اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرزان
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 218

    #1921
    شبندر به عنوان یکی از شرکت های پالایشگاهی فعال در کشور طرح افزایش ظرفیت تولید بنزین را در دست اجرا دارد.درصد پیشرفت کار واحدهای 13 گانه طرح بنزین سازی به 80 درصد رسیده است. طبق طرح توجیهی ارائه شده خاتمه عملیات اجرایی مربوط به نصب ،بهره برداری آزمایشی ،تست سیستم، آموزش و راه اندازی پروژه طی سال جاری پیش بینی شده است.

    گفته می شود تخفیف 11 الی 15 درصدی برای خوراک مایع شرکت های پتروشیمی در نظر گرفته خواهد شد.
    پتروشیمی شازند یکی از شرکت های گروه می باشد که خوراک مایع دارد.این شرکت نرخ متوسط خرید هر کیلو نفتا را در بودجه 2089 تومان ( با تخفیف 5 درصدی) دیده است .کل مبلغ خرید نفتا با این نرخ 2040 میلیارد تومان می باشد.
    اگر تخفیف 11 درصدی برای نرخ نفتا اعمال شود نرخ فروش در بودجه به 1975 تومان خواهد رسید که در این صورت با توجه به مقدار مصرف پیش بینی شده در بودجه(976,670 تن) کل مبلغ مصرفی از این بابت به 1929 میلیارد تومان خواهد رسید که با مبلغ موجود در بودجه 111 میلیارد تومان اختلاف دارد.اگر تخفیف 15 درصدی برای نرخ خوراک مایع لحاظ شود نرخ خرید هر کیلو نفتا به 1869 تومان کاهش پیدا خواهد کرد و کل مبلغ مصرفی از این بابت به 1825 میلیارد تومان خواهد رسید که با مبلغ بودجه 215 میلیارد تومان اختلاف خواهد داشتبنابراین اگر این تخفیف اعمال شود بیش از 100 تومان به سود هر سهم شرکت اضافه خواهد شد

    نظر

    • اشراق
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 319

      #1922
      بیشترین تخلفات بورسی، تاخیر در ارسال اطلاعات است/ افزایش تعداد جرایم نقدی ناشران -




      مدیر پیگیری تخلفات سازمان بورس خبر داد

      بیشترین تخلفات بورسی، تاخیر در ارسال اطلاعات است/ افزایش تعداد جرایم نقدی ناشران
      » سرویس: اقتصادی - بانک، بیمه، بورس
      کد خبر: 92081408602
      سه‌شنبه ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۱

      مدیر پیگیری تخلفات سازمان بورس گفت: در حال حاضر تاخیر در ارسال اطلاعات بیشترین گزارش تخلفات شرکت‌های بورسی را تشکیل می دهد ولی این تاخیر رو به کاهش بوده و همواره با سوء نیت همراه نیست.

      پرویز شیری زاده در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در مورد علت پنهان کردن پیش بینی سود توسط برخی شرکتهای بورسی گفت:ماهیت کار، پنهان کردن تعدیل سود نیست زیرا در برخی مواقع ناشر فرصت و تخصص کافی برای ارائه اطلاعات نداشته و نمی داند که اطلاعات با اهمیت در پیش بینی سود شرکت تاثیر گذار است.

      وی افزود:از سوی دیگر در برخی موارد اهمیت افشا موضوع برای شرکت‌ها روشن نیست زیرا شرکت‌ها یا درگیر کار اجرایی بوده و یا به لحاظ فنی دانش کافی ندارند که تاثیر اطلاعات را در EPS‌خود لحاظ کنند بنابراین نمی توانیم در این خصوص به شرکتها انگیزه مجرمانه بدهیم.

      وی ادامه داد:همه شرکتها در یک سطح نبوده و بعضا کادر مالی بسیار ضعیفی داشته و از دانش و تخصص کافی برخوردار نیستند و از اطلاع رسانی آگاهی ندارند به این ترتیب اطلاعات شرکتها با تاخیر ارسال می‌شود که این تخلف است ولی نمی توان گفت که همواره تاخیر در ارسال اطلاعات با سوء نیت همراه است.

      به گفته ی شیری زاده،گزارش تعدیل سود شرکت‌ها معمولا ناشی از نوسانات نرخ ارز و یا خرید محصولات اولیه است و افزایش نرخ هایی که از مراکز مربوطه می گیرند باعث می شود تا در پیش بینی سود آنها تغییر ایجاد شود.

      مدیر پیگیری تخلفات سازمان بورس با بیان اینکه باید روی افشای اطلاعات اقدامات زیادی انجام شود،اعلام کرد:در حال حاضر سیستم کدال بسیار پیشرفته شده و در خصوص رتبه بندی شرکتهای کارگزاری و حسابرسی اتفاق مهمی روی داده است.

      وی با بیان اینکه در حال حاضر تاخیر در ارسال اطلاعات، بیشترین گزارش تخلفات بورسی را به خود اختصاص می دهد،عنوان کرد:تاخیر در ارسال اطلاعات بیشترین تعداد تخلفات را به خود اختصاص می دهد این در حالی است که تعداد روزهای تاخیر رو به کاهش بوده و تاخیر ها کم شده است.

      این مقام مسئول خاطرنشان کرد:در حال حاضر سازمان بورس از مرحله تاخیر در ارسال اطلاعات خارج شده و به سمت کیفیت اطلاعات پیش می رود.

      به گفته ی وی مشکلات تاخیر در ارسال اطلاعات مروبط به اطلاعات حسابرسی شده بوده و تاخیرات در حال جمع شدن است زیرا سازمان بورس به سمت کیفیت اطلاعات در حال حرکت بوده و به کیفیت اطلاعات می پردازد.

      شیری زاده ادامه داد:به دلیل نوسانات نرخ ارز و اتفاقات سیاسی و اقتصادی که در کشور رخ داده است، توجه به کیفیت اطلاعات بیشتر شده است تا اطلاعات قابلیت اتکا بیشتری پیدا کند.

      مدیر پیگیری تخلفات سازمان بورس از افزایش جرایم نقدی خبر داد و عنوان کرد:در حال حاضر اخطار و تذکر کاهش یافته و تعداد جرایم نقدی زیاد شده است به طوری که متخلفان از یک تا 100 میلیون جریمه پرداخت کرده اند.

      وی با بیان اینکه در برخی مواقع اقدام مجرمانه به مراجع قانونی ارجاع شده است،خاطرنشان کرد:اخیرا تعداد جرایم نقدی افزایش یافته است زیرا جریمه نقدی اثر بازدارندگی دارد.

      این مسئول سازمان بورس به رای های صادره در کمیته تخلفات اشاره وعنوان کرد:طی هشت سال گذشته هزار و 200 رای در کمیته انضباطی صادر شده است که در برخی موارد سلب صلاحیت صورت گرفته است.البته برخی تخلفات مانند تاخیر در تسویه با راه‌اندازی صندوق تضمین تسویه برطرف شده و این صندوق از وقوع تخلف جلوگیری کرده است.

      شیری زاده عنوان کرد: اقدامات سازمان بورس در راستای حذف تاخیر در ارسال اطلاعات است که شرط آن آموزش و فرهنگ سازی است تا شرکت‌ها با شیوه گزارش دهی آشنا شده و تخلفات کاهش یابد زیرا در برخی موارد مشاهده می شود که ناشران در ارسال اطلاعات دانش کافی نداشته و اطلاعات ارسالی آنها اشتباه است.

      وی با تاکید بر اینکه باید آموزش‌ها در این حوزه ادامه پیدا کند، یادآور شد:سازمان بورس در سال‌های گذشته کارگاه آموزشی برای مدیران مالی شرکت‌ها برگزار کرد و در این دوره نحوه تنظیم صورت‌های مالی و افزایش سرمایه به مدیران آموزش داده شد ولی برخی مدیران از شرکت‌ها خارج شدند.

      وی ادامه داد:در شرایط فعلی نیز باید نهادی متولی آموزش شده و آموزش از طریق آموزشکده ها،کانون‌ها، شرکت بورس و سازمان بورس ادامه یابد.

      نظر

      • lilium
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 115

        #1923
        بر اساس اخبار وشنیده ها امروز جلسه شورای پول و اعتبار برگزار خواهد شد که طی آن در ارتباط با نرخ بهره بانکی به توافق رسیده شود. خبرها حاکی از توافق بر سر نرخ 27درصدی می باشد که در صورت تحقق این امر انتظار تاثیرات مثبت بر گروه بانکی را خواهیم داشت .

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #1924
          شنیده شده در گروه دارویی شرکت درازک با افزایش تولید و نرخ فروش محصولات خود قادر به تعدیل درآمدهای خود گردیده و از دیگر سو، درازک سهامدار عمده دزهراوی و ددام نیز می باشد که صف خرید سنگین و انتظارات از جهش قیمتی دزهراوی در روزهای آینده؛ خالص ارزش داراییها و همچنین سود حاصل از سرمایه گذاریهای درازک را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد. کارشناسان و آگاهان بازار رشد قیمتی این سهم به بیش از 2000 تومان را گمانه زنی می کنند
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #1925
            با تعدیل مثبت قابل توجهی که شنیده میشود سیلام اعلام خواهد کرد و با صف خرید شدن سهگمت و برنامه افزایش فروش صادراتی و تعدیل مثبت عایدی سهگمت در گزارش 9 ماهه، خالص ارزش داراییهای ستران بعنوان مالک اصلی سیلام و سهگمت بالا رفته و اتظارات از این سهم را بالا برده است. مضافأ اینکه، ستران در آستانه تعدیل مثبت و افزایش سود اعلامی خود در گزارش 9 ماهه سالجاری می باشد.



            با افزایش قیمت و صف خرید شدن شاراک،که شایعه افزایش تخفیف خوراک مایع از 5 درصد فوب خلیج فارس به 15 درصد به گوش می رسد، بار دیگر خالص ارزش دارایی های وبانک بواسطه داشتن بلوک عمده شاراک افزایش یافته و شاهد تشکیل صف خرید در این نماد گروه هلدینگ هستیم. از دیگر سو، شاراک مستعد تعدیل مثبت عایدی در گزارش 9 و 12 ماهه است که میتواند آثار مطلوبی از جمله افزایش سودآوری وبانک را منجر شود.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #1926
              عبده تبریزی عضو شورای عالی بورس شد

              اقتصاد > بازار مالی - پایگاه اطلاع رسانی دولت نوشت:

              هیئت وزیران بنا به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارایی و به استناد بند9 ماده سه قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران-مصوب 1384- تصویب کرد؛ حسین عبده تبریزی به عنوان عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار موضوع بند 9 ماده سه قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران تعیین می شود.

              این مصوبه از سوی ˈاسحاق جهانگیریˈ ؛ معاون اول رئیس جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

                #1927
                تاريخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۵۴


                سیاست بانک مرکزی برای نرخ سود اعلام شد


                رئیس کل بانک مرکزی در جلسه امروز کمیسیون اقتصادی با تأکید بر اینکه تغییر نرخ سود در شرایط فعلی به صلاح نیست>:D<، گفت: بانک مرکزی به شورای پول و اعتبار پیشنهاد داده فقط نرخ اوراق مشارکت تغییر پیدا کند. 
                 
                به گزارش تسنیم ولی‌الله سیف عصر امروز (سه‌شنبه ۱۴ آبان‌ماه) میهمان کمیسیون اقتصادی مجلس بود؛ رئیس کل بانک مرکزی با معاونان اقتصادی، ارزی و نظارتی خود به مجلس رفت. قبلاً در دستور جلسه کمیسیون اقتصادی آمده بود که امروز علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی و ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی به منظور بررسی تحول نظام بانکی مهمان این کمیسیون خواهند بود ولی ظاهراً برنامه تغییر کرده و سیف به تنهایی به کمیسیون اقتصادی رفته است. طیب نیا نیز در جمع نمایندگان عضو کمیسیون برنامه و بودجه حاضر شده است. 
                 
                ابراهیم نکو عضو کمیسیون اقتصادی در گفت‌وگو با تسنیم به بیان جزئیات جلسه امروز این کمیسیون با رئیس کل بانک مرکزی پرداخت و گفت: آقای سیف در این جلسه به بیان توضیحاتی درباره نرخ کف دلار پرداخت و گفت «بنده در حاشیه صبحانه کاری اتاق ایران گفتم بعید است نرخ دلار بیشتر از این پایین بیاید، آن زمان دلار ۲۹۰۰ تومان بود من هیچ وقت نگفتم دلار ۳ هزار تومانی قیمت واقعی است. » 
                 
                نکو تأکید کرد: رئیس کل بانک مرکزی همچنین این را هم گفت که «معتقدم پایین آمدن نرخ دلار بیش از این منطقی نیست. چرا که وقتی بدون دلیل و با خوشبینی قیمت به راحتی کاهش پیدا می‌کند به سادگی می‌تواند با یک خبر بد افزایش پیدا کند».  وی با بیان اینکه سیف معتقد است باید پول ملی از طریق قدرت خرید تقویت شود، تصریح کرد: آقای سیف اعلام کرد که«سیاست بانک مرکزی حرکت به سمت یکسان‌سازی نرخ ارز است

                نظر

                • وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

                  #1928

                  احتمال تغییر یک عضو دیگر هیات مدیره سازمان بورس قوت گرفت


                  به دنبال ابلاغ مصوبه هیات دولت مبنی بر انتخاب حسین عبده تبریزی به عنوان عضو شورای عالی بورس و اوراق بهادار گمانه ها از جابجایی یک عضو دیگر هیات مدیره متولی بازار سرمایه حکایت دارد.
                  به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست احتمال تغییر عضو دیگری از هیات مدیره سازمان بورس اوراق بهادار در حالی قوت گرفته که چندی پیش علی صالح آبادی،ریاست این سازمان طی احکامی جداگانه سه عضو حقیقی پیشین این هیات مدیره پنج نفره را در ارکان بازار سرمایه جابجا کرد.

                  رییس سازمان بورس در نخستین اقدام پس از روی کار آمدن دولت یازدهم ، سید علی حسینی عضو هیات مدیره سازمان بورس را به عنوان مدیر عامل شرکت نوپای بورس انرژی منسوب کرد.
                  حسینی قبل از این انتساب معاون صالح آبادی در حوزه حساس نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس اوراق بهادار بود.

                  اندکی بعد اما نوبت به علی سعیدی، عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی سازمان بورس رسید تا جانشین قاسم محسنی دمنه در معاونت نظارت بر نهادهای مالی این سازمان شود.

                  محسنی نیز همزمان با عضویت در هیئت مدیره سازمان بورس، رییس کمیته برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و مدیریت ریسک این سازمان گردید.

                  حال با وجود خالی بودن صندلی مدیریت اجرایی و اداری سازمان بورس انتظار می رود همزمان با تعیین عبده تبریزی به عنوان عضو خبره شورای عالی بورس ؛جایگاه چهارمین عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار نیز طی چند روز آینده دستخوش تغییر و تحول مدیریتی شود.

                  بنابر گمانه های موجود این جابجایی ها بطور حتم شامل علی صالح آبادی و محسن سعیدی دو عضو فعلی هیات مدیره سازمان بورس نخواهد شد.

                  هنوز درباره زمان تغییر و تحولات احتمالی در ترکیب هیات مدیره سازمان بورس اخبار رسمی وجود ندارد اما برخی شنیده ها حاکی از اصرار متولی بازار سرمایه از حسین خزلی خرازی برای قبول سمت مدیریت معاونت اجرایی و اداری سازمان بورس است.

                  پیشنهادی که خود او در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما آنرا رد کرده و گفته است:"مایل نیست در سرآغاز چهارمین دهه از دفتر عمر خود مدیریت سازمان های نظارتی و یا شبه دولتی و وابسته به دولت را برعهده داشته باشد."

                  وی که برای چند سالی تجربه دبیر کلی کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار را در کارنامه دارد به تازگی از سمت مدیریت شرکت کارگزاری بانک آینده(تات سابق) که خود او از ایجاد کنندگان آن بوده کناره گیری کرده است.

                  بر اساس این گزارش نایب رییس فعلی هیات مدیره و معاون حقوقی سازمان بورس و اوراق بهادار اصلی ترین گزینه ای است که گفته می شود طی روز های آینده با جابجایی مدیران قدیم و جدید روبرو خواهد شد.
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                  توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                  نظر

                  • rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

                    #1929
                    با افزایش قیمت بطری های پلاستیکی،گرایش بازار بسوی بطری های شیشه ای صورت گرفته است. کهمدا که بزودی کوره جدید خود را راه اندازی خواهد کرد با کوره پیشرفته جدیدی به فعالیت خود ادامه خواهد داد که انتظار می رود در سالجاری به سود 160 تومانی و در سال آینده به سود 210 تا 300 تومانی دست یابد. برخی از آگاهان و حرفه ای های بازار،در صدد خرید و جمع آوری سهام شیشه همدان از کف بازار هستند.
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #1930
                      بازارسرمايه امروز در پاسخ به منتفی شدن افزایش سود بانکی روز خوبی را سپری کرد تا جاییکه شاخص کل توانست با رشد ۱۴۳۰ واحدی خود، رکورد جدیدی75 هزار واحدي راثبت کند.

                      به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران،در اخرين روز معاملاتي اين هفته تالار شيشه اي شاخص کل با فتح قله ي 75 هزار واحدي پايان هفته ي خوبي را براي سرمايه گذاران رقم زد.

                      شايان ذکر است در ابتداي هفته شاخص وارد فاز استراحت شده بود و سرمايه گذاران با ارامش اقدام به خريدو فروش سهام مي کردند. روزگذشته شاخص کل بعد از چند روزاستراحت از کانال 73 هزار واحدي عبور کرد و با رسيدن به عدد 74 هزار واحدي به کار خود پايان داد.

                      بازار امروز در پاسخ به منتفی شدن افزایش سود بانکی روز خوبی را سپری کرد تا جاییکه شاخص کل توانست با رشد ۱۴۳۰ واحدی خود، رکورد جدیدی راثبت کند.

                      بسیاری از معامله گران بازارهای سرمايه منتظر تصميمي بودند که باعث خروج نقدینگی از بورس به بانک‌ها مي شد. در پی انتشار خبر عدم افزایش نرخ بهره بانکی،برخی از سرمایه گذاراني که قصد ورود به بازار پول و بانک را داشته به سمت خريد سهام روي اوردندو باعث افزايش صف خريد در بسياري از نمادها شد.

                      بازار با تشکیل سریع صف فارس آغاز شدو نمادهاي شبندر وتاپيکو نيز بيشترين تاثير را در شاخص داشتند.

                      نمادهای فارس،شاراک و شنفت برترین نیز صف های بورسی در حال حاضر بشمار می روند. نماد رتاپ نیز صف پرحجم و باثباتی پس از عرضه های سنگین تشکیل داده است.

                      در گروه سیمان با کاهش تعداد صف های خرید روبرو هستیم. در گروه دارو یی 15 نماد هنوز صف خرید دارد و امروز با افزایش تعداد صف های خرید روبرو شده است. بازار از سهام گروه بانکی( به جز وبصادر) و ساختمانی رویگردان شده و بار دیگر بازار به سمت گروه نفت و پالایش،پتروشیمی و معدنی روی آورده است .

                      نمادهاي پالايش نفت بندرعباس،بانک صادرات ايران،س.نفت و گاز و پتروشيمي تامين از نمادهاي پر بيننده بازار بودند.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

                        #1931
                        گویا وبشهر قرار است سهم 20 درصدی خود در صافولابهشهر را به فروش برساند. این مهم باعث تشکیل صف خرید سنگینی در نماد وبشهر شده است. از دیگر سو،وبشهر بطور تلفیقی بیش از 30 درصد ونوین را دارد. صف خرید شدن و افزایش قیمت ونوین، خالص ارزش داراییهای وبشهر را بالا برده است.
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #1932
                          مدیرعامل شرکت سپرده گذاری تشریح کرد

                          گام‌های آخر برای راه‌اندازی سامانه پس از معاملات/ باشگاه سهام‌داران تشکیل می‌شود



                          پروژه اصلی و حیاتی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، پروژه سامانه پس از معاملات است که امسال گام های نهایی خود را بر می دارد.


                          به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با بیان مطلب بالا گفت: امسال تحولاتی با رویکرد پشتیبانی از ابزارهای مالی جدید به بازار سرمایه، در سامانه تسویه ایجاد شد. در گام اول لازم بود دوره های تسویه جدید و همچنین قواعد جدید تسویه برای صندوق های قابل معامله(ETF) ، تعریف شود که این کار انجام شد.

                          حامد سلطانی نژاد ادامه داد: یک کار دیگر که ابتدای سال انجام شد، بحث تسویه رولینگ یا تسویه سهام و اوراق بهادار به طور همزمان بود.

                          وی با اشاره به اینکه بخشی از کار طراحی سامانه پس از معاملات به اتمام رسیده است، گفت: این سامانه هم اکنون در فازهای آزمایشی به سر می برد. در عین حال، هم اکنون گام های آزمایشی در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه برداشته می‌شود، تا سامانه برای معرفی به بازار سرمایه آماده شده و نقش هر کدام از فعالان بازار در این سامانه تعریف شود.

                          مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی با بیان اینکه امسال در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه سال خدمات الکترونیک نام گذاری شده است، خاطرنشان کرد: از همین رو، در شرکت به سمت سامانه هایی حرکت شد که ارتباط مردم با شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه هر چه بیشتر از طریق خدمات الکترونیک با شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه برقرار شود.

                          وی با تاکید بر اینکه سرویس الکترونیک در حال جایگزین شدن سرویس حضوری است، تصریح کرد: برای مثال، امسال سامانه توزیع گواهینامه‌ها در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه تعریف شد. با این اقدام، سرمایه‌گذاران می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان منتخب که نماینده شرکت سپرده گذاری هستند، گواهینامه انجام معاملات را دریافت کنند.

                          سلطانی نژاد با اشاره به اینکه در حوزه خدمات الکترونیک اقدامات دیگری نیز صورت گرفته است، افزود: از آنجا که قرار است سامانه ثبتی سهام عدالت، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه باشد، طرحی ارایه شد که مورد توجه سازمان بورس و اوراق بهادار و سازمان خصوصی سازی هم قرار گرفت.

                          وی اظهار کرد: در این طرح راهکارهایی به منظور نگهداری اطلاعات دارندگان سهام عدالت و ثبت اطلاعات سهام عدالت در سامانه ارایه شده است.

                          مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با اشاره به اینکه یکی از نکات مهم در طرح پیشنهادی، تعبیه کانال‌های مختلف و متنوع برای ارایه خدمات در حوزه سهام عدالت است، گفت: این کار انجام شده و هم اکنون با دفاتر پیشخوان مشغول مذاکره هستیم. به علاوه تعدادی دفاتر پیشخوان را برای این کار انتخاب کرده و به نظر می رسد از ظرفیت سایر کانال های ارایه خدمت مانند کانال دفاتر اسناد رسمی نیز بتوان کمک گرفت.

                          سلطانی نژاد به مذاکره شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با کانون سردفتران اسناد رسمی اشاره کرد و گفت: از این شبکه نیز می توان استفاده کرد، زیرا اداره 45 میلیون سهام دار و ارایه خدمات به آنها باید به گونه ای باشد که بتوان از کلیه کانال‌های ارایه سرویس در کشور استفاده کرد.

                          وی با اشاره به اینکه بحث احراز هویت و ارایه خدماتی که نیازمند احراز هویت است هم باید به گونه‌ای انجام شود که امنیت کار را بالا ببرد، خاطرنشان کرد: به همین جهت خدمات الکترونیک با همین پس زمینه گسترش داده شد تا شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه آمادگی ارایه سرویس به جامعه میلیونی سهام داران را داشته باشد.

                          مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با تاکید بر اینکه طرح‌های عمده دیگری نیز در شرکت تعریف شده است، یادآور شد: هم اکنون در حال طراحی و تدوین سامانه‌هایی هستیم که بتوان با کمک آن معاملات کالا محور بورس انرژی را تسویه کرد.

                          وی ادامه داد: در حال حاضر معاملاتی مانند متانول، زغال سنگ و غیره از طریق سامانه‌ها صورت نمی‌گیرد، زیرا مقدار آن بسیار اندک است. بنابراین در حال طراحی سامانه ای هستیم که اطلاعات این معاملات را ثبت کنیم.



                          باشگاه سهام‌داران راه‌اندازی می‌شود


                          سلطانی نژاد با اشاره به اینکه فاز نخست طرح باشگاه سهام داران طراحی شده است، اظهار کرد: این طرح با صندوق‌های قابل معامله در بورس (ETF) فعالیت خود را آغاز کرده است.

                          وی تاکید کرد: سرمایه گذارانی که مالک واحدهای ETF هستند، نیازمند نوعی تعامل با مدیران صندوق هستند و از همین رو سامانه‌ای در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه طراحی شد تا این ارتباط ایجاد شود و باشگاه سهام داران بازار سرمایه نیز شکل بگیرد.


                          مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی تصریح کرد: اقدامات و طرح های یاد شده در چند فاز تعریف شده است.


                          پروژه حیاتی شرکت


                          وی با تاکید بر اینکه پروژه اصلی و حیاتی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه، پروژه سامانه پس از معاملات است، ابراز امیدواری کرد که امسال گام‌های نهایی آن برداشته شود و طرح به بهره برداری برسد.

                          سلطانی نژاد در خصوص زمان تقریبی راه اندازی سامانه پس از معاملات گفت: راه اندازی این سامانه به این موضوع بستگی دارد که چه زمانی بتوانیم با ارکان و فعالان بازار به توافق برسیم تا آنها بهره برداری خاص خود را از سامانه داشته باشند.

                          وی تاکید کرد: این در حالی است که به طور قطع باید یک فرصت به فعالان بازار سرمایه داده شود تا بتوانند خودشان را با تغییرات سامانه سازگار کنند.

                          مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه با اشاره به اینکه سامانه جدید بر اساس سامانه هیبرید طراحی شده است، گفت: بنابراین هر سرمایه‌گذاری هر تعداد سهم را از طریق هر کارگزاری خریداری کند، امکان فروش از طریق همان کارگزار و همان تعداد سهم را خواهد داشت.

                          بنا بر اعلام پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه وی با ذکر مثالی ادامه داد: فرض کنید سهام‌داری تعداد هزار سهم ایران خودرو را از طریق یک کارگزار و 100 سهم همین شرکت را از طریق کارگزار دیگری خریداری می کند. در هنگام فروش هزار سهم را از طریق همان کارگزار اول و 100 سهم را از طریق کارگزار دوم می‌تواند به فروش برساند.

                          سلطانی نژاد تاکید کرد: با راه‌اندازی سیستم هیبرید، کارگزار ناظر حذف می‌شود و سهام‌داران نمی‌توانند سهام خود را به صورت تجمیعی نزد یک کارگزار به فروش برسانند.

                          مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه در پاسخ به این سوال که روند فروش سهامی که پیش از این خریداری شده‌اند، به چه صورت خواهد شد، گفت: درست به همین دلیل، راه اندازی سامانه زمان بر شده است. در حقیقت بحث مدل های مالی با اهمیت است، به طوری که در ابتدا چطور باید دیتاهای سامانه های قبلی را به سامانه جدید وارد کرد و در برخی موارد هم ممکن است ناقص بوده و متناسب با نیاز ما نباشد.

                          وی با اشاره به اینکه برای این انتقال دیتاهای قبلی به سیستم های جدید در دنیا، مدل ارایه می شود، گفت: در عین حال، بحث چگونگی مدیریت مالی نیز مطرح است.

                          سلطانی نژاد با تاکید بر اینکه باید برای موارد یاد شده مباحث قانونی تعریف شود، خاطرنشان کرد: به طور قطع برای این موارد نیازمند بحث های قانونی و دستورالعمل های لازم از جانب سازمان بورس و اوراق بهادار هستیم.

                          مدیرعامل شرکت سپرده گذاری ابراز داشت: برخی از دستورالعمل ها و اقدامات به دلیل محدودیت های سیستمی در سامانه قابل اجرا نیست و به علاوه بعضی موارد هم محدودیت های خود سیستم باید برطرف شود.
                          وی تصریح کرد: در حقیقت بحث های فنی راه اندازی سیستم از یک طرف و موارد مالی، حقوقی و بحث های آشنایی ارکان بازار سرمایه، از دیگر مواردی است که باید به آن پرداخت تا سامانه جدید فعالیت خود را آغاز کند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #1933
                            افزایش نرخ سود بانکی در چهارمین جلسه اصلی شورای پول و اعتبار در سه شنبه هفته آینده ( 28 آبان ماه) در دستور کار قرار گرفته است و بنا بر اطلاعات موثق، در این جلسه این موضوع تعیین تکلیف نهایی خواهد شد.




                            به گزارش خبرنگار مهر، با تغییر دولت، در ابتدا تصور می شد که یکی از اولین تصمیمات بازنگری در نرخ سود بانکی باشد، اما تاکنون سه جلسه اصلی شورای پول و اعتبار برگزار شده، با این وجود نرخ سود بانکی در هیچ یک از این جلسات مورد بررسی و بحث قرار نگرفته است.
                            در نهایت پس از گذشت این مدت بالاخره زمان تغییر نرخ سود بانکی فرا رسید و قرار است موضوع بازنگری در نرخ سود بانکی در جلسه آتی شورای پول و اعتبار در دستور کار قرار گیرد. البته گفته می شود دولت با هدف ثبات اقتصادی در مدت سه ماه فعالیت خود تغییری در سیاست‌های بانکی و نرخ سود انجام نداد.
                            در اولین جلسه شورای پول و اعتبار در دولت تدبیر و امید، این شورا در راستای اجرای تبصره ذیل ماده 23 قانون «بهبود مستمر محیط کسب و کار» فرم یکنواخت عقد مشارکت مدنی را در 28 ماده و 9 تبصره را مورد تصویب قرار داد.
                            همچنین در این جلسه، سقف فردی تسهیلات قرض الحسنه به زندانیان نیازمند، بدهکاران دیه، جرایم غیرعمد و سایر محکومان غیرکلاهبرداری به مبلغ 1520 میلیون ریال و مدت بازپرداخت آن به 215 ماه تصویب و مقرر شد تبصره یک ذیل ماده 6 آیین نامه اجرایی مربوطه جهت اصلاح و رعایت سقف فردی مصوب به هیات وزیران منعکس شود.
                            این جلسه با حضور اکثریت اعضای شورای پول و اعتبار تشکیل شد و علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، حجتی وزیر جهاد کشاورزی، محمدباقر نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، محسنی اژه‌ای دادستان کل کشور و محمدرضا فرزین مدیرعامل صندوق توسعه ملی در این جلسه حضور داشتند. همچنین دو عضو ناظر شورای پول و اعتبار احمد توکلی و محمد حسن نژاد نمایندگان مجلس و پیمان نوری و کورش پرویزیان به عنوان کارشناسان اقتصادی در جلسه حضور یافتند.
                            دومین جلسه شورای پول و اعتبار دولت تدبیر و امید هم تشکیل شد و از جمله مواردی که در دستور کار شورا قرار داشت و مورد بحث و بررسی قرار گرفت، اصلاح آئین‌نامه تسهیلات و تعهدات کلان بود.
                            همچنین آخرین تحولات اقتصادی در 3 بخش، شامل آخرین تحولات اقتصادی کشور در حوزه بخش های واقعی و پولی، تحولات طرح مسکن مهر و آثار پولی آن بررسی شد. شورای پول و اعتبار در چارچوب تدابیر و برنامه‌های اقتصادی دولت تدبیر و امید و در راستای پاسخگویی به انتظارات و امیدهای به‌ حق عموم جامعه و به ویژه فعالان اقتصادی به اهتمام و مساعی دولت در رفع مشکلات اقتصادی کشور و با استناد به جزء «پ» بند 12 تصویب‌نامه شماره 118322/49515 مورخ 1392.06.21 هیئت وزیران در خصوص رفع موانع تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال و ایجاد تحرک اقتصادی و بهبود فضای کسب و کار، «آئین‌نامه تسهیلات و تعهدات کلان» را با رویکرد روان سازی امور مربوط به دریافت تسهیلات و انطباق آن با شرایط محیطی جدید، اصلاح نمود.
                            در اصلاحیه جدید، به منظور افزایش سقف اعطا، ایجاد تسهیلات و تعهدات، مبنای محاسبه تسهیلات و تعهدات کلان به مبنای "سرمایه پایه" که در ادبیات نظارت بانکی بین‌المللی، ‌مرسوم‌تر، شناخته‌ شده‌تر و مقبول‌تر است تغییر یافت.
                            همچنین با هدف ارتقای ظرفیت اعتباری بانک‌ها، سقف جمعی تسهیلات و تعهدات کلان از 5 برابر سرمایه و اندوخته به 8 برابر سرمایه پایه افزایش پیدا نموده است. علاوه بر این به منظور تسهیل استفاده بخش خصوصی از منابع صندوق توسعه ملی و نیز منابع مشابه خارجی، ابهامات مرتبط با درج چنین مواردی در صورت‌های مالی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی که قبلا مطرح بود، برطرف شده است.
                            در این جلسه با توجه به تحولات صورت گرفته در فضای اقتصاد کلان کشور و لزوم بازبینی در سیاست های پولی، گزارش مشروح بانک مرکزی در خصوص ترسیم آخرین تحولات اقتصاد کلان کشور و سیاست های پولی پیشنهادی این بانک به شورای پول و اعتبار ارایه شد.
                            گزارش یاد شده در 3 بخش، شامل آخرین تحولات اقتصادی کشور در حوزه بخش های واقعی و پولی، تحولات طرح مسکن مهر و آثار پولی آن و پیشنهادات بانک مرکزی در خصوص مولفه های مختلف سیاست پولی تنظیم و ارایه شد.
                            در خصوص آخرین تحولات اقتصادی کشور به مواردی همچون‌ اطلاعات مقدماتی حساب‌های ملی در سال 1391 (شامل رشد ارزش افزوده، فعالیت های مختلف اقتصادی، رشد اقتصادی و تحولات اقلام هزینه ملی)، تحولات بخش های کشاورزی، صنعت و معدن و ساختمان، تحولات بازار کار و آخرین تحولات متغییرهای پولی و اعتباری کشور اشاره شد که به تفصیل مورد بحث و بررسی اعضای شورای پول و اعتبار قرار گرفت.
                            همچنین در بخش پایانی این گزارش، سیاست های پولی پیشنهادی بانک مرکزی بر اساس آخرین تحولات اقتصاد کلان کشور و افق پیشرو تنظیم و ارائه شده است. گفتنی است، بررسی و اتخاذ تصمیم‌ در خصوص تغییر نرخ سود بانکی به جلسه هفته آینده شورا موکول شد.
                            سومین جلسه شورای پول و اعتبار در دولت تدبیر وامید هم بدون بررسی نرخ سود بانکی در بانک مرکزی برگزار شد و بخش دوم گزارش تحولات اقتصاد کلان، مباحث مربوط به تامین مالی طرح مسکن مهر از محل منابع بانک مرکزی و آثار پولی و اقتصادی آن مطرح و در خصوص ابعاد آن بحث و تبادل نظر گردید و ادامه گزارش مذکور در جلسه آتی این شورا مطرح خواهد شد.
                            به هر حال برخی از تحلیلگران اقتصادی نیز بهترین تصمیم در شرایط فعلی را تعیین نرخ سود بانکی بر اساس نرخ تورم می دانند، زیرا بسیاری از افراد تمایل دارند که در جایی سرمایه گذاری کنند که ارزش پول آنها حفظ شود. گویا اعضای شورای پول و اعتبار برای بازنگری نرخ سود بانکی اقناع شده اند و به توافق رسیده اند.
                            ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی پیش از این به خبرنگار مهر اعلام کرده است که نرخ سود بانکی جزو دستور‌کارهای شورای پول و اعتبار است و هر زمان که اعضای شورا اقناع شوند، تصمیمات لازم را در این زمینه اتخاذ خواهند کرد.
                            با وجود اینکه برخی از اقتصاددانان سیاست جدید دولت در قبال نرخ سود بانکی را چندان شفاف نمی دانند و می گویند که بهتر است دولت تصمیمات خود در این زمینه را هرچه زودتر اعلام کند، اعضای تیم اقتصادی دولت روحانی راه علاج اقتصاد کشور را در نرخ سود بانکی و تغییر آن نمی‌دانند بلکه آنان معتقد به کاهش نرخ تورم و خروج از وضعیت فعلی اقتصاد هستند.
                            در آغاز به کار دولت که همزمان با کاهش نرخ سکه، طلا و ارز در بازار بود، بسیاری انتظار داشتند، برای جذب سرمایه گذاری و جذب نقدینگی های سرگردان، دولت افزایش نرخ سود بانکی را دستور کار خود قرار دهد و زمینه سرمایه گذاری در بانکها را فراهم کند.
                            گرچه نرخ سود بانکی متناسب با نرخ تورم و به گفته اقتصاددانان واقعی نیست، اما بانکها با شیوه های تازه و روشهای محاسباتی که در فرمول های خودبکار می برند، نرخ سود بالا تا حد 31، 32 درصد هم به سپرده های پرداخت می کنند.
                            نرخ سود بانکی طی سال های اخیر با تغییری از سوی بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار مواجه نبود، اما بانکها بدون سرو صدا، نرخ های سود خود را تغییر دادند و بانک مرکزی نیز نسبت به عملکرد آنها واکنشی نشان نداده است.
                            گرچه بانک‌های ایرانی بر اساس اعلام بانک جهانی یکی از کشورهایی هستند که بالاترین نرخ سود به سپرده ها را در بین کشورهای دنیا می پردازند، به طوریکه ایران در سال 2012 میلادی در بین 138 کشور جهان پنجمین کشوری است که بالاترین نرخ سود را به سرپده های مردم می پردازد؛ متوسط نرخ سود سپرده در ایران در همین سال 14.8 درصد اعلام شده است. با این وجود نرخ تورم 27.3 درصدی اعلام بانک جهانی در همین گزارش، پاسخگوی خواسته های سپرده گذاران از بانکها در قبال سپرده های خود نیست.
                            8 سال قبل زمانی که احمدی نژاد رئیس دولت نهم شد و اداره امور کشور را بدست گرفت، تمرکز خاصی بر روی نظام بانکی داشت و تصمیمات زیادی را برای آنها اتخاذ کرد، یکی از رویکردهای مهم و اصلی دولت های احمدی نژاد تاکید بر کاهش نرخ سود بانکی آن هم به صورت دستوری بود و اجرای این برنامه هم در بانکهای کشور در سال های اول ریاست جمهوی احمدی نژاد با جدیت اجرایی شد؛ شاید به همین دلیل بود که موج انتقادات از سوی کارشناسان و اقتصاددانان به سیاست های اقتصادی وی نشانه رفت.
                            علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز در این زمینه گفته است: با شرایط فعلی حاکم بر جامعه، سپرده گذاران بانکی می توانند ظرف یکسال بالاترین نرخ سود یعنی 20 یا 21 درصد را کسب کنند، باتوجه به اینکه تورم یکسال اخیر در کشور پیش از 30 درصد است، این امر به معنای تنبیه سپرده‌گذار در نظام بانکی ما است. این درحالی است که اکثر سپرده‌گذاران بانکی ما سرمایه‌های کوچک دارند و به آنها اجحاف می‌شود.
                            وی در ادامه با بیان اینکه همین امر مانع جذب سپرده به نظام بانکی ما شده است، تصریح کرده است: باید به سمت نرخ سود بانکی واقعی حرکت کنیم و راهکار اصلی آن مقابله با تورم است، براین اساس اگر بتوانیم تورم را مهار کنیم قطعاً رسیدن به نرخ سود واقعی مثبت خیلی دور از ذهن نیست. در چهارچوب عقود اسلامی اجازه نداریم به صورت دستوری نرخ سود را تعیین کنیم و قطعاً باید به این سمت برویم که سود واقعی تحقق یافته را بین سپرده‌گذاران توزیع کنیم،
                            طیب نیا عنوان کرده است: اگر در این سمت و سو حرکت کنیم این توانایی را خواهیم داشت که اولاً منابع بیشتری را جذب نظام بانکی کنیم ثانیاً منابع نظام بانکی به پروژه‌ها و طرح‌هایی که دارای توجیه فنی هستند هدایت شود. اکنون بخش عمده‌ای از منابع به سمت فعالیت‌های اقتصادی موجه هدایت نمی‌شود، یکی از راهکارهای اساسی دولت هدایت منابع نظام بانکی به سمت فعالیت‌های اقتصادی است و تا زمان تعیین نرخ تورم، نرخ سود بانکی و نرخ سود تسهیلات فعلی ادامه خواهد داشت. ما براساس عقود اسلامی می‌خواهیم عمل کنیم و با تعیین دستوری نرخ سود مخالفیم.
                            تعیین نرخ سود بانکی در قانون برنامه پنجم دارای ضوابطی است که باید مورد توجه سیاست‌گذار پولی و بانکی قرار گیرد؛ طبق ماده 92 قانون برنامه پنجم توسعه، شورای پول و اعتبار موظف است نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های یکساله را حداقل به میزان میانگین نرخ تورم سال قبل و پیش‌بینی سال مورد عمل تعیین نماید. نرخ سود تسهیلات متناسب با نرخ سود سپرده‌ها و سود مورد انتظار بانکها توسط شورای پول و اعتبار تعیین می‌شود.
                            همچنین در ادامه این ماده قانونی آمده است که بانکها در صورتی ملزم به پرداخت تسهیلات در قالب عقود مبادله‌ای با نرخی کمتر از نرخ اعلام‌شده توسط شورای پول و اعتبار می‌باشند که علاوه بر تأیید معاونت، مابه‌التفاوت سود از طریق یارانه یا وجوه اداره‌شده توسط دولت تأمین گردد.
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #1934
                              گویا شاوان برای تعدیل منفی متوقف گردیده است افزایش نگرانی ها از وضعیت گروه پالایشی و فشارهای وارده از سوی وزارت نفت و پخش و پالایش،سهام این شرکتها را در لاک دفاعی فرو برده و از اقبال بازار این نمادها کاسته است.
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #1935
                                دیدگاه دبیرکل کانون کارگزاران در پی حذف معاملات گروهی:

                                افزایش زمان معاملات در صورت نیاز بازار/ دامنه نوسان به صورت تدریجی افزایش یابد

                                دبیر کل کانون کارگزاران مزایا و معایب حذف معاملات گروهی را تشریح کرده و به پیشنهادات سه گانه کانون برای حذف معاملات گروهی اشاره کرد.

                                روح الله میر صانعی - دبیر کل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار تهران - در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، به مزایای حذف معاملات گروهی در بورس اشاره کرد و گفت: وجود معاملات گروهی در بورس تهران دارای مزایا و معایبی بود که با بررسی های انجام شده مشخص شد که مزایای حذف معاملات گروهی بیشتر از معایب آن است.

                                وی افزود:طبیعی است که حذف معاملات گروهی کار را در بازاری که حجم معاملات زیاد است برای کارگزاران سخت می کند و سفارش را با محدودیت مواجه می سازد اما حذف این معاملات باعث افزایش اعتبار و اعتماد به صنعت کارگزاری شده و سرمایه گذاران را به سمت تحلیل سوق می دهد بنابراین مزایای این کار بیشتر از مزایای آن است.

                                میر صانعی با بیان اینکه کانون کارگزاران پیشنهاداتی برای حذف معاملات گروهی ارائه داده است، ادامه داد:به دلیل اینکه حذف معاملات گروهی باعث کاهش حجم معاملات نشود پیشنهاد شده است که زمان معاملات نیم ساعت افزایش یافته و از 12 به 12و 30 دقیقه برسد.

                                وی با اشاره به اینکه افزایش زمان معاملات تا 2 ساعت نیز امکان پذیر است، گفت:اگر بازار سرمایه نیاز داشته باشد زمان معاملات قابل افزایش است.

                                دبیرکل کانون کارگزاران افزایش دامنه نوسان را پیشنهاد دیگر کانون کارگزاران دانست و عنوان کرد:برای کاهش صف خرید و فروش پیشنهاد شده است که دامنه نوسان بورس نیز همانند دامنه نوسان فرابورس افزایش یابد تا صف کمتری در بازار تشکیل شود و نیاز به معاملات گروهی از بین برود.

                                میر صانعی با بیان اینکه دامنه نوسان باید به صورت تدریجی افزایش یابد،عنوان کرد:علاوه بر افزایش زمان معاملات پیشنهاد شده است که دامنه نوسان به مرور زمان بازتر شود تا بازار کاراتر و حرفه ای تر شود.

                                وی به حذف نشدن معاملات گروهی در عرضه های اولیه اشاره کرد و توضیح داد:تنها مورد استفاده معاملات گروهی عرضه اولیه است زیرا فعلا جایگزینی برای عرضه‌های اولیه وجود ندارد لذا پیشنهاد شده است که معاملات گروهی در عرضه‌های اولیه حذف نشود.

                                وی در مورد نظر کارگزاران در خصوص حذف معاملات گروهی گفت:طبیعی است که با حذف این معاملات به برخی کارگزاران فشار وارد می شود اما نظر غالب کارگزاران این است که با حذف معاملات گروهی سلامت بازار افزایش یافته و معاملات عادلانه و منصفانه می شود.

                                میرصانعی در خصوص علت تاخیر در حذف شدن معاملات گروهی عنوان کرد:طبیعی است در زمانی که حجم معاملات کم است بازار به خرید گروهی نیاز دارد ولی با رشد بازار می توانیم گام های جدیدی را به سمت حذف معاملات گروهی، افزایش دامنه نوسان برداریم.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X