اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

    #4696
    پاسخ : اخباروشایعات بازار

    پنجشنبه ۲۱ اسفند ۹۳, ۱۱:۵۹

    شایعات و شنیده ها


    بکام

    شایعه فروش زمین کارخانجات شهید قندی تکذیب شد.منابع آگاه شرکت اعلام کردند شرکت در حال حاضر قصد فروش زمین ندارد.


    آکنتور

    بگفته مدیرعامل شرکت کنتور سازی،نماد آکنتور جهت اعلام تعدیل مثبت متوقف شده است.شرکت در مناقصه سوریه برنده شده که روند سودآوری را متحول خواهد کرد.خبر خوب دیگر افتتاح خط تولید لامپ ledو کنتور آب در فروردین ماه میباشد.


    واتی

    گویا واتی در مجمع 80 تومان سود نقدی تقسیم خواهد کرد.


    کپرور

    با توجه به اینکه قیمت تعادلی این سهم 7204 ریال برآورد شده است،پی بر ای 5 و سود 585 ریالی،احتمال عرضه در قیمت 3000 ریال منطقی است.میگویند شرکت پتانسیل رسیدن به سود 1200 ریال را در سال 97 دارد.


    گروه بانکی،گروه پتروشیمی

    پیش تر از احتمال رفع تحریم سویفت و گشایش در مبادلات بانکی صحبتهایی شده است.زمزمه هایی از رفع تحریم صنعت پتروشیمی به گوش میرسد.
    گویا رفع تحریم از سوییفت و پتروشیمی کشور در صدر اقدامات قرار دارد.امروز با انتشار این خبر شاهد بهبود روند معاملات در گروه پتروشیمی بودیم.


    وبصادر

    میگویند صادرات سود سال 93 را با تعدیل مثبت 20 درصدی اعلام خواهد کرد.


    شبریز

    میگویند پالایشگاه تبریز در عملکرد سال 1393 به ازای هر سهم 500 ریال زیان شناسایی کرده است.



    نظر

    • m.hossein
      Banned
      • Nov 2013
      • 3031

      #4697
      پاسخ : اخباروشایعات بازار

      چهارشنبه 20 اسفند ماه 1393 - 17:8


      فلزات اساسی، دلار و سکه

      در بازار های جهانی قیمت مس و آلومنیوم به ترتیب به قیمت 5783 و 1749 دلار برای هر تن رسید. دلار و سکه با کاهش قیمت همراه بودند، دلار به قیمت 3350 تومان رسید و سکه در محدوده 1749 دلار داد و ستد شد.


      در گروه خودرو و ساخت قطعات،
      خبهمن با جابجایی حدود 18 میلیون سهم بیشترین حجم معاملات گروه را داشت که سهم حقوقی ها در خریدهای این سهم 91 درصد بود. خودرو که روز گذشته با قیمت 250 تومان باز شده بود در محدوده صفر تابلو نوسان داشت و در نهایت با حجم معامله 15.4 میلیونی و قیمت 2524 ریال به کار خود خاتمه داد. در قطعه سازها خمحور پرتقاضا بود و 2 میلیون سهم در بازه های مثبت در این نماد معامله شد. خفنر در قیمت 2775 با صف خرید محدودی همراه بود. نمادهای ختوقا، خریخت و بموتو نیز از صف فروش های گروه بودند.

      در گروه فلزات اساسی،
      شاهد 7 میلیون معامله بلوکی در نماد فولاد و تاثیر مثبت آن بر روی شاخص بودیم. معاملات اکثر نمادهای این گروه در رنج های منفی انجام شد. فنوال امروز نیز تنها نماد صف خرید گروه بود. نماد فباهنر پس از برگزاري مجمع عمومي فوق العاده مبني بر تصويب افزايش سرمايه آماده بازگشایی بود که به دلیل عدم کشف قیمت معامله نشد.
      در خبرهای امروز این حوزه، مهدی کرباسیان رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با اشاره به وجود واسطه گرها در بازار آزاد مس، از عدم فروش مس کاتد در بازار آزاد خبر داد و گفت: مقرر شده که از اردیبهشت ماه سال 94 به هیچ عنوان مس کاتد در بازار آزاد به فروش نرسد و کلیه معاملات این محصول در بورس کالا انجام شود که امیدوار هستیم بورس کالای ایران نیز در این زمینه همکاری های لازم را با ما داشته باشد تا جایی که حتی برای سایر محصولات مسی نیز شاهد همین نحوه معاملاتی باشیم .

      در کانه های فلزی،
      کگل، کچاد و کنور با صف فروش آغاز به کار کردند که معاملات کگل و کچاد موجب افت شاخص شد. کمنگنز در قیمت 2094 ریال صف خرید محدودی داشت. نماد ومعادن جهت تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه امروز متوقف شد.

      در نفتی و پالایشی،
      به جز شبهرن و شنفت مابقی نمادها معاملات مثبتی داشتند، شسپا بیشترین حجم معاملات را داشت، 98 درصد آن توسط حقوقی جابجا شد. شنفت امروز نیز برای چندمین هفته متوالی با صف فروش همراه بود و در نهایت تنها 1188 سهم در این نماد معامله شد. معاملات ونفت پس از 4 روز وارد بازه های مثبت شد.
      در اخبار این گروه، معاون نظارت بر بورس ها و ناشران سازمان بورس در گفت وگو با پایگاه خبری بورس پرس، در رابطه با آخرین وضعیت 6 پالایشگاه اصفهان، بندرعباس، تبریز، تهران ، لاوان و شیراز و انتشار اطلاعات و بازگشایی نماد اظهار داشت: درحالی سازمان بورس برای اعلام قیمت خوراک و فراورده های نفتی به پالایشگاه پیگیری های روزانه و مستمری را انجام داد که روز گذشته ابلاغیه قیمت ها به همه شرکت ها ارسال شد . همزمان با این رویداد، سازمان بورس از 6 پالایشگاه پذیرفته در بورس و فرابورس خواست تا آخرین اطلاعات مربوط به تولید و فروش سال جاری را منتشر کنند تا همگان در جریان باشند . از سوی دیگر به مدیران این شرکت ها اعلام شد تا با لحاظ کردن قیمت های اعلامی ، صورت های مالی سال جاری و بودجه 94 را تهیه کنند . این مقام مسئول در ادامه افزود : در صورت مساعدت شرکت ها در ارایه صورت های مالی طی دو روز آینده، نماد این شرکت ها شنبه آینده یا حداکثر یکشنبه 24 اسفند در بورس و فرابورس باز خواهند شد. قائم مقائم شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی از بارگیری نخستین کاتالیست ایزومریزاسیون ایرانی در پالایشگاه اصفهان تا 3 ماه آینده خبر داده است. خسروانی در ادامه افزود: واحد جدید بنزین سازی پالایشگاه اصفهان که ساخت آن از مدت‌ها پیش و در قالب طرح افزایش ظرفیت پالایشی و بهبود کیفیت فرآورده‌های کشور در دولت قبل آغاز شده بود مدت‌ها است، از نظر فیزیکی به اتمام رسیده و معطل این کاتالیست پیچیده است. به عبارت دقیق‌تر یک طرح چند صد میلیون دلاری معطل یک کاتالیست چند میلیون دلاری است.
      در گروه داروئی،
      دبالک در اولین روز معاملاتی پس از عرضه اولیه با 5 درصد افزایش در قیمت 4987 ریال با صف خرید همراه بود. این شرکت در بودجه 94 خود 946 ریال سود بابت هر سهم پیش بینی کرده که نسبت به سال مالی 93 با 9 درصد افزایش همراه بود.

      در گروه حمل و نقلی
      بیشتر نمادها منفی معامله شدند و نماد حتاید در این گروه با صف فروش بسته شد .

      در گروه بانکی
      نمادها تماما با معاملات مثبت به کار خود پایان دادند و نماد وکار با صف خرید بسته شد .
      معاون بانک و بیمه وزیر امور اقتصاد و دارایی پیش از ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر عامل بانک ملت ، به وضعیت نرخ سود اشاره کرد و افزود: بازار غیر متشکل و شرایط فعلی نرخ سود آفت بزرگی برای اقتصاد کشور است؛ تردید نداشته باشید با این نرخ سود و شیوه تامین مالی به فروپاشی اقتصاد نزدیک خواهیم شد .پاریزی با طرح این پرسش که چه کسی می‌تواند با تسهیلات 25، 26 درصدی کسب و کار راه بیندازد گفت: اگر تورم کم شود ولی نرخ سود بالا باشد هزینه تامین مالی افزایش خواهد یافت .به گزارش تسنیم، علی رستگار بعد از محمدرضا ساروخانی مدیریت بانک ملت را برعهده گرفته است. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی بانک مهر اقتصاد، هادی بهنود معاون طرح و توسعه بانک با تشریح مراحل طی شده در فرآیند اخذ مجوز نهایی از بانک مرکزی، اظهارداشت: پس از تصویب اساسنامه جدید بانک مهر اقتصاد در شورای پول و اعتبار و ثبت بانک نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، تمامی مراحل قانونی برای واگذاری سهام به اتمام رسیده و 51 درصد از سهام این بانک به زودی در فرابورس واگذار خواهد شد .وی از موافقت بانک مرکزی برای افزایش سرمایه بانک از 2 هزار میلیارد ریال به 12 هزار میلیارد ریال خبر داد و افزود: چهارم اسفند ماه سال جاری این بانک به عنوان شرکت سهامی عام با سرمایه 12 هزار میلیارد ریال نزد اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسید .معاون طرح و توسعه بانک، خاطر نشان کرد: سهامی که در فرابورس واگذار خواهد شد، به ارزش ذاتی نزدیک است و به عبارت دیگر سهام بانک مهر اقتصاد با قیمت پایه واگذار می شود در خبری شنیدیم که بانک تجارت که در فروش بلوک ۲ درصدی فولادمبارکه ناکام مانده بود، زمان و شرایط عرضه ۱.۶ هزار میلیارد تومانی ۹۹.۵ درصد از سهام مولد نیروگاهی تجارت فارس را تغییر داد.
      در گروه محصولات شیمیایی
      اکثر نمادها شاهد معاملات منفی در بازار امروز بودند و نمادهای شسینا ، شفارا با صف فروش بسته شدند . نماد فار که در این گروه با معاملات مثبتی همراه بود توانست با 79 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بگذارد .
      معاون مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: چنان که در نقشه راه توسعه صنعت پتروشیمی دیده شده، بخش زیادی از متانول تولید شده در فاز دو منطقه ویژه اقتصادی پارس به پروپیلن بدل می شود .حسن پیوندی در گفتگو با خبرنگار شانا، با تاکید بر این که طرحهای موجود در فاز یک و دو پارس جنوبی با توجه به نزدیکی به خوراک و آبهای آزاد در بهترین نقطه قرار گرفته اند، گفت: هم اکنون شرکت ملی صنایع پتروشیمی در حد توان خود از این طرحها حمایت کامل را انجام می دهد .پیوندی با تاکید بر این که فاز دو پتروشیمی در منطقه پارس جنوبی به لحاظ ساختار دو تا سه برابر فاز یک این منطقه است، گفت: بیشتر طرحهای موجود در این منطقه واحدهای متانول، اوره، آمونیاک و الفینها هستند.

      نظر

      • مبتدی2
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 973

        #4698
        پاسخ : اخباروشایعات بازار

        شایعه شده است شرکت بهپاک که در بازار توافقی به سر می برد در انتهای فروردین ماه مجمع داشته و سود سال 93 شرکت نزدیک 65 تومان و پیش بینی 94 شرکت با حدود 100 درصد افزایش 127 تومان اعلام شده است

        نظر

        • mahzad
          عضو فعال
          • Jan 2013
          • 898

          #4699
          پاسخ : اخباروشایعات بازار

          شایعات امروز:

          - قاسم: محدوده 1500 تومان بازگشایی می شود و تا 1700 تومان رشد قیمت دارد.

          - حکمت : تعدیل مثبت دارد. اخبار مثبت دارد.

          - قشیر : ریزش تا 150 تومان ادامه دارد.

          -بیمه ما : در 200 تومان حمایت دارد و تا 240 تومان رشد قیمت دارد.

          پلاسک : نوسان 15 درصدی تا پایان سال دارد.

          حسینا : بعد از اتمام حق تقدم های استفاده نشده سهم تا 3900 تومان رشد دارد

          -شپلی : افزایش قیمت تا 160 تومان محتمل است.
          90 درصد موفقیت در بازار مربوط به روانشناسی معامله است نه دانش فنی معامله‌گر

          نظر

          • m.hossein
            Banned
            • Nov 2013
            • 3031

            #4700
            پاسخ : اخباروشایعات بازار

            بازی پالایشی ها در …

            تاریخ ایجاد در شنبه, 23 اسفند 1393 08:23

            فضا برای بازگشایی پالایشی ها کم کم فراهم می شود و مدیران بورسی هم ابتدا تاکید کردند که این شرکت ها باید باز شوند . همزمان با این رویداد، سازمان بورس از ۶ پالایشگاه پذیرفته در بورس و فرابورس خواست تا آخرین اطلاعات مربوط به تولید و فروش سال جاری را منتشر کنند تا همگان در جریان باشند . از سوی دیگر به مدیران این شرکت ها اعلام شد تا با لحاظ کردن قیمت های اعلامی ، صورت های مالی سال جاری و بودجه ۹۴ را تهیه کنند.این مقام مسئول با بیان اینکه کارشناسان و مدیران سازمان بورس تلاش ویژه و بسیج روزانه ایی را برای نهایی شدن گزارش های دریافتی انجام داد و در روزهای آینده هم ادامه خواهند کرد، افزود: در صورت مساعدت شرکت ها در ارایه صورت های مالی طی دو روز آینده، نماد این شرکت ها حداکثر یکشنبه ۲۴ اسفند در بورس و فرابورس باز خواهند شد تا سهامداران این گروه بعد از چندین ماه قادر به معامله و تصمیم گیری باشند.امیری در برابر این سئوال که آیا نماد این شرکت به صورت گروهی در یک روز باز خواهند شد؟ توضیح داد: بله. ترجیح سازمان بورس این است که به منظور نهایی کردن بازگشت نماد ۶ پالایشگاه و تصمیم مناسب سهامداران و حل شدن این موضوع، نماد هر ۶ پالایشگاه را در یک روز ( شنبه یا حداکثر یکشنبه آینده) باز شود.

            اما در سوی دیگر خبر میرسد قیمت ها و نرخ خوراک کمی با هم اختلاف دارد . یعنی قیمت بنزین بسیار کم و قیمت خوراک خیلی افت نکرده . از همین رو ابهام در قیمت ها باعث شده این صورتحساب ها برگشت بخورد .

            به نظر بازگشایی در روز یکشنبه کمی رویایی است و بازار خیلی به ان وزن نمی دهد بعید است این طرف سال شاهد بازگشایی ها باشیم مگیر حاضر به اعلام سود سال ۹۳ و ۹۴ با کاهش جشم گیر باشند .

            به نظر بازی پالایشی ها به ۹۴ میرود و پرونده در ۹۳ بسته نمی شود .




            در وپارس با شایعه …


            کاهش سود وپارس جدی شده و گفته می شود صورت های مالی ۱۲ ماهه چالش دارد . گفته می شود طی روزهای گذشته خبر اگهی فروش ۵% از کنسرسیوم اعتماد مبین جدی شده است و گویا وپارس قصد فروش ان و شناسایی سو از این محل را دارد . خبری که حداقل در کوتاه مدت خگستر و خودرو وخود وپارس را می تواند نجات دهد . البته هنوز خبر قطعی نیست .




            در گروه لیزینگ …


            جو در این گروه همچنان مثبت است ولساپا همچنان یکی از بهترین های گروه است و در ۱۸۵۰ ریال قیمت سهم بسیار مناسب . ولصنم گفته می شود دوشنبه برای تعدیل سود متوقف می شود که ناشی از مجمع واتی است

            ولغدر هم به زودی به مجمع می رود و به نظر او نیز شرایط بدی را ندارد . از بین این ۳ شاید از نظر عملیاتی ولساپا و غیر عملیاتی ولصنم شرایط رشد بهتری را داشته باشند .



            خارزم در این ...

            در روزهای قبل چند بار در مورد خارزم صحبت کردیم . شرکت توسعه انرژی سپهر که ۱۰۰% ان متعلق به خارزم است در صورت های مالی ۱۲ ماهه خود ۱۳۵ میلیارد تومان سود شناسایی کرده است ! که به ازای هر سهم خارزم ۱۳ تومان می شود بازار هیچ واکنشی به سهم نشان نمی دهد . در این شرکت رشد سود وبصادر نیز مهم است و به نظر اگر وبصادر رشد کند نرم نرم شاهد رشد خارزم هم خواهیم بود . سهمی که ۶ ماهه ۱۷۲ ریال سود محقق کرده حداقل ۴۰۰ ریال تحقق سود داردو با این اوصاف حتی به سود ۵۰۰ ریالی هم می تواند برسد ولی قیمت سهم ۱۲۵۰ ریال است ! به نظر می توان از خارزم به عنوان سهمی بدون ریسک و با احتمال رشد سود نام برد .




            در گروه بهمن …


            در روزهای قبل نیز در مورد بلوک ها صحبت کردیم ولی گویا بلوک خبهمن و فایرا فعلاً کنسل شده است ولی هنوز مشخص نیست برخی نیز از جابجایی های دیگر سهم می گویند بین تجارت و مهر و به خصوص در مورد نیروگاه که ان هم معلوم نیست .

            در نماد خبهمن امروز گفته می شود که یک شفاف سازی روی کدال می رود که بلوک را تائید کرده و اعلام می کند ۴۵ ریال روی سود خبهمن اثر مثبت دارد .



            به نظر هنوز ۲۱۰۰ و ۲۱۵۰ ریال ایستگاه اول عرضه سهم است .

            یک نکته اگر برخی زیر مجموعه ها صورت های مالی منتشر کنند به خصوص شرکت هایی مثل بهمن موتور و یا سیبا موتور می تواند در جو مثبت در خبهمن بسیار موثر باشد .




            دست های خالی ذوب !


            ذوب بدجوری دست خالی به بازار برگشت . هم تعدیل منفی سال ۹۳و هم کاهش سود سال ۹۴ !

            بی تعارف وضع فروش ذوب خوب نیست تازه سود سال ۹۴ نیز کمی دست بالا در نظر گرفته شده است . هر چند بهای تمام شده نیز کمی دست بالاست . شرکت سود سال ۹۳ را در حالی ۳۰ تومان اعلام کرده بود که در ادامه با ارائه اطلاعات عملکرد واقعی ۹ ماهه این سال مالی و صرفاً پوشش‌ ۴۴% عملکرد واقعی ۹ ماهه نسبت به اطلاعات پیش بینیبا وجود ۹ روز مانده با پایان سال مالی ۹۴ و گذشت زمان مهلت ارائه اطلاعات حسابرسی شده پیش بینی، پیش بینی سال مالی ۹۳ با اعمال ۷۸% تعدیل منفی، به مبلغ ۶۵ ریال اعلام شده است. این یعنی خبر بد …

            خبر بد بعدی سود سال ۹۴ است که ۸۶ ریال پیش بینی شده است . این اطلاعات نسبت به سال مالی ۹۳ به ترتیب فروش ۲۳% (افزایش ۱۷% فروش تیرآهن، کاهش ۵% فروش میلگرد و کلاف، پیش بینی بهره برداری از خط تولید ریل و کسب درآمد ۳۷۴ر۳ میلیارد ریالی)، بهای تمام شده فروش ۲۵% افزایش (افزایش ۲۲% خرید سنگ آهن و ۵۷% خرید ذغالسنگ، کاهش ۳۴% خرید آهن قراضه )، سایر درآمهای عملیاتی ۱۰۰% کاهش (عدم پیش بینی مبالغی از این بابت در حالی که در سال ۹۳ مجموعاً ۱۷۲ میلیارد ریال سود تسعیر ارز و تعدیلات انبارگردانی شناسایی شده)، سود عملیاتی یک درصد کاهش، هزینه مالی ۶% کاهش، خالص سایر درآمدهای غیر عملیاتی ۶% افزایش (افزایش ۷% درآمد سرمایه گذاریها و و افزایش ۱۶% سود مجتمع درمانی) و سود خالص ۳۲% افزایش را نشان می دهد.

            نمی دانیم در مورد قیمت بازگشایی چه بگوییم ولی به نظر ۱۲۰۰ ریال هم می تواند باز شود و منطقی است که افت را داشته باشد .

            البته ۱۲۰۰ ریال می دانیم برخی برای نوسان اماده خرید می شوند …

            نظر

            • m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

              #4701
              پاسخ : اخباروشایعات بازار

              شنبه, 23 اسفند 1393 08:46



              قبلا از واگذاری یکی از زیرمجموعه های خبهمن در هفته آخر سال گفتیم.



              خبهمن

              گروه بهمن 3 شرکت زیرمجموعه خود از جمله شرکت اندیشه فردا به صورت مصالحه به شرکت دیگری واگذار کرده است.
              گویا خود خبهمن نیز معامله بلوکی در قیمت 3300 ریال خواهد داشت.

              خودرو

              در حالی که شایعه تعدیل منفی خودرو به حقیقت پیوست و سهم با اعلام تعدیل منفی بازگشایی شد،لازم به ذکر است که با توجه به محاسبات تولید و فروش شرکت،انتظار رشد 15 درصدی در درآمد شرکت وجود دارد.احتمال افزایش سود به 43 تومان بسیار بالاست.
              البته شایعه تعدیل سود تا 50 تومان نیز به گوش میرسد.


              علت توقف معاملات

              میگویند علت توقف معاملات دوشنبه بازار تحولات اساسی سازمان بورس برای معاملات میباشد گویا قرار است بزودی دامنه معاملات بصورت میانگین و لگاریتمی محاسبه و محدودیت دامنه نوسان حذف شود.


              مهر اقتصاد

              معاون طرح و توسعه بانک مهر اقتصاد گفت: تمامی مراحل قانونی برای واگذاری سهام به اتمام رسیده و ۵۱ درصد از سهام بانک مهر اقتصاد به زودی در فرابورس واگذار خواهد شد


              تیپیکو

              شنیده ها از تعدیل منفی سنگین دارویی تامین به دلیل کاهش سودآوری زیر مجموعه ها حکایت دارند.


              تاپیکو

              به دنبال فروش شرکت های کاغذی و سلولزی برای تحقق بودجه 1394 خود می باشد.ولی با توجه به عدم وجود بازار مناسب برای این سهام به احتمال زیاد به یکی از زیرمجموعه های هلدینگ شستا (سرمایه گذاری تامین اجتماعی) واگذار نماید.هم چنین عرضه شرکت پتروشیمی غدیر در کنار عرضه بلوک مدیریتی یک شرکت پتروشیمی دیگر از برنامه های آتی تاپیکو می باشد.

              فایرا

              شنیده ها از معامله بلوکی فایرا در 960 تومان خبر می دهند.


              فسرب


              کمتر از 50 درصد سهام معدن سرب و روی مهدی آباد یزد از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران به یک شرکت داخلی، 25 درصد به شرکت مهندسی ایتوک و 25 درصد باقیمانده به شرکت استرالیایی union واگذار شده است.شرکت استرالیایی Union نیز به تازگی این سهام را به یک شرکت عمانی واگذار کرده است.شرکت مهندسی ایتوک مطالعات اکتشافی و تخمین ذخیره را تا فاز اکتشافات تکمیلی در این معدن انجام داده است.در حال حاضر انجام عملیات باطله برداری و به دنبال آن احداث کارخانه فرآوری سرب و روی بر عهده شرکت روی مهدی آباد است.براساس اطلاعات دریافتی، این شرکتها بدنبال آن هستند که با رفع موانع موجود، به سرعت، معدن و کارخانه فرآوری این منطقه را به بهره برداری برسانند.کمبود خاک روی بزرگترین مشکل روبروی کارخانه های روی کشور است و این کمبود به آنجا رسیده که بخش خصوصی مجبور به واردات خاک از ترکیه شده است.

              فاسمین

              شایعاتی مبنی بر تعدیل مثبت فاسمین به دلیل ثبات نرخ شمش روی و افزایش نرخ دلار به گوش میرسد.

              رکیش

              رکیش در مناقصه جدید نصب،راه اندازی و فروش بانک توسعه صادرات برنده شد.


              شپلی

              افزایش سرمایه 200 درصدی شپلی از محل تجدید ارزیابی تایید شد.


              استقلال/پرسپولیس

              میگویند استقلال را ایران خودرو خواهد خرید و پرسپولیس به سایپا می رسد.

              نظر

              • negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35715

                #4702
                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                در پایان معاملات اولین روز هفته
                شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش بی‌سابقه 539 واحد روبرو شد

                شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معامله نخستین روز از آخرین هفته سال با افزایش بی‌سابقه 539 واحدی به رقم 64 هزار و 610 واحد رسید.

                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزای فارس، بر اساس اطلاعات مندرج در سایت شرکت مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه با 539 واحد افزایش به رقم 64 هزار و 610 واحد و ارزش روز بازار به 289 هزار میلیارد تومان رسید.

                امروز معامله‌گران بورسی تعداد 880 میلیون و 593 هزار برگه بهادار در قالب 44 هزار و 110 نوبت معامله و به ارزش 282 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

                شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) امروز با 234 واحد افزایش به 28 هزار و 68 واحد رسید. شاخص کل (هم وزن با 80 واحد افزایش) به 9 هزار و 810 واحد رسید.

                شاخص قیمت (هم وزن با 74 واحد افزایش) به 9 هزار و 6 واحد رسید. شاخص آزاد شناور با 708 واحد افزایش به 73 هزار و 620 واحد رسید. شاخص بازار اول با 231 واحد افزایش به 47 هزار و 676 واحد رسید و شاخص بازار دوم بورس با 2 هزار و 155 واحد افزایش به 126 هزار و 548 واحد رسید.

                امروز نمادهای فارس، مربوط به هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تاپیکو نفت و گاز و پتروشیمی تامین،‌وبملت بانک ملت، وپاسار بانک پاسارگاد، حکشتی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و وبصادر بانک صادرات ایران در تقویت شاخص اثرگذار بوده و نماد فخوز مربوط به فولاد خوزستان در کاهش شاخص بورس اثرگذار بوده‌اند.

                نمادهای پربیننده بورسی امروز مربوط به شرکت‌های بانک صادرات ایران، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، صنایع آذر آب، زامیاد،‌بانک ملت، سایپا و ایران خودرو بوده‌اند.

                به گزارش فارس، امروز در فرابورس ایران شاخص کل با 4 واحد افزایش به 723 واحد رسید ارزش روز بازار اول و دوم فرابورس به 57 هزار میلیارد تومان رسید. امروز معامله‌گران فرابورسی تعداد 507 میلیون و 832 هزار برگه بهادار به ارزش 248 میلیارد تومان در قالب 16 هزار و 859 فقره معامله داد و ستد کردند.

                امروز نمادهای پربیننده فرابورسی مربوط به شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، شهرسازی و خانه‌سازی باغ میشه، سرمایه‌گذاری مسکن تهران، مواد اولیه دارویی البرز بالک، بانک دی و بانک حکمت ایرانیان بوده است.

                امروز نمادهای جم، وگردش،‌دی، شرانل، شپاس، و زمین در تقویت شاخص فرابورس اثرگذار بوده و نماد مارون در کاهش شاخص فرابورس اثر گذار بوده‌اند.



                539 واحد شد افزایش بی سابقه !!! چه جوی میدن اینا

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

                  #4703
                  پاسخ : اخباروشایعات بازار


                  60 درصد شرکتهای این گروه پیش بینی کاهش سود در سال 94 نسبت به 93 ارایه کردن

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

                    #4704
                    پاسخ : اخباروشایعات بازار

                    نظر

                    • سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

                      #4705
                      پاسخ : اخباروشایعات بازار

                      در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      در پایان معاملات اولین روز هفته
                      شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش بی‌سابقه 539 واحد روبرو شد

                      شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معامله نخستین روز از آخرین هفته سال با افزایش بی‌سابقه 539 واحدی به رقم 64 هزار و 610 واحد رسید.

                      به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزای فارس، بر اساس اطلاعات مندرج در سایت شرکت مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز شنبه با 539 واحد افزایش به رقم 64 هزار و 610 واحد و ارزش روز بازار به 289 هزار میلیارد تومان رسید.

                      امروز معامله‌گران بورسی تعداد 880 میلیون و 593 هزار برگه بهادار در قالب 44 هزار و 110 نوبت معامله و به ارزش 282 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

                      شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) امروز با 234 واحد افزایش به 28 هزار و 68 واحد رسید. شاخص کل (هم وزن با 80 واحد افزایش) به 9 هزار و 810 واحد رسید.

                      شاخص قیمت (هم وزن با 74 واحد افزایش) به 9 هزار و 6 واحد رسید. شاخص آزاد شناور با 708 واحد افزایش به 73 هزار و 620 واحد رسید. شاخص بازار اول با 231 واحد افزایش به 47 هزار و 676 واحد رسید و شاخص بازار دوم بورس با 2 هزار و 155 واحد افزایش به 126 هزار و 548 واحد رسید.

                      امروز نمادهای فارس، مربوط به هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تاپیکو نفت و گاز و پتروشیمی تامین،‌وبملت بانک ملت، وپاسار بانک پاسارگاد، حکشتی شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و وبصادر بانک صادرات ایران در تقویت شاخص اثرگذار بوده و نماد فخوز مربوط به فولاد خوزستان در کاهش شاخص بورس اثرگذار بوده‌اند.

                      نمادهای پربیننده بورسی امروز مربوط به شرکت‌های بانک صادرات ایران، سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، صنایع آذر آب، زامیاد،‌بانک ملت، سایپا و ایران خودرو بوده‌اند.

                      به گزارش فارس، امروز در فرابورس ایران شاخص کل با 4 واحد افزایش به 723 واحد رسید ارزش روز بازار اول و دوم فرابورس به 57 هزار میلیارد تومان رسید. امروز معامله‌گران فرابورسی تعداد 507 میلیون و 832 هزار برگه بهادار به ارزش 248 میلیارد تومان در قالب 16 هزار و 859 فقره معامله داد و ستد کردند.

                      امروز نمادهای پربیننده فرابورسی مربوط به شرکت‌های گروه سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی، توسعه خدمات دریایی و بندری سینا، شهرسازی و خانه‌سازی باغ میشه، سرمایه‌گذاری مسکن تهران، مواد اولیه دارویی البرز بالک، بانک دی و بانک حکمت ایرانیان بوده است.

                      امروز نمادهای جم، وگردش،‌دی، شرانل، شپاس، و زمین در تقویت شاخص فرابورس اثرگذار بوده و نماد مارون در کاهش شاخص فرابورس اثر گذار بوده‌اند.



                      539 واحد شد افزایش بی سابقه !!! چه جوی میدن اینا
                      ای تو روحتون ....
                      14 ماه با هزار تا دستکاری و بلوک شاخص 15 هزار تا ریخته صداشون در نیومد
                      حالا امروز دستوری چند تا رنج رو سهام های بزرگ کشیدن و شاخص 500 واحد مثبت شده و حالا حرف مفت میزنن . این رنج ها هم از روز برای من روشنه بخاطر جلوگیری از افت زیاد شاخص بخاطر بازگشایی پالایشگاه ها هست

                      نظر

                      • نادری
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 519

                        #4706
                        پاسخ : اخباروشایعات بازار

                        در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                        ای تو روحتون ....
                        14 ماه با هزار تا دستکاری و بلوک شاخص 15 هزار تا ریخته صداشون در نیومد
                        حالا امروز دستوری چند تا رنج رو سهام های بزرگ کشیدن و شاخص 500 واحد مثبت شده و حالا حرف مفت میزنن . این رنج ها هم از روز برای من روشنه بخاطر جلوگیری از افت زیاد شاخص بخاطر بازگشایی پالایشگاه ها هست
                        از فردا اواسط بازار به شدت منفی میشود.700میلیارد اعتبار باید صفر شود و امسال این آخرین فرصت است پس فشار عرضه برای نقد شدن تا 4شنبه بالا میرود البته این نظر بنده است و واقعیت تا 4شنبه مشخص میشود

                        نظر

                        • لولی بربط زن
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1862

                          #4707
                          پاسخ : اخباروشایعات بازار

                          در اصل توسط نادری پست شده است View Post
                          از فردا اواسط بازار به شدت منفی میشود.700میلیارد اعتبار باید صفر شود و امسال این آخرین فرصت است پس فشار عرضه برای نقد شدن تا 4شنبه بالا میرود البته این نظر بنده است و واقعیت تا 4شنبه مشخص میشود
                          چون اکثر کارگزاریها مانند سامان، اخرین مهلت تسویه اعتباریها را امروز اعلام کرده بودند لذا جو منفی و فشار فروش در انتهای هفته پیش بود و قاعدتا فردا بیشتر سهم ها باز هم درصد مثبت بالایی خواهند داشت
                          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                          نظر

                          • ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

                            #4708
                            پاسخ : اخباروشایعات بازار

                            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                            :D
                            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                            نظر

                            • arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

                              #4709
                              پاسخ : اخباروشایعات بازار

                              آقا خواهش میکنم از این فرمایشات نفرمایید. تصفیه اعتباری ها و هزار چیز دیگه را ول کنید ، این شاخص مصنوعیه ، فرمایشیه ، غیر طبیعیه ، به شدت متاثر از شرایط سیاسی و بازی باندهای قدرت و ثروته ، این را اضافه کنم اگر بخواهند شاخص مثبت بشه ، حتی در صورتی که آمریکایی ها هر روز هزار بمب اتم در ایران منفجر کنند بازهم مثبت میشه و اگر بخواهند منفی بشه ، حتی اگر آمریکا رسما اعلام کنه ایران یکی از ایالتهای آمریکاست و اگر حتی رشد اقتصادی ایران سه هزار میلیارد درصد باشه و حتی اگر در چاه های فاضلاب ایران معدن طلا پیدا بشه ، بازهم شاخص منفی میشه
                              Honesty is the best policy

                              نظر

                              • ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

                                #4710
                                پاسخ : اخباروشایعات بازار

                                د خبر: ۱۴۵۵۲۳ تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۲
                                صفحه نخست » سرویس بورس


                                مدیر امور مالی شرکت پالایش نفت شیراز از جلسه مدیران پالایشگاه ها و مسئولان بازار سرمایه طی صبح روز جاری خبر داد تا تلاش ها برای بازگشایی نمادهای متوقف این گروه همچنان ادامه داشته باشد.
                                مدیر امور مالی شرکت پالایش نفت شیراز از جلسه مدیران پالایشگاه ها و مسئولان بازار سرمایه طی صبح روز جاری خبر داد تا تلاش ها برای بازگشایی نمادهای متوقف این گروه همچنان ادامه داشته باشد.
                                در همین ارتباط تنگستانی در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز اظهار داشت: این جلسه صبح روز جاری با حضور مسئولان سازمان بورس، شرکت های بورس و فرابورس، مدیران پالایشگاه ها و نیز نماینده ای از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران برگزار شد و طبق تصمیمات نهایی این جلسه مقرر گردید این شرکت ها اطلاعات عملکردی خود را تا دوشنبه در سال 93 به همراه پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی جاری ارایه کنند تا سهامداران از آخرین وضعیت عملکردی شرکت ها آگاه شوند.

                                وی افزود: بدین ترتیب تصمیم بر این امر گرفته شد تا در سناریوی اول صورت های مالی سال جاری بر مبنای FOB خلیج فارس و در سناریوی دوم بر مبنای نرخ های موجود در ابلاغیه پالایش و پخش فرآورده های نفتی تهیه شود.

                                مدیر امور مالی "شراز" علت مخالفت پالایشگاه ها با ابلاغیه اخیر پالایش و پخش را چنین عنوان کرد: علت اینکه این ابلاغیه را قبول نداریم این است که نحوه محاسبات قیمت خوراک و فرآورده های نفتی اعلامی از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران مشخص نیست؛ حال آنکه طبق قانون بایستی ارقام اعلامی بر مبنای نرخ های FOB محاسبه گردد. اما طبق مقایسه های انجام شده ارقام موجود در ابلاغیه مذکور تفاوت فاحشی با مبنای قیمت گذاری ها وجود داشت.

                                وی در خصوص اعلام اولین پیش بینی سال مالی 94 گفت: با توجه به محدودیت زمانی موجود تا پایان امسال، امکان ارایه اولین پیش بینی بودجه سال 94 وجود ندارد
                                .

                                تنگستانی در خاتمه پیرامون امکان بازگشایی نمادهای معاملاتی سهام پالایشگاه ها تا پایان سال 93 اظهار داشت: طی این جلسه نظرات مختلفی در خصوص زمان بازگشایی نمادها ارایه شد، اما تصمیم گیری نهایی پیرامون این امر در حیطه اختیارات ما نبوده و مسئولان سازمان بورس و شرکت های بورس و فرابورس در این رابطه تصمیم گیری خواهند کرد.


                                بازگشت به ابتدای صفحه ارسال به دوستان نسخه چاپی


                                نظر شما

                                نام:

                                ایمیل:

                                * نظر:


                                با سلام و احترام؛با عنایت به اعلام نرخ فروش فرآورده ها و خرید مواد اولیه (نفت خام) از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوده های نفتی ایران در تاریخ 19/12/93 به آن شرکت ضروری است مطابق با مفاد دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان، پیش بینی درآمد هر سهم سال منتهی به 29/12/93 (حسابرسی نشده) به این سازمان ارائه گردد. لذا خواهشمند است دستور فرمائید اطلاعات فوق الذکر تا پایان وقت اداری روز شنبه 23/12/93 جهت انعکاس به بازار به این سازمان ارائه گردد.شایان ذکر است در صورت بازگشایی نماد، با توجه به تقاضای سهامداران و توقف طولانی مدت نماد با اطلاعات موجود مسئولیت هرگونه نواقص در اطلاعات شرکت برخلاف آئین نامه افشاء و مقرات مربوطه و همچنین مسئولیت تاخیر در ارسال اطلاعات کامل و عدم امکان تصمیم گیری یا تصمیم گیری نادرست سرمایه گذاران بالقوه و بالفعل، بعهده هیئت مدیره آن شرکت می باشد.در این رابطه نظر جناب عالی و مدیران شرکت را در خصوص مسئولیت مدیران در قبال گزارشگری مناسب و سریع به مفاد قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی و دستور العمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس و دستور العمل انظباطی ناشران پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران جلب می نماید.
                                محمد رضا معتمد
                                در پایان ضمن عرض تشکر و تقدیر از اقدام سازمان درجهت حفاظت از حقوق سهامداران و ضرورت امر شفافیت افشای اطلاعات لازم به ذکر است که انشالله این اقدام مجدانه سازمان تنها محدود به این چند نماد پالایشی نبوده و در پاره ای دیگر از صنایع و نمادها هم شاهد چنین اقدامات موثری باشیم.
                                آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/03/14, 19:07.
                                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                                نظر

                                در حال کار...
                                X