اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #2686
    پاسخ : اخباروشایعات بازار


    کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد
    رشد بازار سرمایه به اندازه افزایش قیمت دلار نبوده است/دولت بخشنامه‌های آنی صادر نکند/خریدار بلوکی سهام فقط بلوکی نیز بفروشد
    یک کارشناس بازار سرمایه با بیان این که دولت نباید با بخشنامه‌های آنی منافع سرمایه‌گذاران را در خطر اندازد، گفت: افزایش چند برابری نرخ خوراک گاز برای پتروشیمی و بهره مالکانه از این نوع است. در سه سال گذشته رشد قیمت دلار بیشتر از بازار سرمایه بوده است.
    - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....RvSB5BrO.dpuf
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

      #2687
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      مدیر عامل شرکت تأمین سرمایه امید عنوان کرد:

      استقبال بی‌نظیر بازار از مدل جدید بازارگردانی اوراق مشارکت گل‌گهر


      سید محسن فاضلیان مدیر عامل شرکت تأمین سرمایه امید از پایان پذیره نویسی 3.000 میلیارد ریال اوراق مشارکت گل‌گهر یک روز قبل از مهلت مقرر خبر داد.
      بنابه گزارش بورس نیوز، فاضلیان افزود: این اوراق برای نخستین بار در بازار سرمایه با مدل جدید بازارگردانی به منظور افزایش جذابیت اوراق عرضه گردید و طبق پیش بینی ها با استقبال سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی مواجه شد؛ به نحوی که علیرغم وجود تقاضا برای خرید اوراق، اوراقی در بازار جهت عرضه به سرمایه گذاران وجود نداشت و بدین ترتیب قبل از پایان مهلت مقرر،‌ عرضه اوراق به پایان رسید.

      وی اشاره کرد طی ماه های اخیر به دلیل افزایش تورم و نرخ سود بانکی، اوراق مشارکت 20 درصدی از سوی سرمایه گذاران مورد استقبال قرار نمی گرفت و در مدل سنتی بازارگردانی اوراق بهادار در صورت افزایش جذابیت بازارهای موازی یا نرخ تورم، دارندگان اوراق مشارکت این اوراق را نزد بانک عامل یا بازارگردان اوراق بازخرید می نماید و بازخرید بیش از حد اوراق طی سال های اخیر، به یکی از چالش های اساسی بانک ها و شرکت های تأمین سرمایه مبدل گردیده است.

      به همین دلیل شرکت تأمین سرمایه امید مدل بازارگردانی را طراحی نمود که با اجرای این مدل سرمایه گذاران اوراق مشارکت از سود مازاد بهره مند گردند.

      وی افزود: براساس این مدل بازارگردان بازده 3 تا 5 درصد مازاد بر سود اسمی 20 درصد اوراق را براساس مکانیسم قیمتی برای سرمایه گذاران تأمین خواهد نمود. به این معنا که سرمایه گذاران هر سه ماه یکبار سود 20 درصدی اوراق را دریافت خواهند نمود و بازارگردان طبق قیمت های اعلامی در بیانیه عرضه منتشر شده از طریق فرابورس ایران، خرید اوراق به قیمت مازاد بر قیمت اسمی را تضمین می نماید که قیمت مازاد بر قیمت اسمی نیز بخشی از سود اوراق خواهد بود.

      مدیر عامل شرکت تأمین سرمایه امید ابراز امیدواری کرد با عرضه اوراق مشارکت گل‌گهر در بازار با این روش جدید بازارگردانی باب تازه ای در بازار اوراق بهادار مبتنی بر بدهی ایجاد شود و نرخ سود اوراق بتواند با شرایط بازار و نرخ تورم همسو شده و با افت و خیزهای بازار جذابیت خود را حفظ نماید.
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

      نظر

      • Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

        #2688
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        بانک هایی که از رفع تحریم سوئیفت منتفع می شوند



        سهام گروه بانکی در ابتدای هفته شاهد اقبال مناسب بازار بود که به نظر می رسد در اثر خوشبینی که نسبت به پیشرفت مثبت مذاکرات وجود دارد تداوم داشته باشد و همین طور در بازار زمزمه هایی از کاهش سپرده قانونی بانک ها نزد بانک مرکزی از 17 درصد به 12 درصد وجود دارد که در کنار کاهش سود بانکی می تواند بر این گروه تأثیرگذار باشد .

        در همین راستا، یک کارشناس صنعت بانکداری به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: در حال حاضر یکی از مهمترین مشکلاتی که بعد از تحریم ها صنعت بانکداری را تحت تأثیر قرار داده است.مسئله امنیت جابجایی پول در پشت مرزهای کشور می باشد بنابراین رفع تحریم ها در حوزه بانکداری جزء درخواست های مذاکره کنندگان قرار دارد و خواستار رفع تحریم سوئیفت در کوتاه ترین زمان ممکن هستند .

        هاشمی با اشاره به تأثیر برداشته شدن تحریم سوئیفت بر بانک های اصل 44 گفت: این مسئله عمده ترین تأثیر را بر روی بانک هایی که بیشترین تعداد شعبه خارجی را دارند خواهد داشت. بنابراین بانک های صادرات، ملت و تجارت که به ترتیب بیشترین تعداد شعب خارجی را در کشورهای منطقه و اروپا دارند اثرات بسیار مناسب و مستقیمی را در سودآوری خود به واسطه حل و فصل مسئله سوئیفت خواهند داشت و دریافت و پرداخت ها در حوزه بین المللی با ایمنی بیشتری انجام خواهد شد .

        این کارشناس بانکی افزود: بانک صادرات بیشترین افزایش درآمد جانبی را به واسطه کارمزد جابجایی پول می تواند تجربه کند چراکه تعداد زیادی شعبه خارجی را داراست سپس بانک ملت و تجارت در رتبه های بعدی قرار دارند که اثرات مستقیم بر سودآوری آنها خواهد داشت و درآمد چشم گیری را با فعالیت مجدد حوزه بین المللی خود می توانند داشته باشند .

        هاشمی ادامه داد: طبیعتاً افزایش سودآوری بانک های ذکر شده می تواند موجب افزایش اقبال و رشد قیمتی سهام گروه بانکی شود و به نظر می رسد در صورت تحقق این مسائل شاهد جهش یکباره حجم و ارزش معاملات این گروه باشیم .

        وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در برداشته شدن تحریم ها رفع مشکل جابجایی پول جزء اولین آیتم ها خواهد بود بنابراین بازار سرمایه در اثر خوشبینی که وجود دارد به استقبال این موضوع خواهد رفت .

        این کارشناس پیرامون کاهش نرخ سود بانکی نیز ابراز داشت: اساساً باید به این موضوع نگاه هزینه و فایده ای داشت چراکه بانک ها با سپرده گیری که انجام می دهند هزینه متحمل می شوند که با کاهش نرخ سود سپرده در واقع هزینه پول کاهش پیدا خواهد کرد و بانک می تواند تسهیلات بیشتر با نرخ های متعادل تری بدهد لذا درآمد آنها افزایش پیدا خواهد کرد که این مسئله تأثیر مثبتی می تواند بر آنها داشته باشد .

        هاشمی تصریح کرد: با این اقدام بانک مرکزی ساختار درستی را اجرایی کرده است که یک رقابت سالم را ایجاد خواهد نمود و وضعیت رقابت بین بانک ها از حالت افسار گسیختگی دور خواهد کرد .

        در خاتمه این کارشناس صنعت بانکداری در خصوص چشم انداز این صنعت اظهار داشت: با کاهش تحریم های بین المللی این صنعت که در چند سال گذشته بیشترین تأثیر منفی را تجربه کرده بود می تواند از قابلیت های بالقوه ای که دارد استفاده بهینه کند و درآمدزایی مناسبی را به دست آورد بنابراین روزهای مناسبی را برای این صنعت در سال جاری متصور هستم و اعتقاد دارم سرمایه گذاری در سهام بانکی با دید حداقل میان مدت می تواند بازدهی مناسبی را برای سرمایه گذاران به ارمغان آورد.
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

        نظر

        • ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

          #2689
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          مجلس تهاتر بدهی های دولت از طریق واگذاری سهام بنگاه ها را ممنوع کرد
          تهران - ایرنا - نمایندگان مجلس شورای اسلامی سقف مجموع حق مالکیت مستقیم و غیرمستقیم سهام و کرسی مدیریتی بنگاه های اقتصادی برای هر موسسه و نهاد عمومی غیردولتی را 40 درصد تعیین کردند و تهاتر بدهی های دولت به این نهادها را از طریق واگذاری سهام بنگاه ها ممنوع کردند.
          مجلس تهاتر بدهی های دولت از طریق واگذاری سهام بنگاه ها را ممنوع کرد

          به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادامه بررسی طرح اصلاح مواد 1، 6 و 7 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ماده 6 این قانون را در قالب ماده 2 تصویب کردند.

          براین اساس این اصلاحات به منظور تسهیل حضور بخش های غیردولتی، خصوصی و تعاونی در فعالیت های اقتصادی و برقراری رقابت سالم و ایجاد امنیت برای سرمایه این بخش ها اعمال شده است.

          نمایندگان مقرر کردند موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی موضوع ماده 5 قانون محاسبات عمومی و کلیه شرکت های تابعه و وابسته آنها که قانونا مجوز فعالیت اقتصادی را دارد می توانند در بازار تولید کالا و خدمات فعالیت داشته باشند مگر آن که فعالیت آنها موجب اخلال در رقابت گردد.



          ** موسسات عمومی موظف به ارائه گزارش مجموع مالکیت خود در بازار شدند

          نمایندگان همچنین مقرر کردند که این نهادها و موسسات گزارش مجموع مالکیت مستقیم و غیرمستقیم کلیه شرکت های تابعه و وابسته خود را در هر بازار تولید کالا و خدمات هر 6 ماه یک بار به شورای رقابت ارسال نمایند و عدم ارائه اطلاعات و یا خلاف واقع بودن آن توسط نهادها و موسسات فوق الذکر مشمول حکم ماده 72 این قانون هستند.

          همچنین براساس بند 2 این ماده موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی موضوع ماده 5 قانون محاسبات عمومی و شرکت های تابعه و وابسته آنها حق مالکیت مستقیم و غیرمستقیم مجموعا حداکثر تا 40 درصد سهم بازار هر کالا و یا خدمت را دارند.

          همچنین براساس بند 3 این ماده مجموع حق مالکیت مستقیم و غیرمستقیم سهام و کرسی مدیریتی در هر بنگاه اقتصادی تا سقف 40 درصد برای هر موسسه و نهاد عمومی غیردولتی موضوع ماده 5 قانون محاسبات عمومی که قانونا مجوز فعالیت اقتصادی دارند مجاز می باشد.

          همچنین براساس تبصره یک این ماده موسسات و نهادهای موضوع این بند می توانند واحدهای تولیدی و خدماتی با مالکیت صد درصدی احداث نمایند و در این صورت مکلف هستند حداکثر تا چهار سال پس از بهره برداری سهم و کرسی مدیریتی خود در هر بنگاه را تا سقف مشخص شده در این بند کاهش دهند.

          براساس تبصره 2 این ماده نیز موسسات و نهادهای عمومی مذکور مکلفند سهام و کرسی مدیریتی مازاد بر سقف قید شده در این بند را به صورت مرحله ای حداکثر تا 5 سال پس از ابلاغ این قانون واگذار نمایند.



          ** تهاتر بدهی های دولت از طریق واگذاری سهام بنگاه ها ممنوع شد

          نمایندگان همچنین تسویه، تهاتر و تعبیه بدهی های قانونی دولت به نهادهای عمومی غیردولتی موضوع این ماده و شرکت های وابسته به بانک های دولتی از طریق واگذاری سهام بنگاه ها، اموال و دارایی های دولت به شرکت های دولتی ممنوع کردند.

          دولت می تواند از طریق فروش سهام بنگاه ها و اموال و دارایی های خود و شرکت های دولتی و تبدیل به وجوه نقد در چارچوب بودجه سنواتی بدهی های خویش را تعبیه نماید.


          همچنین براساس بند 5 این ماده موسسات و نهادهای عمومی غیردولتی موضوع ماده 5 قانون محاسبات عمومی، نهادهای نظامی و انتظامی کشور، سازمان ها و موسسات خیریه کشور، نهادها و سازمان های وقفی و بقاع متبرکه، کلیه صندوق های بازنشستگی اعم از کشوری و لشکری نظیر صندوق های بازنشستگی وابسته به دستگاه های اجرایی و نیز وابسته به دستگاه هایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است و همچنین نهادهای انقلاب اسلامی و شرکت ها و بنگاه های اقتصادی متعلق به آنها موظفند نسبت به ارائه اطلاعات کامل مالی خود جهت ثبت نزد سازمان بورس و اوراق بهادار ، باید مطابق قوانین و مقررات مربوطه عمل کنند.

          بنگاه های مذکور موظفند در صورت لزوم نسبت به مطابقت ساختار و شیوه گزارشگری مالی برابر قوانین و مقررات بازار سرمایه اقدام نمایند. سازمان بورس و اوراق بهادار نیز موظف است در صورت درخواست شورای رقابت گزارش های مالی مربوطه را ارائه کند.

          براساس تبصره یک بند 5 منظور از بنگاه و شرکت در این بند، بندهای 4 و 5 ماده یک قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی است.

          همچنین براساس تبصره 2 سازمان بورس موظف است نسبت به ارائه گزارش های عملکرد سالانه در خصوص اجرای این بند به مجلس شورای اسلامی اقدام کند.

          براساس تبصره 3 نیز از زمان ابلاغ این قانون نهادهای فوق الذکر حداکثر طی 6 ماه موظف به اجرای تکالیف مقرر در این بند هستند.

          اشخاص مذکور در این بند که برای انجام ماموریت های خاص حاکمیتی براساس مجوزهای قانونی تشکیل شده اند و افشای اطلاعات اقتصادی آنها دارای طبقه بندی می باشد با تایید شورای عالی امنیت ملی مشمول حکم این بند نمی باشد ضمن این که عدم اجرای این قانون در مورد نهادهایی که تحت نظر رهبر معظم انقلاب هستند با اذن ایشان می باشد.

          نمایندگان در نهایت وزارت امور اقتصادی و دارایی را موظف کردند بر حسن اجرای این ماده نظارت کند و در صورت مشاهده موارد مغایر آن را به شورای عالی اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی جهت اتخاذ تصمیم اعلام نماید.
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #2690
            پاسخ : اخباروشایعات بازار




            احتمال افزایش سرمایه 200درصدی شاراک و انتظار رشد قیمت سهم

            احتمال افزایش سرمایه 200 درصدی بانک دی و انتظار از رشد قیمتی سهم

            شنیده هایی از افزایــش ظرفیــت تولیــد و بهــره بــرداری کامــل از طــرح توســعه کهمــدا و قابلیــت تعدیــل

            مثبــت عایــدی هــر ســهم

            افزایش ناو هر سهم وتجارت و انتظار از رشد قیمتی هر سهم با توجه به رفع تحریم های سویفت و ....

            احتمال پرداخت مطالبات مپنا و همچنین افزایش نرخ برق در بودجه 1393 می تواند مپنا را با رشد همراه سازد.

            شــنیده مــی شــود باتوجــه بــه ایــن کــه هشــت پــروژه ریلــی بــزرگ بــه طــول 10000هزارکیلومتردرکشــور
            اجراخواهــد شــد ســهم توریــل ازایــن پــروژه هــا قابــل توجــه خواهــد بــود

            احتمال افزایش ناو سهم دپارس با توجه به گزارشاتی مبنی بر تعدیل مثبت شرکت های زیرمجموعه
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #2691
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              "بورس" احتیاج به خانه تکانی دارد











              صرامی فروشان کارشناس اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران در مورد همکاری نکردن سهامداران بزرگ با وجود نقدینگی در بازار سهام عنوان کرد: اظهار نظرها و ابلاغیه‌هایی که در بورس ابلاغ می‌شود تنها یک مسکن موقتی است اما بازار بورس احتیاج به یک خانه تکانی کامل دارد .



              وی در ادامه عنوان کرد: این خانه تکانی‌ها باید در بخش واگذاری کارگزاری‌ها، نجات بورس از بخش دولتی و شبه دولتی و در نهایت برای اطمینان بخشی به سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت و بلند مدت باشد .



              این کارشناس اقتصادی عنوان کرد: قوانینی که براساس اصل 44 در مورد واگذاری‌های دولتی تدوین شده از دولتی به دولت دیگر دست به دست می‌شود و اینها همه عدم جذابیتی را برای سهامداران به وجود آورده که آنها را از سرمایه‌گذاری در بورس منصرف می‌کند .



              وی همچنین افزود: ما باید در بورس شرایط آرام و بدون تنشی را مهیا کنیم بورس زمانی رنگ آرامش به خود می‌گیرد که سیاست‌های ارزی، پولی و بانکی دولت مشخص باشد، مسئله تحریم‌ها و نوسانات بازار سکه، ارز و مسکن حل شود تا یک تثبیت قیمتی در بازار به وجود آید .



              این کارشناس اقتصادی افزود: حیات بورس از طریق بخش خصوصی و سهامداران بزرگ است و دور ماندن سهامداران از بازار سرمایه اثرات مخربی را می‌تواند در پی داشته باشد که یکی از خطرناک‌ترین آنها خروج سرمایه از مرزهای ایران است .



              وی در پایان راه‌حل نهایی را دور ماندن از خود نظارتی‌ها و دولتی یا شبه دولتی بودن بورس دانست و امیدوار بود با برنامه‌ های کاربردی درازمدت و کوتاه مدت بتوانیم نظر سهامداران را برای سرمایه‌گذاری جلب کنیم و مانع خروج سرمایه از مرزهای کشور شویم.
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #2692
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                تاکید بر افزایش همکاری های بازار سرمایه ایران و عمان
                تهران - ایرنا - در دیدار عبدالله النبهانی مدیرکل سپرده گذاری و تسویه وجوه مسقط با حسن قالیباف اصل مدیرعامل بورس تهران، دو طرف بر افزایش همکاری های دو جانبه تاکید کردند.
                تاکید بر افزایش همکاری های بازار سرمایه ایران و عمان
                به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در این نشست حامد سلطانی نژاد مدیرعامل سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه ایران، هیات عمانی را همراهی کرد.

                در این جلسه موارد مختلفی شامل فرایند معاملات و جذب سرمایه گذاری خارجی، ارتباط ارکان بازار سرمایه، صنایع و شرکت های پذیرفته شده در بورس های دو کشور مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.

                به گزارش روابط عمومی شرکت بورس تهران، در این دیدار همچنین ابراز امیدواری شد همکاری دو کشور در زمینه بازار سرمایه بیش از پیش گسترش یابد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #2693
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  تعیین‌تکلیف نحوه پرداخت یارانه‌نقدی؛ تیرماه




                  غلامرضا تاجگردون در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از ابتدای تیر ماه نحوه پرداخت یارانه نقدی باید تعیین تکلیف شود به گونه‌ای که تکلیف مشمولین دریافت یارانه و کسانی که از دریافت یارانه حذف می‌شوند مشخص شود .



                  وی افزود: دولت تا پایان خرداد فرصت دارد که سقف درآمدی را مشخص کند. ممکن است درآمد 2 میلیون تومان یا 3 میلیون تومان در ماه را به عنوان سقف پرداخت یارانه نقدی قرار دهد که در این صورت کسانی که از دریافت یارانه حذف می‌شوند، مشخص خواهند شد .



                  نماینده مردم گچساران در مجلس یادآور شد: بنابراین یارانه نقدی خرداد ماه نیز می‌تواند به همان ترتیبی که در فروردین و اردیبهشت پرداخت شده، پرداخت شود اما از تیرماه تکلیف این موضوع مشخص خواهد شد .



                  تاجگردون با بیان اینکه نحوه پرداخت یارانه در حال حاضر براساس خوداظهاری افراد است، گفت: دولت در حال بررسی و استخراج اطلاعات افراد با درآمدهای بالا است اما در حال حاضر و تا پایان خرداد ماه مشکلی در مورد پرداخت یارانه به افراد وجود ندارد.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • مسعود اب
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1502

                    #2694
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    شنیده ها


                    درمورد غالبر هم باید گفت یک سهمی است که محصولش همنیشه خریدار دارد و بنابراین سهم نیز سود ساز است.
                    اما اگر انتظار شارپی از سهم دارید باید گفت این فقط با افزایش نرخ محصولاتشان میسر است که این مورد نیز فعلاً منتفی است.
                    البته فعلاً و به تازگی شایعاتی مبنی بر افزایش نرخ محصولات لبنی به گوش می رسد که صحت و سقمش معلوم نیست.


                    * امکان تعدیل بیش از 15 درصدی سود هر سهم در نماد سکارون با فرض افزایش 15 درصدی نرخ فروش محصولات داخلی (با فرض افزایش بهای حامل های انرژی).
                    * رقابت 2 سهامدار عمده بترانس برای کسب کرسی هیئت مدیره با توجه به صدور رای دادگاه به نفع سینا فرآیند نیرو و صدور مجوز افزایش سرمایه 66.6 درصدی از محل مطالبات آورده و سود انباشته در آینده نزدیک.
                    * امروز شنیده هایی مبنی بر جابجایی بلوک در سهم ارفع با قیمت های بالا به گوش می رسید.



                    احتمال عقد قرارداد جدید به ارزش 180 میلیارد تومان در فاذر در طی سال جاری و قابلیت تعدیل 100 درصدی سود هر سهم سال 93 شرکت از 180 ریال اعلامی به 360 ریال در پایان سال.


                    شنیده شد شرکت کارخانجات قند قزوین با تعدیل مثبت عایدی به میزان 150 ریال همراه شده است . طبق این شنیده ها این شرکت توانسته است از محل محصولات کارمزدی پوشش عایدی مناسبی را نیز تا این دوره از سال مالی جاری داشته باشد .
                    انتظار می رود روند سهم در روز شنبه با تقاضا و رشد همراه شود.


                    سيمان درود ١٢٥ تومن تقسيم سود كرد.
                    و افزايش سرمايه از محل انباشته از ٨ ميليارد تومان به ٢٠ ميليارد تومان به جريان افتاد.و اعضاي هيت مديره جديد با نمايندگي كمپروسور نفت تا چند روز آينده مشخص خواهد شد.










                    بمنظور موفقیت
                    تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

                    نظر

                    • وحید 20
                      ستاره‌دار(98)
                      • Mar 2011
                      • 29911

                      #2695
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      یک کارشناس بازار سهام در گفت‌وگو با فارس مطرح کرد
                      اثر مذاکرات هسته‌ای بر بازار سرمایه

                      یک کارگزار بورس‌ها گفت: در چند هفته اخیر بورس اوراق بهادار روند خاصی نداشت و تنها خبری که منجر به تعیین روند بازار خواهد شد دستیابی به توافق فیمابین مذاکرات ایران با 1+5 است.

                      حسین خزلی خرازی کارگزار بورس‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،‌ معتقد است بازار سهام اکنون نیازمند خبر بسیار مثبتی است که آن چیزی نیست جز توافق میان ایران و گروه 1+5 در وین.

                      وی با اشاره به اینکه در هفته‌های آخر اردیبهشت گزارش 12 ماهه عملکرد واقعی بسیاری از شرکت‌ها منتهی به پایان سال 92 منتشر شده است، اظهار داشت: در حال حاضر مجامع شرکت‌ها نیز در حال برگزاری است و بازار بسته به بودجه سال 93 شرکت‌ها تصمیم گیری خواهد کرد.

                      خرازی گفت: فارغ از بحث مجامع سالانه و بودجه‌های سال آتی سرمایه‌گذاران منتظر اخبار خوشی از مذاکرات ایران و گروه موسوم به 1+5 در وین هست که در صورت تفاهم بلندمدت و اقدامات عینی و عملی اقتصاد ایران جهش قابل ملاحظه‌ای خواهد داشت.

                      * بازار سهام در حالت انتظار/ تعیین روند پس از مذاکرات و دستیابی و توافق نهایی

                      این کارگزار بورس‌ها با اشاره به اینکه طی دو هفته گذشته بازار نشان داد که در حالت انتظار به سر می‌برد، گفت: در این مدت بازار روند خاصی نداشت و تنها خبری که منجر به تعیین روند بازار خواهد شد توافق فیمابین مذاکرات ایران با 1+5 است.

                      به گزارش فارس،‌ بررسی وضعیت بازار سهام طی هفته‌های اخیر و چشم‌انداز آینده آن در گفت‌وگو با تحلیل‌گران بازار سهام متعاقبا منتشر خواهد شد.
                      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #2696
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        زنگنه در مسکو


                        تحریم، انحصار در بازار انرژی را بالا می‌برد



                        » سرویس: اقتصادي - انرژي
                        کد خبر: 93022616587
                        جمعه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۱



                        اتخاذ رویکردهای تحریمی در بازار جهانی انرژی سبب کاهش تنوع منابع تامین کننده انرژی و وابستگی مصرف کنندگان به یک یا چند تولیدکننده عمده می شود.
                        به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، بیژن زنگنه، وزیر نفت در چهاردهیمن نشست بین المللی انرژی در مسکو که روز پنجشنبه برگزار شد، ارکان توسعه پایدار ایران را، تضمین امنیت انرژی کشور در طولانی مدت و مشارکت در تامین امنیت انرژی جهان عنوان کرد و افزود: در دوران کنونی، منافع جمعی، پایه و اساس همکاری میان کشورها را تشکیل می دهد و به شکل گیری مفاهیم مثبت از مقوله امنیت انرژی منجر می شود.
                        وی با اشاره به این که این وضعیت همراه با تعامل سازنده میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، تقویت اطمینان و اعتماد به عنوان بنیان طرحهای مربوط به افزایش ظرفیتها در حوزه انرژی را به دنبال دارد، افزود: به نظر می رسد بکارگیری فناوریهای مدرن برای استخراج منابع غیرمتعارف از قبیل شیل گاز و ذخایر هیدرروکربنی موجود در لایه های عمیق، دغدغه هایی را در ارتباط با امنیت انرژی در کشورهای مشخص، سبب شده است.
                        تلاشهای بی نتیجه جهان برای بهبود محیط زیست
                        وزیر نفت با بیان این که چالشهای درازمدت تامین پایدار و قابل اعتماد انرژی همچنان پابرجاست، اظهار کرد: تلاشهای جهانی برای بهبود وضعیت محیط زیست به اهداف مورد نظر نرسیده است، در مواردی که ذغال سنگ استفاده می شود، سیاستگذاری کشورهای مصرف کننده نه تنها با موارد یادشده همخوانی ندارد بلکه حتی با توانمندی های آلایندگی حاملهای انرژی مورد استفاده آنها نیز در تضاد است.
                        زنگنه ادامه داد: در دوره جدید، قیمتهای بازار انرژی باید تضمینی برای استفاده از سوختهای پاک باشد. قیمت گذاری ذغال سنگ، گازوییل و گاز طبیعی باید منعکس کننده ارزش آنها و نیز ترغیب برای سرمایه گذاری در زمینه تولید سوختهای پاک باشد. در این وضعیت کشورهایی که به استفاده از سوخت های آلاینده ادامه می دهند باید هزینه های پاک کردن محیط زیست را متقبل شوند.
                        زنگنه با بیان این که به کارگیری اقدامات محدودکننده همچون تحریمهای سیاسی- نفتی، تاثیرات جانبی بر تولید و نیز ذخیره نسبی کشورها داشته است ،تاکید کرد: این اقدامات، به کاهش تنوع منابع تامین نفت و گاز منجر شده و اتکای روزافزون مصرف کنندگان به یک یا دو تولیدکننده عمده را موجب شده است.
                        وی با اشاره به این که کشورهای مشخصی برای تحمیل اولویتهای خود به دیگران، در کوتاه مدت ابزارهای مرتبط با تحریم را در بخش اقتصادی-فناورانه بازار انرژی به کار می گیرند،افزود: این کشورها سعی می کنند تا به این وسیله توسعه ظرفیت های تولیدی کشورها را نسبت به ذخایر موجود آنها مسدود کنند.
                        وزیر نفت تاکید کرد: این روند ضمن تشدید انحصارگری در حوزه انرژی، هزینه های بالایی را به جامعه جهانی به ویژه کشورهای کمتر توسعه یافته تحمیل می کند.
                        ایران دارنده بزرگترین ذخایر نفت و گاز جهان
                        وزیر نفت به ظرفیت های تولید نفت و گاز در کشور اشاره کرد و گفت: ایران با مجموع ۴۰۰ میلیارد بشکه ذخیره نفت و گاز متشکل از ۳۴ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی و ۱۵۷ میلیارد بشکه نفت خام بزرگ ترین ذخایر نفت و گاز جهان را در اختیار دارد. بر این اساس، ایران به طور جدی به دنبال کسب موقعیتی متناسب با ذخایر نفت و گاز خود در میدان‌های بین المللی است.
                        وی با بیان این که با این نگاه نه تنها اهداف اقتصادی کشورمان محقق می شود، بلکه متنوع کردن تامین کنندگان انرژی به عنوان یکی از نیازهای ضروری عصر جدید نیز تحقق می یابد،افزود: ایران در حال توسعه اقتصادی است و در این فرآیند با مشکل بهره وری پایین در حوزه انرژی مواجه است. بخشی از این مشکل در قیمت گذاری داخلی حامل های انرژی ریشه دارد که اقداماتی برای بهبود این وضعیت و تغییر آن در دست اجراست.
                        زنگنه با اشاره به این که بخش دیگری از مشکل بهره وری پایین انرژی در ایران به استفاده از فناوریها برمی گردد، تصریح کرد: در این زمینه ایران نیازمند به روزسازی است. براین اساس همکاری در حوزه های خاصی مانند آموزش، تبادل نظر، افزایش بهره وری در بخش انرژی و بهبود وضعیت زیست محیطی از ضروریات است.
                        وزیر نفت اظهار کرد:نشست بین المللی انرژی می تواند به مانند کاتالیزوز عمل کند و افقهای جدیدی را در زمینه همکاری میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان انرژی بگشاید که نقش شان در افزایش امنیت انرژی بسیار مهم است.
                        برنامه های اولویت دار وزارت نفت
                        وی در بخشی از سخنانش در چهاردهمین نشست بین المللی انرژی به برنامه های اولویت دار وزارت نفت اشاره کرد و افزود ارتقای کیفیت تولید نفت و گاز، به روزسازی صنایع پالایشگاهی، کاهش سرعت مصرف انرژی و نیز سطح دی اکسید کرین و دیگر آلاینده ها از طریق بهینه سازی مصرف انرژی از جمله برنامه های اولویت دار وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران است.
                        وزیر نفت، راه منطقی بهینه سازی مصرف را در بهبود بهره وری انرژی دانست و گفت: همکاری های بین المللی برای تسهیل دسترسی به فناوری های مدرن ضمن کمک به کاهش سرعت مصرف انرژی، توانمندی های صادراتی ایران در این بخش را افزایش می دهد که آن نیز به نوبه خود به تقویت امنیت انرژی جهان منجر می شود.
                        وی با بیان این که با وجود تحریمها و موانع ایجاد شده در سال های اخیر، سبد انرژی در ایران متشکل از ۳۰ درصد محصولات نفتی مایع و ۷۰ درصد گاز طبیعی است، تصریح کرد: به طور متوسط ۸۷ درصد مردم ایران تحت پوشش شبکه گازرسانی هستند که این رقم در شهرها به ۹۸ درصد می رسد.
                        زنگنه با اشاره به این آمارها اظهار داشت: ایران یکی از کم آلاینده ترین سبدهای انرژی در جهان را دارد.
                        وی ادامه داد: ایران همچنین طرحهای جدی در زمینه بکارگیری فناوری های به روز در بخش حمل و نقل اجرا کرده است. در این راستا تاکنون حدود دو هزار ایستگاه سی ان جی در سرتاسر کشور به بیش از سه میلیون دستگاه خودرو خدمات می دهند و مصرف روزانه گاز در آنها به حدود ۲۰ میلیون مترمکعب می رسد.
                        زنگنه با اشاره به این که در دنیای امروز توسعه اقتصادی، انرژی و محیط زیست به شکلی کارکردی به هم تنیده شده اند، تصریح کرد: هر گونه دستکاری در یکی از این عوامل بر دیگران تاثیر منفی خواهد گذاشت و چنین فرآیندی هیچ برنده ای ندارد.
                        چهاردهمین نشست بین المللی انرژی در سطح وزارتی و با عنوان جغرافیای جدید انرژی و آینده امنیت آن روز پنجشنبه با حضور بیژن زنگنه وزیر نفت کشورمان و هیات همراه وی در مسکو آغاز به کار کرد.
                        در این نشست دو روزه بیش از 200 تن از مقام های ارشد از 50 کشور جهان و 15 سازمان بین المللی تغییر توازن در مصرف انرژی را بررسی می کنند.
                        بررسی تغییر مسیرهای انرژی و نیز دخالت دادن رویکردهای سیاسی در بازار جهانی انرژی از جمله چالش هایی است که شرکت کنندگان در این نشست دو روزه درباره آن تبادل نظر می کنند.
                        انتهای پیام

                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

                          #2697
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          به گزارش تسنیم؛ معاون وزیر خارجه کشورمان گفت: بحث‌ها در این دور از مذاکرات بسیار جدی بود و در فضایی بدون تنش صورت گرفت اما اختلاف نظرها در سطح گسترده وجود داشت. در این دور از مذاکرات پیشرفت محسوسی صورت نگرفت.

                          وی در ادامه گفت: مصمم هستیم که مذاکرات در ماه خرداد یک یا دو دور برگزار شود و تاریخ آنها در آینده اعلام خواهد شد.

                          عراقچی در پاسخ به این سوال که سرنوشت توافق ژنو چه خواهد شد گفت: توافق ژنو قابل تمدید است و می‌توان آن را 6 ماه تمدید کرد. اما ما امیدواریم قبل از 30 تیر این توافق نهایی انجام شود. البته به این شرط که حقوق مردم ایران در آن تامین شده باشد.

                          وی ادامه داد: تفسیرهای متفاوتی را می‌توان از مواضع طرفین داشت. مهم این بود که طرف مقابل به صورت جدی در مذاکرات حاضر شد.

                          عراقچی عدم دستیابی به توافق در دور اول را عجیب ندانست و گفت که در این دور تلاش کردیم تا پیشنویس توافق را مورد بحث قرار دهیم اما تا حدودی به این مساله دست نیافتیم. اما ناامید نیستیم و در دورهای بعدی می‌توانیم به پیشرفتهای بیشتری نایل شویم و گفتگکوهای خود را در سطح وزرا و کارشناسی ادامه خواهیم داد. ما امیدوار هستیم که پیش از پایان دور اول (20 جولای) مساله نهایی شود. ما با گروه 1+5 مذاکره می‌کردیم و دیدارهای درون گروهی در راستای رسیدن به درک مشترک با گروه 1+5 صورت گرفت.

                          وی درباره انتشار اخباری مبنی بر اختلافات 13گانه ابراز تعجب کرد و آن را صحیح ندانست. عراقچی البته وجود اختلافات را رد نکرد و هدف از مذاکرات را حل این اختلافات دانست.

                          عراقچی در ادامه تاکید کرد که بحث درباره تجهیزات دفاعی ایران اصولا قابل مذاکره نیست.

                          وی جلسه سه‌جانبه ظریف با مذاکره کننده ارشد آمریکا و کاترین اشتون را مساله عجیبی ندانست و تاکید کرد که مذاکره با آمریکا به دلیل وجود تحریم‌های یکجانبه این کشور بر ایران صورت گرفته است.

                          عراقچی در ادامه خواست تا به گمانه‌زنی‌های مطرح شده در خارج از کشور که با هدف خاصی صورت می‌گیرد توجه نشود.


                          وی گفت: فشار خاصی برای دستیابی به توافق تا 30 تیر وجود ندارد.به دنبال رسیدن به توافق به هر قیمت نیستیم. البته همه معتقدند که تا پایان 30تیر زمان برای دستیابی به توافق وجود دارد.ما مذاکرات را در تمام سطوح و به هر میزان که لازم باشد انجام خواهد شد.

                          وی درباره تاثیر بحران اوکراین بر مذاکرات هسته‌ای نیز گفت: "موضوع اوکراین جدی است اما تا کنون شاهد تاثیر آن بر مذاکرات هسته‌ای نبوده‌ایم."

                          وی گفت : "دربرنامه مشترک چشم‌انداز مذاکرات مشخص شده است. موضوعاتی در دست مذاکره است که پیشتر به صورت کلی مورد بحث قرار گرفته بود.در این دور به دنبال نگارش متن بودیم که مقدور نشد."

                          در مذاکرات پیشین به راه حل‌هایی برای برخی موضوعات نزدیک شده‌ بودیم و در این دور به دنبال نگارش متن برای این موضوعات بودیم که ممکن نشد.

                          وی در پایان روند مذاکرات را مثبت خواند ولی اعلام کرد که پیشرفتی حاصل نشده است. عراقچی البته تاکید کرد که این به معنی شکست مذاکرات نیست.

                          معاون وزیر خارجه کشورمان اعلام کرد که هرچند هماهنگی مذاکره کننده‌ها با پایتخت‌هایشان روند مذاکرات را دچار کندی خواهد کرد اما این مساله اجتناب ناپذیر است.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #2698
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            خواجه نصیری: کشف قیمت منصفانه تر و کاهش نارضایتی ها با اجرای شیوه جدید عرضه اولیه فرابورس

                            در شیوه جدید عرضه اولیه نمادهای فرابورسی در ابتدا عرضه کننده یک دامنه قیمتی ارائه می کند و خریداران در این دامنه قیمتی، سفارش خود را می گذارند.

                            به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، محمودرضا خواجه نصیری مدیر نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان مطلب فوق گفت: در دوره زمانی که تحت عنوان ثبت سفارش (در یک جلسه معاملاتی) است، مشتریان در این دامنه می توانند سفارش خریدهای خود را بگذارند.

                            وی درباره چگونگی قیمت گذاری سهم در این شیوه افزود: بر اساس وضعیت سفارش های وارده در پایان وقت، عرضه کننده به یک قیمتی که معمولاً کمترین قیمت تعیین شده است و در اصل می تواند کل عرضه را به فروش برساند و امکان عرضه کل وجود دارد، عرضه اولیه انجام می گیرد.

                            خواجه نصیری با اشاره به اینکه بین کف و سقف دامنه قیمتی در نظر گرفته شده از طرف فروشنده فاصله 20 درصدی وجود دارد، خاطر نشان کرد: چنانچه تعداد درخواست ها در قیمت عرضه بیشتر از کل حجم عرضه باشد، تقسیم به نسبت خواهد شد و این روش این مزیت را به همراه دارد که هر خریداری به نسبت سرمایه ای که برای خرید در نظر گرفته از عرضه اولیه بهره مند می شود.

                            وی افزود: برخلاف روش هایی که اولویت های قیمتی و زمان محدود رقابت باعث می شد به عده ای سهم نرسد در این روش با توجه به اینکه دوره ثبت سفارش مدت طولانی تر خواهد بود، مشتریان می توانند قیمت مد نظر خود را وارد کنند و در پایان رقابت از سهام عرضه اولیه برخورد شوند.

                            این مقام ناظر بازار سرمایه، اظهار داشت: این روش منصفانه تر است، چون تقسیم به نسبت است و تمام مشتریانی که در دامنه اعلام شده سفارش خود را ثبت کرده باشند می توانند از سهام عرضه اولیه برخوردار شوند و فقط ممکن است به دلیل بالا بودن حجم درخواست مشتریان به نسبت کل سهام عرضه شده، سهم های اختصاص یافته تغییر کند.

                            خواجه نصیری تصریح کرد: در این روش کشف قیمت با دقت بیشتری انجام می گیرد چون اول عرضه کننده دامنه قیمتی می دهد و قیمت بر اساس دامنه قیمتی مشخص می شود و البته با توجه به فرصت بیشتر برای ثبت سفارش، امکان خطا و اشتباه کمتر است.

                            وی با بیان اینکه در این روش تمامی سفارش ها به نام خریدار و با ثبت حجم انجام می گیرد، گفت: در این روش برخلاف سنت قبلی که سهام در ابتدا از طرف کارگزار به طور کلی خریداری می شد و بعد اختصاص داده می شد این امکان فراهم شده است که نارضایتی هایی که بعضاً پیش از این در سطح مشتریان اتفاق می افتد، از این پس در عرضه های اولیه فرابورس رفع شود.

                            مدیر نظارت بر بازارها و بورس های سازمان بورس درباره میزان بازدهی عرضه های اولیه به این سبک گفت: با توجه به دامنه 20 درصدی که در این روش بین کف و سقف قیمتی در نظر گرفته شده و بسته به قیمت کشف شده بازده بعد از عرضه اولیه چارچوب منطقی تر و دقیق تری خواهد داشت و از طرفی با توجه به نوع و نحوه رقابت به نظر می رسد بخش عمده خریداران عرضه اولیه نگاه بلند مدت تری به عرضه اولیه دارند و نگاه سودآوری کوتاه مدت جای خود را به نگاه بلند مدت در عرضه های اولیه می دهد.

                            خواجه نصیری درباره اینکه چنانچه در روز عرضه اولیه کشف قیمت صورت نگیرد چه خواهد شد، گفت: اگر عرضه اولیه به صورتی انجام شود که در اولین مرحله، عرضه اولیه فروش نرود با درخواست عرضه کننده برای یک دوره دیگر امکان تمدید و تکرار فرآیند ثبت سفارش وجود دارد. در این حالت می تواند عرضه کننده این دامنه قیمتی را اصلاح و یا کاهش دهد تا امکان عرضه مجدد وجود داشته باشد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • 3156660
                              Banned
                              • Mar 2014
                              • 204

                              #2699
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              بانک دی خبری توش از سهم بردارید

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #2700
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس در گفت‌وگو با فارس
                                نمایش 5 مظنه برتر بازار سهام از لحاظ فنی آماده است/ ورود ابزارهای جذاب جدید در آینده

                                مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس از ورود ابزارهای جدید جذاب برای معاملات سهام و آماده‌سازی زیرساخت‌های فنی آن خبر داد و گفت: برای نمایش 5 مظنه برتر بازار در ساعات معاملات آماده‌ایم و منتظر اعلام نظر سازمان بورس و اوراق بهادار هستیم.

                                عباس احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در پاسخ به این سؤال که چرا تاکنون 5 مظنه برتر بازار در ساعت معاملات به نمایش در نیامده است، اظهار داشت: از لحاظ فنی برای انتشار 2 مظنه دیگر در ساعت معاملات مشکلی نداریم، اما به لحاظ قوانین و مقررات منتظر اعلام نظر سازمان بورس اوراق بهادار هستیم.

                                وی در خصوص ارائه خدمات شرکت‌های نرم‌افزاری معاملات تصریح کرد: اکنون یک فضای رقابتی در ارائه خدمات آنلاین به وجود آمده و این شرکت‌ها با استفاده از سرور‌های واسطه (گپ سرورها) از شیوه‌های مختلفی برای ارائه خدمات استفاده می‌کنند.

                                مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس با بیان اینکه این شرکت نرم‌افزاری برای جذب مشتری از شیوه‌های مختلفی استفاده می‌کند، گفت: این شرکت‌ها مدام با رصد کردن دسترسی‌ها توازن در ارائه خدمات را ایجاد می‌کند.

                                وی در پاسخ به این سؤال که چرا در نمایش اطلاعات معاملات سهام در دسترسی‌های برتر تأخیر نسبت به سایت TSETMC وجود دارد، گفت: تاکنون گزارشی در این خصوص دریافت نکردیم، اما امکان دارد شرکت‌ها در رفرش اطلاعات خدمات متفاوتی ارائه کند و این به روزرسانی را در اختیار کاربران گذاشته باشند.

                                احمدی با اشاره به برنامه‌های مدیریت فناوری بورس گفت: در سال 93 بر روی تولید ابزارهای نظارتی جدید بر بازار سرمایه متمرکز شده‌ایم که به شفافیت و سلامت بازار کمک می‌کند، بنابراین در سال 93 این ابزارها را توسعه خواهیم داد.

                                وی افزود: در سال 93 ابزارهایی تعریف خواهد شد که با استفاده از کار فنی بسیار پیچیده دسترسی مدیران کارگزاری‌ها را برای نظارت بر معامله‌گران خود افزایش خواهد یافت که موجب کاهش تخلفات در مواردی از این دست خواهد شد که در نهایت شفافیت را به دنبال دارد.

                                مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس درباره افزایش کیفیت سایت TSETMC خاطرنشان کرد: از لحاظ کیفیت دسترسی سایت فناوری بورس تهران شاهد وضعیت مطلوب‌تری هستیم و با توجه به کار فنی انجام شده شرایط پایدارتری در آینده پیش‌بینی می‌شود.

                                وی افزود: ابزارهای جدیدی نیز در آینده وارد بورس خواهند شد که موجب افزایش جذابیت معاملات و دسترسی‌های معامله‌گران می‌شود؛ در این خصوص بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس اقدامات لازم را باید انجام دهند.
                                - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php....aINqna16.dpuf
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X