اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشف
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 925

    #181
    كدخبر: ۴۰۳۳۵تاريخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۶:۱۱ نسخه چاپي
    ارسال به دوستان
    مستطيل شيشه اي تالار
    رشد واقعی شاخص !؟
    امروز پس از مدت ها شاخص بورس کشور یک رشد واقعی را تجربه نمود ، به گونه ای که تعداد سهم هایی که معاملات خود را در نوسانات مثبت سپری کردند بر سهم هایی که در نوسانات منفی معامله شدند فزونی گرفت و شاهد بازاری با کلیت مثبت بودیم ولی چون اینبار مخابرات و دیگر سهم های اثر گذار بورس به مدد شاخص نیامدند از لحاظ عددی نماگر بازار افزایش چندانی را نشان نداد و تنها 25 واحد افزایش یافت.
    با اتمام ساعات معاملات روز سه شنبه 89.09.16 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 16 واحد افزایش به رقم 15358 واحد رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 64 واحد افزایش عدد 23830 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با 25 واحد افزایش به رقم 18317 واحد رسيد.

    گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 459 میلیارد ریال رسید.

    همچنین در این روز بانک کارآفرین با 8 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل بانک پارسیان با 7 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

    امروز پس از مدت ها شاخص بورس کشور یک رشد واقعی را تجربه نمود ، به گونه ای که تعداد سهم هایی که معاملات خود را در نوسانات مثبت سپری کردند بر سهم هایی که در نوسانات منفی معامله شدند فزونی گرفت و شاهد بازاری با کلیت مثبت بودیم ولی چون اینبار مخابرات و دیگر سهم های اثر گذار بورس به مدد شاخص نیامدند از لحاظ عددی نماگر بازار افزایش چندانی را نشان نداد و تنها 25 واحد افزایش یافت.

    بنابر گزارش بورس نیوز ، یکی از دلایل مثبت شدن بازار تجهیزاتی های بورس بودند که با حجم معاملات بالایی که در معاملات خود تجربه کردند ، صف خرید البته کم حجمی را نیز در پایان ساعت معاملات شاهد بودند.

    دلیل اصلی این اقبال نیز نشر شایعه ای در تالار پیرامون دریافت پیش پرداخت فازهای 17 و 18 پارس جنوبی توسط صدرا بود که البته با تکذیب آن در ساعت پایانی معاملات کمی این اقبال شدید را با افت همراه ساخت . در خصوص تجهیزاتی ها البته مثل اینکه جلسه ای برگزار شده و توافقات خوبی نیز انجام شده است اما اینکه پولی دریافت شود ، عملی است که هنوز تا تحقق فاصله دارد .

    اهالی تالار که نام تجهیزاتی های بورس را شایعاتی های بورس گذاشته اند امکان رشد سهام این گروه یعنی "فاراک" ، "فاذر" و البته صدرا را با توجه به اصلاح قیمتی دوباره ای که در آنها صورت گرفته است بعید نمی دانند ، اما ظرفیت شایعه پذیری سهامداران را نیز محدود دانسته و معتقدند اگر واقعاً طی روزهای آتی اتفاق قابل ذکری مثل دریافت پیش پرداخت فازهای پارس جنوبی در این شرکتها نیفتد ، شاهد شکل گیری موج نزولی جدیدی در قیمت سهام این شرکت ها خواهیم بود .

    در گروه خودروی بورس نیز امروز شاهد رشد قیمت در اکثر نمادها بودیم به گونه ای که پارس خودرو با حجم معاملات بالا و صف خرید به کار خود پایان داد . سایپا نیز در حالی که معاملات را با نوسان منفی آغاز نموده بود ، طاقت قیمتهای زیر 200 تومان را نیاورد و صعودی تا محدوده مثبت قیمتی داشت . زامیاد ، گروه بهمن ، ایران خودرو و ایران خودرو دیزل نیز در رفتاری مشابه از درصدهای منفی در ابتدای معاملات تا درصدهای مثبت در پایان معاملات به پیش رفتند.

    اهالی تالار رشد گروه خودروی بورس را نه به خاطر عوامل بنیادی و درون شرکتی بلکه ناشی از اصلاح خوب قیمتی آنها که طی چند روز اخیر صورت گرفته بود دانسته و به تداوم روند صعودی آنها در معاملات فردای بورس خوشبین می باشند.

    در سهام شرکت مخابرات نیز با وجود اشتیاق شدید به افزایش قیمت ، امروز شاهد معاملات متعادلی در محدوده قیمت دیروز بودیم . ولی اهالی تالار معتقدند چون سرنوشت این سهم با عرضه همراه اول گره خورده است اگر عرضه اولیه مذکور در هفته آتی قطعی شود ، رشد دوباره مخابرات نیز کلید خواهد خورد .

    امروز در گروه پتروشیمی بورس نیز شاهد معاملات حجیمی در پتروشیمی اصفهان و فناوران بودیم . اهالی تالار علاوه بر ارزندگی سهام این دو شرکت به خاطر افزایش قیمت محصولاتشان، بازی سهامداران عمده را نیز در رشد قیمتی اخیر آنها بی تأثیر نمی دانند و معتقدند یک سهم هرچه قدر هم که ارزندگی داشته باشد تا سهامدار عمده ای به حمایت از آن بر نخیزد شاهد رشدی در قیمت آن نخواهیم بود .

    حتی عده ای از اهالی تالار پا را فراتر از این گذاشته و معتقدند حتی اگر سهمی ارزنده نباشد نیز سهامداران عمده می توانند با هدایت قیمت سهم ، آن را به جایی که مدنظرشان می باشد نیز برسانند و نمونه آن را نیز نفت پارس و حرکت "ونیکی" روی آن عنوان می کنند .

    در پایان اهالی تالار جدای از عوامل بیرونی بورس مثل توافقات گروه 1+5 و ایران که اثر مثبت دارد و خبری مبنی بر آماده باش به بانک ها برای برداشت یارانه ها توسط مردم از حسابهایشان که اثر منفی دارد ، بورس کشور را نسبت به اتفاقات بیرونی واکسینه تر از پیش ارزیابی نموده و اصلاح قیمتی ماههای اخیر در سهام شرکتها را برای رشد دوباره آن کافی می دانند . بنابراین با توجه به وجود عرضه های اولیه در پیش مثل همراه اول ،سبحان دارو و گسترش سرمایه گذاری ایرانیان روند بورس می تواند بیشتر صعودی و رو به مثبت شدن باشد تا منفی و رو به نزول .

    نظر

    • کاشف
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 925

      #182
      كدخبر: ۴۰۳۴۱تاريخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۴ نسخه چاپي
      ارسال به دوستانقائم مقام کار گزاری توسعه سرمایه دنیا عنوان کرد :
      عامل بازدارنده اي براي شاخص وجود ندارد
      با گذشت زمان ، بسیاری از ابهاماتی که به آن اشاره شد رفع می شود و انتظار می رود بورس تا اوایل سال آینده شاهد رونق مطلوبی باشد.
      با توجه به افت قیمتی که نمادهای بورسی در مدت اخیر تجربه نموده اند می توان گفت آثار طرح تحول قبل از اجرای این طرح در بازار دیده شد.

      صادقی قائم مقام کار گزاری توسعه سرمایه دنیا در گفتگو با خبر نگار بورس نیوز با بیان مطلب فوق افزود: تردیدی که هم اکنون در بورس مشاهده می شود نمی تواند به مسائلی همچون طرح تحول اقتصادی یا حتی چالش هسته ای کشور و مسائل پیرامون آن مربوط باشد چرا که این موارد در گذشته تاثیر خود را بر بورس و بر نماد های مختلف داشته است و تنها تاثیری که این دو مسئله می توانند داشته باشند این است که هر گونه تغییر روند آنها به سوی بهبود می تواند موجب رونق بازار گردد و دیگر نقش منفی کننده اي ندارند.

      وی مشکل اصلی بازار را در مقطع کنونی حاشیه های به وجود آمده در خصوص عرضه اولیه سهام شركت همراه اول دانست و در این رابطه به خبر نگار بورس نیوز گفت :عدم اطلاع رسانی دقیق و وجود ابهام و تاخیر در عرضه این سهم باعث شده که حالت بلا تکلیفی در بازار بوجود آید.

      وی خاطر نشان ساخت: بر آورد می شود در گام اول برای عرضه 5درصدي این سهم 400 میلیارد تومان نقدینگی لازم است و بدلیل تمایل فعالان بازار سرمایه به حضور در عرضه اولیه این سهم فشار فروش چندی است که در بورس افزایش یافته و این عامل باعث نوسان در شاخص و قيمت سهام فعال در بورس شده است.

      صادقی عنوان کرد: اگر قیمت عرضه برای این سهم متعارف نباشد بازار حتی پس از عرضه این سهم و بعد از مدت کوتاهی به دلیل خروج سریع خریداران این سهم مجدداً با نوسان مواجه خواهد شد. بنابراین لازم است تا مسئولان بورس برای حفظ تعادل بازار در عرضه این سهم دقت زیادی به عمل آورند.

      قائم مقام کار گزاری توسعه سرمایه دنیا در خصوص دور جدید مذاکرات هسته ای و تاثیرات آن در بورس نیز گفت:نتایج بدست آمده از دوره اول مذاکرات موجب تقویت امید ها برای بهبود این مسئله شده که این موضوع به نفع بورس است اما به دلیل اینکه بورس کشور به دلایل مذکور در شرایط عادی قرار ندارد عکس العمل این تحولات در مقطع فعلی قابل لمس نخواهد بود.

      این کارشناس بورس در پایان گفتگوی خود در خصوص آینده بازار نیز گفت :با گذشت زمان ، بسیاری از ابهاماتی که به آن اشاره شد رفع می شود و انتظار می رود بورس تا اوایل سال آینده شاهد رونق مطلوبی باشد.

      وی همچنين صنایعی همچون پتروشیمی و برخی بزرگان بورسی مانند فولادی ها و معدنی ها را که چندی است در بازار منفعل گردیده اند را جزو صنایع پیشتاز در رشد آتی بازار دانست.

      نظر

      • کاشف
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 925

        #183
        با وجود زیان انباشته در نیمه نخست سال"پلوله" 170 میلیون تومان سود کسب کرد





        نمابورس، شرکت ها_ تولیدی گاز لوله در گزارش شش ماهه حسابرسی شده 272 ریال زیان برای هر سهم شناسایی کرد. این در حالی است که این شرکت برای سال مالی 89 مبلغ 733 ریال زیان پیش بینی کرده بود. شنیده ها حاکی از آن است که "پلوله" درصدد تعدیل زیان است چرا که با فروش ساختمان دفتر مرکزی می تواند درصدی از زیان هر سهم پیش بینی شده بکاهد.

        در گزارش شش ماهه این شرکت اظهار نظر حسابرس به طور مشروط ذکر شده و در بند سوم آمده: سه فصل حساب ها و اسناد دریافتنی تجاری، سایر حساب های دریافتنی و پیش پرداخت های گروه در تاریخ ترازنامه، شامل مبلغ 45 میلیارد و 490 میلیون ریال اقدام راکد انتقال یافته از سنوات قبل است. بنا به مراتب فوق و از آن جایی که اطلاعات و مستندات مرتبط با چگونگی وصول این مطالبات در اختیار نبود، تعیین میزان ذخیره مطالبات مشکوک الوصول مورد لزوم از این بابت میسر نیست. یک منبع آگاه در این خصوص گفت:" درصد زیادی از این مبالغ مشکوک الوصول که حسابرس به آن پرداخته، وصولش مشمول زمان می شود. تنها رقم ناچیزی از این مطالبات است که در مراجع قضایی مطرح شده و در حال پیگیری است."

        این شرکت در دوره مالی مذکور مبلغ 91 میلیارد و 706 میلیون ریال از فرو ش کسب و سود عملیاتی را مبلغ یک میلیارد و 708 میلیون ریال اعلام کرد.

        بنابر اطلاعیه سازمان بورس، تولیدی گاز لوله دلیل تغییر اطلاعات واقعی دوره شش ماهه پایان شهریور سال جاری را چنین بیان می کند، بهبود شرایط فروش در نیمه اول سال 89 نسبت به مدت مشابه آن در سال قبل ( افزایش در مقدار فروش و نرخ آن ) و تلاش در جهت کنترل هزینه های سر بار و تثبیت نرخ هزینه های محل محصول، منجر به ایجاد سود عملیاتی در عملکرد شش ماهه نخست سال شده به علاوه پرداخت بخشی از بدهی های بانکی معوق بانک ملت توسط شرکت لوله های دو جداره قدر ( شرکت تابعه) و اصلاح مازاد ذخیره منظور شده است.

        همچنین در این اطلاعیه دلایل تغییر اطلاعات شش ماهه مشابه قبل اشاره شده و آمده ابطال معامله سهام شرکت تابعه شیمیایی فرآورد قشم طی رای قطعی دادگاه تجدید نظر و خسارت تاخیر تادیه آن طی برگ اجراییه منجر به افزایش زیان انباشته شرکت جمعاً به مبلغ 191 میلیارد و 174 میلیون ریال شده است.

        گفتنی است زیان انباشته در پایان دوره مالی شهریور 89 مبلغ 688 میلیارد و 70 میلیون ریال و زیان خالص "پلوله" در نیمه نخست سال مبلغ 61 میلیارد و 305 میلیون ریال اعلام شده است.

        نظر

        • کاشف
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 925

          #184
          كدخبر: ۴۰۳۴۲تاريخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۴ نسخه چاپي
          ارسال به دوستانزیر گذر بازار
          طی هفته های اخیر اغلب شاهد نوسانات تعادلی مثبت یا منفی از سوی سهام شرکتهای بورسی بودیم و در این بین جابه جایی هایی نیز در زیر گذر بازار سرمایه ما به وقوع پیوسته که در ذیل به برخی از مهمترین آنها اشاره شده است .
          طی هفته های اخیر اغلب شاهد نوسانات تعادلی مثبت یا منفی از سوی سهام شرکتهای بورسی بودیم و در این بین جابه جایی هایی نیز در زیر گذر بازار سرمایه ما به وقوع پیوسته که در ذیل به برخی از مهمترین آنها اشاره شده است .

          براساس گزارش بورس نیوز ؛ در حال حاضر شاهد فعالیت قابل توجه بانک تجارت در بازار سرمایه هستیم بطوریکه هم اکنون این بانک مشغول خرید سهام شرکت سرمایه گذاری البرز ، لیزینگ ایران و سرمایه گذاری ملی ایران می باشد البته شرکت سرمایه گذاری اعتلاء البرز نیز در خرید سهام شرکت سرمایه گذاری البرز با بانک تجارت همراه است.

          همچنین شرکت سرمایه گذاری البرز نیز اقدام به فروش سهام شرکت تولی پرس خود نموده که در شرايط فعلي تنها فعالیت این شرکت در بورس محسوب می شود.

          از سوی دیگر شرکت سرمایه گذاری صبا تأمین نیز در حالی اقدام به خرید سهام شرکتهای بیمه البرز ، صندوق بازنشستگی و بانک کارآفرین نموده است که فروش سهام پتروشیمی فن آوران در دستور کار این شرکت قرار گرفته است همچنین سرمایه گذاری صدر تأمین نیز نسبت به خرید سهام دو شرکت کاشی سعدی و فرآورده های نسوز ایران مبادرت می ورزد.

          اما شرکت سرمایه گذاری ملی ایران که عمدتاً به عنوان فعالترین سهامدار حقوقی بورس در حال فعالیت بوده این بار به نوعی نظاره گر بازار بوده و تنها برنامه سرمایه گذاری این شرکت طی روزهای اخیر افزایش میزان سهام خود در سهام دو شرکت سایپا و نفت پارس می باشد .

          اما شرکت مدیریت سرمایه گذاری بانک ملی ایران هم اکنون در حال خرید سهام شرکت های پشم شیشه ایران ، سرمایه گذاری ملی ایران بوده و در مقابل فروش توسعه صنایع بهشهر را در برنامه سرمایه گذاری خود قرار داده است.

          شرکت سرمایه گذاری توسعه الوند غدیر نیز تنها به خرید سهام پتروشیمی فن آوران مبادرت می ورزد .

          براين اساس و با توجه به مطالب فوق شاهد حركت قابل توجه و جابجايي معني داري از سوي هيچ كدام از حقوقي هاي بازار نمي باشيم،شايد اين فعالان نيز همانند حقيقي هاي بازار منتظر رفع ابهامات بازار هستند كه اگر چنين باشد در صورت ادامه ابهام شاهد عرضه خاصي از سوي حقوقي هاي بورس نخواهيم بود اما با رفع ابهامات بورس ، قطعا حضور مجدد اين فعالان ديدني خواهد بود.

          نظر

          • کاشف
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 925

            #185
            با رشد تقاضا برای فولاد در بازار چینسال آینده قیمت سنگ آهن افزایش خواهد یافت

            نمابورس، بینالملل_ روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی به رشد تقاضا و بهای جهانی سنگ آهن اشاره کرده است. در این گزارش آمده است، سال آینده همزمان با افزایش تولید سنگ آهن در برزیل و استرالیا، میزان واردات این ماده خام از سوی چین افزایش خواهد یافت. امروز نیز قیمت این ماده خام در چین افزایش یافت. چین بزرگترین مصرفکننده سنگ آهن در جهان است و برای تامین ماده اولیه برای مجتمعهای فولادسازی خود به مقداری رو به رشد سنگ آهن احتیاج دارد. به همین دلیل پیشبینی میشود سال آینده با افزایش تولید فولاد در چین و نیز تداوم برنامههای عظیم زیرساختی این کشور، هر میزان عرضه سنگآهن در بازار وجود داشته باشد، فروخته خواهد شد و بزرگترین مشتری این ماده خام چین خواهد بود. امروز قیمت پیشنهادی برای هر تن سنگ آهن 173 تا 175 دلار بوده است.

            در ده ماه نخست سال جاری، واردات سنگ آهن چین 2.2 درصد نسبت به ده ماه نخست سال گذشته کاهش یافت. علت اصلی این کاهش، تدابیر دولت چین برای کاهش سوداگری در بخش ساختوساز و نیز محدود شدن عرضه برق به برخی مراکز تولید فولاد به هدف تحقق اهداف مربوط به مهار مصرف انرژی بوده است.

            اما کارشناسان بازار فولاد معتقدند تقاضای چین برای سنگ آهن، سال آینده رشد خواهد کرد زیرا نه تنها از سختگیری دولت چین در حوزه کاهش مصرف انرژی کاسته خواهد شد بلکه اجرای برنامههای توسعه زیرساختها و رونق بازار ساختوساز مستلزم تولید فولاد و مصرف سنگ آهن است.

            حتی اگر نرخ رشد اقتصادی چین که طی دو فصل گذشته کاهش یافته همچنان افول کند، تقاضای این کشور برای سنگ آهن رشد خواهد کرد زیرا کاهشهای اخیر در نرخ رشد اقتصادی به شکلی کنترل شده انجام شده و نوعی تصحیح روندهای اقتصادی محسوب میشود. دولت چین در مسیر کنترل تورم رو به رشد و مبارزه با سوداگری در بخش مسکن حرکت کرده و از طریق افزودن بر نرخهای بهره بانکی و سپرده قانونی بانکها نزد بانک مرکزی این کشور، تلاش میکند از میزان نقدینگی در اقتصاد این کشور بکاهد. این تلاشها به کاهش رشد اقتصادی منجر شده است.

            اما سال آینده حتی اگر از سرعت رشد اقتصاد چین کاسته شود تقاضا برای انواع مواد خام از جمله سنگ آهن افزایش مییابد. در سال جاری خارج از چین، تقاضا برای سنگ آهن به سبب رشد تولید فولاد افزایش یافته است.

            سال آینده تولید سنگ آهن در جهان 8.5 درصد رشد خواهد کرد و به 1100 میلیون تن خواهد رسید. اوائل سال جاری 3 شرکت بزرگ تولیدکننده سنگ آهن جهان یعنی ریو تینتو، بیاچپی بیلیتون و ویل اسای، نظام سالانه قیمتگذاری سنگ آهن را کنار گذاشتند و آن را به نظام سه ماهه تبدیل کردند. پیشبینی میشود طی سه سال آینده متوسط قیمت هر تن سنگ آهن 130 تا 150 دلار باشد.

            نظر

            • کاشف
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 925

              #186
              رييس سازمان بورس خبر داد:
              به زودي از ابزارهاي مالي جديد استفاده ميشود سرويس: بورس
              1389/09/17
              12-08-2010
              10:18:57
              8909-10675: كد خبر



              خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
              سرويس: بورس



              رييس سازمان بورس از به كارگيري صكوك اجاره و استصناع در بازار سرمايه خبر داد.

              دكتر علي صالحآبادي ـ رييس سازمان بورس و اوراق بهادار ـ در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، از راهاندازي ابزارهاي مالي جديد خبر داد و گفت: يكي از ابزارهاي مالي جديد با عنوان صكوك اجاره طراحي شده است و به زودي يك پروژه با اين ابزار تامين مالي ميشود.

              وي افزود:علاوه بر اين صكوك استصناع (اوراق سفارش ساخت) نيز براي پروژههايي كه ساختوساز دارد طراحي شده است و بعد از اينكه معرفي شد، مورد استفاده قرار ميگيرد.

              رييس سازمان بورس يادآور شد: در اين راستا همايش تامين مالي در 29 آذر ماه برگزار ميشود.

              به گزارش ايسنا، آييننامه ابزار جديد صكوك در شهريور ماه جاري توسط شوراي عالي بورس تصويب شد و مقرر شد اوراق صكوك در كنار اوراق مشاركت براي تامين مالي شركتها مورد استفاده قرار گيرد.

              انتهاي پيام

              كد خبر: 8909-10675

              نظر

              • کاشف
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 925

                #187
                عضو کمیسیون انرژی مجلس:'
                سهمیه ماهانه بنزین حذف نخواهد شد
                اکونیوز: عضو کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی گفت: با اجرایی شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها قیمت بنزین و حامل های انرژی تغییر نخواهد کرد و به همان قیمت ثابت 400 و 200 تومان عرضه خواهد شد.



                به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)، جهانبخش امینی نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی افزود: نمایندگان مجلس از هیأت دولت انتظار دارند که قانون هدفمند کردن یارانه ها را طبق برنامه های از پیش تعیین شده اجرا نمایند چرا که اجرای این قانون می تواند تأثیر بسزایی در شکوفایی اقتصادی کشور داشته باشد.
                وی افزود: تولید کنندگان و اصناف مختلف در کشور نباید قیمت کالاهای خود را با افزایش قیمت حامل های انرژی افزایش دهند زیرا که حامل های انرژی جزئی از افزایش هزینه ها است.
                امینی در ادامه خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن هدفمندی کردن یارانه ها دولت باید با متخلفان در این زمینه برخورد جدی نماید و در این راستا اتحادیه ها و اصناف هم می توانند دولت را در بهتر اجرا شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها یاری نمایند.
                عضو کمیسیون انرژی با اشاره به اینکه قیمت حامل های انرژی باید در طول 5 سال به قیمت ثابت شده خود 750 تومان برسد، گفت: در مرحله اول اجرا شدن قانون هدفمند کردن یارانه ها قیمت بنزین آزاد نباید بیشتر از 400 تومان و قیمت سهمیه ای هم 200 تومان در میان مردم عرضه شود.
                امینی افزود: عرضه بنزین در مرحله اول با قیمت آزاد 600 و قیمت سهمیه ای 300 تومان عرضه شود خلاف مصوبات مجلس است.

                نظر

                • کاشف
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 925

                  #188
                  كدخبر: ۴۰۳۵۶تاريخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۸ نسخه چاپي
                  ارسال به دوستانآغاز ثبتنام اصناف براي دريافت تسهيلات ارزان تا سقف 10 ميليون از شنبه
                  حسن رادمرد در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس؛ در پاسخ به اين سؤال كه بسته حمايت از اصناف در طرح هدفمند يارانهها از چه زماني اجرا ميشود اظهار داشت: از اوايل هفته آينده يعني شنبه يا يكشنبه كليه اصناف پروانهدار كشور ميتوانند با مراجعه به سايت www.asnaf.ir و با استفاده از شناسه ملتكارت اصناف ميتوانند براي اين تسهيلات ثبتنام كنند.
                  وي افزود: تسهيلات ارزان قيمت به واحدهاي پروانهدار و واحدهاي توليدي انرژيبر داده خواهد شد.
                  رئيس مركز اصناف و بازرگانان در واكنش به سؤال ديگري به فارس در خصوص ميزان اين تسهيلات گفت: فعلاً ميزان اين تسهيلات تا 10 ميليون تومان در نظر گرفته شده است اما ما با آقاي فرزين در حال تنظيم آئيننامهاي هستيم لذا ممكن است اين ميزان دستخوش تغييراتي شود.
                  وي افزود: هنوز بانك عامل اجراي اين طرح تعيين نشده است و ما در حال رايزني با بانك مركزي هستيم تا بانك عامل را به ما معرفي كند اما تاكنون بانك سپه اعلام آمادگي كرده است.
                  رادمرد در واكنش به اين سؤال كه قرار بود كمك بلاعوضي هم به اصناف داده شود تكليف آن چه شد گفت: من در آن زمان هم اعلام كردم كه اين موضوع هنوز قطعي نشده است اما در حال حاضر آنچه به تصويب رسيده است تنها تسهيلات ارزان قيمت به تمام واحدهاي صنفي پروانهدار است

                  نظر

                  • آمن خادمی
                    مدیر
                    • Jan 2011
                    • 5243

                    #189
                    دورههاي آموزشي كانون كارگزاران بورس

                    دورههاي آموزشي كانون كارگزاران بورس براي ماه جاري اعلام شد.
                    مديريتهاي امور اعضاء و آموزش كانون كارگزاران بورس و اوراق بهادار از برگزاري دورههاي آموزشي آذرماه اين كانون براي اعضاء و عموم علاقمندان خبر داد.
                    براين اساس اولين دوره آشنايي با معاملات آتي سكه و شمش طلا در بورس كالاي ايران در روزهاي 20 لغايت 22 آذر برگزار مي شود، همچنين پنجمين دوره آشنايي با اصول سرمايه گذاري در بورس با هدف گسترش فرهنگ سرمايهگذاري در بورس در ميان اقشار مختلف جامعه از 27 لغايت 30 آذر برگزار خواهدشد.
                    همايش تخصصي بازار سرمايه بينالملل، بازديد از بورس سهام لندن lse و بورس فلزات لندن lme با ارائه گواهينامه رسمي و مجزا از اين دو بورس براي تاريخ 3 لغايت 7 بهمن ماه جاري برنامه ريزي شده است. همچنين دوره آشنايي با چرخه معاملات بورس اوراق بهادار از ديدگاه سيستماتيك با هدف گسترش دانش حرفه اي اعضاي كانون در نيمه دوم دي ماه جاري برگزار خواهد شد.
                    to continue, please follow me on my page

                    نظر

                    • کاشف
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 925

                      #190
                      در پي انجام معامله بلوكي
                      سونامي تغيير مديران شركتهاي وابسته به سايپا + تصوير احكام
                      پس از انجام معامله بلوكي سايپا و خريد سهام اين شركت توسط كنسرسيوم زير مجموعه هاي سايپا از گروه بهمن و سازمان تامين اجتماعي مجمع فوق العاده براي انتخاب اعضاي هيات مديره سايپا تشكيل گرديد و طي اين مجمع اعضاي جديد هيات مديره پيشنهاد شد كه مورد مخالفت سازمان گسترش به عنوان يكي از سهامداران عمده سايپا قرار گرفت و تصميمات مجمع رسميت نيافت .
                      درز احكام تغيير مديران شركتهاي زيرمجموعه سايپا دربازار سرمايه بهانه اي بود براي بررسي اين تغييرات چشمگير كه در اين مقاله سعي داريم تا حدي به تحليل اين تغييرات بپردازيم .

                      خريداران بلوك 18% سايپا با عدم واريز وجه نقد مورد نياز( 475 ميليارد تومان ) براي تاييد معامله بلوكي ( قيمت هر سهم 846 تومان) در تاريخ 14شهريور يعني آخرين مهلتي كه براي تسويه در اتاق پاياپاي بورس داشتند نشان دادند كه استراتژي سايپا در تملك سهام خود توسط زيرمجوعه هايش تغيير كرده وپلان جديدي طراحي شده كه در آن حذف سازمان خصوصي سازي از ليست فروشنده و افزودن نام گروه بهمن و سازمان تامين اجتماعي به عنوان فروشنده شكل گرفته است .


                      البته علاقه به اين پلان جديد تا حدي بود كه زيرمجموعه هاي سايپا قيد 17 ميليارد تومان ضمانتنامه اي كه براي تضمين پرداخت وجه معامله بلوك 18% نزد سازمان بورس وثيقه كرده بودند را زده و از ابطال معامله با خصوصي سازي خشنود شدند و اين اتفاق را يك پيروزي بزرگ ناميدند كه با محاسبات دقيق به آن دست يافته اند! غافل از آنكه اين پيش بيني بود كه تحليگران رسانه هاي مختلف از جمله بورس نيوز از مدتها قبل به آن اشاره كرده بودند ( خبر شماره 34080 - 24 مردادماه ) و همين امر نيز باعث شد بورس نيوز درست يك روز پس از ابطال معامله در خبر شماره 35396 با طرح دو سوال مهم در خصوص اهداف معامله وچگونگي آن اين اقدام را به چالش دوباره بكشد هر چند كه سوالهاي فوق تا مدتها بي پاسخ ماند و مقالات زيادي هم در اين خصوص در رسانه هاي مختلف به انتشار در آمد اما آنچه تا كنون نصيب كاركنان سايپا شده همان17 ميليارد تومان زيان است.


                      پس از وقايع فوق مذاكرات فشرده براي خريد بلوكهاي سايپا از شستا و گروه بهمن در همين بين شكل گرفت و حدود 17.8% سهام سايپا توسط شستا و 15.5% توسط گروه بهمن به زيرمجموعه هاي سايپا تا تاريخ يازدهم مهرماه ( مجموعا 33.3%) واگذار گرديد ولي داستان به اين جا ختم نشد .


                      سرمايه گذاري سايپا كه 95% سهام آن متعلق به خود سايپا است در خردادماه سال جاري با خريد بلوكهاي مختلف درصد سهامداري خود در سرمايه گذاري رنا را به 42درصد رساند و به نوعي مديريت موثر اين شركت را به عهده گرفت اين در حالي است كه رنا 9درصد سهام شركت سايپا را دارا بود!

                      از سوي ديگر ساير شركتهاي زيرمجموعه سايپا در مجموع 6.2درصد از سهام سايپا را در اختيار داشتند به اين ترتيب درصد مالكيت زيرمجموعههاي سايپا از سايپا در آن زمان به 15درصد از سهام شركت مادر رسيد و سايپا در خودش يك عضو هياتمديره يافت و با احتساب خريداري 33.3 % سهام توسط زيرمجموعه هايش درصد سهامداري سايپا در سايپا به حدود 48% در حال حاضر رسيد و به نوعي سايپا هم اكنون در خودش 3 عضو هيات مديره دارد !!!


                      اين اتفاق از جنبه هاي مختلف مورد انتقاد كارشناسان قرار گرفت اول آنكه از اين به بعد در سايپا نظارت موثري وجود ندارد وزيرمجموعه هاي شركت مادر كه منصوب مديرعامل آن هستند خود سهامدار شركت مي باشند و قطعا نمي توانند در مجمع براي مدير بالاسري خود خط مشي تعيين كنند زيرا خود وامدار همان مديران هستند .


                      دوم آنكه در هيچ كجاي دنياي ادغام عمودي از پايين به بالا رخ نمي دهد و معمولا از بالا به پايين انجام مي شود و سوم آنكه هزينه هالي مالي و تامين وجوه مورد نياز (1700 ميلياردتومان ) براي پرداخت اصل و فرع معامله و اقساط آن بايد از گردش نقدينگي خود سايپا و زير مجموعه هايش تامين شود كه لطمات بزرگي به بدنه شركت و گسترش فعاليتهاي آن خواهد زد چون وجهي براي توسعه شركت باقي نخواهد ماند و عملا ساير سهامداران سالها با شركتي بدون طرح توسعه مواجه خواهند شد كه سرانجام اينگونه شركتها مرگ خاموش است .


                      در چنين شرايطي و با وجود اين تحليلها به نظر مي رسد اكثر هيات مديره سايپا كه راس آن سازمان گسترش به عنوان متولي صنايع كشور است به اين نتيجه رسيده اند كه با تغيير در تركيب هيات مديره شركتهاي زيرمجموعه سايپا كه جز خريداران سهام سايپا بوده اند مديريت اين شركتها را بهينه ساخته تا از هرگونه اتفاق ناخوشايند بعدي جلوگيري نمايند كه بيشتر شبيه سونامي تغيير مديريت در سايپا است .


                      در نهايت به نظر مي رسد اين اقدام در جهت جلوگيري از زيان سهامداران خرد و ساير سهامداران غير ذينفع در معاملات بلوكي سايپا صورت گرفته زيرا هيات مديره فعلي نمي خواهد در مجمع بعدي شاهد اعتراض سهامداران به اثرات ناخوشايند اين معامله و تداوم اين شيوه از بنگاه داري باشد حال بايدديد اين تغييرات تا چه حد مي تواند مفيد و مثمر ثمر واقع شود .

                      البته شنيده هاي حاكي از آن است كه زيرمجموعه هاي سايپا كه سهام سايپا را از گروه بهمن و شستا خريداري كرده اند بعد از اين وقايع اقدام به معرفي اعضاي جديد براي هيات مديره سايپا نموده اند كه طبق قانون تجارت چون معرفي اعضاي جديد بعد از انقضاي تاريخ ماموريت هيات مديره قبلي بوده طبق قوانین کشور وجاهت قانوني ندارد و همچنان اعضاي قبلي هيات مديره با اختيارات قانوني به كار خود ادامه مي دهند .

                      در خاتمه گفتنی است که این نوع از معاملات سهام که در آن زیرمجموعه ها سهامدار شرکت مادر شوند می تواند منجر به حضور دائمی مدیران شرکت مادر در راس بنگاه شود که می تواند تبعات سنگینی برای صنعت و خصوصی سازی داشته باشد اتفاقی که هم اکنون در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی با آن مواجه هستیم و اثرات نامطلوب آن را لمس می کنیم .

                      در همین مجال از تمام کارشناسان اقتصادی و حقوقی دعوت بعمل می آید که با ارسال مقالات یا نظرات خود نسبت به تنویر افکار عمومی اقدام کنند .

                      نظر

                      • کاشف
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 925

                        #191
                        مستطيل شيشه اي تالار
                        رشد پتروشیمی ها و خودرویی ها
                        شاخص بازار سرمایه کشور امروز نیز با تداوم رشد قیمت سهام شرکتها که از دیروز استارت آن خورده بود ، 53 واحد افزایش یافت . رشدی که باز هم به مانند دیروز ، به خاطر رشد سهم تأثیر گذار مثل "اخابر" نبود و این می تواند نوید بخش یک رشد واقعی و تحرک مثبت در بازار سرمایه کشور باشد .
                        با اتمام ساعات معاملات روز چهارشنبه 89.09.17 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 29 واحد افزایش به رقم 15386 واحد رسيد . همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 204 واحد افزایش عدد 24034 واحد را تجربه كرد. شاخص كل نيز در روز جاري با 53 واحد افزایش به رقم 18371 واحد رسيد.
                        گفتني است ارزش كل معاملات اين روز به رقم 286 میلیارد ریال رسید.

                        همچنین در این روز سایپا با 13 واحد افزایش شاخص ، بیشترین تاثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل چادر ملو با 11 واحد کاهش ، بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

                        شاخص بازار سرمایه کشور امروز نیز با تداوم رشد قیمت سهام شرکتها که از دیروز استارت آن خورده بود ، 53 واحد افزایش یافت . رشدی که باز هم به مانند دیروز ، به خاطر رشد سهم تأثیر گذار مثل "اخابر" نبود و این می تواند نوید بخش یک رشد واقعی و تحرک مثبت در بازار سرمایه کشور باشد .

                        بنابر گزارش بورس نیوز مثبت بودن مذاکرات ایران 1+5 ، شنیده هایی مبنی بر طرح نیمه هدفمندی یارانه ها به صورتی که در کنار پرداخت نقدی ، یارانه های انرژی نیز تا حدودی پرداخت شود و تکذیب بنزین 300 و 600 تومانی از سوی محمد رضا فرزین سخنگوی کارگروه طرح تحول اقتصادی از دلایلی بود که سبب مثبت شدن کل بازارو به خصوص خودرویی های بورس شد .

                        در گروه خودرویی بورس در اواسط ساعات معاملات و پس از یک معامله بلوکی در ایران خودرو شاهد اقبال شدید بازار به تمام سهم های این گروه بودیم و در حالی که ایران خودرو و سایپا با صف خرید به کار خود پایان دادند ، زامیاد، گروه بهمن و پارس خودرو نیز در نوسانات مثبت معاملات پر حجمی را پشت سر گذاشتند.

                        اهالی تالار که در خبر مستطیل شیشه ای تالار دیروز نیز بر تداوم روند صعودی خودرویی ها در بازار امروز تأکید کرده بودند ، دلایل بیان شده در خبر دیروز و تکذیب قیمت های 300 و 600 تومانی بنزین را اصلی ترین دلایل رشد خودرویی ها بیان می کنند.

                        در گروه پتروشیمی بورس نیز شاهد اقبال شدید بازار به سهام شرکتهای پتروشیمی فناوران ، اصفهان ، شازند و حتی شیراز و آبادان بودیم به گونه ای که تعدادی از آنها با صف خرید به کار خود پایان دادند ، اهالی تالار دلیل اصلی رشد این گروه را افزایش قیمت های جهانی محصولات آنها که اکثراً در نیمه دوم سال و همزمان با فصل سرما رخ می دهد عنوان کرده و معتقدند بسیاری از این شرکتها توان تعدیل eps خود را تا پایان سال دارا می باشند.

                        با این اوصاف سرمایه گذاری غدیر که صاحب پتروشیمی های ارزنده ای در پرتفوی غیر بورسی و بورسی خود می باشد ، همچنین سرمایه گذاریهای بانک ملی و توسعه ملی که آنها نیز سهامدار پتروشیمی های زیادی هستند می توانند رشد خوبی در روزهای باقیمانده تا پایان سال داشته باشند.

                        البته "وتوسم" و "وبانک" با توجه به سهامدارای توسعه صنایع بهشهر که خبرهایی مبنی بر تعدیل سود آن به خاطر رشد سود زیر مجموعه ها نیز در بازار به گوش می رسد امکان تعدیل مثبت خواهند داشت .

                        تجهیزاتی های بورس نیز همان گونه که اهالی تالار در خبر دیروز مستطیل شیشه ای از امکان رشد آنها با توجه به اصلاح قیمتی صحبت نموده بودند امروز عمدتاً معاملات پر حجمی را در درصدهای مثبت پشت سر گذاشتند ولی همان گونه که پیش بینی شده بود تا شایعه های پیرامونشان رنگ واقعیت نگیرد ، خیزش عظیمی نخواهند داشت زیرا ظرفیت شایعه آنها به نوعی تکمیل شده است .

                        در پایان اهالی تالار با تأکید بر مواضع قبلی خود هفته پیش روی بورس را اگر اتفاق خاصی در مورد هدفمندی یارانه ها نیفتد ، بر خلاف حرکتهای فصلی بازار سرمایه در سال های اخیر که در ایام محرم بیشتر دارای رکود است ، هفته ای مثبت پیش بینی می کنند .

                        نظر

                        • آمن خادمی
                          مدیر
                          • Jan 2011
                          • 5243

                          #192
                          خودروييها شاخص بورس را مثبت كردند

                          بورس تهران در حالي دو روز پاياني هفته را به ترتب با 25 و 54 واحد رشد پشت سر گذاشت كه بر اساس شواهد مذاكرات مثبت ژنو دليل اصلي اين رشد بوده و همچنين سه شركت خودرويي نيز بيشترين حجم و اثر را در اين رشد داشتند.
                          بورس تهران امروز نيز در آخرين روز كاري هفته 54 واحد ديگر رشد كرد، تا تأييدي بر رشد شاخص به دليل مذاكرات مثبت ايران با گروه 5+1 باشد. در اين راستا ايرانخودرو، گروه بهمن و سيمان شمال با 8.4، 7.7 و 7.5 ميليون سهم بيشترين حجم معاملات و سايپا با 13.77، ايران خودرو با 12.18 و فولاد خوزستان با 6.49 واحد بيشترين اثر را در رشد شاخص داشتند.
                          بر اساس اين گزارش، ايرانخودرو، گروه بهمن و سايپا به عنوان سه شركت بزرگ خودرويي بيشترين اثر و حجم معاملات را در كنار دو شركت سيمان شمال و فولاد خوزستان در جريان معاملات امروز داشتند.
                          همچنين، امروز پس از پايان ساعت معاملات بورس تهران، 108 ميليون سهم به ارزش 28 ميليارد و 677 ميليون تومان جابهجا شد كه بالاترين صف خريد همچنان مربوط به پست بانك با 98.2 ميليون سهم بوده و پس از آن نيز پالايش نفت تبريز و ليزينگ صنعت و معدن با 33.9 و 8.6 ميليوم سهم بيشترين صف خريد را در اختيار دارند.
                          بيشترين صف فروش نيز مربوط به چادرملو و ليزينگ صنعت و معدن هر كدام با بيش از 1.5 ميليون سهم است.
                          to continue, please follow me on my page

                          نظر

                          • آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

                            #193
                            آمار معاملات سهام بيمهاي در بازارهاي بورس و فرابورس

                            در معاملات روز چهارشنبه بازارهاي بورس اوراق بهادار و فرابورس ايران، سهام شركتهاي بيمهاي مورد داد و ستد قرار گرفت.
                            گزارش ايرنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني صنعت بيمه حاكي است: 108 ميليون سهم به ارزش 286 ميليارد و 772 ميليون ريال مورد داد و ستد قرار گرفت و شاخص كل با 54 واحد رشد به 18 هزار و 371 واحد رسيد.
                            در نماد دانا هفت هزار و 579 سهم به ارزش107 ميليون ريال داد و ستد و در نماد پارسيان يك ميليون و 222 هزار و 850 سهم به ارزش چهار ميليارد و 712 ميليون ريال معامله شد.
                            در نماد البرز نيز سرمايهگذاران 179 هزار و 405 سهم به ارزش يك ميليارد و 221 ميليون ريال داد و ستد كردند.
                            در نماد آسيا نيز چهار ميليون و 693 هزار و 801 سهم اين شركت به ارزش حدود 20 ميليارد و 597 ميليون ريال مورد داد و ستد قرار گرفت.
                            قيمت پاياني هر سهم بيمه دانا 14 هزار و 391 ريال، بيمه پارسيان سه هزار و 853 ريال، بيمه البرز 6 هزار و 784 ريال و بيمه آسيا چهار هزار و 388 ريال اعلام شده است.
                            در بازار فرابورس ايران نيز يك ميليون و 679 هزار و 694 سهم بيمه دي به ارزش سه ميليارد و 267 ميليون ريال داد و ستد شد تا قيمت پاياني يكهزار و 945 ريال براي اين سهم ثبت شود.
                            to continue, please follow me on my page

                            نظر

                            • کاشف
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 925

                              #194
                              وزیر نفت: تولید روزانه بنزین پالایشگاه شازند به 16 میلیون لیتر میرسد



                              ۱۵:۰۴ (چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۸۹)
                              اخبار مرتبط
                              » خودکفایی در تولید بنزین توطئه دشمنان را خنثی کرد
                              » افزایش 10 میلیون لیتری تولید بنزین کشور تا 3 ماه آینده
                              » بازدید وزیر نفت از طرح افزایش ظرفیت پالایشگاه شازند اراک


                              نسخه چاپی



                              شانا _ گروه پالایش و پخش: با بهره برداری از طرح افزایش ظرفیت تولید بنزین در پالایشگاه شازند، ظرفیت تولید بنزین این پالایشگاه تا سال آینده به روزانه 16 میلیون لیتر افزایش مییابد.


                              به گزارش خبرنگار شانا، دکترسیدمسعود میرکاظمی در جریان بازدید از طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند همزمان با دور سوم سفر رئیس جمهوری و هیئت دولت به استان مرکزی با بیان این که این پروژه از پیشرفت خوبی برخوردار است، افزود: امیدواریم با ادامه تلاش کارکنان، هر چه سریع تر شاهد راه اندازی و شکوفایی این پروژه مهم باشیم.

                              وزیر نفت تصریح کرد: راه اندازی طرح توسعه پالایشگاه امام خمینی نقش مهمی در تامین فرآورده های نفتی مورد نیاز کشور، بویژه بنزین دارد و امیدواریم با شتاب بیشتری در مدار تولید قرار گیرد.

                              وی افزایش کیفیت فرآورده های تولیدی پالایشگاه شازند را از دیگر اهداف اجرای طرح توسعه در این پالایشگاه اعلام و تصریح کرد: باید تمام توان را برای افزایش کیفیت فرآورده های تولید پالایشگاه و رسیدن به کیفیت مطلوب به کار گیریم.

                              میرکاظمی تصریح کرد: با راه اندازی طرح توسعه پالایشگاه شازند، پاسخ محکم تری به تحریمهای دشمنان که تا کنون ناکام مانده است، خواهیم داد.

                              وزیر نفت بر استفاده از نیروهای کارآمد و بومی در اجرای طرح توسعه پالایشگاه شازند تاکید کرد.

                              بهره برداری از مرحله نخست طرح توسعه پالایشگاه شازند در دهه فجر

                              مدیرعامل شرکت پالایش نفت شازند نیز در جریان این بازدید گفت: پالایشگاه شازند با ظرفیت پالایش روزانه 180 هزار بشکه نفت خام، حدود پنج میلیون لیتر بنزین موردنیاز کشور را تولید می کند.

                              مهندس نوربخش اظهار امیدواری کرد که مرحله نخست طرح توسعه پالایشگاه شازند در دهه فجر امسال به بهره برداری برسد.

                              تصفیه نفت خام سنگین در پالایشگاه شازند

                              معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران نیز در جریان این بازید تصریح کرد: هم اکنون 100 درصد خوراک ورودی پالایشگاه شازند از نفت خام سبک اهواز- آسماری تامین می شود که با اجرای این طرح 55 درصد از خوراک پالایشگاه از نفت خام سنگین 10 حوزه دزفول شمالی از جمله دهلران و چشمه خوش تامین خواهد شد.

                              علیرضا ضیغمی با بیان این که امکانات پالایشگاه شازند به گونه ای است که با جذب نفت دزفول شمالی مشکل محدودیت افزایش تولید نفت مناطق مرکزی حل خواهد شد، افزود: با اختصاص 45 درصد از خوراک پالایشگاه شازند به نفت دزفول شمالی، محدودیتی برای افزایش تولید وجود ندارد.

                              به گفته وی، هم اکنون هشت هزار و 200 نفر در پالایشگاه شازند مشغول فعالیت هستند که از این تعداد دو هزار و 700 نفر، نیروهای بومی شازند هستند.

                              مشارکت 56 درصدی شرکت های داخلی در اجرای طرح توسعه پالایشگاه شازند

                              مدیرعامل شرکت ملی مهندسی ساختمان و نفت ایران نیز افزایش ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه شازند به روزانه 16 میلیون لیتر را از مهم ترین اهداف اجرای طرح توسعه در این پالایشگاه اعلام و تصریح کرد: افزایش 80 هزار بشکه ای ظرفیت پالایشی پالایشگاه, کاهش تولید نفت کوره از روزانه 6 میلیون لیتر به روزانه 5/2 میلیون لیتر و ارتقای کیفیت فرآورده های تولیدی پالایشگاه، از دیگر اهداف اجرای طرح توسعه پالایشگاه شازند است.

                              توفیق آذرمگین گفت: همزمان با اجرای طرح توسعه پالایشگاه شازند با رعایت مقررات ایمنی، بهداشت و محیط زیست (اچ.اس.یی) موفق شدیم آمار حوادث را در این طرح کاهش دهیم.

                              وی با بیان این که 56 درصد این پروژه از سوی متخصصان و شرکت های داخلی انجام شده است، افزود: واحد پروپیلن از جمله واحدهایی است که برای نخستین بار در پالایشگاه شازند، با نصب سنگین ترین تجهیزات یکپارچه به وزن یک هزار و 470 تن راه اندازی می شود.
                              به گفته آذرمگین، با اجرای طرح توسعه در پالایشگاه امام خمینی(ره) شازند واحدهای rcd و rfcc نیز برای نخستین بار در کشور و خاورمیانه در این پالایشگاه راه اندازی خواهد شد.

                              بر پایه این گزارش، طرح توسعه پالایشگاه شازند امام خمینی با هزینه ای حدود 3.5 میلیارد دلار و با هدف ارتقای کیفیت فرآورده های تولید پالایشگاه و افزایش ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه از روزانه چهار میلیون و 500 هزار لیتر به روزانه 16 میلیون لیتر در حال اجراست.
                              با بهره برداری کامل از این طرح ظرفیت اسمی پالایشگاه شازند به روزانه 250 هزار بشکه افزایش می یابد.

                              وزیر نفت در جریان بازدید از طرح افزایش ظرفیت و بهبود کیفیت فرآورده های پالایشگاه امام خمینی شازند، جلسه مشترکی با حضور مسئولان اجرایی طرح برگزار کرد و از واحدهای بنزین سازی طرح از جمله، واحد تقطیر(cdu2)، واحدهای نفتا هیدروتریتر (nht2) و اکتانایزر (oct) که قرار است در دهه فجر امسال در مدار تولید و بهره برداری قرار گیرند، دیدن کرد.

                              ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با بهره برداری از فاز نخست طرح افزایش ظرفیت و ارتقای کیفیت فرآورده های پالایشی تا بهمن امسال، با روزانه دو میلیون لیتر افزایش به روزانه 6 میلیون لیتر می رسد، همچنین با بهره برداری از فاز دوم این طرح در سال آینده، ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه اراک با افزایش روزانه 9 میلیون و 200 هزار لیتری به روزانه 16 میلیون لیتر خواهد رسید.

                              نظر

                              • کاشف
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 925

                                #195
                                کد خبر: 149723 تاریخ خبر: 17/09/1389نسخه چاپی | ارسال به دوستان
                                نام:
                                ایمیل گیرنده:
                                برای ارسال به چندین ایمیل از علامت ',' استفاده کنید





                                '
                                مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران تغییر کرد
                                اکونیوز:محمدرضا نجمالسادات مدیر عامل شرکت ملی فولاد ایران تغییر کرد.

                                به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران(econews.ir)"حسین پلارک" رئیس هیئت عامل ایمیدرو در حکمی اسرافیل احمدیه را به عنوان مدیر عامل شرکت ملی فولاد ایران منصوب کرد.
                                رئیس هیئت عامل ایمیدرو در جلسه تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت ملی فولاد با اشاره به این که شرکت ملی فولاد محور اصلی توسعه صنعت فولاد کشور محسوب میشود، گفت: این شرکت در دورههای مختلف، منشاء اقدامات شایانتوجهی بوده است.
                                وی افزود: امروز شاهدیم که ظرفیت تولید فولاد کشور از زیر یک میلیون تن پیش از انقلاب اسلامی به مرز 5/17 میلیون تن رسیده است و تا پایان سال نیز با بهرهبرداری از طرحهای پیشرو به 20 میلیون تن میرسد. پلارک افزود: طبق برنامهریزیهای انجام شده تا پایان دولت دهم، ظرفیت تولید فولاد به 42 میلیون تن خواهد رسد.
                                رئیس هیئت عامل ایمیدرو تصریح کرد: در بخش مس، از چهار ماه قبل طرح ضربتی برای اجرای پروژهها آغاز شده است.
                                اسرافیل احمدیه مدیرعامل جدید شرکت ملی فولاد ایران نیز در این مراسم با اشاره به برنامههای خود در این شرکت گفت: بهروز کردن تکنولوژی صنایع معدنی در راستای هدفمندی یارانهها، بومیسازی صنعت فولاد، مانیتورینگ کردن بازار پول، جمعآوری اطلاعات فولاد اعم از بخش دولتی و خصوصی، توجه ویژه به طرحهای توسعه فولاد بخصوص طرحهای استانی، اجرای مصوبات استانی، تاسیس بانک اطلاعات متخصصان فولاد برای آموزش گروههای جوان و غیره، از جمله این برنامهها است.
                                همچنین محمدرضا نجمالسادات مدیرعامل سابق شرکت ملی فولاد ایران در این جلسه، ضمن بیان گزارشی اظهار امیدواری کرد: با ساماندهی استراتژی صنعت فولاد، این شرکت به اهداف خود دست یابد.
                                انتهای پیام//

                                نظر

                                در حال کار...
                                X