی کرده و بدون هیچ اتفاق خاصی هم با سقوط قیمت مواجه شوند. بنابراین میتوان گفت روند روزهای اخیر بازار سهام ناشی از لزوم اصلاح قیمتها و نقش دو عامل در آن است.

                          این کارشناس ارشد بازارهای مالی جهانی ادامه داد: طبق بررسی به عمل آمده از شرایط حاکم بر اقتصاد کشور، نخستین عامل مؤثر بر بازار سرمایه ناشی از انتظارات فشارهای تورمی به دلیل احتمال اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانهها است.

                          شایان آرانی افزود: عامل دیگر هم برخی مسائل سیاسی مربوط است. به همین دلیل اکثر فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران تصور مبهمی از آینده اقتصاد کشور و حداقل 6 ماه آینده دارند که نتیجه کوتاه مدت آن، رشد ارز و سکه است.

                          وی در بخش دیگری از اظهارات خود در رابطه با مواضع برخی سهامداران حقیقی و اعتراض آنها به رفتار سلیقهای مسئولان سازمان بورس هم گفت: واقعیت این است که مدیریت بورس و بازار سرمایه با توجه به همه فراز و نشیبهایی که از سال 84 تاکنون طی کرده، به درجه مطلوبی از دانش و تجربه رسیده و براساس قوانین موجود میتواند از ابزارهایی برای محدود کردن رشد شتابان قیمتها استفاده کند.

                          شایان آرانی خاطرنشان کرد: در همه بورسهای دنیا حتی بورس لندن هنگامی که قیمت سهام شرکتی بی دلیل رشد میکند، مسئولان میتوانند با توقف نماد خواهان ارائه اطلاعات جدید و انعکاس آن به بازار باشند، اما نمیتوانند مانع از خرید و فروش کارگزاران و سرمایهگذاران شوند. این رویه غلطی است که نباید تکرار شود.

                          وی افزود: با این همه سازمان بورس به عنوان نهاد ناظر باید از مکانیزمها و روشهایی استفاده کند که با تکیه بر قوانین موجود ، قادر به کنترل کردن انگیزهها باشد، نه اینکه به سمتی حرکت کند در آن سهامداران در مورد دستکاری در قیمتها ادعاهای بی منظقی کنند، اما اگر ادعاهای سهامداران معترض ثابت شود، رفتارهای مسئولان جای اشکال داشته و تخلف محسوب میشود.
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #1558
                            بازار سرمایه باافزایش شفافیت ارز مطئمن تر می شود





                            به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس،حسن قالیباف اصل درجریان برگزاری هشتمین صبحانه کاری کانون سرمایه گذاری ایران اظهارداشت:دو نرخ سود پول و نرخ ارز در اقتصاد مهم بوده و همواره مورد توجه سرمایه گذاران است.

                            وی ادامه داد: این دو نرخ هیچگاه از یکدیگر جدا نبوده و نمی توان یکی را ثابت و دیگری راتغییر داد پس هر گاه نرخ بهره در اقتصاد تغییر کند یک هشدار به حساب می آید و در هیچ کجای دنیا این دونرخ به شکل دستوری تعیین نمی شود.

                            وی با بیان اینکه نرخ مطلوب نرخی است که توسط بازار تعیین شود و سیاست گذاران در آن بازار به شکل بازیگر به کار خود ادامه دهند افزود:بالا رفتن و پایین آمدن قیمت ارز همواره بر بازار و اقتصاد تاثیر گذار است و اختلالاتی را در اقتصاد ایجادمی کند و نرخ تعادلی ارز می تواند درجهت تعادل بازار و اقتصاد حرکت کند.

                            این مقام مسئول با بیان اینکه بازار ارز نیازمند شفافیت است خاطرنشان کرد: بازار تنها جای مبادله نیست و نقش مهم علائم دهی دراقتصاد را دارد و در صورتی که شفاف نباشد سرمایه گذار نمی تواند سرمایه خود را وارد آن کند.

                            قالیباف اصل بابیان اینکه کاهش ارزش پول ملی در بازار سرمایه اثر گذار است تصریح کرد: به منظور کاهش تاثیرات این مساله با بهره گیری از حوزه تدوین استاندارد و لحاظ کردن حسابداری تورمی در کنار سایر حسابرسی ها می توان به مشاهده تاثیرات تورم بر دارایی ها و صورتهای مالی پی برد.

                            وی اضافه کرد: آنچه مسلم است این است که نمی توان استانداردهای تدوین شده دردنیا را در بازار داخل استفاده کرد مگرآنکه بازنگری درآن صورت گیرد، بنابراین درحال حاضر نیازمند گزارشگری ویژه در حسابرسی شرکتها هستیم تا به شفافیت لازم دست یابیم.

                            وی گفت:هرچه شفافیت در بازار ارز بیشتر باشد بازار سرمایه با اطمینان بیشتری حرکت می کند و به عبارت دیگر شاهد نوسان قیمت ارز در قیمت سهام نخواهیم بود.

                            قالیباف اصل با اشاره به اینکه با بهره گیری از ابزار نوین مدیریت ریسک می توان به کاهش ریسک نوسان ارز رسید گفت:باتوجه به نوسانات ارزی و تاثیرات آن لازم است تا با بهره گیری از ابزار مدیریت ریسک و مشتقات آن علاوه بر شفافیت بازار به کاهش تاثیرات حاصل از نرخ ارز برسیم.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #1559
                              هشدار نسبت به ارزانفروشی سهام بزرگترین شرکت اصل ۴۴



                              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، پس از مشکلات ایجاد شده در واگذاری جداگانه و خارج از زنجیره ارزش مجتمعهای پتروشیمی، واگذاری پتروشیمیهای باقیمانده به صروت یک هلدینگ بزرگ در دستور کار دولت قرار گرفت تا مشکلات ناشی از شکسته شدن زنجیره ارزش و تبادل خوراک و محصولات در میان پتروشیمیها به حداقل برسد.

                              به تازگی و پس از بلاتکلیفی طولانی مدت هلدینگ خلیج فارس که طی آن نه دولت و نه صاحبان سهام عملا مسئولیتی در قبال اقدامات هلدینگ خلیجفارس نداشتند، به تازگی قالیباف، مدیرعامل بورس از عرضه سهام هلدینگ خلیجفارس در بورس خبر داده است.

                              با این وجود نگرانیها درباره وضعیت واگذاری و مدیریت مجموعهای که به عنوان بزرگترین شرکت روز بورس از لحاظ ارزش از آن یاد میشود، با اعلام این خبر نیز کاهش نیافته است.

                              یکی از مسئولان ارشد وزارت نفت در گفتوگو با فارس با اشاره به عرضه سهام هلدینگ خلیج فارس در بورس به منظور کشف قیمت درباره احتمال ارزان فروشی هلدینگ خلیج فارس هشدار داد و گفت: دستهایی در کار است که قیمت عرضه این سهام را به حداقل برسانند.

                              وی افزود: احتمال تبانی در این مورد جدی است و سازمان خصوصیسازی باید در این مورد کاملا دقت کند.

                              این مقام مسئول تصریح کرد: این رویه خصوصیسازی در صنعت پتروشیمی به مثابه چوب حراج زدن به یکی از بزرگترین دارارییهای کشور است که باید جایگزین نفت در اقتصاد ایران شود.

                              بر اساس این گزارش، به نظر میرسد با تجمیع پتروشیمیها در هلدینگ خلیجفارس مشکلات جدیدی ناشی از مساله انحصار گریبانگیر این صنعت استراتژیک کشور شده باشد. چنانکه در مدت کوتاهی که از استقلال عمل هلدینگ خلیج فارس میگذرد، اختلالات فراوانی در بازار پتروشیمی کشور ایجاد شده است که یک سر این اختلالات معمولا به هلدینگ خلیجفارس و نحوه عرضه محصولات آن در بورس یا موارد مربوط به صادرات این محصولات باز میگردد.

                              فارس پیش از این در گزارشی درباره تلاش یک شبکه سازمان یافته و قدرتمند فساد برای قبضه تجارت محصولات پتروشیمی ایران هشدار داده بود.

                              در عین حال در طول 9 ماه گذشته هلدینگ خلیج فارس لااقل در میان فعالان بازار سرمایه و صنعت نفت خبرساز شده است، چنانکه در جریان افزایش بی ضابطه قیمت پلیمر در بازارهای داخلی که عملاً به دو برابر قیمت پلیمرهای وارداتی نزدیک شد، بسیاری از فعالان بازار انگشت اتهام را به سوی هلدینگ خلیج فارس گرفتند و یکی از دلایل این افزایش قیمت را خروج عرضه بخش بزرگی از پلیمر تولیدی این شرکت از بورس کالا دانستند.

                              بعضی عرضههای ابهام آمیز و ارزان فروشی هلدینگ خلیج فارس که خود راساً بدون مداخله بازرگانی پتروشیمی -که پیش از آن عرضه محصولات هلدینگ خلیجفارس را بر عهده داشت- در بورس کالا باز هم نگاهها را متوجه این هلدینگ بزرگ کرده بود.

                              درخواستهای عجیب مدیران هلدینگ از هیئت مدیره بازرگانی پتروشیمی را نیز میتوان به این لیست اضافه کرد. هلدینگ خلیج فارس بیش از 40 درصد از سهام بازرگانی پتروشیمی را در اختیار دارد اما به دلایل اعلام نشده ترجیح میدهد این شرکت را که یکی از بزرگترین برندهای ایرانی در بازارهای جهانی محسوب میشود از روند عرضه محصولات خود خارج کند.

                              بر اساس گفته رحیمیان، مدیر مجامع و امور سهام شرکت ملی پتروشیمی، سرمایه خود هلدینگ خلیج فارس 60 میلیارد تومان است و با توجه به اینکه 15 شرکت در مجموعه سبد هلدینگ قرار میگیرد، به میزان ارزشی اسم سهام آن شرکتها یعنی قریب به 24 هزار و 800 میلیارد تومان باید سهم سرمایه هلدینگ افزایش مییافت.

                              42 درصد از سهام هلدینگ خلیجفارس به بانکهای رفاه، سپه، ملت، ملی و پستبانک بابت رد دیون دولت واگذار شده است. 40 درصد آن نیز به سهام عدالت واگذار شده و بیش از 12 درصد از منابع آن یعنی 2 هزار میلیارد تومان نیز به صندوق بازنشستگی کارکنان صنعت نفت اختصاص یافته است.

                              بر این اساس 40 درصد سهام عدالت در بورس عرضه نخواهد شد. این سهام قیمتگذاری شده و به سهام عدالت واگذار میشود. اما 60 درصد باقیمانده منهای درصد اندکی سهام ترجیحی قطعاً در بورس قیمت گذاری و عرضه میشود.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #1560
                                بازگشایی نماد معاملاتی دو پتروشیمی و یک پالایشگاه از فردا



                                مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: نماد معاملاتی شرکت های پتروشیمی کرمانشاه و شیراز و پالایش نفت تبریز فردا (چهارشنبه) در بورس اوراق بهادار تهران بازگشایی می شود.

                                به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، امیر حمزه مالمیر با بیان مطلب فوق افزود : با توجه به دریافت اطلاعات، بررسی ها و برگزاری جلسات متعدد با مدیران شرکت های پتروشیمی کرمانشاه و شیراز و پالایش نفت تبریز، این شرکت ها فردا به تابلوی معاملات باز می گردند.

                                وی خاطر نشان کرد: اطلاعات مالی جدید این شرکت ها امروز به بازار منعکس شده است به طوریکه نماد معاملاتی آنها فردا در بورس تهران بازگشایی می شود.
                                مالمیر خاطر نشان کرد: سایر نمادهای متوقف نیز بعد از تکمیل اطلاعات و انعکاس آنها به بازار، ظرف چند روز آینده در بورس تهران بازگشایی خواهد شد.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X