بانک پاسارگاد (وپاسار)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رضاخان
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 121

پاسخ : بانک پاسارگاد (وپاسار)

در اصل توسط رضاخان پست شده است View Post
    کسی میدونه بانک پاسارگاد چقدر سود نقدی به ازای هر سهم اعلام کرده؟
    نحوه دریافت سود چه موقع و چگونه است؟
    با تشکر
    دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟اگه میدونین بگین لطفا.ممنون
    [B]از یک یورو شروع و به میلیاردها یورو خواهم رسید[/B]

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

جالب است که وپاسار که صورت‌های مالی تمام زیرمجموعه‌هایش را داده و حتی آگهی دعوت هم منتشر کرده چرا صورت‌های مالی خودش را نداده؟
      البته دوستان می‌گفتند انگار مورد تایید بانک مرکزی قرار نگرفته بوده... خوب... چرا با این حال باز منتشر نکرده؟ منتشر می‌کرد و می‌گفت این مورد تایید بانک مرکزی نیست...
      اصلا آگهی دعوت منتشر کردنت چه بود؟ وقتی صورت‌های مالی‌ات تایید نشده؟
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

در آخرین صورت مالی که منتشر کرده ، نرخ تسعیر رو معادل با سامانه سنا گرفته !

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

وپاسار صورتهای مای 95 و 96 را ارائه داده احتمال بازگشایی سهم نزدیک است، خبری خوب برای گروه بانک

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

گذاشتند دقیقه نود بازش کردند! ۳۰-۴۰ درصد مثبت خورد. البته یک افتی بانکی‌ها داشتند که این نداشته ولی در کل گمان کنم ارزان باز شد.
            من هم خریدم. چون معمولا این‌گونه بازگشایی‌ها جالب و خوب است.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

حجم عجیب غریبی ثبت شده!
              حجم بوده ۱٫۲ میلیارد سهم.
              با توجه به اینکه آخر وقت و یهویی بازش کردند این حجم بسیار جالب است!
              یعنی یک عده نشسته بودند که بخرند و یک عده نشسته بودند که بفروشند.

بگذارید این‌گونه بگویم:
              همه‌ی فروش کار حقوقی بود.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

این ۱۶۰۰ میلیارد ریال در نوع خودش رقم کم سابقه‌ای است.
                وبصادر در زمان بازگشایی‌اش (اکنون نگاه کردم) ۲۴۰ میلیارد ریال داد و ستد شده بود!
                وبملت ۱۰۴ میلیارد.
                وتجارت تنها ۱۰۲ میلیارد ریال.
                وپارس ۵۰ میلیارد.
                ولی این ۱۶۰۰ میلیارد؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35715

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  حجم عجیب غریبی ثبت شده!
                  حجم بوده ۱٫۲ میلیارد سهم.
                  با توجه به اینکه آخر وقت و یهویی بازش کردند این حجم بسیار جالب است!
                  یعنی یک عده نشسته بودند که بخرند و یک عده نشسته بودند که بفروشند.

بگذارید این‌گونه بگویم:
                  همه‌ی فروش کار حقوقی بود.
                  فروش حقوقی با این حجم تو بازگشایی جالب نیست !

مگر اینکه کدهای حقیقی سنگین از خودشان باشد !

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    فروش حقوقی با این حجم تو بازگشایی جالب نیست !

مگر اینکه کدهای حقیقی سنگین از خودشان باشد !
                    معلوم نیست جریان چیست.
                    یعنی می‌خواسته بازارگردانی کند؟ یا پول لازم بوده؟ یا زده به کدهای خودش؟

۳۵۰۰ نفر این ۱ میلیارد سهم را خریده‌اند. یعنی نفری می‌افتد ۲۸۵کیلو!
                    ۲۸۵کیلو!
                    نفری!
                    یعنی نفری میانگین ۳۹۰ میلیون ریال. (توضیح اینکه میانگین ۳۹۰ میلیون ریال برای نمادهای کوچک اصلا رقم کمی است ولی برای نمادهای بزرگ یک رقم فوق‌العاده بزرگی است. فوق‌العاده.)

ویرایش: از آن سو در سمت خریداران هم نفری ۱۵۰ کیلو خرید داشته‌اند. ولی این زیاد مهم نیست. در هنگام گشایش پول‌لازم‌ها زیادند و این‌گونه فروش‌ها طبیعی است. بگذارید این‌گونه بگویم: در زمان گشایش‌های شبیه این معقول و معمول این است که پول‌لازم‌های حقیقی سنگین بفروشند و حقوقی هر جا کرمش است حمایت کند. (البته اینجا برعکس شده.)
                    آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2019/01/01, 13:23.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• محمد 66
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      گذاشتند دقیقه نود بازش کردند! ۳۰-۴۰ درصد مثبت خورد. البته یک افتی بانکی‌ها داشتند که این نداشته ولی در کل گمان کنم ارزان باز شد.
                      من هم خریدم. چون معمولا این‌گونه بازگشایی‌ها جالب و خوب است.
                      خوب خریدی حداقل تا 200 میره

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در کلیه نمادهای بازار و بانکی‌ها دو تا اوج هست. یکی اوج سال ۹۲ و یکی اوج سال ۹۴.

در زیر جایگاه بانک‌ها را نسبت به جایگاهشان در آن زمان آورده‌ام:

با توجه به درصد افت نسبت به اوج سال ۹۲، تنها یک بانک نسبت به وپاسار پایین‌تر است و آن هم وپارس است. این می‌تواند دلیل کوچکی باشد بر اینکه قیمت گشایش بد نبوده.

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ
                        پی‌نوشت: البته این بررسی بررسی درستی نیست... ولی برای داشتن یک حساب سرانگشتی بد نیست. بهتر این است که میزان ارزهایشان را مقایسه کنیم. البته مقایسه ارز هم کار اشتباهی است... چون همان‌گونه که دوستان گفتند اینها که نمی‌آیند ارزهایشان را بفروشند و سود ثبت کنند... ولی به هر روی... بازار به این چیزها فعلا اهمیت می‌دهد...
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

وپاسار

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

زمان انتشار آخرین صورت مالی (که گویا مجوز سازمان منوط به این بوده) همین امروز ساعت ۱۰٫۵ آمده!
                            https://vgy.me/grnouJ.png

پیام ناظر امروز ساعت ۱۱٫۵ آمد

و کل این حجم از معاملات در ده دقیقه انجام شد. یعنی از ۱۲:۲۰ تا ۱۲:۳۰

https://vgy.me/82tHbN.png

چنانچه در بالا مشهود است بیشتر حجم هم که ۷۵۰ میلیون باشد در همان آغاز (ساعت ۱۲ و ۲۰ دقیقه روی ۱۳۲۰ ریال انجام شد) یعنی حقوقی بعد از این هم فروش داشته.
                            در پایان کار قیمت روی ۴٪+ آمد. و همچنان حقوقی عرضه داشت.
                            یعنی اینکه فردا هم ممکن است همین‌گونه حقوقی فروشنده باشد.

پس شد دو نکته: ۱- عرضه وحشتناک حقوقی ۲- یک عده که از پیش آماده بوده‌اند که وپاسار بخرند. (یا می‌دانسته‌اند در ساعت ۱۰٫۵ امروز قرار است صورت‌های مالی منتشر شود و برایش ۱۶۰۰ میلیارد ریال کنار گذاشته بودند.)
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

چهار حالت وجود دارد. دو حالت در دو حالت:
                                یا فردا افت داریم یا رشد.
                                یا فردا حقوقی (برعکس امروز) خریدار می‌شود یا به ادامه فروش‌هایش ادامه می‌دهد.

یکی از این حالت‌ها به نگر من کور است. یعنی احتمال اینکه فردا افت داشته باشیم و همزمان حقوقی هم فروشنده باشد به نگر من کم است.
                                حالت دیگر که رشد داشته باشیم و حقوقی فروشنده باشد زیاد مهم نیست. بعدا درباره‌اش می‌اندیشیم. یا می‌ایستیم (می‌سنجیم) ببینیم زور کدام کمتر است و طرف پرـ‌زورـ‌تره را می‌گیریم.
                                اگر افت داشته باشیم (یا در سطح صفر باشیم) و حقوقی خریدار بشود، یعنی دارد بازارگردانی می‌کند، این می‌شود صبر برای کسانی که صبر دارند یا گمان می‌کنند بازی زود تمام می‌شود. (به شخصه در این حالت یک کم، مثلا کمتر از یک هفته، صبر می‌کنم، اگر خبری نشد می‌گذارم می‌روم.)
                                اگر رشد داشته باشیم و حقوقی خریدار بشود که فبهاالمراد. البته احتمال این حالت هم کم است.

پس به دید من دو حالت محتمل است یکی اینکه فردا رشد داشته باشیم و حقوقی باز هم عرضه کند و دیگر اینکه افت داشته باشیم و حقوقی خریدار شود. و اینکه فردا افت داشته باشیم یا در سطح صفر باشیم و حقوقی خریدار بشود. خدا کند شبیه وپارس نخواهد بازارگردانی کند. و به برادران بزرگترش وبصادر و وبملت و وتجارت نگاه کند.

پی‌نوشت: گفتم وپارس... نمودارش را اکنون نگاه کردم... این هم مستعد یک حرکت زیبا هست. مستعدش هست.
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X