اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • M0hamad
    عضو عادی
    • Nov 2013
    • 108

    #3091
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    لایحه ˈسیاستهای اقتصادی خروج غیرتورمی از رکودˈدر هیات دولت تصویب شد.

    نظر

    • Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

      #3092
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      در گفتگو با یک کارشناس بازار سرمایه بررسی شد:
      چالش دولت برای مواجهه با مالیات بر سود سهامداری


      کارشناس ارشد بازار سرمایه عنوان کرد: هدف دولت از طرح این برنامه برای بازار سرمایه قطعا توسعه بازار بوده است. چرا که با تامین مالی ارزان قیمت تر و کاهش هزینه شرکت ها ، صنعت و بازار از رونق دوباره برخوردار خواهند شد.
      علی صادقی مقدم، کارشناس ارشد بازار سرمایه، در گفتگو با خبرنگار اکوبورس، از جزییات بحث مالیات بر سود هر سهم در بسته حمایتی دولت از تولید در بازار سرمایه سخن گفت.

      وی با اشاره به این مطلب که این بسته حمایتی از دو جهت بر بازار سرمایه تاثیر گذار است عنوان کرد: در مرحله اول بحث معافیت مالیاتی برای افزایش سرمایه هایی است که از محل سود تقسیم نشده یا همان سود انباشته صورت می گیرد. در واقع شرکت ها اکثر سود را به جای تقسیم کردن، انباشته کرده و از این محل افزایش سرمایه خواهند داد.

      این موضوع در راستای توسعه شرکت ها و ارائه طرح های توجیهی برای طرح های توسعه خواهد بود. بدین ترتیب شرکت ها می توانند از طریق استفاده از منابع مالی داخلی معاف از مالیات به تامین مالی طرح های خود بپردازند.

      صادقی مقدم ادامه داد: در تمامی کشور های پیشرفته نیز شرکت ها به جای تقسیم سود به دلیل آن که مالیات زیادی برای آن وجود دارد، سود را انباشته می کنند و سپس از فرآیند تجزیه سهم یا split استفاده می کنند.

      به گزارش خبرنگار اکوبورس، در فرآیند تجزیه یک سهم، چنانچه یک سهم را به عنوان مثال به دو سهم تجزیه کنیم ، تعداد سهام منتشره دوبرابر می ‏شود، عایدى و سود هر سهم نصف می ‏شود و قیمت بازاری سهام کاهش می ‏یابد. کلیه سهامداران سهام بیشترى خواهند داشت، اما هر سهم قیمت کمترى خواهد داشت. در واقع ثروت سهامداران ، دقیقاً با قبل از تجزیه سهام برابر است. اما در صورتى که پس از تجزیه سهام، قیمت سهام به قیمتی بیش از زمان قبل از تجزیه برسد، ثروت سهامداران افزایش می ‏یابد. تجزیه سهام می ‏تواند به هر شکل و اندازه‏اى باشد: به عنوان مثال، سهام می تواند به صورت 1 به ٢، به ٣ ، به ٥/١ و یا هر حالت دیگر تجزیه شود.

      صادقی مقدم افزود: در کشورهای توسعه یافته برای هر فرد مالیات فردی تعریف می شود، به طوری که گویی هر فرد یک ترازنامه شخصی دارد. بنابراین افراد به ازای سود نقدی دریافتی مالیات پرداخت می کنند. اما نرخ این مالیات نسبت به سایر سرمایه گذاری ها همچون مسکن یا خودرو یا سایر بازارها کمتر است تا عامل تشویقی باشد برای ورود سرمایه گذاران به این بازار.

      وی ادامه داد: در مرحله دوم از این طرح حمایتی از تولید،دولت در نظر دارد تا به سود نقدی هر سهم مالیات تعلق بگیرد. اما نحوه اخذ این مالیات ها نیز هنوز مشخص نشده است. آیا قرار است شرکت ها مجبور شوند تا سود نقدی پس از کسر مالیات فردی را به سهامداران بدهند؟یا این که قرار است از هر سهامدار به طور مجزا از سوی دولت مالیات دریافت شود؟

      این کارشناس ارشد بازار سرمایه با تفکیک این دو بعد از یکدیگر عنوان کرد: طرح معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از محل سود انباشته یک طرح تشویقی برای توسعه شرکت ها است که در هر شرایطی می تواند نتایج مثبتی را به همراه داشته باشد. اما بحث دریافت مالیات از سود نقدی یک طرح تنبیهی می باشد که در شرایط رکود برای همه صنایع ممکن است نتایج خوبی نداشته باشد.

      چرا که در شرایط رکود بسیاری از شرکت ها نه تنها نیاز به افزایش ظرفیت تولید ندارند چه بسا که گروهی از آنها به دلیل نبود تقاضا زیر ظرفیت اسمی خود تولید می کنند. بنابراین افزایش سرمایه برای افزایش تولید در آنها توجیهی ندارد.

      در واقع می توان این طور برداشت کرد که این طرح برای همه صنایع و همه شرکت ها کارایی یکسان و مناسبی نخواهد داشت. در سال 2008 نیز که صنعت آمریکا با رکود مواجه شده بود، رییس جمهور وقت برای خروج از رکود تنها بر چند صنعت خاص و از این صنایع نیز بر چند شرکت خاص تمرکز کرد و با شناسایی نقاط ضعف آنها به ارائه برنامه هایی برای خروج از رکود اقدام کرد.

      این در حالی است که در برنامه خروج از رکود در کشور ما اهدافی همچون فقرزدایی ، توسعه در مناطق محروم یا یکسان سازی مالیات بخش دولتی و غیر دولتی مطرح شده که برخی از آنها قبلاً انجام شده است. در حالی که در طرح چنین برنامه های کلانی اهداف کوتاه مدت و بلند مدت باید کاملا مشخص و تفکیک شده باشند.

      هدف دولت از طرح این برنامه برای بازار سرمایه قطعا توسعه بازار بوده است. چرا که با تامین مالی ارزان قیمت تر، هزینه های شرکت ها کاهش پیدا خواهد کرد و سپس با توسعه شرکت ها ، صنعت و بازار از رونق دوباره برخوردار خواهند شد.

      اما چنین برنامه ای برای همه شرکت ها زمانی تاثیر گذار خواهد بود که کشور از رکود خارج شده باشد، مشکل صادرات و تحریم ها برطرف شده باشد و شرکت ها بتوانند افزایش ظرفیت تولید بدهند. در شرایط فعلی برای برخی از صنایع این راه حل مناسب است نه برای تمامی صنایع.

      صادقی مقدم در نهایت افزود: برای ارزیابی تاثیر این طرح بر بازار سرمایه نیز باید منتظر ابزار های سازمان بورس در زمینه پیاده سازی آن باشیم. چرا که نمی توان سیاست های یک بازار را تغییر داد اما در کنار آن ابزار های مناسب را توسعه ندهیم. بنابراین نحوه پیاده سازی و برخورد سازمان بورس نیز در این زمینه بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

      نظر

      • Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

        #3093
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        در گفتگو با کارشناس ارشد بازار سرمایه عنوان شد:

        عطش بازار سرمایه برای نقدینگی جدید



        یک کارشناس ارشد بازار سرمایه از لزوم تزریق نقدینگی به بازار سخن گفت.
        آقای افشار اعلم، کارشناس ارشد بازار سرمایه، در گفتگو با خبرنگار اکوبورس، از لزوم تزریق نقدینگی به بازار برای خروج از رکود سخن گفت.

        وی در رابطه با افت بازار در دو روز ابتدایی هفته جاری با اشاره به تعطیلات عید فطر در کنار تعطیلات تابستانی عنوان کرد که بسیاری از سرمایه گذاران هنوز به بازار بازنگشته اند.

        افشار اعلم افزود: البته در دو روز اول این هفته بسیاری از سرمایه گذاران متقاضی خرید سهام در دامنه منفی قیمت ها بوده اند اما تعداد عرضه کننده ها بسیار اندک بود. به همین دلیل هم امروز سرمایه گذاران متقاضی سهام در دامنه مثبت قیمت ها شدند و روند بازار اندکی مثبت شد.

        این کارشناس بازار در رابطه با روند کلی بازار نیز افزود: با توجه به ابهامات موجود در بازار، دورنمای بسیار مثبت هیجانی نمی توان برای بازار در نظر گرفت. همچنین این ابهامات موجب شده است تا سرمایه گذاران متمرکز نشوند. به این معنا که در شرایط قبلی بازار، گاهی اوقات سرمایه گذاران در رابطه با سرمایه گذاری در یک صنعت خاص به اتفاق نظر می رسیدند و به این ترتیب شرایط رشد برای آن صنعت مهیا می شد. اما در حال حاضر با توجه به ابهامات زیاد در بازار تمرکز ها گاهی بر یک صنعت و گاهی بر یک شرکت جمع می شود و سرمایه گذاران با یک دید نوسان گیری با کسب بازدهی اندک از آن شرکت یا صنعت خارج می شوند.

        وی ادامه داد: این اتفاق در سال های 76، 84 و 85 نیز اتفاق افتاده بود و همه سهامداران در ابهام با یک نقدینگی محدود در بازار موجب رشد گاه به گاه یک شرکت یا صنعت می شدند. در حال حاضر نیز تا زمانی که یک نقدینگی قدرتمند آزاد به بازار تزریق نشود همین شرایط فعلی ادامه خواهد داشت. مگر این که ابهاماتی همچون توافقات بین المللی، نرخ خوراک پتروشیمی ها، نرخ فروش خودرو یا مالیات های مطرح شده بر سود معاملات برطرف شود.

        افشار اعلم دررابطه با عملکرد حقوقی ها نیز عنوان کرد: در شرایط فعلی صاحبان منابع عمده پولی شرایط بدون ریسک را برگزیدند. بدین ترتیب که در بهمن ماه و اسفند ماه سال گذشته قراردادهای 27 الی 28 درصدی با بانک ها منعقد و پول خود را در شرایط کاملا بدون ریسک در بانک سپرده گذاری کرده اند.

        بنابراین نتیجه عملکرد و تصمیم گیری آنها تا بهمن ماه امسال مشخص نخواهد شد. چرا که در حال حاضر آنها برای اولین بار نرخ سودی بیش از تورم بدون تقبل هیچ گونه ریسکی دریافت می کنند. در بهمن ماه نیز تصمیم گیری آنها وابسته به اطلاعات روز و رفع ابهامات در آن زمان خواهد بود. در واقع میزان شفافیت بازارها در آن زمان نشان خواهد داد که نقدینگی پر قدرت این منابع وارد کدام یک از بازارها خواهد شد.

        وی افزود: در شرایط فعلی نیز وضعیت صنایع چندان نامناسب نیست. اما در مقایسه با نرخ سود بدون ریسک توان رقابت ندارند. بنابراین باید تا ماه های پایانی امسال برای تصمیم گیری صاحبان منابع مالی صبر کرد.
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #3094
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          تعیین اعضای جدید هیئت مدیره بورس تهران و ابقای قالیباف








          به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، علی صحرایی با اشاره به اینکه روز گذشته جلسه ای تشکیل و اعضای هیات مدیره شرکت بورس اوراق بهادار مشخص شدند، ابراز داشت: در این جلسه، محمد پورابراهیم زرندی به نمایندگی از گروه مالی ملت به عنوان رییس هیات مدیره و علی یارصالحی از کارگزاری مفید به عنوان نایب رییس هیات مدیره انتخاب شدند .



          وی ادامه داد: همچنین علی اکبر امین تفرشی به نمایندگی از گروه پاسارگاد، مجتبی تقی پور به نمایندگی از سرمایه گذاری تدبیر، علی رستمی به نمایندگی از سرمایه گذاری بهمن، محمد رضا رستمی از سرمایه گذاری صبا تامین و مجتبی فهیم هاشمی از کارگزاری بانک تجارت، به منظور عضویت در هیات مدیره شرکت بورس اوراق بهادار انتخاب شدند.
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

            #3095
            پاسخ : اخباروشایعات بازار



            نقش بخش انرژی در خروج اقتصاد کشور از رکود
            با هدف کمک به خروج اقتصاد از رکود در بخش انرژی، افزایش تولید و پالایش گاز طبیعی از میدان مشترک پارس جنوبی، بهینه سازی مصرف انرژی و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی پیش‌بینی شده است.
            به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بسته خروج اقتصاد از رکود که چهار محور سیاست های اقتصاد کلان، بهبود فضای کسب و کار ، تامین منابع مالی و فعالیت های و محرک های خروج از رکود را در بر می گیرد در زیرمجموعه فعالیت ها و محرک های خروج از رکود، سیاست هایی را برای بخش انرژی تدوین کرده است.
            بر این اساس بخش انرژی شامل نفت، گاز، پتروشیمی و فرآورده‌های نفتی یکی از مهمترین بخش های پیشران اقتصاد کشور است و این بخش علاوه بر این که نقش موثری در برطرف کردن محدودیت های ارزی و ریالی ایفا می کند از نرخ‌های بالا و سریع در بازگشت سرمایه برخوردار است و پیوندهای گسترده‌ای با صنایع دیگر دارد و با برطرف کردن محدودیت انرژی موجود بر بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت تولید در سایر فعالیت‌های اقتصادی نیز موثر خواهد بود.
            بنا به این گزارش، با حاکم شدن رکود عمیق در فضای کشور و افت شدید تولید بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی کمبود انرژی مورد نیاز بخش صنعت در فصول مختلف دغدغه جدی سال‌های 91 و 92 بوده است لذا برای خروج اقتصاد کشور از رکود تنگنای انرژی یکی از محدودیت‌های جدی پیشرو خواهد بود.
            از سوی دیگر با پیگیری برنامه‌های اصلاحی در بازار انرژی در دولت یازدهم که گام نخست آن در سال جاری برداشته شده یکی از بازارهای نوظهور اقتصاد ایران بازار فعالیت های صرفه جویی انرژی و یا بهینه سازی مصرف انرژی خواهد بود.
            بهینه سازی مصرف انرژی از طریق اجرای بند ق تبصره 2 قانون بودجه سال 93 کشور :
            1-گازرسانی دو و نیم میلیون خانوار روستایی وشهرهای کوچک با برآورد هزینه ای معادل 10 هزار میلیارد تومان
            2-اصلاح و بهینه سازی موتورخانه های مسکونی،تجاری و اداری با برآورد هزینه ای سه هزار میلیارد تومان
            3-برقی کردن چاه های کشور با برآورد هزینه حدود دو هزار و 500 میلیارد تومان
            4-افزایش عملکرد حمل بار و مسافر در سیستم راه آهن با برآورد هزینه حدود 10 میلیارد دلار
            5-افزایش عملکرد حمل مسافر در سیستم راه آهن شهری در کلانشهرها
            6-نوسازی ناوگان حمل بار و مسافر درون شهری و برون شهری (17 هزار اتوبوس و 37 هزار تاکسی)
            7-پرداخت ارزش سوخت صرفه جویی شده در ازای برقی کردن چاه‌های کشاورزی با اولویت استفاده از انرژی‌های نو و کلیه طرح‌هایی که منجر به صرفه جویی انرژی شود.
            8-اجازه به وزارت نیرو برای عقد قرارداد تا سقف 120 هزار میلیارد ریال به روش بیع متقابل با سرمایه‌گذاران بخش های خصوصی و دولتی با اولویت استفاده از تجهیزات ساخت داخل
            9-اجرای طرح های افزایش بازدهی نیروگاه ها با اولویت بخش بخار در نیروگاه‌های چرخه ترکیبی،توسعه استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، کاهش تلفات، بهینه سازی و صرفه جویی در مصرف سوخت مایع،جایگزینی مصرف برق به جای گاز یا فرآورده‌های نفتی در مناطقی که توجیه اقتصادی دارد و افزایش سهم صادرات برق و تحویل سوخت صرفه جویی شده یا معادل نفت خام در مدت حداکثر دو سال به سرمایه‌گذاران
            افزایش ظرفیت تولید گاز
            1-افزایش تولید و پالایش گاز طبیعی از میدان مشترک پارس جنوبی به میزان صد میلیون متر مکعب در سال 93 و صد میلیون متر مکعب در سال 94
            2-شروع به احداث خطوط جدید IGAT برای انتقال گاز تولیدی، افزایش صادرات گاز طبیعی از طریق خط لوله به میزان 500 میلیون دلار در سال
            3-در راستای افزایش ظرفیت تولید نفت خام از میدان‌های مشترک غرب کارون در جهت تحقق حداقل 700 هزار بشکه در روز
            4-افزایش تولید میعانات گازی با اولویت برداشت از میدان پارس جنوبی در جهت رسیدن به حداقل یک میلیون بشکه در روز
            پتروشیمی
            1-افزایش تولید پتروشیمی های موجود با تزریق گاز جدید
            2-افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از سطح 9.9 به 12 میلیارد دلار در سال 93
            3-افزایش ارزش فروش پتروشیمی در داخل کشور از 31.4 میلیارد دلار به 46.3 هزار میلیارد تومان
            فرآورده‌های نفتی
            1- افزایش صادرات فرآورده‌های نفتی به میزان شش میلیارد دلار در سال 93 و 10 میلیارد دلار در سال 94 نسبت به سال 92
            سیاست های توسعه صنعت نفت و گاز
            1-حمایت از ساخت داخل داخلی 10 قلم اصلی تجهیزات نفتی
            2-پیش فروش فرآورده‌های نفتی به صورت سلف در بازار بورس

            _____________

            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

            نظر

            • Aiming
              ستاره دار(18)
              • Jul 2012
              • 2641

              #3096
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              تداوم نقدشوندگی بورس به شرط حضور حرفه ای ها



              مدیر صندوق سرمایه گذاری توسعه فردا عنوان کرد: با رشد بی رویه شاخص کل، افرادی وارد بازار شدند که تخصصی در این رابطه نداشتند. بنابراین آن زمان دقیقا موقع خروج از بازار بود.
              آقای طوسی، مدیر صندوق سرمایه گذاری توسعه فردا ، در گفتگو با خبرنگار اکوبورس، از نقش موثر معامله گران حرفه ای در زمان نوسانات بازار برای نقدشوندگی سهام سخن گفت.

              وی با اشاره به بازگشت حجم و ارزش معاملات بورس به زمان پیش از رشد ناگهانی بازار یعنی شهریور ماه سال گذشته ، عنوان کرد: حالت فعلی بازار را می توان متعادل یا پیاده رو نامید. چنانچه بازار را شامل سه حالت رو به بالا، رو به پایین و متعادل بدانیم، شرایط فعلی را می توان حالت متعادل یا پیاده رو (side way) دانست. چرا که قیمت ها در یک شرایط متعادل و تنها در یک دامنه محدود مثبت و منفی نوسان می کنند.

              طوسی ادامه داد: در چنین حالتی بازار در همین حالت باقی خواهد ماند تا زمانی که اخبار جدید در رابطه با اقتصاد کلان، وضعیت شرکت یا تغییرات ریسک وارد بازار شود. در این صورت ممکن است دامنه نوسان تغییرات قیمت شرکت ها یا بازار افزایش یا کاهش پیدا کند.

              وی افزود: زمانی که بازار در چنین شرایطی قرار می گیرد، مساله مهم برای هر سرمایه گذاری نقدشوندگی سهام خواهد بود. به همین دلیل نقش معامله گران در شرایط نوسان بازار یا Swing Trader های حرفه ای بسیار تاثیر گذار خواهد بود. در چنین شرایطی در کوتاه مدت ، کسب بازدهی در حدود 5 تا 8 درصد منطقی به نظر می رسد.

              مدیر بورس کارگزاری توسعه فردا در رابطه با دیدگاه بلند مدت در رابطه با بازار نیز عنوان کرد: چشم انداز اقتصاد کلان کشور مثبت ارزیابی می شود. عرضه اوراق اختیار تبعی فروش سهام 29 شرکت در بازار نیز از جمله اقدامات بسیار مثبت برای جلب اعتماد سرمایه گذاران بوده است. بنابراین پیش بینی می شود که تا پایان یک سال مالی، یعنی تا پایان مرداد ماه سال بعد، بازدهی بازار نه تنها نرخ تورم را پوشش دهد، بلکه حداقل 5 درصد بیش از آن بازدهی ایجاد نماید.

              وی در رابطه با تشابه افت بازار سهام ایران و افت سال 2008 وال استریت عنوان کرد: وارن بافت در مصاحبه ای عنوان کرد که چند روز پیش از آغاز ریزش بازار سهام وال استریت در سال 2008، به هنگام صحبت با فردی که کفش هایش را واکس می زد، در رابطه با اوضاع و احوال اقتصادی شنید که فرد کفاش تصمیم گرفته است تمام دارایی خود را بفروشد و وارد بازار سهام شود تا از این بازار بازدهی کسب نماید. به بیان خود وارن بافت او همان موقع تصمیم می گیرد که سهام خود را در بازار بفروشد چرا که زمانی که افرادی که تخصصی در بازار ندارند تصمیم می گیرند تا حرفه خود را رها کنند و وارد بازار سهام شوند، آن زمان موقع خروج از بازار است.:x

              طوسی ادامه داد: این دقیقا همان اتفاقی بود که در چند ماه گذشته شاهد آن بودیم. با رشد بی رویه شاخص کل، افرادی وارد بازار شدند که تخصصی در این رابطه نداشتند. بنابراین آن زمان دقیقا موقع خروج از بازار بود. همان طور هم که شاهد بودیم ریزش های بازار از همان زمان شروع شد و این افراد آسیب زیادی به خود و بازار زدند. اما همین ضربه ها باعث رشد و بلوغ بازار خواهد شد.
              وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #3097
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                معاون شرکت بورس:

                معافیت های مالیاتی از مزایای ورود شرکتها به بورس است

                تهران - ایرنا - معاون ناشران و اعضاء بورس اوراق بهادار تهران صبح روز جاری(جمعه) در سمینار آموزشی تبیین راهکارهای تامین مالی شرکت ها از طریق بورس، گفت: عرضه سهام شرکت ها در بازار بورس دارای مزایایی است که در صورت آگاهی صاحبان صنایع و شرکت ها، شاهد استقبال آنها از حضور در بازار بورس خواهیم بود.
                معافیت های مالیاتی از مزایای ورود شرکتها به بورس است
                به گزارش ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، امیرحمزه مالمیر با تشریح برخی از این مزایا، تامین سرمایه های مورد نیاز شرکت ها از طریق عرضه سهام در بورس را یکی از مهمترین این مزایا ذکر و عنوان کرد: شرکت هایی که در مقطعی به دلیل مشکلات مالی نیاز به شراکت پیدا می کنند، حضور در بازار بورس یکی از مطمئن ترین روشهای شراکت خواهد بود.

                وی با بیان آنکه معافیت های مالیاتی از جمله این مزایا است، یادآور شد: حضور شرکت ها در بازار بورس برای آنها معافیت مالی بین 10 تا 20 درصد به دنبال خواهد داشت.



                ** تسهیل مراودات جهانی برای شرکت های حاضر در بورس

                وی با اشاره به اینکه در بازار اقتصاد جهانی نیز شرکت حاضر در بورس از جایگاه بهتری برخوردار هستند، ادامه داد: این جایگاه به طور قطع در مراودات خارجی این شرکتها تاثیرگذار خواهد بود.

                معاون ناشران و امور اعضای بورس اوراق بهادار تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شرایط عضویت شرکت ها در سازمان بورس اوراق بهادار گفت: میزان سرمایه، مدت زمان فعالیت شرکتها، سودده یا زیان ده بودن آنها، نحوه حسابرسی و ... از موارد حائز اهمیت برای عرضه سهام شرکتها در بازار بورس است.



                ** فعالیت 100 موسسه حسابداری مورد اعتماد بورس در کشور

                وی با اشاره به لزوم حسابرسی وضعیت مالی شرکت توسط شرکتهای مورد اعتماد سازمان بورس، افزود: هم اکنون حداقل 100 شرکت حسابداری مورد اعتماد بورس با این سازمان همکاری دارند که فهرست آنها در سایت سازمان موجود است.

                مالمیر، حداقل زمان فعالیت شرکت های متقاضی حضور در بازار بورس را دو سال ذکر کرد و گفت: شرکت باید حداقل یک سال از این زمان سود ده بوده باشد.

                وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برخی از چالش های ورود به بازار بورس، اظهار داشت: متاسفانه صاحبان شرکت ها اغلب شفافیت لازم را در مورد فعالیت های خود ندارند و این امر موجب عدم اطمینان سرمایه گذاران می شود.



                **عدم شفافیت از چالش های پیش روی ورود شرکتها به بازار بورس است

                مالمیر تصریح کرد: این شفافیت ها به نفع خود سرمایه داران است در حالی که اغلب از آن به عنوان یک محدودیت یاد می کنند.

                عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی بانکداری ایران نیز به تبیین روش های تامین مالی از طریق انتشار اوراق بدهی پرداخت و گفت: صندوق های زمین و ساختمان نیز نهادهای مالی کارا در تامین مالی پروژه های ساختمانی به شمار می رود.

                محمدمهدی بحرالعلوم با بیان اینکه اقتصاد جهان بانک پایه یا بازار پایه است، اقتصاد ایران را بانک پایه دانست و افزود: با توجه به محدودیت منابع مالی، بانکها باید اقتصاد کشور را به سمت بازار پایه سوق داد.

                مدیر بورس منطقه ای یزد نیز، بورس و بازار سرمایه را بهترین تامین کننده منابع مالی شرکت ها و واحدهای تولیدی دانست و استان یزد را پیشگام در تامین منابع مالی آنها از طریق بورس عنوان کرد.

                علی اکبر جعفری یادآور شد: این سمینار با هدف آشنایی تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با بازار سرمایه و روش های تامین سرمایه برای شرکت ها و واحدهای صنعتی برگزار شده است.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

                  #3098
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار

                  در گفتگو با یک کارگزار بررسی شد:
                  بورس بر سر دو راهی رونق یا رکود؟


                  مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات با اشاره به تداوم تجمیع نقدینگی در بازار سرمایه،عنوان کرد: "با توجه به تغییرات بسیار زیاد در متغیرهای کلان سیاسی و اقتصادی کشور به عملکرد آینده بازار بسیار خوشبین هستم."
                  سید رضا علوی، مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات، در گفتگو با خبرنگار اکوبورس، از خارج نشدن نقدینگی از بازار سرمایه سخن گفته است.

                  علوی با اشاره به نبود هیچ گونه بازار رقیبی برای بورس در شرایط فعلی عنوان کرد: چنانچه حتی یک بازار رقیب در شرایط فعلی از رونق برخوردار بود می توانستیم بگوییم که نقدینگی از بازار خارج شده است. اما در شرایط فعلی سرمایه گذاران نقدینگی خود را در اوراق مشارکت سرمایه گذاری کرده اند و به محض ورود اطلاعات به بازار، نقدینگی خود را به بورس وارد می کنند.

                  وی ادامه داد: هجوم تماس های تلفنی مشتریان برای خرید در شرایطی که یک خبر مثبت وارد بازار می شود از نشانه های بارز این موضوع است. در واقع می توان گفت که بازار منتظر و تشنه اخبار و شفافیت است.

                  علوی افزود: در حال حاضر به دلیل ابهامات زیاد ، بازار در حال بلاتکلیفی به سر می برد. زمانی که ریزش های بازار شروع شد گروهی از کارشناسان از تداوم شرایط رکود و ریزش بازار در بازه زمانی 6 تا 8 ماهه خبر می دادند. اما افراد زیادی با تکیه بر باورهایی چون عمق پیدا کردن بازار تصور می کردند که شرایط رکود بازار ظرف مدت یک الی دوماه برطرف شده و بازار به حال طبیعی خود بازخواهد گشت.

                  اما می بینیم که بعد از گذشت شش ماه بازار کماکان بلاتکلیف است. البته معمولا با تغییر دولت ها وقوع چنین اتفاقاتی طبیعی به نظر می رسد. چرا که بسیاری از متغیر های کلان اقتصادی تغییر پیدا می کند. دولت جدید نیز برنامه های زیادی را برای اصلاح امور ارائه کرده است. اما تا زمانی که تاثیراین برنامه ها در عملکرد و صورت های مالی شرکت ها تجلی پیدا نکند ، شاهد تغییر بارزی در وضعیت بازار نخواهیم بود.

                  مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات افزود: به علاوه تاثیر برخی اقدامات در طول زمان تعدیل می شود. به عنوان مثال با وجود اقدامات بسیار مثبتی همچون آزاد سازی قیمت ها یا افزایش صادرات پتروشیمی ها، کماکان سایه سنگین افزایش نرخ خوراک بر آنها دیده می شود.

                  علوی در رابطه با چشم انداز بازار سرمایه در سال 93 نیز افزود:" با توجه به تغییرات بسیار زیاد در متغیرهای کلان سیاسی و اقتصادی کشور به عملکرد آینده بازار بسیار خوشبین هستم."

                  وی افزود: اعمال این تغییرات کمی زمان بر خواهد بود اما بالاخره تاثیر خود را نشان خواهد داد. اما در عین حال سهامداران نیز افراد بسیار باهوش و در عین حال ریسک گریزی هستند که به دنبال شفافیت بازار می باشند. سهامداران ریسک پذیر نیز در عین پذیرش ریسک به دنبال کسب بازدهی متناسب با ریسک خود هستند.

                  علوی ادامه داد: طی 7 الی 8 سال گذشته سهامداران از بازار به طور متوسط بازدهی بیش از 40 درصد کسب کرده اند. بنابراین بازدهی 27 الی 28 درصدی اوراق مشارکت برای آنها چندان جذاب نمی باشد و به دنبال اخبار مثبت و شفافیت بازار به بورس بر می گردند.

                  نرخ سود سپرده های بانکی نیز نه تنها به دنبال تبعیت از قوانین بلکه به زودی به صورت سیستماتیک از سوی خود بانک ها کاهش پیدا خواهد کرد .

                  وی افزود: چنانچه برنامه های دولت پیاده سازی شود ، پیش بینی کارشناسان این است که با برطرف شدن ابهامات مذاکرات هسته ای ، شاهد عملکرد مناسبی در گزارش های شش ماهه شرکت ها خواهیم بود. بالاخص در صنعت شرکت های پیمانکاری و تجهیزات که در چند سال گذشته ضربه زیادی خورده اند. بنابراین از مهر ماه می توانیم منتظر روند مناسبی برای بازار باشیم.

                  اما اگر این اتفاق نیفتاد اوضاع به همین منوال پیش خواهد رفت و برای سرمایه گذاری باید به دنبال تک سهم و شرکت های خاص با شرایط بنیادی قوی باشیم.
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #3099
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    یک کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با تسنیم:
                    دانش بورسی در میان برخی خبرنگاران بازار سرمایه کمرنگ است

                    خبرگزاری تسنیم: یک کارشناس بازار سرمایه با اشاره به نقش موثر خبرنگاران بورسی در افزایش شفافیت در بازار سهام گفت: دانش بورسی برخی از خبرنگاران این حوزه نیاز به افزایش دارد.

                    امید احمدی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: با توجه به این که یکی از ملزومات فعلی بازار سرمایه ارائه اطلاعات و شفاف سازی از روند معاملات است، بنابراین خبرنگاران این حوزه باید از دانش و اطلاعات کافی در خصوص مسایل مختلف بازار سهام برخوردار باشند.
                    این کارشناس بازار سرمایه افزود: یکی از انتقادات وارد شده به سازوکار معاملات در بورس عدم ارائه اطلاعات و شفاف سازی در زمینه های مختلف از جمله روند معاملات است که انتقادات وارد شده به عملکرد مدیران بورسی در این زمینه قابل قبول و توجیه می باشد و جای نقد دارد.
                    وی اضافه کرد: با این حال نباید از قصور برخی خبرنگاران بورسی نیز در این زمینه غافل شد که بخشی از مشکل موجود در این زمینه نبود دانش کافی میان برخی از خبرنگاران فعال در این حوزه است.
                    این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: با این حال نباید از نقش موثر خبرنگاران بورسی در روشن سازی و اطلاع رسانی در بازار سرمایه غافل شد و انتقاد وارد شده به برخی از آنها بر نقش تاثیرگذار خبرنگاران این حوزه در بازار سرمایه تاکید دارد.

                    وی به خبرنگاران بورسی توصیه کرد: با شناخت بیشتر نسبت به مفاهیم بورسی و نحوه انجام معاملات در شفافیت و ارائه بیشتر اطلاعات در بازار سهام اثرگذارتر باشند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

                      #3100
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                      در گفتگو با یک کارگزار بررسی شد:
                      بورس بر سر دو راهی رونق یا رکود؟


                      مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات با اشاره به تداوم تجمیع نقدینگی در بازار سرمایه،عنوان کرد: "با توجه به تغییرات بسیار زیاد در متغیرهای کلان سیاسی و اقتصادی کشور به عملکرد آینده بازار بسیار خوشبین هستم."
                      سید رضا علوی، مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات، در گفتگو با خبرنگار اکوبورس، از خارج نشدن نقدینگی از بازار سرمایه سخن گفته است.

                      علوی با اشاره به نبود هیچ گونه بازار رقیبی برای بورس در شرایط فعلی عنوان کرد: چنانچه حتی یک بازار رقیب در شرایط فعلی از رونق برخوردار بود می توانستیم بگوییم که نقدینگی از بازار خارج شده است. اما در شرایط فعلی سرمایه گذاران نقدینگی خود را در اوراق مشارکت سرمایه گذاری کرده اند و به محض ورود اطلاعات به بازار، نقدینگی خود را به بورس وارد می کنند.

                      وی ادامه داد: هجوم تماس های تلفنی مشتریان برای خرید در شرایطی که یک خبر مثبت وارد بازار می شود از نشانه های بارز این موضوع است. در واقع می توان گفت که بازار منتظر و تشنه اخبار و شفافیت است.

                      علوی افزود: در حال حاضر به دلیل ابهامات زیاد ، بازار در حال بلاتکلیفی به سر می برد. زمانی که ریزش های بازار شروع شد گروهی از کارشناسان از تداوم شرایط رکود و ریزش بازار در بازه زمانی 6 تا 8 ماهه خبر می دادند. اما افراد زیادی با تکیه بر باورهایی چون عمق پیدا کردن بازار تصور می کردند که شرایط رکود بازار ظرف مدت یک الی دوماه برطرف شده و بازار به حال طبیعی خود بازخواهد گشت.

                      اما می بینیم که بعد از گذشت شش ماه بازار کماکان بلاتکلیف است. البته معمولا با تغییر دولت ها وقوع چنین اتفاقاتی طبیعی به نظر می رسد. چرا که بسیاری از متغیر های کلان اقتصادی تغییر پیدا می کند. دولت جدید نیز برنامه های زیادی را برای اصلاح امور ارائه کرده است. اما تا زمانی که تاثیراین برنامه ها در عملکرد و صورت های مالی شرکت ها تجلی پیدا نکند ، شاهد تغییر بارزی در وضعیت بازار نخواهیم بود.

                      مدیر عامل کارگزاری بانک توسعه صادرات افزود: به علاوه تاثیر برخی اقدامات در طول زمان تعدیل می شود. به عنوان مثال با وجود اقدامات بسیار مثبتی همچون آزاد سازی قیمت ها یا افزایش صادرات پتروشیمی ها، کماکان سایه سنگین افزایش نرخ خوراک بر آنها دیده می شود.

                      علوی در رابطه با چشم انداز بازار سرمایه در سال 93 نیز افزود:" با توجه به تغییرات بسیار زیاد در متغیرهای کلان سیاسی و اقتصادی کشور به عملکرد آینده بازار بسیار خوشبین هستم."

                      وی افزود: اعمال این تغییرات کمی زمان بر خواهد بود اما بالاخره تاثیر خود را نشان خواهد داد. اما در عین حال سهامداران نیز افراد بسیار باهوش و در عین حال ریسک گریزی هستند که به دنبال شفافیت بازار می باشند. سهامداران ریسک پذیر نیز در عین پذیرش ریسک به دنبال کسب بازدهی متناسب با ریسک خود هستند.

                      علوی ادامه داد: طی 7 الی 8 سال گذشته سهامداران از بازار به طور متوسط بازدهی بیش از 40 درصد کسب کرده اند. بنابراین بازدهی 27 الی 28 درصدی اوراق مشارکت برای آنها چندان جذاب نمی باشد و به دنبال اخبار مثبت و شفافیت بازار به بورس بر می گردند.

                      نرخ سود سپرده های بانکی نیز نه تنها به دنبال تبعیت از قوانین بلکه به زودی به صورت سیستماتیک از سوی خود بانک ها کاهش پیدا خواهد کرد .

                      وی افزود: چنانچه برنامه های دولت پیاده سازی شود ، پیش بینی کارشناسان این است که با برطرف شدن ابهامات مذاکرات هسته ای ، شاهد عملکرد مناسبی در گزارش های شش ماهه شرکت ها خواهیم بود. بالاخص در صنعت شرکت های پیمانکاری و تجهیزات که در چند سال گذشته ضربه زیادی خورده اند. بنابراین از مهر ماه می توانیم منتظر روند مناسبی برای بازار باشیم.

                      اما اگر این اتفاق نیفتاد اوضاع به همین منوال پیش خواهد رفت و برای سرمایه گذاری باید به دنبال تک سهم و شرکت های خاص با شرایط بنیادی قوی باشیم.
                      به نظر بنده.......................بورس مسیر صعودی خودش رو بیدا کرده و هیچم سر دراهی نیست.........................وقت اضافه کردن سهم به سبد سهام هست.
                      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                      نظر

                      • Aiming
                        ستاره دار(18)
                        • Jul 2012
                        • 2641

                        #3101
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        تاریخ انتشار : امروز, 09:15
                        لحظاتی پیش صورت گرفت/ دیدار طیب نیا با غول های بورسی


                        ایران و جهان- لحظاتی پیش یک منبع آگاه خبر داد طیب نیا، وزیر اقتصاد با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تنی چند از مدیران ارشد این وزارت خانه و رییس سازمان بورس در دفتر خود دیدار کرد.

                        به گزارش ایران و جهان، این منبع آگاه گفت: ظاهرا در این جلسه سید تقی نوربخش مدیر عامل تامین اجتماعی، احمد فیاض بخش مدیرعامل شستا، ایراندخت عطاریان رییس صندوق بازنشستگی کشوری، دریه مدیرعامل سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی فولاد، سید عباس حسینی مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری عشایر حضور دارند.


                        بر اساس برآوردهای غیر رسمی مجموع 4 شرکت و صندوق یاد شده بیش از 50 درصد حجم بازار سرمایه را در اختیار دارند که تنها «شستا» با بیش از 33 درصد کل بازار، بزرگترین هلدینگ بورسی کشور محسوب می شود.

                        این منبع آگاه افزود: به نظر می رسد این نشست در راستای حمایت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از بورس با هدف تعامل با بازار سرمایه برپا شده است.

                        پیش از این نیز در نهم تیر ماه سال جاری 4وزیر با سخنگوی سازمان بورس و جمعی از مدیران سرمایه گذاری ها پشت درهای بسته اتاق وزیر اقتصاد به گفتگو نشسته اند.

                        نعمت زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت، ربیعی وزیرتعاون، رفاه و کار امور اجتماعی، زنگنه وزیر نفت و طیب نیا وزیر اقتصاد، 4وزیری بودند که به همراه صالح آبادی سخنگوی سازمان بورس، سیف، رییس کل بانک مرکزی، فیاض بخش مدیر عامل هولدینگ شستا، دکتر عبدو تبریزی عضو شورای عالی بورس، سلیمانی مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری غدیر، شاپور محمدی معاون اقتصادی وزارت اقتصاد، همایون پور مدیرعامل سرمایه گذار امید، عسکری مارانی سرمایه گذاری ملی ایران، حسن قالیباف مدیرعامل بورس تهران و برخی دیگر از مدیران عامل شرکت های سرمایه گذاری در این نشست حضور دارند.

                        افت شاخص بورس در ماه های گذشته به مهمترین دغدغه فعالان اقتصادی کشور بدل شده است.
                        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

                        نظر

                        • rajabnejad
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 4331

                          #3102
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          شنیده شده حفاری شمال قصد فعالیت های خود را در حوزه خلیج فارس دارد و در مناقصات مربوط به میادین مشترک نیز قصد ورود دارد، شاید اینشایعات دلیل رشد قیمتی این سهم در بازار امروز باشد.

                          طبق گفته ایسنا، نادر قاضی پور، علیرضا محجوب، سید حسین دهدشتی، حسینعلی حاجی دلیگانی، احمد امیرآبادی، محمد حسن آصفری درخواست تحقیق و تفحص از بانک پاسارگاد را با 12 محور به امضا رساندند، اختلافات ارزی چند میلیارد دلاری بانک پاسارگاد با بانک مرکزی و تولیدکنندگان از محورهای این تفحص است. دلیل صف فروش این سهم در بازار امروز نیز شاید همین خبر باشد.

                          حخزر نیز صف خرید است که شاید یک دلیل آن پس از پوشش مناسب سه ماهه، تحریم کردن اتحادیه اروپا از سوی روسیه است که به نظر با این اتفاق سهم مذکور می تواند از اپراطور انحصاری بودن در بندر نوشهر سود خوبی را کسب کند.
                          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #3103
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            نشست صالح‌آبادی با مدیران بنگاه‌های بزرگ تأمین اجتماعی





                            به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، صبح امروز با وجود دغدغه فعالان بزرگ اقتصادی درباره وضعیت فعلی بازارهای سهام، علی صالح آبادی با بزرگان بنگاه‌های تأمین اجتماعی به مذاکره و تبادل نظر پرداختند .

                            بر اساس این گزارش، طبق اطلاعات به دست آمده در این جلسه وضعیت صندوق‌های تأمین اجتماعی در بورس و نحوه حمایت از بازار بررسی شده و درباره حمایت از بازار مباحثی مطرح شده است .

                            به گزارش فارس، علی صالح آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، سیدتقی نوربخش مدیرعامل تأمین اجتماعی، احمدفیاض بخش مدیرعامل شستا(شرکت سرمایه گذاری تأمین اجتماعی)، ایراندخت عطاریان مدیرعامل صندوق بازنسشتگی کشوری، مسلم دریه مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد، مدیرعامل سرمایه گذاری عشایر، علی رستمی عضو هیئت مدیره شستا و دیگر فعالان تأثیرگذار مجموعه بزرگ تأمین اجتماعی در این نشست حضور داشتند .


                            اخبار تکمیلی از دیگر جزئیات این نشست به زودی منتشر خواهد شد .
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #3104
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              معاون شرکت بورس خبر داد:
                              راه اندازی بازار جدیدی برای افزایش نقدشوندگی بازار سهام




                              صحرایی با بیان اینکه اسم این بازار هنوز مشخص نشده و استفاده از عنوان بازار برتر شاید درست نباشد، گفت: سرمایه‌گذاران کم آشنا امکان دارد، نسبت به این بازار احساس کنند که ریسک‌ ندارد، اما این طور نیست، بلکه شرکت‌های این بازار جدید از وضعیت و شرایط ویژه‌ای پیروی خواهند کرد.



                              معاون بازار شرکت بورس تهران با اشاره به آخرین جزئیات تشکیل بازاری جدید برای شرکت‌های خوشنام بورسی به اهداف ایجاد آن اشاره کرد و گفت: این بازار جدید برای افزایش نقدشوندگی راه‌اندازی خواهد شد که از لحاظ نرم‌افزار فنی مشکلی ندارد.



                              به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از خبرگزاری فارس، علی صحرایی با اشاره به آخرین جزئیات تشکیل بازار جدید برای شرکت‌های خوشنام بورسی درباره معیارهای انتخاب این شرکت‌ها اظهار داشت: وجود سابقه معاملاتی خوب، شناوری متناسب با وضعیت شرکت، چشم‌انداز سودآوری و صنعت از جمله معیارهای تشکیل این بازار است.

                              وی ادامه داد: در این بازار حجم مبنا، دامنه نوسان قیمت تغییر خواهد کرد و کاهش توقف نمادها را خواهیم داشت.

                              صحرایی با بیان اینکه اسم این بازار هنوز مشخص نشده و استفاده از عنوان بازار برتر شاید درست نباشد، گفت: سرمایه‌گذاران کم آشنا امکان دارد، نسبت به این بازار احساس کنند که ریسک‌ ندارد، اما این طور نیست، بلکه شرکت‌های این بازار جدید از وضعیت و شرایط ویژه‌ای پیروی خواهند کرد.

                              معاون بازار شرکت بورس تهران درباره زیرساخت‌های فنی این بازار گفت: این بازار پیچیدگی خاصی نداشته و تنها دامنه نوسان و حجم مبنای شرکت‌ها تغییر پیدا خواهد کرد.

                              وی درباره انتخاب نام برای این بازار گفت: تاکنون نامی برای این بازار جدید انتخاب نشده و باید در این رابطه پیشنهادات بررسی شون
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • روندشناس
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1057

                                #3105
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                                معاون شرکت بورس خبر داد:
                                راه اندازی بازار جدیدی برای افزایش نقدشوندگی بازار سهام




                                صحرایی با بیان اینکه اسم این بازار هنوز مشخص نشده و استفاده از عنوان بازار برتر شاید درست نباشد، گفت: سرمایه‌گذاران کم آشنا امکان دارد، نسبت به این بازار احساس کنند که ریسک‌ ندارد، اما این طور نیست، بلکه شرکت‌های این بازار جدید از وضعیت و شرایط ویژه‌ای پیروی خواهند کرد.



                                معاون بازار شرکت بورس تهران با اشاره به آخرین جزئیات تشکیل بازاری جدید برای شرکت‌های خوشنام بورسی به اهداف ایجاد آن اشاره کرد و گفت: این بازار جدید برای افزایش نقدشوندگی راه‌اندازی خواهد شد که از لحاظ نرم‌افزار فنی مشکلی ندارد.



                                به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از خبرگزاری فارس، علی صحرایی با اشاره به آخرین جزئیات تشکیل بازار جدید برای شرکت‌های خوشنام بورسی درباره معیارهای انتخاب این شرکت‌ها اظهار داشت: وجود سابقه معاملاتی خوب، شناوری متناسب با وضعیت شرکت، چشم‌انداز سودآوری و صنعت از جمله معیارهای تشکیل این بازار است.

                                وی ادامه داد: در این بازار حجم مبنا، دامنه نوسان قیمت تغییر خواهد کرد و کاهش توقف نمادها را خواهیم داشت.

                                صحرایی با بیان اینکه اسم این بازار هنوز مشخص نشده و استفاده از عنوان بازار برتر شاید درست نباشد، گفت: سرمایه‌گذاران کم آشنا امکان دارد، نسبت به این بازار احساس کنند که ریسک‌ ندارد، اما این طور نیست، بلکه شرکت‌های این بازار جدید از وضعیت و شرایط ویژه‌ای پیروی خواهند کرد.

                                معاون بازار شرکت بورس تهران درباره زیرساخت‌های فنی این بازار گفت: این بازار پیچیدگی خاصی نداشته و تنها دامنه نوسان و حجم مبنای شرکت‌ها تغییر پیدا خواهد کرد.

                                وی درباره انتخاب نام برای این بازار گفت: تاکنون نامی برای این بازار جدید انتخاب نشده و باید در این رابطه پیشنهادات بررسی شون
                                خدا کنه در این بازار این حجم مبنای مسخره از بین برده و دامنه نوسان را 20 درصد به بالا کنند تا بازار واقعی تر شود این صفهای خرید فرضی و رانت بازی پدر اعتماد به بورس را در آورده و تا این روند حجم مبنا و دامنه نوسان هست هیچ امیدی به پیشرفت و نقدینگی در بورس نیست.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X