بانک پاسارگاد (وپاسار)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : بانک پاسارگاد (وپاسار)

به روزهای هفته دقت کرده‌اید؟
    بسیاری از موارد در سه‌شنبه اتفاق می‌افتد. سه‌شنبه - چهارشنبه. (که اثرش بیافتد روی پنج‌شنبه جمعه که تعطیل است یا برای اینکه مردم نتوانند در پنج‌شنبه جمعه سهام بفروشند.)
    و دقت کرده‌اید چقدر سریع یک سری از این موارد اتفاق می‌افتد؟
    مثلا خود به خود می‌افتد به دقایق پایانی بازار!!!
    همین‌جوری الکی!
    یعنی مدیونید اگر گمان کنید پشت این برنامه‌ها برنامه‌ریزی سازمان بورس وجود دارد!
    نه!
    استغفرالله!
    شرکت‌ها خودشان صورت‌های مالی‌شان را همه در روزهای خاصی می‌دهند..
    همه‌اش همین‌جوری به صورت کاملا «یهویی» شده سه‌شنبه - چهارشنبه.
    یعنی وضع به گونه‌ای است که از من می‌پرسند عرضه اولیه قرار است بیاید؟ من می‌گویم سه‌شنبه رد شد... پس هفته آینده عرضه سنگین نداریم!
    این‌قدر همه‌چیز یهویی می‌افتد روی سه‌شنبه - چهارشنبه!

بورسِ سالم. شاپورِ دانا.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      چهار حالت وجود دارد. دو حالت در دو حالت:
      یا فردا افت داریم یا رشد.
      یا فردا حقوقی (برعکس امروز) خریدار می‌شود یا به ادامه فروش‌هایش ادامه می‌دهد.

یکی از این حالت‌ها به نگر من کور است. یعنی احتمال اینکه فردا افت داشته باشیم و همزمان حقوقی هم فروشنده باشد به نگر من کم است.
      حالت دیگر که رشد داشته باشیم و حقوقی فروشنده باشد زیاد مهم نیست. بعدا درباره‌اش می‌اندیشیم. یا می‌ایستیم (می‌سنجیم) ببینیم زور کدام کمتر است و طرف پرـ‌زورـ‌تره را می‌گیریم.
      اگر افت داشته باشیم (یا در سطح صفر باشیم) و حقوقی خریدار بشود، یعنی دارد بازارگردانی می‌کند، این می‌شود صبر برای کسانی که صبر دارند یا گمان می‌کنند بازی زود تمام می‌شود. (به شخصه در این حالت یک کم، مثلا کمتر از یک هفته، صبر می‌کنم، اگر خبری نشد می‌گذارم می‌روم.)
      اگر رشد داشته باشیم و حقوقی خریدار بشود که فبهاالمراد. البته احتمال این حالت هم کم است.

پس به دید من دو حالت محتمل است یکی اینکه فردا رشد داشته باشیم و حقوقی باز هم عرضه کند و دیگر اینکه افت داشته باشیم و حقوقی خریدار شود. و اینکه فردا افت داشته باشیم یا در سطح صفر باشیم و حقوقی خریدار بشود. خدا کند شبیه وپارس نخواهد بازارگردانی کند. و به برادران بزرگترش وبصادر و وبملت و وتجارت نگاه کند.

پی‌نوشت: گفتم وپارس... نمودارش را اکنون نگاه کردم... این هم مستعد یک حرکت زیبا هست. مستعدش هست.
      و یک گزینه بالاتر :
      سیاست سازمان بورس
      بصورت نوبتی و روزانه شاخص هر گروه را مثبت و منفی میکنن
      مثلا فردا کل گروه بانکی منفی یا در حالت رنج مثبا باشند و گروه دیگر نظیر پالایشی مثبت یا صف خرید

دست بالای دست بسیار است

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

امروز دوتا یک مقدار فروختند و یکی کلا از فهرست درصدی‌ها آمد بیرون:

ولی در اینجا فقط به آن دو اشاره شده:

جریان چیست؟
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

به نقل از تارنمای همسایه:

در اصل توسط yaser1364, post: 4351237, member: 92752 پست شده است
          متاسفانه خیلی پایین باز شد. البته برای کسانی که می خواهند بخرند خیلی خوب است. ارزش میدکو که زیر مجموعه پاسارگاد است از خودش بیشتر شده
          در اصل توسط behrouz2012, post: 4351380, member: 77200 پست شده است
          منبع هوش سفید:

فکر نمیکنم روند بانک پاسارگاد و ملت یکی باشند ، بانک پاسارگاد سه سهامدار درصدی داره که فروشنده هستند و یکی از شرکتها از متهمان اعدامی هست و تا دونه آخر فروشندس ، محاسبه ای که کردم هنوز یک میلیارد سهم دیگه برای عرضه از طرف ۳ حقوقی وجود داره ، از طرفی ارز چندانی برای تسعیر نداره و مهمتر از همه فروشندگان حقوقی بازارگردان نیستند و در روند نزول معلوم نیست جمع آوری بشه یا نه ، احتمال داره پاسارگاد روند مابقی بانک ها رو هم دچار تغییر کنه
          صرفا نقل قول بود و بررسی‌ صحتش با خودتان/خودمان.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

تجربه این چند سال کمک کرد که در جرگه ی خریداران قرار بگیرم

در بورس یک اصل نا نوشته ای وجود دارد به نام سرمایه ی حبس شده،

این سرمایه خود را آزاد میکند، حتی اگر وپاسار 200 هم باز می شد، باز هم مدتی بالا و پایینش می کردند تا سرمایه ای که 2 سال حبس شده بود فرصت آزاد شدن پیدا کند
            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

وپاسار ماهیانه

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام و وقت به خیر.
                امروز حقوقی در مثبت می‌فروشد. نهنگ‌ها هم در وپاسار حضور دارند. البته قدرتشان به اندازه‌ی دیروز نیست و این به خاطر این است که حقوقی کمتر از دیروز دست و دل بازی می‌کند. حقوقی امروز ۶۰۰ میلیون فروخته. (۸۰۰ میلیون فروخته و ۲۰۰ میلیون خریده)
                صف خرید هم ۲۰۰ میلیون است.
                احتمال اینکه باز هم این صف ادامه داشته باشد هست (زیاد است). پس من امروز نمی‌فروشم.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

امروز
                  ــــــــ

امروز حقوقی ۹۵۰ میلیون فروخت و ۲۰۰ میلیون خرید.
                  از آن ۹۵۰ میلیون ۴۵۰ میلیونش از قرار زیر بوده:

و باقی‌اش هم معلوم نیست کار که‌ها بوده؟ (فروش مال زیر درصدی‌ها است به خصوص همان که دیروز رفت زیر یک درصد.)
                  نکته مثبت عدم فروش سهامدار درصدی فروشنده‌ی دیروز بود یعنی: آتی‌ساز پویا که دیروز ۱۷۱ میلیون فروخته بود.
                  نکته منفی هم اینکه خوارزمی که دیروز ۲۰ میلیون فروخته بود امروز ۱۰۰ میلیون فروخته. که این موضوع یک مقدار نگران کننده است. چون هنوز یک میلیارد سهم دیگر دارد!
                  من فردا (فردای کاری) در مثبت (کامل اگر شد) مقداری می‌فروشم ببینم چه می‌شود.
                  یک عده از دوستان می‌گویند وپاسار رهبر نوین بازار است! که خوب من تایید یا تکذیب نمی‌کنم... ولی خیلی دوست دارم این‌گونه باشد. /:.coolsmiley02:./ و البته امکان و احتمالش هم هست.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

روی همین ۱۴۱۰ ریال به نگر می‌رسد می‌خواهند بازارگردانی کنند. من همین‌جا می‌فروشم.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

وپاسار 139 اضافه کردم، از فرصت خریدش استفاده کنید اگه عرضه دو سه تا حقوقی آشغالی مثل خوارزمی نبود الان بالای 180 تومان بود.

نظر

• محمد 66
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 2938

وپاسار
                        خبرها از مدیرعامل بانک پاسارگاد در مجمع پارس آریان حکایت از گزارش ٩ ماهه بسیار خوب و سود ٤٥ تومانى براى سال ٩٧ طى هفته جارى و همچنین ذخیره ٩٠ تومانى شرکت بابت افزایش وثیقه ها و تصفیه بخشى از وام گیرندگان ، که حکایت از استحکام این بانک در مورد هرگونه ریسک دارد

نظر

• Hamed97
                          عضو عادی
                          • Dec 2018
                          • 45

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                          وپاسار 139 اضافه کردم، از فرصت خریدش استفاده کنید اگه عرضه دو سه تا حقوقی آشغالی مثل خوارزمی نبود الان بالای 180 تومان بود.
                          فکر می کنید توی این مرحله تا چند بتونه بره بالا؟ و مقاومت و حمایتش کجاست؟

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط Hamed97 پست شده است View Post
                            فکر می کنید توی این مرحله تا چند بتونه بره بالا؟ و مقاومت و حمایتش کجاست؟
                            کوتاه مدت تا 200 تومان میتونه راحت بره، فعلا با عرضه حقوقی ها دارن سهم را کنترل میکنن

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

وپاسار
                              جهش سود بانک پاسارگاد در ٩ ماهه/این بانک به سود ١٩۶ ریالی دست یافت

به گزارش کدال نگر بورس٢۴، بانک پاسارگاد جز اولین بانکی است که صورت های مالی ٩ ماهه خود را روانه کدال کرد.
                              بدین ترتیب، این سهم بانکی در ٩ ماهه به سود ١٩۶ ریال دست یافته است در حالی که این سود به نسبت دوره مشابه سال قبل رشد ٩ درصدی را نشان می دهد.

نظر

• hossein88
                                ستاره دار (1)
                                • Dec 2013
                                • 636

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post
                                وپاسار
                                جهش سود بانک پاسارگاد در ٩ ماهه/این بانک به سود ١٩۶ ریالی دست یافت

به گزارش کدال نگر بورس٢۴، بانک پاسارگاد جز اولین بانکی است که صورت های مالی ٩ ماهه خود را روانه کدال کرد.
                                بدین ترتیب، این سهم بانکی در ٩ ماهه به سود ١٩۶ ریال دست یافته است در حالی که این سود به نسبت دوره مشابه سال قبل رشد ٩ درصدی را نشان می دهد.
                                گزارش 9 ماهه خوب از بانک پاسارگاد

وپاسار که بعد از 26 ماه سه روزی است بازگشایی شده در گزارش جدیدش در دوره 9 ماهه تحقق سود 196 ریالی اعلام کرده است و این یعنی وپاسار می تواند حداقل 300 ریال را نیز در پایان سال شناسایی کند

با این گزارش مثبت همه منتظر گزارشات خوب سایر نمادهای بانکی هستند
                                آخرین ویرایش توسط hossein88؛ 2019/01/05, 22:53.

نظر

در حال کار...
                                X