بانک پاسارگاد (وپاسار)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

پاسارگاد ارزانترين و ارزنده ترين سهم بازار:.thumbsupsmileyanim
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

نوشته اصلی توسط کيانوش
      مصوبه ميگه مبناي تسهيلات دهي 8برابر سرمايه پايه
      سرمايه پايه تعريف داره.اون بالا زدم.
      .................................................. ...
      .................................................. ..
      به منظور افزايش سقف اعطا/ ايجاد تسهيلات و تعهدات؛

«آيين‌نامه تسهيلات و تعهدات کلان» اصلاح شد
      ۱۹ آبان ۱۳۹۲
      «آيين‌نامه تسهيلات و تعهدات کلان» توسط شورای پول و اعتبار اصلاح شد.در اصلاحيه جديد، به منظور افزايش سقف اعطا/ ايجاد تسهيلات و تعهدات، مبناي محاسبه تسهيلات و تعهدات کلان به مبناي«سرمايه پايه» تغيير يافته است.
      به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در این اصلاحیه همچنین با هدف ارتقاي ظرفيت اعتباري بانک‌ها، سقف جمعي تسهيلات و تعهدات کلان از 5 برابر سرمايه و اندوخته به 8 برابر سرمايه پايه افزايش پيدا نموده است. يکي ديگر از موارد اصلاحي، امکان يافتن مجدد ضرايب تبديل در مورد تعهدات مطابق آيين‌نامه کفايت سرمايه است که بدون شک آثار مثبتي بر افزايش ظرفيت اعتباري شبکه بانکي کشور خواهد گذاشت.
      علاوه بر اين، به منظور تسهيل استفاده بخش خصوصي از منابع صندوق توسعه ملي و نيز منابع مشابه خارجي، برخي ابهامات موجود در مورد نحوه ثبت«تسهيلات از محل صندوق توسعه ملي» و «تسهيلات اعطايي از محل منابع خارجي (فاينانس و ريفاينانس و ...) »در صورت‌هاي مالي بانک‌ها مرتفع گرديده است.
      گفتنی است شوراي پول و اعتبار در يک‌هزار و يک‌صد و شصت و ششمين جلسه مورخ 7/8/1392 در اجراي تکليف مقرر در جزء «پ» ذيل بند (12) تصويب‌نامه شماره 118322/49515 مورخ 21/6/1392 هيأت وزيران در خصوص رفع موانع توليد، سرمايه‌گذاري و اشتغال و ايجاد تحرک اقتصادي و بهبود فضاي کسب و کار و در چارچوب اهداف و برنامه‌هاي دولت تدبير و اميد،«آيين‌نامه تسهيلات و تعهدات کلان» را با رويکرد روان‌سازي امور مربوط به دريافت تسهيلات، رفع موانع موجود در تأمين مالي طرح‌هاي ملي و بنگاه‌هاي بزرگ اقتصادي کشور و همچنين انطباق آن با مقتضيات و شرايط جديد محيطي از جمله تحولات به وقوع پيوسته در بازار ارز و افزايش هزينه‌هاي طرح‌هاي سرمايه‌گذاري، اصلاح و از شبکه بانکي کشور درخواست نمود با توجه به اين که در آيين‌نامه جديد بسياري از نگراني‌ها و مشکلات بانک‌ها در اجراي نسخه قبلي آيين‌نامه تسهيلات و تعهدات کلان، رفع شده است، بيش از پيش التزام و اهتمام خود را به رعايت تمامي ضوابط و مقررات نظارتي بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران و به طور ويژه آيين‌نامه تسهيلات و تعهدات کلان نشان دهد.

.................................................. ..
      بنظر من بانکها بايد با اين مصوبه رشد صعودي خوبي را تجربه کنند.
      منتظر حرکتشون ميمونيم........................................... ........ .................................................. .................................................. ...........................................
      يک نگاهي به صورتهاي مالي بانک ملت و تجارت و ...... انداختم.
      خيلي جالب هست.
      با اين مصوبه جديد.بانکها ميتونند سودهاي بسيار بالايي بسازند.
      اگر سرمايه پرداخت شده و اندوخته قانوني بانکها را 5برابر کنيم.و اگر سرمايه پايه بانکها را 8برابر کنيم و انها را از هم کم کنيم و 20درصد ان را بعنوان سود تقسيم بر تعداد سهام بانکها کنيم به سودهاي بسيار بالايي خواهيم رسيد/البته پتانسيل سود بالا.چون بانکها بايد تسهيلات بدند تا سود کنند.
      تو اين محاسبه بانکها بشکل زير ميتونند به سودهاي زير برسند.
      1-تجارت 308تومان
      2-ملت216تومان
      3-پاسارگاد 148تومان
      4-سينا120تومان
      5-صادرات 102تومتن
      6-دي44تومان
      بقيه را حساب نکردم.
      دوستان لطفا صحبتهاي بالا را نقد کنيد.
      ايا 5برابر سرمايه و اندوخته همون سرمايه پرداخت شده و اندوخته قانوني هست که من تو محاسبه خودم اوردم.يا سرمايه اصلي و اندوخته قانوني هست.البته اندوخته قانوني خودش تو سرمايه اصلي هست.
      .................................................. .................................................. ...
      اين بانک تجارت عجب سهم قوي هست.بعدش ملت هست.قبلا من به اين موضوع پرداخته بودم.

نظر

• amirabbas2012
        Banned
        • Oct 2012
        • 286

بانک‌ پاسارگاد نشان ۳ ستاره تعالی منابع انسانی گرفت

اکو ویژن - بانک‌ پاسارگاد موفق شد در نهمین دوره جایزه تعالی منابع انسانی و در اولین سال حضور خود، نشان برنز ۳ ستاره تعالی منابع انسانی را دریافت کند.

به گزارش اکو ویژن، در مراسم اعطای «جایزه تعالی منابع‌انسانی» که در تاریخ 28 آبان‌ماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، بانک پاسارگاد موفق به کسب نشان برنز 3 ستاره، به‌عنوان عالی‌ترین رتبه تعالی منابع انسانی در بین کلیه سازمان‌ها و بانک‌های شرکت‌کننده شد.
        بر اساس این خبر، بانک‌پاسارگاد به عنوان سازمانی پیشرو، توجه خاصی به سرمایه‌انسانی خود به عنوان یکی از عوامل مهم موفقیت و پیشرفت خود داشته و با به‌کارگیری مدل‌های کارشناسی‌شده، قدم‌های اساسی در راه تعالی سرمایه‌انسانی خود بر داشته‌است.
        گفتنی است مدل تعالی منابع‌انسانی با بهره‌گیری از مدل‌های تعالی سازمانی، با همکاری و تلاش جمعی از اندیشمندان این حوزه در طول چند سال تحقیق و کار مداوم طراحی و آماده اجرا شد. این مدل یک چارچوب جامع مبتنی بر مجموعه‌ای از ارزش‌های محوری، معیارها و شاخص‌ها در حوزه منابع‌انسانی سازمان است که به مدیران منابع سازمانی کمک می‌کند با ارزیابی مستمر فعالیت‌ها، فرایند و نتایج منابع‌انسانی سازمان نقاط قوت و فرصت‌ها را شناسایی و برای بهبود آنها و رسیدن به سازمان یادگیرنده و توسعه یافته برنامه‌ریزی کنند

نظر

• مصطفي رستمي
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1159

پاسارگاد را بايد درك كرد.
          به قول حقيقت عزيز كه تو سايت همسايه نوشت: هرچي بازار را بالا و پايين ميكني سهمي ارزنده تر از پاسارگاد پيدا نميكني. به نظرم ان شاا... تا مجمع بيش از 400(خيلي محتاط گفتم) خواهد بود

نظر

• مصطفي رستمي
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 1159

:.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim:.thumbsupsmileyanim

نظر

• کوثر
              عضو عادی
              • Dec 2011
              • 251

اقای رستمی اون روزی که توصیه به خرید بانکی ها روی 190 داشتیم رو یادتون میاد البته پاسار باید دیگه کمی استراحت کنه

نظر

• مصطفي رستمي
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1159

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                ....... البته پاسار باید دیگه کمی استراحت کنه
                ?????? /:.nono.://:.nono.://:.nono.:/

نظر

• مصطفي رستمي
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1159

اقای رستمی اون روزی که توصیه به خرید بانکی ها روی 190 داشتیم رو یادتون میاد البته پاسار باید دیگه کمی استراحت کنه
                  400 shabe eyd

نظر

• yousef
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 808

بعد از چند بار نوسان گیری کوتاه مدت روز دوشنبه در 275 تومن سنگین وارد وپاسار به دید میان مدت شدم و با خرید دیروز وپاسار بیش از 50 درصد سبدم شده و حداقل تا 350 با سهم هستم...میدکو طلای ارزشمند وپاسار...نیروگاه ها...تعدیل حتمی 92...احتمال افزایش سرمایه...تعدیل های بالای 100 درصد زیر مجموعه ها...رشد حتمی eps سالهای آتی و ...در قیمتهای فعلی بدون شک وپاسار رو بسیار ارزنده میدونم...فکر میکنم از روز شنبه که وپاسار بالای 300 تومن تثبیت بشه تازه خیلی ها به فکر خرید وپاسار میفتن و پرچم صعود شارپ از وتجارت و وانصار به وپاسار داده میشه....

نظر

• مصطفي رستمي
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1159

در اصل توسط yousef پست شده است View Post
                      بعد از چند بار نوسان گیری کوتاه مدت روز دوشنبه در 275 تومن سنگین وارد وپاسار به دید میان مدت شدم و با خرید دیروز وپاسار بیش از 50 درصد سبدم شده و حداقل تا 350 با سهم هستم...میدکو طلای ارزشمند وپاسار...نیروگاه ها...تعدیل حتمی 92...احتمال افزایش سرمایه...تعدیل های بالای 100 درصد زیر مجموعه ها...رشد حتمی eps سالهای آتی و ...در قیمتهای فعلی بدون شک وپاسار رو بسیار ارزنده میدونم...فکر میکنم از روز شنبه که وپاسار بالای 300 تومن تثبیت بشه تازه خیلی ها به فکر خرید وپاسار میفتن و پرچم صعود شارپ از وتجارت و وانصار به وپاسار داده میشه....

با این همه سرمایه گذاری که وپاسار انجام داده (میدکو ، حفاری ، برق و ...)، نه تنها در گروه بانکی ( و شاید در کل بازار ) پاسارگاد ارزنده ترین سهم است . به قول حقیقت عزیز هر چی بازار را بالا و پایین میکنی سهمی بهتر و ارزنده تر از پاسارگاد پیدا نمیکنی.
                      پی نوشت: خیلی زود 400 تومان را میبینیم ( شاید کمتر از 1 ماه):.thumbsupsmileyanim

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

گفتم سهمی که بنزین سوپر زده نیاز به استراحت نداره;)
                        خیلی زود 400 را خواهد دید:.thumbsupsmileyanim

نظر

• yousef
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 808

نقل قول از جناب حقیقت از تحلیل گران برجسته بورس :

با سلام
                          اكثر نوسانگیرها در حا فروش هستند و بنیادی ها در حال خرید. همه می دانیم که این صنعت با آرامش سیاسی صنعت اول بازار خواهد بود. صنعتی که 8 سال با انواع ظلم مواجه بود. از برداشتهای شبانه بگیر تا تحریم و عدم توانایی رقابت با بازارهای رقیب و......
                          تو این گروه هم که پاسارگاد سهمی است چند صنعتی.
                          به نظر من این سهام را هیچ وقت از گوشه پورتفوی خود خارج نكنید. این سهم بایستی بالاتنرین پی بر ای را در گروه خود داشته باشد.
                          ---------------------------------------------------------------------------------------
                          خيلي به اين عرضه ها نگاه نكن يكم سهامدار خسته از قبل بايستي برن بيرون.
                          همه مي دانند ارزنده ترين سهم گروه بانكي نه ببخشيد ​ارزنده ترین سهم بازار همين پاسارگاد است. همه نكات اين سهم را قبلا گفته ام. اما باز هم مختصر هر جا نگاه کنيد پاسارگاد را مي بينيد. در حفاري 2 دكل . در نيروگاه. در معدن. در فولاد. در ساختمان و در فعاليتهاي مالي. گزارشهاي زيرمجموعه هاش حسابرسي شده 6 ماه تو اين مدت برخيش رو کدال اومده يه نگاه کنيد نحوه تغيير در سوددهي سرمايه گذاريها را....
                          -------------------------------------------------------------------------------------
                          میدكو هم نرخ فروشش به شركتهای فولاد و فخوز مشابه کگل و کچاد است. البته یک بند داره که هرچی ایمیدرو تحمیل کنه فخوز و فولاد باید بدهند. ولی این موضوع می تونه اون 4 میل کنسانتره میدكو که سال بعد میشه 8 میل را هم متحول کنه.
                          هر چی نگاه می کنم پاسارگاد سهمی است برای تمام فصول.
                          خبر از بانک بیاد لیدر است. از معدن بیاد تاثیرگذار. از فروش برق بیاد نیروگاهاش فول خصوصی. از دكل بیاد دكل دریایی دیروز شنیدم 2 تا فعال داره. خودم فكر می کردم یک دونه است.
                          کلا پاسارگاد سهمی است واقعا دوست داشتنی.

نظر

• yousef
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 808

وپاسار با حجم عالی رفت بالای 300 تومن...ظاهرا فروشنده حقوقی اصلی وپاسار توسعه صنعتیه که سهم چندانی براش باقی نمونده و با اتمام سهمش صعود وپاسار راحت تر میشه...همچنان که گفتم وپاسار هم راه وتجارت و وانصار رو خواهد رفت...

نظر

• کوثر
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 251

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                              گفتم سهمی که بنزین سوپر زده نیاز به استراحت نداره;)
                              خیلی زود 400 را خواهد دید:.thumbsupsmileyanim
                              اقای رستمی واقعا خیال کردید یک سهم چقدر میتواند رشد کند در 190 ورود پیدا کردیم و در285 خارج شدیم تمام الان تا265 رو نبینه نمی توان وارد شد

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

اقای رستمی واقعا خیال کردید یک سهم چقدر میتواند رشد کند در 190 ورود پیدا کردیم و در285 خارج شدیم تمام الان تا265 رو نبینه نمی توان وارد شد
                                پس با تحلیل شما گروه خودرو باید سقوط کند؟؟؟؟
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X