اخبار و شایعات بازار

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahnama
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 770

    #1036
    بابک 52 عزیز تشکر بخاطر مطلب خوب و با ارزشتان.موفقتر باشید.
    اینستاگرام من :
    منتظر شما عزیزان هستم.
    www.instagram.com/hoshangghorbanian

    نظر

    • rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

      #1037
      در اصل توسط rahnama1378 پست شده است View Post
      خانم رجب نژاد من حدود دو ماه است که فقط در رابطه با بورس مطالعه میکنم و بطور مجازی هم در مسابقات شرکت میکنم.تا اطمینان کامل پیدا نکنم که بورس را شناخته ام یک ریال هم بطور حقیقی سرمایه گذاری نمیکنم.غرض از نوشتن این مقدمه.از شما انسان شریف و بقیه استادان عزیزم نهایت تشکر را دارم که خالصانه و صادقانه تجربیات گرانبهای خود را در اختیار عزیزان قرار می دهید.بدون هیچ تعارفی شما و بقیه عزیزان(اسم نبردم که خدانخواسته اسمی فراموش نشود)قابل احترام هستید.موفق هستید, موفقتر باشید.

      دوست عزیز ؛شما به بنده لطف دارید .این مطالبی که مطالعه می کنید من از سایتهای مختلف جمع آوری می کنم در سایت می زارم همش نقل قوله .فقط تمام سعیمو می کنم خیلی سریع مطالب رو بزارم تو سایت ؛تا دوستان عزیزی چون شما همزمان بتونید از مطالب استفاده کنید چون بعضی مواقع اخبار در آن واحد می تونه ما رو در تصمیم گیریهامون کمک کنه هم می تونه جلوی ضررهای زیاد رو بگیره هم به ما سود خوب بده (گرچه فعلا" از سود خبری نیست )ولی می شه جلوی ضرر بیشتر رو گرفت .

      دوست عزیز منهم مثل شما یک کاریر هستم .این سایتو خیلی خیلی دوست دارم وفقط وظیفه مو انجام می دم .دوستانی هستند که خیلی پیش تر از اینها زحمت می کشند شاید باور نکنید من در ضمینه بورس ب رو از ک تشخیص نمی دادم ولی با توجه به عزیزانی که در این سایت هستند واستادان بی منت وپر باری داره تونستم خیلی چیزا رو یاد بگیرم . واین تنها کاریه که می تونم انجام بدم تا دینم رو به این سایت پربار ادا کنم .

      آرزوی موفقیت هر چه بیشتر برای شما عزیز ودیگر دوستان دارم.
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #1038
        خبر
        دستورالعمل اجرايي بيمه سهام شرکتهای بورسی ابلاغ شد

        سنا- هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار دستورالعمل عرضه اوراق اختیار فروش تبعی (بیمه سهام) برای سهام شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار تهران را تصویب و ابلاغ کرد. این دستورالعمل مشتمل بر 12 ماده و 4 تبصره روز هفدهم مردادماه جاری به تصویب هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار رسید.

        در این دستورالعمل آمده است: اوراق اختیار فروش تبعی، اختیار معاملهای است که بر اساس آن، اختیار فروش تعداد مشخصی از سهم پایه به «قیمت اعمال» تعیین شده در «اطلاعیه عرضه» در تاریخ اعمال به خریدار آن داده میشود. عرضهکننده نیز شخصی است که پس از اخذ مجوز از بورس، با شرایط معین، به عرضه «اوراق اختیار فروش تبعی» اقدام میکند. کارگزار عرضهکننده، کارگزاری است که به عاملیت از «عرضهکننده»، عرضه «اوراق اختیار فروش تبعی» را انجام میدهد. براساس این دستورالعمل، قیمت عرضه منظور قیمتی است که در هر روز «اوراق اختیار فروش تبعی» با آن قیمت بهبازار عرضه میشود. قیمت اعمال نیز قیمتی است که «عرضهکننده» تعهد میکند سهام پایه «اوراق اختیار فروش تبعی» را بر اساس شرایط این دستورالعمل در تاریخ اعمال با آن قیمت تسویه نماید. در عین حال، تاریخ اعمال تاریخی است که برای اعمال «اوراق اختیار فروش تبعی» در اطلاعیه عرضه تعیین میشود. سقف خرید حداکثر تعداد «اوراق اختیار فروش تبعی» است که توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی میتواند خریداری شود. همچنین کل حجم عرضه، سقف «اوراق اختیار فروش تبعی» که از سوی عرضهکننده طی دوره معاملاتی عرضه خواهد شد. حداقل حجم عرضه روزانه حداقل عرضه «اوراق اختیار فروش تبعی» توسط عرضهکننده در یک روز است. دوره معاملاتی نیز فاصله بین اولین روز معاملاتی و آخرین روز معاملاتی «اوراق اختیار فروش تبعی» است که در اطلاعیه عرضه اعلام میشود. در این دستورالعمل آمده است همزمان با انتشار اطلاعیه عرضه، نماد معاملاتی «اوراق اختیار فروش تبعی» توسط بورس ایجاد میشود. «قیمت عرضه» نیز در پایان معاملات روزانه سهم پایه و بر اساس قیمت پایانی سهم پایه محاسبه و اعلام میگردد. نحوه محاسبه قیمت عرضه توسط بورس تعیین میشود. خریداران «اوراق اختیار فروش تبعی» فقط در «تاریخ اعمال» میتوانند اختیار فروش خود را اعمال نمایند. پس از گذشت این تاریخ، «اوراق اختیار فروش تبعی»، اعمالنشده تلقی شده و عرضهکننده درخصوص آن تعهدی نخواهد داشت. در این دستورالعمل آمده است: خریدار نمیتواند بیش از تعداد سهام پایهای که در اختیار دارد «اوراق اختیار فروش تبعی» خریداری نماید لذا تعداد «اوراق اختیار فروش تبعی» معتبر در پایان هر روز معاملاتی حداکثر میتواند معادل دارایی سهامدار در سهم پایه باشد. در صورتی که تعداد «اوراق اختیار فروش تبعی» تحت مالکیت سهامدار از تعداد سهم پایه تحت مالکیت وی در پایان روز بیشتر شود، «اوراق اختیار فروش تبعی» مازاد، باطل شده و عرضهکننده تعهدی در قبال آن نخواهد داشت. همچنین عرضه «اوراق اختیار فروش تبعی» پس از پایان جلسه معاملاتی روزانه سهم پایه، به مدت 30 دقیقه و به روش حراج پیوسته انجام میشود.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • rajabnejad
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 4331

          #1039
          مصاحبه با آقای محمد خیری از کارشناسان بازار سرمایه و مدیر صندوق سرمایه گذاری مشترک آرین


          پرشین تحلیل : دلایل منفی شدن بازار چیست؟




          البته نباید گفت منفی شدن بازار بلکه باید گفت سقوط بازار، ما در هیچ جای دنیا به این صورت ریزش بازار نداریم که در عرض چند روز شاخص کل 2000 واحد بریزد و به آن اصلاح بازار گفته شود مگر انکه در اثر بحران باشد که به آن سقوط بازار می گویند. در حال حاضر دلایل زیادی برای سقوط بازار سرمایه مطرح می باشد که عمدتا خارج بازار سرمایه هستند و بعنوان ریسک های سیستماتیک مطرح می شود که می توان به مسائل و تنش بین المللی ، تحریم های اعمال شده علیه کشورمان ، مبهم بودن نرخ ارز مرجع و عدم ثبات در سیاست های اقتصادی داخل اشاره کرد . اینگونه مسائل به عنوان ریسک های سیستماتیک مطرح می شوند و باعث پایین آمدن p/e بازار می شوند . ولی آیا باید در هنگام وقوع چنین ریسک هایی سهامداران بدون در نظر گرفتن شرایط بنیادی شرکتها و تاثیر اینگونه ریسک ها بر عملکرد شرکت ها ، اقدام به فروش سهام خود بکنند ، جواب منفی می باشد شاید بازار سرمایه کشور از لحاظ کارایی در شفافیت و توسعه ابزارهای جدید به سطوح خوبی رسیده باشد اما متاسفانه از لحاظ تخصص گرایی منابع انسانی ، بازار سرمایه کشورمان در سطح کارایی ضعیف قرار دارد این بدان معنی می باشد که دلیل اصلی منفی شدن بازار ، خودمان هستیم در واقع عدم شایسته سالاری بخصوص در سهامداران حقوقی موج می زند . چرا باید سهامداران حقوقی در قیمت های بسیار بالا اقدام به خریدهای میلیاردی می کنند اما در شرایط فعلی که ریزش 30%-40% در قیمت بعضی از شرکتها را شاهد هستیم حاضر به جمع آوری صفوف فروش شرکتهای پرتفوی خود نیستند و بلکه حتی اقدام به فروش سهام خود نیز می کنند (کاسه داغ تر از آش در شرایط فعلی) آیا سازمان بورس نباید به جای سخت گیری در انتخاب نیروهای پرسنلی شرکت های کارگزاری اقدام به بازبینی و سنجش تخصص و شایستگی مدیران این شرکت ها بکند . اتفاقی که در شرایط فعلی بازار سرمایه افتاده است برگرفته از جو روانی و دیدگاه کوتاه مدت بر روی سهام شرکت هایی می باشد که به واسطه چند سهامدار ایجاد شد و بقیه سهامداران دنباله رو آنها می باشند و باعث ایجاد قیمت های حبابی در بعضی صنایع خواهد شد



          در حال حاضر دو پیشنهاد را مي توان به سازمان بورس داد



          1.) ایجاد صندوق هایی برای هر شرکت بزرگ بورسی یا حتی برای هر صنعت که منابع آن توسط سهامداران عمده ان شرکت ها تامین شده باشد و فعالیت این صندوق ها صرفا مواقع بحران و حباب در بازار سرمایه شروع شود یعنی طی سال در مواقع وقوع بحران شروع به حمایت و در مواقع حباب شروع به عرضه سهام کنند و فعالیت آنها صرفا طی سال بیشتر از چند بار هم نشود



          2.) بازبینی عملکرد و تخصص گرایی منابع انسانی تصمیم گیرنده در سهامداران حقوقی و تاثیر گذار در بازار و ایجاد محیط شایسته سالاری
          هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

          نظر

          • rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

            #1040
            گزارش بازار چهارشنبه 18 مردا 91


            نیم نگاهی به بازار:



            بازار امروز را در حالی آغاز کردیم که رسیدن شاخص به محدوده ی حمایتی اجازه افت بیشتر را به آ ن نداد.شاخص در معاملات امروز در حالی که تا بیش از 80 واحد نیز افت کرده بود با کمک نمادهای معدنی و بانک ملت در پایان با افت 68 واحدی روبرو شد و به محدوده ی 23787 واحدی رسید.از این 68 واحد 42 واحد مربوط به تاثیر منفی اخابر و شپدیس بود.انتظار این است که با برگشت بازار و در صورت رخ ندادن اتفاقی دیگر در چند روز آینده شاخص تا 24150 تا 24300 واحد نیز صعود کند.حجم معاملات امروز نیز به 46.6 میلیارد تومان رسید.در این روزها بازار به نقدینگی نیاز دارد و در حالي كه با كمبود شديد نقدينگي مواجه است بزرگترين عرضه اوراق مشاركت در بازار یعنی اوراق مشارکت سایپا نیز که 150 ميليارد تومان است در راه است که می تواند به مشكلات نقدينگي بازار بیش از این دامن بزند .

            معاملات پایانی بازار و تحرکات بیشتر حقوقی ها در خیلی از نمادهای مهم و تاثیرگذار بر بازار نشان داد که ابتدای هفته ی آتی نیز بازار متعادلی را داشته باشیم.خبرهایی نیز در حوزه سیاسی و مبنی بر اینکه کاهش سطح غنیسازی در برابر لغو تحریمها ميتواند بررسی شود،شنیده می شود.اگر این خبر تائید شود و واقعا اتفاق بیفتد می توان روزهای خوبی را برای بازار شاهد بود.

            دلار نیز که در محدوده ی بیش از 2100 تومان تثبیت شده است و نوسان می کند می تواند با خبرهای خوب سیاسی پایین تر هم بیاید.در خبرهای حوزه ارز رئیس کمیسیون برنامه و بودجه از تصمیم دیروز کارگروه ویژه ارزی برای عدم تغییر نرخ 1226 تومانی ارز مرجع که برای کالاها شامل دارو و مواد غذایی مورد نیاز مردم است خبر داده و گفته: قرار شد نرخ دوم ارز در بورس بر اثر عرضه و تقاضا کشف و نیز دلالی ارز حذف شود .وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز اعلام کرده که حذف ارز مرجع فعلاً منتفی است .

            بستر معاملات گواهی ارزی در بورس نیز احتمالا تا هفته آینده آماده میشود

            اما در اقدامات حمایتی دیگر در کنار صندوق ثبات بازار سرمایه که آن هم امیدواریم عملی شود ئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از تصویب طرح بیمه کردن سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس ( 30 شرکت بزرگ بورس) خبر داده است و به گفته ی ایشان این طرح از هفته آینده در بورس اوراق بهادار تهران اجرایی خواهد شد .

            براساس این طرح، اختیار فروش تبعی برای سهام بصورت روزانه ازسوی سهامداران عمده در بورس فروخته میشود، به این ترتیب، سهامداران با در اختیار داشتن سهم و اختیار فروش سهم مذکور، میتوانند سهم خود را براساس قیمت مندرج در اختیار فروش، بیمه نموده و با اعمال اختیار فروش، ریسک احتمالی ناشی از افت قیمت سهام را مدیریت کنند
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

            نظر

            • rajabnejad
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 4331

              #1041
              دیروز در بازار چه خبر بود؟



              گروه فلزی و معدنی استارت برگشت بازار را زدند تا روزنه هایی از امید برای برگشت موقت بازار در دل سهامداران ایجاد شود.

              برخی نمادهای این گروه ،هم به کف قیمتی خود رسیده بودند و هم واقعا از لحاط بنیادی ارزنده هستند.مثل ذوب،کگل،کچاد،فولاد. ذوب آهن با توجه به رشد قیمتی محصولات در بورس کالا و احتمال راه اندازی طرح توازنش در سال جاری که واردات کک توسط شرکت را کاهش میدهد و بهای تمام شده هر کیلو را 150 تومان کاهش میدهد،در قیمت 1408 ریال با صف خرید روبرو شد

              شرکت از ابتدای تیر ماه سال جاری 512 میلیارد تومان فروش میلگرد و تیرآهن در بورس کالا داشته است.نرخ میانگین میلگرد به حدود 1296 تومان و نرخ تیرآهن نیز 1220 تومان رسیده است این در حالی ست که بودجه شرکت نرخ تیرآهن 1074 و نرخ میلگرد 1010 تومان میباشد.شایان ذکر است اگر طرح توازن شرکت امسال راه اندازی نشود با توجه به واردات بیش از 1 میلیارد دلاری و همچنین احتمال واردات با نرخ دلار آزاد هزینه های شرکت افزایش قابل توجهی خواهد داشت هرچند که رشد قیمتی میلگرد و تیرآهن می تواند این هزینه ها را پوشش دهد

              فخوز نیز شرایط بنیادی خوبی را تجربه می کن
              د و امروز در بورس کالا شمش بلوم شرکت با رشد حدود 8 درصدی روبرو شد.26000 تن شمش بلوم شرکت با قیمت 1346 تومان و ارزش حدود 35 میلیارد تومانی و مازاد تقاضای 5800 تنی معامله شد.قیمت معامله روز گذشته 1248 تومان بود.فخوز از ابتدای تیرماه سال جاری تا به امروز 467 میلیارد تومان فروش شمش با نرخ متوسط 1158 تومان داشته است

              افزایش نرخ ارز بازار آزاد را نیز با تحولات قیمتی روبرو کرده است.قیمت فولاد و مقاطع فولادی در بازار غیررسمی با افزایش مواجه شده است، میلگرد از مرز 1900 تومان در هر کیلو گذشته است و از سوی برخی فولادسازان به 1950 تومان نیز رسیده است.شمش فولاد نیز با افزایش نرخ 90 تا 100 تومانی در بازار غیررسمی پیشنهاد شده است.میانگین نرخ میلگرد در بازار آزاد به محدوده 2000 تومان نزدیک شده است.با این تفاسیر باید منتظر رشد قیمتی فخاس در بورس کالا نیز باشیم

              کگل ،کچاد ،کنور ،وسپه ،وامید،ومعادن و وسپه نیز امروز رشد قیمتی خوبی را تجربه کردند.وسپه که فروش بلوک 20.4 درصدی سیمان داراب را در پیش دارد با صف خرید روبرو شد.این فروش تاثیر 4تا 5 تومان بر eps شرکت دارد.ومعادن در روزهای اخیر با توجه به جو بازار و فشار فروش از سوی یک سهامدار حقیقی با افت قیمتی زیادی روبرو شده بود.

              در گروه سرمایه گذاری، بوعلی با صف خرید در قیمت های 826 ریال مواجه شد.وبهمن با صف فروش در قیمت مواجه شد.وبهمن سود هر سهم خود را در گزارش میاندوره ای و شش ماهه مبلغ 3 تومان به ازای هر سهم اعلام کرده است این در حالی ست که در اطلاعیه قبلی 9 ریال اعلام کرده بود. شرکت در دوره مشابه سال مالی قبل 23 ریال به ازای هر سهم شناسایی کرده بود

              وتوسم نیز در حالی که در قیمت 149 تومان با صف فروش همراه شد که معامله ای در سهم صورت نپذیرفت وتوسم در حالی در گزارش قبلی eps خود را 37 ریال اعلام کرده که در صورت های مالی جدید خود به ازای هر سهم 171 ریال اعلام کرده است. در دوره مشابه سال قبل نیز 321 ریال را اعلام کرده بود.

              گروه قندی که با توجه به دو موضوع افزایش نرخ دلار و حرکت کردن در جهتی معکوس با جهت بازار با اقبال روبرو بودند امروز متزلزل نشان دادند و اکثرا صف های خرید خود را از دست دادند.قیمت جهانی شکر خام به 472 دلار در هر تن رسیده است که در روزهای اخیر با کاهشی محسوس روبرو شده است.افزایش عرضه شکر خام از سوی برزیل، بزرگترین تولیدکننده این محصول در جهان، فشار زیادی را بر قیمت جهانی شکر وارد کرده است. اما در این هفته با توجه به شدت گرفتن احتمال کاهش صادرات شکر از سوی هند، به نظر میرسد روند کاهش قیمتها متوقف یا حداقل کندتر شود .

              در گروه خودرویی معاملات سهم عزم مسئولان شرکت برای حمایت از سهم را نشان میدهد امروز نیز اجازه افت قیمت سهم به زیر قیمت اسمی داده نشد

              بالاخره تا حدودی مشکل پرداخت تسهیلات به خودرویی ها حل شد و وزیر صنعت، معدن و تجارت از تصويب پرداخت هزار میلیارد تومان تسهیلات به شرکتهای خودروسازی در شورای پول و اعتبار خبر داد . بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار، به هر یک از دو خودروساز بزرگ کشور 500 میلیارد تومان پرداخت خواهد شد که 60 درصد اين تسهيلات به نيابت از خودروسازان به قطعهسازان براي پرداخت بدهيهايشان تعلق ميگيرد . پرداخت هزار میلیارد تومان به دو شرکت خودروساز از شنبه هفته آینده آغاز میشود .

              البته سهام گروه خودرویی برای اطمینان از بازپرداخت این تسهیلات به عنوان وثیقه نزد بانک مرکزی نگه داشته می شود تا در صورت عدم پرداخت این وام ،سهام آنها فروخته شود.

              60 درصد از این مبالغ نیز باید به عنوان مطالبه قطعه سازان به آنها پرداخت شود.در واقع بخش بزرگی از مشکل خودرویی ها مشکلات قطعه می باشد.عضو هيات مديره انجمن قطعهسازان از كاهش 50 درصدي توليد قطعات خودرويي از ابتداي سال جاري تاكنون خبر داده است

              در گروه بانکی بانک ملت در روزهای اخیر معاملات مثبتی داشته و با حمایت های صبا تامین و صندوق آتیه کارکنانش بر شاخص نیز تاثیر مثبتی داشته است ،امروز نیز با معاملات بیش از 7.5 میلیون سهمی قیمت های 130 تومان را نیز پشت سر گذاشت.وضعیت بانک ها نیز همانند خیلی از صنایع چندان جالب توجه نمی باشد

              مراجعه به عملكرد بانكها و بررسي وضعيت آنها از نظر ميزان بدهيها و مطالبات ميتواند معيار مناسبي براي ترسيم وضعيت بانكهاي كشور باشد.برای مثال مراجعه به گزارش عملكرد بانك ملت از افزايش بدهيهاي آن حكايت دارد. بر اين اساس بر اساس گزارش بانک مرکزی ميزان كل بدهيهاي بانك ملت در سال گذشته به رقم 73 هزار ميليارد تومان رسيده است . اين ميزان در سال 89 بيش از 64 هزار ميليارد تومان بود كه در سال گذشته رشد بيش از 9 هزار ميليارد توماني داشته است
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #1042
                مدیر نظارت بر بورسها در گفتوگو با فارس:


                تعطیلی 5 روزه بورس منوط به تعطیلی بانکهاست

                خبرگزاری فارس: مدیر نظارت بر بورس ها گفت: اگر در روزهای ۷تا11شهریور بانک های تهران تعطیل باشند بورس های اوراق بهادار، فرابورس و بورس کالا هم تعطیل می شوند در غیر این صورت همه بورس فعال خواهند بود.





                محمودرضا خواجه نصیری در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس، در پاسخ به این سئوال که با توجه به اعلام تعطیلی تهران در روزهای 5 تا 11 شهریور به دلیل برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها ، آیا بورس های کشور هم تعطیلی خواهند بود ؟ اظهار داشت: هنوز تصمیمی در این مورد گرفته نشده و قرار است طی هفته جاری شورای عالی بورس یا سازمان بورس در این مورد تصمیم گیری کنند.
                وی ادامه داد: این در حالی است که اگر بانک های تهران در آن روزها تعطیل باشند، فعالیت همه بورس ها هم تعطیل خواهد بود در غیر این صورت بازار سرمایه کشور فعال است.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2116

                  #1043
                  تعطیلی بانک ها قابل تصور نیست چون ارتباط خارج و شهرستان ها قطع و عملا کشور تعطیل میشود پس بورس بازاست .

                  نظر

                  • nezam
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 27

                    #1044
                    در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                    تعطیلی بانک ها قابل تصور نیست چون ارتباط خارج و شهرستان ها قطع و عملا کشور تعطیل میشود پس بورس بازاست .
                    شهرستان جز کجاست؟ شهرستان برای کار است مثل کشاورزی وتولید در کارخانجات و صنایع بعد سرفرصت در دفاتر مرکزی در پایتخت به حسابشان میرسند........

                    نظر

                    • پاسال
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 304

                      #1045
                      آخه چه دلیلی میتواند داشته باشد که یک نهادی که با اقتصاد مملکت سر وکار دارد تعطیل شود چرا برای یک موضوع بی اهمیت (سران غیر متعهد ها) زود تعطیلی را مطرح میکنیم یا اقتصاد اهمیت ندارد یا سران خیلی مهم هستند تا آنجا که ما میدانیم در هیچ جای دنیا سران مهم نبودهاند ونیستند آنها توی جلسات فقط به ریش ملتها میخندهاند این پابت شده است
                      در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

                      نظر

                      • ناظم
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 508

                        #1046
                        از مسئولین کشور پرسشی دارم اگر به اندازه ای که مردم وسهامداران از برنامه هسته ای متضرر هستند شما هم متضرر بودید آیا اینقدر در اجرای برنامه هسته ای پافشاری می کردید

                        نظر

                        • نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2116

                          #1047
                          در اصل توسط nezam پست شده است View Post
                          شهرستان جز کجاست؟ شهرستان برای کار است مثل کشاورزی وتولید در کارخانجات و صنایع بعد سرفرصت در دفاتر مرکزی در پایتخت به حسابشان میرسند........
                          شهرستان ها واحدهای تولیدی وصنایع دارند که فروش روزانه ودادوستد چولی دارند وهمین طور ارزی !!! میشود مثل ایام عید که همه تعطیل است . مگر ایران تهران نیست !!

                          نظر

                          • rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

                            #1048
                            وضعیت دو شرکت پتروشیمی در بورس


                            در بورس کالا و در روز چهارشنبه متانول پتروشیمی شیراز در بیشترین قیمت به 4888 ریال در هر کیلو رسید.قیمت میانگین هم 4833 ریال بود.قیمت قبلی 4731 ریال بوده است

                            متانول زاگرس به 4727 ریال رسید.460 تومان قیمت قبلی معامله شده بوده است.شرکت از ابتدای تیرماه سال جاری تا روز چهارشنبه 3.1 میلیارد تومان فروش با نرخ متوسط 676 تومان در بورس کالا داشته است.نرخ فروش متانول در بودجه سال جاری شرکت نیز 592 تومان میباشد که در سه ماهه واقعی امسال 678 تومان فروخته است

                            متانول صادراتی ایران در حال حاضر 350 دلارمیباشد

                            اوره و اوره صنعتی پتروشیمی شیراز نیز به 551 و 530 تومان رسید.

                            صادرات اوره ایران 420 دلار میباشد که در روزهای احیر با رشد حدود 7.5 درصدی روبرو شده است
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                            نظر

                            • rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

                              #1049
                              عرضه عمده یک شرکت زیانده



                              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ، در حالی سرمایه گذاری غدیر تیرماه 88 اقدام به عرضه 62 میلیون و 758 هزار و 407 سهم شرکت بورسی آبگینه معادل 66.83 درصد سهام به قیمت پایه هر سهم 240 تومان کرد و از ترکیب سهامداری و مدیریت این شرکت خارج شد که بعد از سه سال از آن زمان، سرمایه گذاری تدبیر هم آماده خروج از این شرکت زیان ده شده است .

                              به این ترتیب مقرر شده است 16.89 درصد سهام آبگینه معادل 15 میلیون و 858 هزار و 876 سهم به قیمت پایه هر سهم 100 تومان به صورت یکجا و نقد و یا نقد و اقساط در چهارشنبه آینده 25 مرداد روی میز فروش گذاشته شود .

                              این عرضه توسط کارگزاری تدبیر گران فردا انجام می شود و خریدار باید بعد از 9 روز کاری نسبت به پرداخت وجه نقد معامله اقدام کند .

                              بررسیها از آخرین وضعیت سهام آبگینه در بورس نشان می دهد به دلیل پیش بینی زیان 49 تومانی برای هر سهم، بهای سهام این شرکت در چهارشنبه پیش 45 تومان بوده و نسبت قیمت به درآمد آن هم منفی یک مرتبه است .
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #1050
                                ارزآوری 60 میلیون دلاری سالانه حفاری شمال برای کشور



                                به گزارش نفت نیوز، "هدایتالله خادمی" با بیان اینکه توان و تخصص ساخت دستگاههای حفاری در ایران به طور کامل بومی شده است، افزود: برنامه کاری وزارت نفت و همه فعالان این حوزه توسعه ساخت این دستگاهها، نصب آنها در میادین مشترک و شتاب دهی به حفاری چاه های نفت و گاز در میدان های مشترک است؛ در این میان امکان صادرات خدمات فنی نیز برای شرکت های فعال در صنعت نفت فراهم می شود.

                                14 دستگاه حفاری در خشکی در کشور ساخته میشوند


                                خادمی با تأکید بر اینکه اولویت وزارت نفت در سالهای پیشرو شتاب دهی به توسعه میادین مشترک نفت و گاز و افزایش برداشت از آنها است، اعلام کرد: با توجه به اینکه مهندسان و متخصصان داخلی در همه قطبهای انرژی کشور به لحاظ فنی و صنعتی توانایی ساخت دستگاههای عظیم حفاری خشکی و دریایی را دارند، در کمتر از سه تا چهار سال آینده میتوانیم در میدانهای مشترک نفت و گاز، عقبماندگیها را به نحو احسن جبران کنیم.
                                وی با بیان اینکه هم اکنون 14 دستگاه حفاری خشکی در دست ساخت است، بیان امیدواری کرد که امسال و سال آینده با بهرهگیری از آنها میتوانیم رتبه نخست منطقه و خاورمیانه که مرکز نفت و گاز است را در این زمینه کسب کنیم.

                                جلوگیری از خروج دستکم 140 میلیون دلار برای خرید هر دستگاه


                                به گفته این مقام مسئول در صنعت نفت، هزینه خرید هر دستگاه حفاری دریایی در بهترین شرایط ممکن و طبق خریدهای شرکت حفاری شمال در حدود 143 میلیون دلار است و با بومی کردن کامل ساخت آن در کشور، این هزینه کاهش بسیار چشمگیری خواهد داشت.

                                ایران - خزر تنها دکل حفاری ایرانی در خارج از مرزها
                                مدیرعامل حفاری شمال، دکل ایران – خزر را تنها دکل حفاری ایرانی فعال در خارج از کشور معرفی کرد و گفت: این دستگاه در فراسوی مرزهای کشور در حال ارزآوری است که از این طریق به طور گسترده خدمات فنی، تخصصی و نیروی انسانی ماهر را به خارج از کشور صادر میکند.
                                وی با بیان اینکه ایران خزر، در میدانهای نفتی ترکمنستان در آبهای کم عمق دریای خزر تاکنون چاههای مختلف و متعددی را حفاری کرده است، ادامه داد: حفاری بعضی از این چاهها موجب اکتشاف میدانهایی شده که توسعه آنها اقتصادی است؛ از این رو موجب اعتماد هر چه بیشتر کارفرمایان به شرکت حفاری شمال شده است.
                                به گفته خادمی، دکل حفاری ایران – خزر بهعنوان تنها دکل دریایی شرکت حفاری شمال در ترکمنستان مشغول ارزآوری برای کشور است. این دستگاه هم اکنون برای شرکت دراگون اویل فعالیت میکند.

                                60 میلیون دلار ارزآوری؛ کمترین سوغات صادرات حفاری به هر کشور

                                مدیرعامل شرکت حفاری شمال با بیان این که این شرکت تنها شرکت بینالمللی حفاری در منطقه است و سالانه دستکم 60 میلیون دلار ارز آوری برای کشور دارد،، یادآور شد: هماکنون شرکت حفاری شمال در کشور ترکمنستان با بهرهگیری از دکل عظیم حفاری «ایران خزر» که در ایران ساخته شده است، مشغول انجام حفاری است و این تخصص در آینده نزدیک به دیگر کشورها نیز صادر خواهد شد.
                                وی، از امکان صدور خدمات فنی و مهندسی این شرکت در زمینه حفاری آبهای نیمه عمیق و عمیق خبر داد و گفت: هماکنون حفاری شمال در پروژههای حفاری ترکمنستان، رقیب توانمند و پیشتازی برای شرکتهای اروپایی و روسی است.
                                وی توضیح داد: شرکت حفاری شمال افتخار میکند که ایران – خزر و نیروهای متخصص ایرانی در چارچوب اهداف صدور خدمات فنی و حرفهای، سفیران خوبی برای کشورمان در فراسوی مرزها هستند.
                                مدیرعامل شرکت حفاری شمال از دستیابی متخصصان صنعت حفاری به دانش حفاری چاه های نفت و گاز در آبهای عمیق 800 تا 1000 متر خبرداد و افزود: این شرکت در مناقصه های بین اللمللی حفاری شرکت میکند و قادر است تا در آب های عمیق حفاری کند.

                                چرخش مته دکلهای حفاری شمال در 9 نقطه ایران
                                خادمی همچنین درباره آخرین وضعیت ناوگان حفاری شرکت حفاری شمال گفت: هماکنون 9 دکل خشکی شرکت حفاری شمال در میدانهای نفتی و گازی خانگیران، دهلران، خنج، لامرد، فیروزآباد، کنگان، قیر، هندیجان و ماهشهر در حال حفاری هستند.
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X