اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

    #1846
    مرخصی بدون حقوق برای 800 هزار آمریکایی: دولت فدرال تعطیل شد
    جمهوریخواهان دارای اکثریت در مجلس نمایندگان آمریکا به رییس جمهور پیشنهاد داده بودند در ازای به تاخیر انداختن اجرای قانون بیمه همگانی اوباما باقی بخش های بودجه را به تصویب برسانند ، اما دولت اوباما با این پیشنهاد مخالفت کرده و آن را نوعی باج گیری خوانده بود.
    با عدم تصویب لایحه بودجه اوباما از سوی جمهوریخواهان دارای اکثریت در مجلس نمایندگان آمریکا از دقایقی پیش دولت آمریکا در وضعیت بلاتکلیفی و تعطیلی قرار گرفت.

    به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان عدم تصویب قانون بودجه در حالی است که اوباما روز دوشنبه در سخنرانی خود از کنگره آمریکا خواسته بود تا این قانون را تصویب کند اما مخالفت های جمهوریخواهان با قانون بیمه همگانی اوباما سبب شد تا دموکرات های حاکم بر مجلس سنا و جمهوریخواهان حاکم بر مجلس نمایندگان نتوانند به طور همزمان به توافقی درباره لایحه بودجه دست یابند.

    با عدم تصویب این لایحه قریب به 800 هزار شغل دولتی به طور موقت و تا زمان تعیین تکلیف بودجه . از نخستین دقایق بامداد سه شنبه (ساعت 8 صبح چهارشنبه به وقت تهران) تعطیل شدند.

    برای مثال از بامداد امروز پارک ها و موزه های ملی و باغ وحش ها بودجه ای ندارند و تعطیل می شوند و بیش از 12 هزار کارمند وزارت انرژی آمریکا به خانه هایشان فرستاده می شوند اما بیش از 1100 نفر از کارمندان بخش انرژی بر حسب ضرورت نظارت بر نیروگاه های هسته ای در شغل خود می مانند.

    اما ارتش آمریکا و وزارت خارجه و اداره پست این کشور از این بودجه مستثنی شده است و همچنان به کار خود ادامه می دهد.

    قریب به نیمی از کارمندان وزارت بهداشت به مرخصی بدون حقوق فرستاده می شوند.

    گفتنی است جمهوریخواهان دارای اکثریت در مجلس نمایندگان آمریکا به رییس جمهور پیشنهاد داده بودند در ازای به تاخیر انداختن اجرای قانون بیمه همگانی اوباما باقی بخش های بودجه را به تصویب برسانند ، اما دولت اوباما با این پیشنهاد مخالفت کرده و آن را نوعی باج گیری خوانده بود.

    تا آخرین روزهای دوشنبه مذاکرات جمهوریخواهان مخالف دولت و دموکرات های حامی دولت برای توصیب لایحه بودجه به سرانجام نرسید و در نهایت بیش از 800 هزار کارمند دولت فدرال آمریکا با عدم تصویب بودجه مجبورند از روز سه شنبه به مرخصی بدون حقوق بروند و این گونه به طور مستقیم تحت تاثیر این اختلاف بین دو حزب اصلی رقیب آمریکا قرار بگیرند.

    این نخستین بار در 17 سال گذشته است که عدم تصویب لایحه بودجه در موعد مقرر ، دولت فدرال را در تعطیلی قرار می دهد.

    اوباما دقایقی پیش با صدور یک بیانیه خطاب به کارکنان ارتش و وزارت دفاع آمریکا از آنها خواست تا به کار خود ادامه دهند.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

    نظر

    • rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

      #1847
      1-کاهش قابل توجه بهای تمام شده و اعلام سود تلفیقی 2543 ریالی هر سهم شکربن و قابلیت رشد بیشتر قیمت سهمدر بازار


      2-اخباری تأیید نشده از پوشش 82درصدی سود اعلامی 2266 ریالی شبندر در عملکرد 6 ماهه و ارزیابی مطلوب کارشناسان از اثرات فزاینده بر قیمت سهام این نماد.


      3. تغییر برنامه افزایش سرمایه شتران وتهیه گزارش توجیهی افزایش سرمایه 4800.3 درصدی ( از 6.12 میلیارد تومان فعلی به 300 میلیارد تومان) از محل تجدید ارزیابی داراییها و سود انباشته در 3 ماهه چهارم سال.
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

      نظر

      • ali m
        ستاره دار(1)
        • Aug 2013
        • 233

        #1848
        شنیده ها از پوشش سود 186 تومانی شبندر در 6 ماهه میباشد.
        Nakhoda trader

        نظر

        • فرزان
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 218

          #1849
          تولید شمش شرکت فولاد خوزستان در 6 ماه نخست امسال بیش از 7 درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافت.در این مدت همچنین 2 میلیون و 730 هزار تن گندله در شرکت فولاد خوزستان تولید شده است و این میزان تولید گندله در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد 14 درصدی داشته است .

          نظر

          • arak_bourse
            کاربر فعال
            • Nov 2010
            • 3802

            #1850
            فرارو- محمدجواد ظریف صبح امروز به اظهارات اوباما در دیدار با نتانیاهو واکنش نشان داد.

            به گزارش فرارو ظریف در توییتر رسمی خود و به انگلیسی نوشت: «رئیس جمهور اوباما نیازمند ثبات برای ارتقای اعتماد دوجانبه است. پشتک و وارو زدن اعتمادسوز است و از اعتبار ایالات متحده میکاهد». وی افزود: «پیشفرض رئیس جمهور اوباما که ایران به خاطر تهدیدها و تحریمهای غیر قانونی مذاکره میکند، بیاحترامی به یک ملت، نادرست و زورگویانه است».

            اوباما شب گذشته در دیدار با بنیامین نتانیاهو گفت گزینه نظامی علیه ایران همچنان روی میز است. پیشتر و در سخنرانی مجمع عمومی سازمان ملل متحد، حسن روحانی رئیس جمهوری ایرات تاکید کرده بود انتظار ایران، شنیدن صدای واحد از ایالات متحده است.
            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

            نظر

            • فرزان
              عضو عادی
              • Aug 2013
              • 218

              #1851
              کاهش بهای تمام شده تولید در شکربن و توانایی اعلام سود تلفیقی 2543 ریالی هر سهم

              نظر

              • فرزان
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 218

                #1852
                شنیده شده شبندر در عملکرد ۶ ماهه خود ۱۸۵ تومن سود را پوشش داده است که این میزان معادل ۸۲ درصد از سود پیش بینی شده است. این یعنی افزایش سود قابل توجه و به تبع آن افزایش قیمت سهم .

                نظر

                • فرزان
                  عضو عادی
                  • Aug 2013
                  • 218

                  #1853
                  شنیده ها از افزایش سرمایه شتران تا ۳۰۰ میلیارد تومن از محل تجدید ارزیابی ها حکایت دارد!!سرمایه کنونی شتران حدود ۶ میلیارد تومان است. افزایش این سرمایه به ۳۰۰ میلیارد تومان یعنی اینکاه:یعنی هرسهم حدود ۵۰ سهم باید بشود!!

                  نظر

                  • فرزان
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 218

                    #1854
                    تسعیر منابع ارزی حاصل از فروش صادراتی کبافق به نرخ ارز صرافی،
                    قابلیت تعدیل مثبت دو مرحله ای سود هرسهم از 3629 ریال فعلی تا 5500
                    ریال و امکان رشد بیشتر قیمت سهم

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #1855
                      مقدمات پیش نویس بودجه سال 93 رو دولت داره آماده میکنه و قراره تا آذرماه اونرو به مجلس ارایه بده.....
                      اصلاح مرحله اول و اجرای مرحله دوم هدفمندی (البته بطور قانونی) میتونه از مهمترین و تاثیرگذار ترین
                      آیتمها باشه برای بازار سرمایه......

                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • فرزان
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 218

                        #1856
                        1. شنیده ها حاکی از آن است که غبشهر 9031 ریال سود به ازای هر سهم اعلام خواهد کرد.

                        2. گفته شده در پی افزایش فروش تولید و نرخ فروش محصولات در نماد شکربن،سود تلفیقی اعلامی 250 تومانی هر سهم شکربن که بخشی از عملیاتی و بخش دیگر غیر عملیاتی است؛ با افزایش مجددی همراه شده و بزودی شاهد تعدیل مثبت این سهم ارزنده گروه شیمیایی خواهیم بود

                        3. شنیده شده در پی افزایش نرخ جهانی و داخلی متانول،کاهش هزینه حمل از 100 دلار به 70 دلار در هفته گذشته و تسعیر منابع ارزی حاصل از فروش صادراتی در نماد
                        شفن،این شرکت با تعدیل مثبت بیش از 25 درصدی در سالجاری مواجه شده است

                        4.
                        افزایش خالص ارزش داراییهای هر سهم
                        وغدیر تا 740 تومان به ازای هر
                        سهم وقابلیت رشد قیمت سهم تا محدوده 70 درصدی ناو یعنی ۵۲۰ تومان

                        نظر

                        • فرزان
                          عضو عادی
                          • Aug 2013
                          • 218

                          #1857
                          1. ذوب بالغ بر6هفته ای میشود که در حال در جا زدن میباشد این سهم به زودی با خبر افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی شرایط مساعدی را خواهد یافت ،افزایش 150 تا200 درصدی از دو محل تجدید ارزیابی و اورده نقدی میباشد

                          2.
                          شنیده شده به زودی بزرگ‌ترین طرح بنزین‌سازی شمال‌غرب در پالایشگاه نفت تبریزافتتاح خواهد شد.

                          3.
                          یکشنبه 21 مهر زمان عرضه اولیه 6 میلیون و 743 هزار و 930 سهم شرکت پالایش نفت کرمانشاه در فرابورس اعلام شد.


                          نظر

                          • جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 5833

                            #1858
                            تثبیت نرخ د‌‌لار بین 3000 تا 3050 تومان
                            پس از فروکش کرد‌‌ن تب هیجانی تحولات نیویورک و اظهارنظر جنجانی رییس کل بانک مرکزی، بازار ارز به سمت ثبات می‌رود‌‌. د‌‌ر واقع بعد‌‌ از این‌که قیمت د‌‌لار با تحولات نیویورک پس از مد‌‌ت‌ها به زیر 3000 تومان آمد‌‌، رییس کل بانک مرکزی با حمایت از قیمت‌های کنونی یعنی حد‌‌ود‌‌ 3000 تومان، این قیمت را برای بازار کنونی و اقتصاد‌‌ کشور منطقی اعلام کرد‌‌ و کاهش نرخ ارز را برای کشور به مصلحت ند‌‌انست. با این شوک د‌‌ستوری قیمت‌ها که روند‌‌ی هیجانی- کاهشی د‌‌ر پیش گرفته بود‌‌ند‌‌، تغییر روند‌‌ د‌‌اد‌‌ند‌‌.
                            این تغییر روند‌‌‌های نوسانی حول قیمت 3000 تومانی د‌‌لار تا آنجا اد‌‌امه پید‌‌ا کرد‌‌ که پس از یکی‌د‌‌وهفته قیمت د‌‌لار د‌‌ر محد‌‌ود‌‌ه 3000 تا 3050 تومان به ثبات رسید‌‌ه و به نظر می‌رسد‌‌ با اد‌‌امه وضع فعلی، فعلا شاهد‌‌ نزول قیمت د‌‌لار به زیر 3000 تومان نباشیم. از سوی د‌‌یگر بعضی از استاد‌‌ان، اقتصاد‌‌د‌‌انان، نمایند‌‌گان مجلس و کارشناسان ارشد‌‌ اقتصاد‌‌ی مطرح د‌‌ر روزهای اخیر از قیمت‌های منطقی مورد‌‌ نظر خود‌‌ برای بازار ارز گفتند‌‌ و با انتقاد‌‌ از اظهارنظر غیرقابل قبول آقای سیف د‌‌رباره نرخ منطقی ارز قیمت‌های 1800، 2000و 2400 تومانی را مناسب و متناسب با نرخ تورم واقعی کشور عنوان کرد‌‌ند‌‌.

                            نظر

                            • جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

                              #1859
                              شرکت‌های آمریکایی این روزها به‌طور مخفیانه د‌‌ر بازار ایران مشغول به کار هستند‌‌؛ ایران بازاری وسیع با 80‌میلیون مصرف‌کنند‌‌ه است و از طرفی منابع سرشاری از گاز و نفت هم د‌‌ر اختیار د‌‌ارد‌‌.

                              خبر فعالت مخفیانه شرکت‌های آمریکایی د‌‌ر ایران را یکی از صنعتگران فرانسوی می‌د‌‌هد‌‌ که ارتباط بسیار نزد‌‌یکی با بازار ایران د‌‌ارد‌‌ و د‌‌وست ند‌‌ارد‌‌ نامش فاش شود‌‌: «بیشتر شرکت‌های آمریکایی این روزها نمایند‌‌ه‌هایشان را به ایران فرستاد‌‌ه‌اند‌‌ تا زمینه را برای وارد‌‌ کرد‌‌ن کالاهایشان مهیا کنند‌‌». د‌‌ر این گزارش آمد‌‌ه که نمایند‌‌ه‌های شرکت‌های آمریکایی این روزها با پاسپورت فرانسوی د‌‌ر ایران حضور د‌‌ارند‌‌ و مشغول فعالیت برای کشوری د‌‌یگری که آمریکاست هستند‌‌.

                              د‌‌ر این میان البته نقش شرکت اتومبیل‌سازی «جنرال موتورز» از همه پررنگ‌تر شد‌‌ه است. غول ماشین‌سازی آمریکا چند‌‌ صباحی است تلاش می‌کند‌‌ با شرکت ایران خود‌‌رو تماس بگیرد‌‌؛ ایران خود‌‌رویی که تا سال 2012 با شرکت فرانسوی پژو قرارد‌‌اد‌‌ د‌‌اشت و مد‌‌ل‌های 206 و 405 را روانه بازار می‌کرد‌‌. با این حال و د‌‌ر پی تحریم‌های شرکت‌های اروپایی علیه ایران، قرارد‌‌اد‌‌ این شرکت فرانسوی هم با ایران خود‌‌رو کنسل شد‌‌.

                              صنعتگر فرانسوی د‌‌راین‌باره می‌گوید‌‌: «نزد‌‌یک به شش ماه است که نمایند‌‌ه‌های جنرال موتورز به ایران رفت‌وآمد‌‌ د‌‌ارند‌‌ و ظاهرا د‌‌ر حال ارزیابی بازار هستند‌‌. اما بیشتر از ارزیابی بازار آن‌ها د‌‌ر حال نوشتن پیش‌نویس قرارد‌‌اد‌‌ی با ایرانی‌ها و شروع فعالیت جنرال موتورز د‌‌ر ایران هستند‌‌». البته این شرکت برای این‌که ایرانی‌ها را از ورود‌‌ش به این کشور هم خبرد‌‌ار کند‌‌ پیش‌تر چند‌‌ آگهی چشمگیر د‌‌ر روزنامه‌های ایرانی منتشر کرد‌‌ه است.

                              البته روزنامه گارد‌‌ین خبر می‌د‌‌هد‌‌ که کار تا جایی پیش رفته که جنرال موتورز از طریق آذربایجان به ایران چند‌‌ مد‌‌ل کامارو وارد‌‌ کرد‌‌ه تا واکنش بازار به این نوع مد‌‌ل‌ها را بسنجد‌‌. این د‌‌ر شرایطی است که پیش‌تر باراک اوباما با زیرکی خاصی زمینه را برای وارد‌‌ کرد‌‌ن این غول ماشین‌سازی به ایران فراهم کرد‌‌ه بود‌‌؛ د‌‌ر واقع د‌‌ر پیش‌نویسی که اوباما د‌‌ر سوم ژوئن گذشته نوشت تمام شرکت‌های خارجی که ابزار و قطعات اتومبیل به ایران وارد‌‌ می‌کرد‌‌ند‌‌ شامل تحریم می‌شد‌‌ند‌‌.

                              با این حال این تحریم‌ها شامل وارد‌‌ کرد‌‌ن خود‌‌رو از طريق واسطه‌ها نمی‌شد‌‌. به نظر می‌رسید‌‌ این پیش‌نویس بیشتر شرکت اتومبیل‌سازی رنو را مد‌‌نظر د‌‌اشت که د‌‌ر سال 2012 فقط 90‌هزار د‌‌ستگاه اتومبیل د‌‌ر ایران ساخت. د‌‌رواقع پیش‌نویس آمریکایی‌ها بیشتر فرانسوی‌ها را مد‌‌نظر قرار د‌‌اد‌‌ه بود‌‌ تا سایر کشورها را. کار تا جایی پیش رفت که لابی قد‌‌رتمند‌‌ آمریکایی‌ها مستقیما کارلوس گوسن، رییس شرکت رنو را تحت فشار قرار د‌‌اد‌‌ تا از بازار ایران عقب‌نشینی کند‌‌.

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #1860
                                گفته شده در پی کاهش نرخ فروش اوره در بازارهای جهانی به زیر 300 دلار در هر تن، پتروشیمی پردیس با تعدیل منفی سود هر سهم در گزارش 9 ماهه روبرو شده و صورتهای مالی 9 ماهه این شرکت چندان دلچسب نخواهد بود گویا برخی از سهامداران حقوقی،در صدد فروش و خروج از این سهم هستند
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X