از بورس کالا چه خبر؟؟

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریم مهدوی
    عضو فعال
    • May 2012
    • 813

    #301
    معامله 40 هزار تن شمش بلوم فولاد خوزستان در بورس کالا


    درروز چهارشنبه تالار محصولات صنعتی و معدنی در حالی شاهد معامله بیش از 43 هزار تن انواع کالا با ارزش حدود 800 میلیارد ریال بود که سهم شرکت فولاد خوزستان از این معاملات 40 هزار تن شمش بلوم بوده است.

    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این روز و در تالار محصولات صنعتی و معدنی در حالی 40 هزار تن شمش بلوم (150*150)5SP شرکت فولاد خوزستان به صورت سلف و به قیمت متوسط 16 هزار و 693 ریال مورد دادوستد قرار گرفت که تقاضای 65 هزار تنی و کاهش قیمت 3 درصدی را تجربه کرد. همچنین، 1100 تن سبد میلگرد A3-16-25 شرکت فولاد آلیاژی ایران به قیمت متوسط 17 هزار و 860 ریال به فروش رسید.

    در گروه محصولات آلومینیومی نیز 1600 تن شمش هزارپوندی 99.7 مجتمع آلومینیوم هرمزگان به قیمت متوسط 63 هزار و 745 ریال معامله شد. شرکت کک سازی زرند از دیگر عرضه کنندگان این روز تالار محصولات صنعتی و معدنی بود که 700 تن انواع کک متالوژی را دادوستد کرد.
    تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

    نظر

    • ماهور
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 1239

      #302
      رشد سهام شرکتها حبابی نیست/ قیمت دارایی پایه افزایش یافته است

      رئیس هیئت مدیره بورس کالای ایران گفت: با توجه به تغییر قیمت دارایی پایه و تغییر قیمت سهام، روند رشد بورس حبابی و مصنوعی نبوده و قیمتها واقعی است.

      محمدرضا پورابراهیمی رئیس هیئت مدیره بورس کالای ایران در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره دلایل افزایش قابل توجه شاخص بورس طی هفتههای اخیر و اظهار نظر برخی کارشناسان در خصوص حبابی بودن رشد سهام شرکتها، گفت: افزایش قیمت سهام شرکتها از دو ناحیه قابل بررسی و تحلیل است، بخشی از آثار ناشی از افزایش ارزش سهام شرکتها مربوط به سودآوری شرکتها و بخشی مربوط به تغییر قیمت دارایی پایه آنان است.

      وی افزود: شرکتهای بورسی باید در پایان هر سال مقدار سود سال بعد را پیشبینی کنند و با گذشت سه ماه از سال جدید میزان سود حاصله را با میزان یک چهارم سود پیشبینی شده در سال قبل مقایسه و در مورد آن اظهار نظر کنند.

      رئیس هیئت مدیره بورس کالای ایران، تصریح کرد: به عنوان مثال اگر در سال قبل یکهزار واحد سود برای سال جدید پیشبینی شده، پس از گذشت سه ماه از سال جدید روند افزایشی یا کاهشی سود سهام را با 250 واحد که همان میزان یک چهارم سود پیشبینی شده در سال قبل است را مقایسه میکنند.

      نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: اگر سود بیش از 250 واحد باشد، روند رو به رشد قیمت در بورس و افزایش قیمت سهام مشخص میشود و اگر کمتر از 250 واحد باشد، روند کاهش قیمت سهام مشخص میشود.

      پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان در مجلس گفت: زمانی که سودآوری کاهش یابد، عرضه زیاد و تقاضا کم میشود و بالعکس زمانی که سودآوری بیش از حد انتظار باشد، فروش سهام کم و تقاضا زیاد میشود که این اتفاق افزایش قیمت را به دنبال دارد.

      وی تصریح کرد: بنابراین یکی از دلایل افزایش قیمتها این است که سودآوری شرکتها در تعدیلهای مثبت یا منفی سود سه ماهه شرکتها نمایان شود.

      رئیس هیئت مدیره بورس کالای ایران به عامل دیگر افزایش ارزش سهام در بورس اشاره کرد و گفت: عامل مؤثر دیگر در افزایش ارزش سهام بورس تغییر و به عبارتی افزایش قیمت دارایی پایه فارغ از سودآوری است، به طوری که ارزش سهام یک شرکت بر اثر تغییرات قیمتی که در بازار کالا، خدمات یا بازار مرتبط با حوزه مالی تغییر کند.

      وی به ذکر مثالی درباره افزایش ارزش سهام شرکتها پرداخت و اظهار داشت: یک شرکت هواپیمایی را در نظر بگیریم که این شرکت از محل فروش خدمات به مسافر درآمد کسب میکند.

      عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: اگر میزان درآمد شرکت بیش از آن مقدار که از محل موضوعات مورد بررسی در زمینه مالی پیشبینی کرده به دست آید، این تغییر ناشی از سود آوری است، ولی اگر افزایش ارزش سهام شرکت به دلیل افزایش ناگهانی قیمت هواپیما و گرانی آن باشد، این رشد ارزش سهام به علت تغییرات قیمت پایه است.

      پور ابراهیمی گفت: بنابراین اگر یک شرکت هواپیمایی دارای تعداد 100 فروند هواپیما باشد، با گران شدن قیمت هواپیما ارزش سهامش به شدت رشد میکند و این موضوع حاصل از سودآوری نیست، بلکه به دلیل تغییرات قیمت پایه دارائی است.

      وی در ادامه افزود: اتفاقی که در حال حاضر در بورس ایران رخ داده است، تغییرات قیمت دارایی پایه در کنار تغییرات مربوط به سودآوری بعضی از شرکتهاست.

      رئیس هیئت مدیره بورس کالای ایران، تصریح کرد: به عنوان مثال یک کارخانه فولاد در سال 89 با 400 میلیون دلار سرمایه با دلار 1000 تومان در آن زمان ارزش سهامش معادل 400 میلیارد تومان بود و همان کارخانه در سال 92 با همان میزان سرمایه با دلار 3000 هزار تومان ارزش سهامش 300 درصد رشد کرده است.

      وی گفت: بنابراین قیمت جدید حاصل از افزایش قیمت دلار اثر خود را روی قیمت سهام میگذارد، زیرا مجموع قیمت تک سهم ارزش کل شرکت است در نتیجه قیمت تک سهم هم افزایش مییابد.

      عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: به طور کلی افزایش جدید قیمتها که در جریان افزایش شاخصهای بورس مشاهده میشود، به دو دلیل است، یکی حاصل از تغییرات و دیگری افزایش سودآوری شرکتهاست که این شرکتها بیشتر صادراتیاند که با افزایش قیمت دلار سودشان بسیار زیاد شده است.

      پور ابراهیمی، افزود: البته بعضی از شرکتهای وارداتی مثل شرکتهای دارویی با گران شدن مواد اولیه نه تنها سودآوریشان کم شده، بلکه به دلیل عدم پیشبینی نرخ ارز زیانده هم شدهاند.

      وی گفت: به نظرم در شرایط فعلی سهم عمده را تغییرات قیمت دارایی پایه ایجاد میکند و در اصل میتوان گفت که تجدید ارزیابی دارایی در بورس صورت میگیرد و اگر مبنای قیمتها این طور باشد، روند حبابی و مصنوعی نداریم و قیمتها واقعی است.

      رئیس هیئت مدیره بورس کالای ایران گفت: البته زمانیکه سهام شرکتها مثبت است، درصد کمی برای دیگر نمادها هیجان ایجاد میکند؛ به عبارت دیگر تا حدود کمی قیمتها را حبابی افزایش میدهد، ولی درصد عمده آنان حبابی نیستند.
      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

      نظر

      • کریم مهدوی
        عضو فعال
        • May 2012
        • 813

        #303

        در آخرین روز تیرماه انجام میشود
        اولین حضور یک فرآورده نفتی در تالار صادراتی بورس کالای ایران

        در آخرین روز تیرماه، برای اولین بار آیزوفید در تالار صادراتی بورس کالای ایران عرضه می شود؛ ضمن آن که این تالار میزبان 100 هزار تن سنگ آهن دانه بندی برای صادرات به بازارهای جهانی است.


        به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بورس کالای ایران، در این روز و در تالار صادراتی، برای اولین بار یکهزار تن آیزوفید توسط شرکت پالایش نفت تبریز به قیمت پایه 840 دلار در هر تن عرضه می شود.

        شایان ذکر است، این تالار همچنین شاهد عرضه 100 هزار تن سنگ آهن دانه بندی معدن سنگان به قیمت پایه 76 دلار در هر تن است.

        این گزارش حاکی است، در این روز و در تالار محصولات صنعتی و معدنی، 11 هزار تن میلگرد A2-18 شرکت ذوب آهن و تولید میلگرد سیرجان جنوب به قیمت پایه 17 هزار و 700 ریال روی تابلوی عرضه میرود.

        علاوه بر این، در صورت تقاضا، 80 تن مس مفتول شرکت صنایع مس کاوه به قیمت 192 هزار و 144 ریال عرضه را تجربه می کند.

        شرکت صنایع ملی مس ایران از دیگر عرضه کنندگانی است که با 110 تن سولفور مولیبدن در تالار محصولات صنعتی و معدنی حاضر میشود.

        تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران نیز در صورت تقاضا، در این روز شاهد عرضه 74 هزار تن انواع مواد پلیمری، قیر، حلال، آیزوریسایکل، وکیوم باتوم، لوب کات و گوگرد است.

        از جمله عرضه کنندگان مواد پلیمری در این روز می توان به مجتمع های پتروشیمی آریاساسول، تبریز، رجال، شازند، مارون، پلی پروپیلن جم و شرکت پلیمر کرمانشاه اشاره کرد.

        شایان ذکر است، شرکت نفت جی با 21 هزار تن انواع قیر در تالار معاملات حضور مییابد.

        علاوه بر این، 20 هزار تن وکیوم باتوم از سوی شرکت های پالایش نفت تندگویان تهران، پالایش نفت تبریز و پالایش نفت بندرعباس برای دادوستد راهی تالار معاملات میشود.

        لازم به ذکر است، شرکت پالایش نفت آبادان با 300 تن حلال 410، شرکت پالایش نفت اصفهان با 2 هزار تن آیزوریسایکل و شرکت نفت شازند اراک با 2 هزار تن گوگرد گرانوله در تالار معاملات حضور مییابد.

        بر اساس این گزارش، شرکت پالایش نفت تندگویان تهران علاوه بر وکیوم باتوم، 11 هزار و 500 تن انواع لوب کات و 300 تن گوگرد گرانوله را روی تابلوی عرضه میبرد.

        به گزارش فارس، آیزوفید یکی از برشهای سنگین انتهای برج تقطیر است.
        تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

        نظر

        • ماهور
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 1239

          #304
          قیمت محصولات عرضه شده در بورس کالا

          بورس کالای ایران قیمت محصولات عرضه شده در روز شنبه را اعلام کرد.

          به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بورس کالای ایران قیمت محصولات عرضه شده در تالارهای این شرکت در روز شنبه 5 مرداد 92 اعلام شد:

          قیمت محصولات معامله شده در شرکت بورس کالای ایران مورخ : ‏1392/05/05

          قیر 6070 تحویل: 13/05 12,766 ریال

          قیر 6070 - صادراتی تحویل: 13/05 15,119 ریال

          قیر MC250 تحویل: 13/05 17,300 ریال

          آمونیاک(مایع) تحویل: 12/05 11,774 ریال

          پلی پروپیلن RP270G تحویل: 09/05 41,892 ریال

          پلی اتیلن ترفتالات LUMP1 تحویل: 09/05 18,369 ریال

          پلی پروپیلن شیمیایی EP2X83CE تحویل: 09/05 41,892 ریال

          آمونیاک(مایع) تحویل: 09/05 11,774 ریال

          قیر 6070 - صادراتی تحویل: 05/06 14,499 ریال

          مایعات گازی تحویل: 12/05 16,041 ریال

          قیر 85100 تحویل: 13/05 12,766 ریال
          چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
          گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #305
            کاهش ۱۲ درصدی قیمت آمونیاک مایع در بورس کالای ایران

            بورس کالای ایران از کاهش ۱۲ درصدی قیمت آمونیاک مایع در این بازار خبر داد.

            به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بورس کالای ایران روز شنبه 5 مرداد 92 تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی با دادوستد 270 تن آمونیاک مایع، کاهش قیمت 12 درصدی را برای این محصول شیمیایی تجربه کرد.

            در این روز و در تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی، 230 تن آمونیاک مایع مجتمع پتروشیمی خراسان و 40 تن آمونیاک مایع مجتمع پتروشیمی کرمانشاه در حالی به قیمت 11 هزار و 774 ریال برای هر دو به فروش رسید که با کاهش قیمت 12 درصدی مواجه شدند.

            علاوه بر این، در گروه قیر، 9820 تن انواع قیر شرکتهای نفت جی و نفت پاسارگاد معامله شد.

            تالار صادراتی نیز شاهد معامله 2 هزار تن قیر 6070 شرکت کیهان توسعه البرز به قیمت 610 دلار در هر تن و 1500 تن قیر 6070 شرکت نگین فخر آذربایجان به قیمت 585 دلار در هر تن بود.

            از دیگر محصولات معامله شده در این روز میتوان به 1530 تن انواع مواد پلیمری، 210 تن انواع گاز، 22 تن ایزوبوتانول و 20 تن سود کاستیک اشاره کرد.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • کریم مهدوی
              عضو فعال
              • May 2012
              • 813

              #306
              کاهش ۱۲ درصدی قیمت آمونیاک مایع در بورس کالای ایران

              بورس کالای ایران از کاهش ۱۲ درصدی قیمت آمونیاک مایع در این بازار خبر داد.


              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بورس کالای ایران روز شنبه 5 مرداد 92 تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی با دادوستد 270 تن آمونیاک مایع، کاهش قیمت 12 درصدی را برای این محصول شیمیایی تجربه کرد.

              در این روز و در تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی، 230 تن آمونیاک مایع مجتمع پتروشیمی خراسان و 40 تن آمونیاک مایع مجتمع پتروشیمی کرمانشاه در حالی به قیمت 11 هزار و 774 ریال برای هر دو به فروش رسید که با کاهش قیمت 12 درصدی مواجه شدند.

              علاوه بر این، در گروه قیر، 9820 تن انواع قیر شرکتهای نفت جی و نفت پاسارگاد معامله شد.

              تالار صادراتی نیز شاهد معامله 2 هزار تن قیر 6070 شرکت کیهان توسعه البرز به قیمت 610 دلار در هر تن و 1500 تن قیر 6070 شرکت نگین فخر آذربایجان به قیمت 585 دلار در هر تن بود.

              از دیگر محصولات معامله شده در این روز میتوان به 1530 تن انواع مواد پلیمری، 210 تن انواع گاز، 22 تن ایزوبوتانول و 20 تن سود کاستیک اشاره کرد.
              تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

              نظر

              • rajabnejad
                عضو فعال
                • Jan 2012
                • 4331

                #307
                ۵۲ هزار تن ورق فولادی شرکت فولاد مبارکه اصفهان معامله شد



                ۵۲ هزار و ۲۰۰ تن انواع ورق شرکت فولاد مبارکه اصفهان روز دوشنبه ۷ مردادماه به ارزش ۹۱۱ میلیارد ریال در رینگ فلزات بورس کالای ایران معامله شد.

                به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شرکت بورس کالای ایران شرکت فولاد مبارکه اصفهان 600 تن ورق سرد B، 350 تن ورق گالوانیزه G، 3 هزار و 630تن ورق گرم B و 4هزار و 180 تن ورق گرمC تولیدی خود را به صورت سلف در تالار محصولات صنعتی و معدنی داد و ستد کرد.

                همچنین 43 هزار و 440 تن دیگر از ورقهای گرم C، B ورق سرد B، ورق گالوانیزه G و ورق قلع اندود این شرکت توسط کارگزاران در سیستم هماهنگی مچینگ ثبت شد.

                بر اساس این گزارش 700 تن کک متالورژی 80-25 شرکت کک سازی زرند به قیمت 6 هزار ریال داد و ستد شد.

                علاوه بر این در گروه مس نیز 40 تن مس مفتول شرکت صنایع مس کاوه به قیمت 193 هزار و 865 ریال در هر کیلوگرم معامله شد.

                در مجموع 52 هزار و 940 تن انواع ورق فولادی، مس و کک متالورژِی به ارزش 923 میلیارد ریال در تالار محصولات صنعتی و معدنی معامله شد.
                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                نظر

                • کریم مهدوی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 813

                  #308
                  معامله 4400 تن انواع میلگرد دو شرکت فولادی به صورت نقدی و سلف

                  روز گذشته در تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران، 4 هزار و 400 تن انواع میلگرد فولاد آذربایجان و تولیدی فولاد سپید فراب کویر به ارزش بیش از 77 میلیارد ریال به صورت سلف و نقدی داد و ستد شد.


                  به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت بورس کالای ایران، شرکت فولاد آذربایجان یک هزار و 100 تن سبد میلگرد 25 تا 16-A3 تولیدی خود را به قیمت 17 هزار و 850 ریال به صورت نقدی و یک هزار و 100 تن دیگر از همین کالا را به قیمت 17 هزار و 456 ریال به صورت سلف معامله کرد.

                  بر اساس این گزارش، یک هزار و 100 تن میلگرد 32تا 22-A3 شرکت تولیدی فولاد فراب کویر نیز به قیمت 17 هزار و 850 ریال به صورت نقدی و یک هزار و 100 تن دیگر از همین محصول به قیمت 17 هزار و 50 ریال و به صورت سلف به فروش رسید.
                  تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                  نظر

                  • وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

                    #309
                    بورس کالای ایران یکی از مراجع تعیین قیمت قیر در جهان شد

                    معاونت عملیات و نظارت بورس کالای ایران اعلام کرد: برای اولین بار، قیمتهای کشف شده قیر در تالارهای معاملاتی بورس کالای ایران به عنوان مرجع قیمتی در منابع و نشریات معتبر بین المللی بازار این محصول ثبت شد.

                    به گزارش خبرگزاری مهر، مهرزاد نامداری اعلام این خبر گفت: با توجه به ظرفیت های بالا و مزیت های نسبی کشورمان در تولید برخی محصولات از جمله فرآورده های نفتی و پتروشیمی، سال ها بود که فعالان اقتصادی کشور آرزو داشتند، ایران بتواند در تعیین قیمت این محصولات در بازارهای جهانی نقش داشته باشد و در اصطلاح « قیمت ساز » باشد.

                    وی در ادامه اظهار کرد: با درج قیمت های کشف شده برای قیر در تالارهای معاملاتی بورس کالای ایران در نشریات معتبر بین المللی، این آرزو تحقق یافت و ایران توانست به عنوان یکی از تعیین کنندگان قیمت قیر در جهان نقش آفرینی کند.

                    معاونت عملیات و نظارت بورس کالای ایران تشریح کرد: هم اکنون در بازار جهانی فرآورده های نفتی و پتروشیمی، نام بورس کالای ایران به عنوان یکی از مهمترین و تأثیرگذارترین مراجع عرضه و کشف قیمت قیر در سطح منطقه و بین الملل شناخته شده است.

                    نامداری توضیح داد: نشریه آرگس (Argus) به عنوان یکی از معتبرترین منابع داده های قیمتی و تحلیل بازار فرآورده های نفتی و پتروشیمی از جمله قیر، در گزارش « Asphalt Report » خود که درباره بازار جهانی قیر و قیمت های این فرآورده در قطب های تولید آن در سطح بین المللی است، مدتی است که نام بورس کالای ایران و قیمت های کشف شده در تابلوهای رینگ صادراتی آن را به عنوان قیمت های مرجع و معتبر ذکر می کند.

                    وی با بیان اینکه از جمله مهمترین مزیت های مرجعیت قیمت می تواند افزایش توان چانه زنی یک کشور در سطح مذاکرات بین المللی باشد، اذعان کرد: یکی از اهداف بورس کالای ایران، تبدیل شدن به مرجعیت قیمت در خصوص کالاهای مورد معامله در حوزه های فرآورده های نفتی و پتروشیمی و محصولات صنعتی و معدنی است.

                    معاونت عملیات و نظارت بورس کالای ایران افزود: هم اکنون نام بورس کالای ایران و قیمت های معاملاتی در تابلوی آن، جای خود را به عنوان یکی از مراکز معتبر کشف نرخ محصولات پایین دستی صنایع نفتی بویژه در حوزه صادراتی در ستون های خبری-تحلیلی نشریات بین المللی باز کرده است که امیدواریم این رویه را به دیگر کالاهای دارای مزیت نسبی و با پتانسیل در کشور نیز تسری دهیم.

                    وی اظهارداشت: با این اقدام، فرصتی فراهم شده است که تولیدکنندگان بخش خصوصی باتوجه به عرضه محصولات خود در تالار صادراتی بورس کالای ایران و به دنبال آن درج نامشان در مراجع و نشریات بین المللی، در عرصه بین المللی شناخته و معرفی شوند.

                    نامداری در پایان گفت: بدون شک پتانسیل های موجود در بخش فرآورده های نفتی و پتروشیمی و محصولات صنعتی و معدنی کشور در حد و اندازه ای هست که بتواند زمینه را برای مرجع قیمتی شدن در برخی از این محصولات ایجاد کند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #310
                      رشد معاملات محصولات مس و آلومینیوم



                      حدود 316 هزار تن انواع کالا در هفته منتهی به 24مرداد ماه در تالارهای محصولات صنعتی و معدنی، فرآوردههای نفتی و پتروشیمی و محصولات کشاورزی بورس کالا با ارزشی افزون بر 6565 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت.
                      به گزارش «سنا» و به نقل از بورس کالا، در این هفته، تالار محصولات صنعتی و معدنی شاهد رشد حجم ارزش و معاملات گروه محصولات مس و آلومینیوم بود. ضمن آنکه در تالار صادراتی بورس نیز بالغ بر 8100 تن انوع قیر به ارزش بیش از 8/4 میلیون دلار برای صادرات به بازارهای جهانی مورد معامله قرار گرفت. در تالار محصولات صنعتی و معدنی بیش از 149 هزارتن انواع کالا با ارزشی بیش از 3484 میلیارد ریال معامله شد.
                      در این تالار حدود 132 هزار تن انواع محصولات فولادی،حدود 11هزار تن محصولات مسی،4820 تن محصولات آلومینیومی،1700 تن کک، 100 تن کنسانتره مولیبدن و 12 تن کنسانتره فلزات گرانبها مورد معامله قرار گرفت. معاملات محصولات مسی نسبت به مدت مشابه هفته قبل به لحاظ حجم و ارزش با افزایش 137 و 8 درصدی مواجه شد. همچنین، این نسبت برای محصولات آلومینیومی رشد 29 درصدی حجم و 33 درصدی ارزش را نشان میدهد.
                      تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران نیز در هفتهای که گذشت شاهد معامله حدود 160 هزار تن انواع کالا با ارزش حدود 2988 میلیارد ریال بود. در این تالار، حدود 42 هزار تن انواع قیر به ارزش بیش از 556 میلیارد ریال مورد دادوستد قرار گرفت. همچنین حدود36 هزار تن انواع مواد پلیمری به ارزش بیش از 1277 میلیارد ریال دادوستد شد.
                      تالار فرآوردههای نفتی و پتروشیمی بورس کالای ایران همچنین در این هفته شاهد معامله بیش از 37 هزار تن وکیوم باتوم و 25 هزار تن لوب کات بوده است. از دیگر فرآوردههای نفتی و پتروشیمی که در هفته مذکور معامله شد می توان به بیش از 16 هزار تن انواع مواد شیمیایی،1700 تن گوگرد، 780 تن انواع گازها، 486 تن انواع حلال و 48 تن انواع روغن اشاره کرد. بر اساس این گزارش، تالار محصولات کشاورزی در این هفته شاهد معامله 630 تن ذرت به ارزش حدود 7 میلیارد ریال بوده است.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • rajabnejad
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 4331

                        #311
                        تداوم روند کاهشی قيمت تیرآهن و میلگرد





                        حدیث موسوی: بازار آهن در دو روز گذشته به خوبی نشان داد که کمترین تمایلی به ثبات نداشته و کماکان مشتاق به کاهش قیمت است. بر همین اساس در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه علاوه بر کاهش میانگین قیمت مقاطعی از جمله تیرآهن و میلگرد، بیلت‌های فابریک وارداتی به کشور نیز اعم از نوع روس و ترک، با افت 5 تومانی در هر کیلو روبه‌رو شدند.
                        به گفته یکی از فعالان بازار افت میانگین میلگرد و تیرآهن در خلال روزهای اخیر صرف‌نظر از رکود تقاضا به‌خاطر ورود عرضه‌ 225 هزار تنی ذوب‌آهن به بازار نیز بوده است، از این‌رو شاهدیم حتی برخی سایزهای میلگرد این کارخانه با قیمت 1770 تومان هم در بازار آزاد به فروش می‌رسند.
                        البته مبادلات کم حجم و روند کاهشی قیمت‌ها در بازار آهن در حالی است که در تالار صنعتی بورس کالا نیز کمترین تحرک و نشانه‌ای مبنی بر رونق معاملات محصولات فولادی دیده نمی‌شود. دوشنبه رینگ فولاد میزبان سه عرضه‌کننده بود، اما ثبت عدد صفر در ستون تقاضای تابلو معاملات همچون روزهای پیش بازهم تکرار شد. فولاد آذربایجان نقدی سبد میلگرد را با قیمت 1710 تومان و در حجم 1100 تن عرضه کرد که بی‌خریدار ماند. تختال A، B و C نیز به ترتیب با قیمت‌های 1416، 1423 و 1430 تومان از طرف فولاد مبارکه عرضه شد که هیچ‌کدام متقاضی نداشت.
                        به گفته یکی از کارگزاران این سه نوع تختال یکدست نبوده و عرض‌های متغیری داشتند، بنابراین مناسب و قابل استفاده برای استفاده در کارخانه‌های تولیدکننده مقاطع نبودند. این کارگزار ادامه داد: علاوه بر درهم بودن سایز تختال‌ها، آنالیز شیمیایی آنها نیز مشخص نبودند که به همین دلیل مورد اقبال خریداران قرار نگرفتند.
                        در این روز همچنین فولاد سپید فراب کویر نیز دو عرضه سلف و نقد سبد میلگرد را در دستور فروش قرار داد که اولی به میزان 3300 تن و دومی به میزان 1100 تن مورد معامله قرار گرفت. در این روز این شرکت همچنین بیش از 49 هزار تن سلف انواع ورق تولیدی خود را در سیستم معاملات مچینگ ثبت کرد.
                        روز سه شنبه نيز در تالار صنعتی بورس کالا، 7250 تن نقدی شمش بلوم با قیمت 1540 تومان به گروه ملی صنعتی فولاد ایران فروخته شد.
                        در شرایط فعلی بسیاری از معامله‌گران و کارشناسان بازار آهن مهم‌ترین عامل رکود تقاضا را کلید نخوردن حتی یک پروژه‌ عمرانی در سال جاری عنوان می‌کنند و معتقدند، همه ساله از محل تزریق نقدینگی و تامین اعتبارات لازم برای پروژه‌های عمرانی و زیرساختی، قریب به 60 درصد از مشکل تقاضای بازار آهن مرتفع می‌شد، اما با گذشت نزدیک به 8 ماه از سال حتی درصدی از این رقم نيز محقق نشده است.
                        از سوی دیگر فصل ساخت و سازهای مسکونی به پایان رسیده است، بنابراین 40 درصد از تقاضای بازار آهن که هر ساله از این محل تامین می‌شد، به دلیل امتناع انبوه‌سازان از آغاز پروژه‌های جدید و سردی ساخت‌و‌سازهای خرد به سختی و به اصطلاح قطره‌چکانی در حال تزریق شدن به بازار آهن است.
                        از این‌رو در 5 ماه باقی مانده تا پایان سال معامله‌گران پیش‌بینی می‌کنند تنها تقاضایی که راهی بازار خواهد شد، صرفا تقاضای انباری و احتیاطی به منظور پرکردن انبارهاي فروش آهن برای سال آینده است.
                        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #312
                          پاسخ : از بورس کالا چه خبر؟؟

                          یک کارگزار بورس کالا در گفتگو با ایلنا:
                          كارخانجات به سمت کاهش تولید حرکت کرده‌اند/ تقاضایی در بازار نیست

                          کارخانجات به سمت کاهش تولید حرکت کرده‌اند و برای صادرات نیز به جز فولاد مبارکه وذوب آهن محصولات کارخانجات دیگر توان رقابتی با بازارهای جهانی را ندارند.

                          یک کارگزار بورس کالا گفت: نرخ فولاد را میزان تقاضا تعیین می‌کند اما هم اكنون تقاضایی وجود ندارد.

                          ابوذر مشایخی، یک کارگزار بورس کالا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به افت7 تا8 درصدی نرخ فولاد طی هفته‌های گذشته اظهار داشت: بهای فولاد از کیلویی 1970تومان به 1900 تومان رسیده و این موضوع به دلیل این است که مصرف فولاد در كشور بسیار کم شده است.

                          وی افزود: در حال حاضر تکلیف پروژه‌های عمرانی مشخص نشده و پولی به بازار تزریق نشده است.

                          مشایخی ادامه داد: هر چند دولت سیاست ضد رکودی را دنبال می‌کند اما هنوز اقتصاد کشور در شرایط رکودی به سر می‌برد و تحولات بنیادی صورت نگرفته است.

                          ذوب آهن هفته گذشته خریداری نداشت

                          وی خاطر نشان كرد: عرضه ذوب آهن طی سه هفته گذشته با رقابت 3 و5درصد بوده و هفته پیش هم هیچ خریداری نداشته است.

                          مشایخی با بیان اینکه کلیه محصولات در انبار تاجران دپو شده است، گفت: این موضوع نشان دهنده افت مصرف بازار است واینکه تقاضایی برای مصرف وجود ندارد.

                          كارخانجات به سمت کاهش تولید حرکت کرده‌اند

                          مشایخی ادامه داد: کارخانجات به سمت کاهش تولید حرکت کرده‌اند و برای صادرات نیز به جز فولاد مبارکه و ذوب آهن محصولات کارخانجات دیگر توان رقابتی با بازارهای جهانی را ندارند.

                          مشایخی تصریح کرد: طی سال 90 و 91 میزان مصرف فولاد در كشور به 24 میلیون تن رسیده بود اما با بلاتکلیف ماندن ساخت مسکن مهر در سال گذشته تنها 18 میلیون تن مصرف فولاد داشتیم.

                          وی گفت: تنها در مقطع کوتاهی که نوسانات نرخ ارز وپیش بینی فازدوم هدفمندی یارانه‌ها بوجود آمد قیمت فولاد کمی افزایشی شد اما هم اکنون کارخانجات در شرایط خاصی هستند از طرفی افزایش نرخ حامل‌های انرژی و از طرف دیگر افزایش نرخ دستمزد کارگران هزینه تمام شده فولاد را افزایش داد این در حالی است که هیچ مصرفی در کشور صورت نگرفته است و بازار آهن و فولاد در شرایط رکودی به سر می‌برد.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • 3156660
                            Banned
                            • Mar 2014
                            • 204

                            #313
                            پاسخ : از بورس کالا چه خبر؟؟

                            بورس کالا پیش از افزایش سرمایه به قیمت 1500 میرسه از خرید این سهم غافل نشید سال دیگه این موقع بورس کالا زیر 5000 تومان نیست

                            نظر

                            • m.hossein
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 3031

                              #314
                              پاسخ : از بورس کالا چه خبر؟؟

                              کد خبر: ۱۴۱۲۷۹
                              تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۱

                              کالا و انرژی » تولیدی


                              کارگزاری کالای خاورمیانه گزارش می دهد:

                              بورس کالای ایران در روز شنبه مورخ 1393.10.6 و در بازار فیزیکی شاهد معامله بیش از 26 هزار تن انواع محصولات به ارزش کل 404.934 میلیون ریال بود. شرکت های پاسارگاد عایق پارس، پیروز بام گلبهار و چتر پیروز گام آسیا در مجموع 500 تن عایق رطوبتی را به ارزش 6.207 میلیون ریال به فروش رساندند.
                              بورس کالای ایران در روز شنبه مورخ 1393.10.6 و در بازار فیزیکی شاهد معامله بیش از 26 هزار تن انواع محصولات به ارزش کل 404.934 میلیون ریال بود.
                              براساس گزارش بورس نیوز، در این روز در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی و در گروه قیر، بیش از 5 هزار تن انواع قیر تولید شرکت پالایش نفت جی به ارزش 52.549 میلیون ریال مورد داد و ستد قرار گرفت. گفتنی است که در گروه مواد پلیمری نیز مجتمع های پتروشیمی برزویه، بوعلی سینا، کارون، اروند، پارس، تندگویان، جم، خراسان، خوزستان، بندر امام، ایلام، شازند، کرمانشاه، مارون و مهر، بیش از 32 هزار تن انواع محصولات پلیمری را به روی تابلوی عرضه برند، که از این میان معامله حدود 17 هزار تن محصول و به ارزش 311.021 میلیون ریال به ثبت رسید. از مهمترین مواد پتروشیمی داد و ستد شده در این روز می توان به سود کاستیک، استایرن منومر، PVC، پلی بوتادین رابر و انواع پلی اتیلن اشاره کرد. دیگر محصول معامله شده در این تالار، 700 تن گوگرد گرانوله تولید شرکت پالایش نفت تندگویان تهران بود که در قالب سیستم مچینگ و به ارزش 2.266 میلیون ریال به خریداران عرضه شد.

                              شایان ذکر است که تالار صادراتی نیز شاهد عرضه 6.600 تن انواع قیر تولید شرکت های توسعه نفت هرمزان، عایق بام باستان و کیهان توسعه البرز بود که معامله 2.600 تن محصول و به ارزش 32.124 میلیون ریال رقم خورد. همچنین، شرکت های پاسارگاد عایق پارس، پیروز بام گلبهار و چتر پیروز گام آسیا در مجموع 500 تن عایق رطوبتی را به ارزش 6.207 میلیون ریال به فروش رساندند.

                              در ادامه کارگزاری کالای خاورمیانه آمار معاملات محصولات فیزیکی در بورس کالای ایران در روز شنبه مورخ 1393.10.6 و آمار عرضه های روز یکشنبه به تاریخ 1393.10.7 ارایه می کند:

                              نظر

                              • negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35711

                                #315
                                پاسخ : از بورس کالا چه خبر؟؟

                                اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

                                9 ماهه 93 نسبت به 92 :

                                1- فروش : 3 درصد کاهش
                                2- سود ناخالص : 3 درصد کاهش

                                3- سود عملیاتی : 13 درصد کاهش
                                4- خالص درآمدهای متفرقه : 7 درصد افزایش !

                                5- سود خالص : 12 درصد افزایش
                                6- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 523 ریال

                                نظر

                                در حال کار...
                                X