فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاپیتان لیچ
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 65

پاسخ : فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)

پرواز ۱۴ و ۱۵ درصدی بیلت و اسلب ایران. بیلت cis در حال حاضر ۸۵۰ دلار است و همچنان ۱۵۰ دلار گرانتر از بیلت ایران.

نظر

• shabah
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 764

در اصل توسط کاپیتان لیچ پست شده است View Post
      فروش عجیب فولاد هرمزگان در اسفند ماه و ثبت یک رکود جالب

بررسی روند فروش فولاد هرمزگان جنوب در رینگ صنعتی بورس_کالا

بررسی های معاملات این شرکت نشان میدهد که در سال 1400 و تا 18 روز ابتدایی اسفند 1400، مجموعا 767,340 تن محصول به ارزش 12,048 میلیارد تومان به فروش رسیده است. میانگین حجم ماهانه معاملات این شرکت در بورس کالا 57,940 تن بوده و میانگین نرخ فروش این شرکت 15.7 میلیون تومان بوده است.

همچنین در 18 روز ابتدایی اسفند 1400 نیز مجموعا 130,000 تن به ارزش 2060 میلیارد تومان با میانگین نرخ 15.8 میلیون تومان فروش داشته که میانگین نرخ معاملات این ماه نسبت به ماه گذشته 5 درصد رشد داشته
      هرمز کنار دریا

اصلب فروش صادراتی

هنوز مونده قلم مو بدست های بیسواد و شهناز و شهرام بفهمن هرمز چیه

نظر

• shabah
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 764

هرمز تو این روز خونین صف خرید شد
        بدون فروشنده

شهرام و شهناز ها دریابند

قلم مو بدست گرفتن راحتترین کار تو بورس هست. فقط باعث میشه دیگه مفهوم عدد و رقم و ارزش از خاطر بره و قلم مو حکم کنه.

منتظر روزی هستم که فرق تحلیل بنیادی با قلم مو مشخص بشه.

نظر

• shahin
          عضو فعال
          • May 2011
          • 2199

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
          هرمز کنار دریا

اصلب فروش صادراتی

هنوز مونده قلم مو بدست های بیسواد و شهناز و شهرام بفهمن هرمز چیه
          احتراما
          اسلب یک کلمه انگلیسی است . به معنی تخته سنگ به شکل یک صفحه کلفت
          فارسی آن می شود تختال

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

هرمز تو این روز خونین صف خرید شد
            بدون فروشنده

شهرام و شهناز ها دریابند

قلم مو بدست گرفتن راحتترین کار تو بورس هست. فقط باعث میشه دیگه مفهوم عدد و رقم و ارزش از خاطر بره و قلم مو حکم کنه.

منتظر روزی هستم که فرق تحلیل بنیادی با قلم مو مشخص بشه.
            درود
            تحلیل تکنیکال عالیه اگر مجبور به انتخاب یکیش باشی تکنیکال ارجح تر هست البته تحلیل بنیادی هم عالی هست هرچقدر میخواد سهم ارزنده تر باشد تا جریان نقدینگی ورود نکند هیچ فایده ندارد و این ورود و خروج نقدینگی فقط با تحلیل تکنیکال و تابلو خوانی و پرایس اکشن و الگوهایی که نمودار میدهد و تکنیکهای خاص ان قابل شناسایی هست
            اما خب برداشتها و تحلیلها از چارت از نگاه هر تحلیلگر متفاوت است که طبیعی است که در تحلیل بنیادی نیز همینگونه است
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• shabah
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 764

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
              درود
              تحلیل تکنیکال عالیه اگر مجبور به انتخاب یکیش باشی تکنیکال ارجح تر هست البته تحلیل بنیادی هم عالی هست هرچقدر میخواد سهم ارزنده تر باشد تا جریان نقدینگی ورود نکند هیچ فایده ندارد و این ورود و خروج نقدینگی فقط با تحلیل تکنیکال و تابلو خوانی و پرایس اکشن و الگوهایی که نمودار میدهد و تکنیکهای خاص ان قابل شناسایی هست
              اما خب برداشتها و تحلیلها از چارت از نگاه هر تحلیلگر متفاوت است که طبیعی است که در تحلیل بنیادی نیز همینگونه است
              با اینکه علاقه ای به تکنیکال ندارم (که شاید هم تعصبی باشه) ولی به نظر ترکیب تکنیکال و فاندامنتال ترکیب درستی باشه

ولی نگاه صرف تکنیکال که خودش هم کلی برداشت و تفسیر شخصی داره باعث میشه بعد یه مدتی اصلا ارزش ذاتی و سود دهی سهم رو بزاری کنار

و هرمزی که تو 9 ماهه p/e اش زیر 5 بود و 12 ماهه زیر 4 رو بیای و تا p/e 2 هم فرصت فروش بدونی!

چند وقت پیش نوشته بودم در حال خرید وبوعلی هستم. زمانی که میخریدیم حتی خودم هم به شک افتاده بودم که چرا کسی اینو نمیخره! این چند روزه صف خرید شد! این که کسی سهم رو نمیخره نباید مبنای تصمیم گیری ما باشه!

مبنای تصمیم گیری من بعد از 20 سال تجربه در بورس اینه که سهم ارزنده رو باید خرید، بازار به موقعش متوجه خواهد شد

سیمرغ رو تو صف فروش زیر 2000 تومن خریدم

بیشترین حجم شاراک رو تو صف فروش 3700 تومن من خریدم در حالی که دل بزرگی میخواست اینکار زمانی که همه فروشنده بودن

خوب همون زمان قلم مو بدستان به رهبری شهرام و شهناز میگفتن شاارک باید بشه 1500 تومن! با سود تحلیلی 900 برای امسال!

کسی که اومده تو بورس شاید موقعیت ها رو نتونه به موقع تشخیص بده ولی من معتقدم دیوانه ترین سرمایه گذار هم عاقله. به موقعش تسخیص میده که چه سهمی رو بخره و از کدوم میتونه سود بگیره. فقط ممکنه این تشخیص دیر باشه و موقعی وارد بشه که کار از کار گذشته

برای همین هست که معمولا اسفند و فصل بهار هر سال بازار به نسبت داغ هست و سهمهای بنیادی جور زیان ساز ها رو میکشن. چون سال مالی تموم شده و تقریبا همه به راحتی سود سهمها رو میبینن یا محاسبه میکنن و میدونن حالا خرید چی به صلاح هست.

نظر

• کاپیتان لیچ
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 65

سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی هرمز در طرح های توسعه ای

تعدیل مثبت 90 درصدی در انتظار سود سال جاری شرکت

مدیرعامل شرکت با اشاره به آغاز عملیات اجرایی چهار طرح توسعه‌ای بزرگ فولادی با حمایت شرکت فولاد مبارکه اصفهان گفت: این پروژه ها با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی آغاز به کار کرده که در آینده نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید. معروفخانی اظهار کرد: عملیات احداث مدول سوم تولید آهن اسفنجی، واحد دوم تولید گازهای صنعتی، مخازن ذخیره آهن اسفنجی و مگامدول احیا مستقیم ستاره سیمین هرمز در دهه فجر با حضور مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از جمله مهمترین پروژه هاست.

وی با بیان اینکه مدول سوم تولید آهن اسفنجی فولاد هرمزگان با ظرفیت ۹۰۰ هزار تن در سال ظرفیت تولید آهن اسفنجی در این شرکت را به دو میلیون و ۵۵۰ هزار تن افزایش خواهد داد، اضافه کرد: با بهره برداری از این پروژه، نیاز مت به اصلی‌ترین ماده اولیه جهت تولید ۲ میلیون تن تختال در سال مرتفع خواهد شد.

وی ادامه داد:سود ویژه مجموعه در ۱۱ ماهه سال جاری ۸۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است که پیش بینی میشود تا پایان سال این رقم به ۹۰ درصد ارتقا یابد.

سود شرکت در سال گذشته 208 تومان به ازای هر سهم بوده با توجه به اظهارات مدیرعامل هرمز و انتظار 90 درصدی از تعدیل سود، تارگت سود شرکت در سال جاری 395 تومان است

کارگزاری بانک صنعت و معدن

نظر

• shabah
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 764

هرمز صف خرید

درود بر شهرام مهرام و میداس و سایر نقاشان

کسانی که هرمز رو تو 1300 با فرصت فروش میدونستن!!

هرمزی که فروش عجیبی رو فقط تو اسفند داشته

سهمی که تقریبا به p/e 4 رسیده

تنها فولاد کنار دریا و صادراتی!!

قلم مو بدستان باید هم برن سهمهای آشغالی مثل خودرو بخرن که زیان روی زیان بسازه

هر چی به مجامع نزدیکتر میشیم بازار بنیادی تر خواهد شد. همیشه همین بوده

گزارش زیان سازها هم بیاد هم حقوق و دستمزد سال جدید بالاتر میره، هم فروش خودرو افت میکنه و واردات خودرو هم آزاد شد، هم با این قیمت نفت و فولاد، بهای تمام شده تولید خودرو باز هم بالاتر میره و زیان سازها باز هم رکورد خواهند شکست. البته در زیان /.:biggrinsmiley.:/

سازی

حرف مفت زدن راحته

پیشنهاد سهم دادن هم راحته

ولی اگه کسی پیشنهاد داد خودش هم فول پورتفوش همون سهم بود مهم اونه

همین کاربر میداس که فکر میکنه هرمز باید 1000 میشد حتی 10 میلیون تومن روی حرفش ارزش قائل نبود

نسیم طالب حرف جالبی میزنه. میگه دیدی کسی زیاد حرف میزنه بگو چقدر روش شرط میبندی. انوقت عیار حرفش دستت میاد

نظر

• shabah
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 764

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    هنوز زود است معنی نمودارها را بفهمید ...

خیلی زود است ...

P/e کیلویی چند؟!

P/e را دولت با یک بخشنامه ۲ خطی بالا و پایین و حتی منفی خواهد کرد ....

سبد شما چی بود ؟!!

مدرک تحصیلی چی بود ؟!

Iq چند ؟

سهام من:

شاراک، شاوان، هرمز، سیمرغ، فزر، فایرا، وبوعلی، شرانل

مقدار ناجیزی هم : حکشتی
                    پست به تاریخ 3/11/1400

زمانی که شهرام خان داشت این سهم ها رو میکوبید

تک تک سهمهایی که تو پورتفو بوده رو باید بررسی کرد

تازه اول راه هستیم

بازار تا فصل مجامع هر روز تحلیلی تر خواهد شد

نظر

• کاپیتان لیچ
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 65

هرکدام از ما ممکنه اشتباهاتی در تفسیر نمودار و بررسی گزارشات مالی وعملیاتی و..... داشته باشیم بازار قطعیت ندارد ولی اینکه کسی به عمد ودانسته خبر خوبی را بد وبد را خوب جلوه دهد ناپسند است.
                      در رفتار با دوستان بزرگوار وبخشنده باشید.

نظر

• "Midas"
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 2483

////

چون اسم آوردی جواب دادم،

اگر هرمز به سمت 1000 نریخت علتش شناوری کمتر از 5% آقای
                        IQ 160!

بیام روی سهمی که شناوری 5% آنهم با سهامدار عمده فولاد که معلومه همان 5%

را هم خود بازارگردان فولاد جمع کرده شرط بندی کنم؟

آنهم شرط بندی 10 میلیون تومن!!

روت شد با ادعای پرتفوی 150 میلیاردی 10 میلیون تومن شرط ببندی

کمتر از 0.01% ارزش پرتفو؟!؟

با کسی که ادعای IQ 160 داره ولی Tequila را Teguila بنویسه بحثی ندارم،

در حالی که فاصله این دوحرف روی کیبورد یک فرسخه و اشتباه تایپی نبوده...

روی حرفم هم هستم با یه مثبت شیر نمیشم با یه منفی تو سوراخ موش قایم بشم.

آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2022/03/26, 17:18.
                        بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• shabah
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 764

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                          ////

چون اسم آوردی جواب دادم،

اگر هرمز به سمت 1000 نریخت علتش شناوری کمتر از 5% آقای
                          IQ 160!

بیام روی سهمی که شناوری 5% آنهم با سهامدار عمده فولاد که معلومه همان 5%

را هم خود بازارگردان فولاد جمع کرده شرط بندی کنم؟

آنهم شرط بندی 10 میلیون تومن!!

روت شد با ادعای پرتفوی 150 میلیاردی 10 میلیون تومن شرط ببندی

کمتر از 0.01% ارزش پرتفو؟!؟

با کسی که ادعای IQ 160 داره ولی Tequila را Teguila بنویسه بحثی ندارم،

در حالی که فاصله این دوحرف روی کیبورد یک فرسخه و اشتباه تایپی نبوده...

روی حرفم هم هستم با یه مثبت شیر نمیشم با یه منفی تو سوراخ موش قایم بشم.

ببخشید اگر باعث ناراحتی شدم

ولی خداییش من اینطوری نیستم که با یه مثبت بیام هی مطلب بزنم و با منفی قایم بشم.
                          اگر هم کل کلی ایجاد شد بخاطر شهرام بود که دائم چوب تو آستین همه میکرد و رو مغز همه راه میرفت.
                          وگرنه من شرانل شاوان فایرا هم دارم که امروز صف بودن چرا تو صفحه اونا ننوشتم؟! اگه اهل من من بودم که باید مثل بعضی ها همه جا رو پر میکردم
                          تو این پیج یه حمله ناجوانمردانه شده بود که الان مقداری حقایق مشخص شده.
                          به یکی از بهترین سهم های بازار بدترین نسبت ها داده شد. تا الان هم مشخص شد این حملات غلط بوده.

اصلا برای من مهم نیست کی چه فکری اینجا در مورد من میکنه. خودم هم جای دیگران باشم فکر میکنم یکی داره خالی بندی میکنه

سرد و گرم بازار رو هم چشیدم و اصلا مثبت منفی یکی دو روزه برام مهم نیست. میدونم بازار بالا پایین زیاد داره

در مورد ادعای شرط بندی هم شما بگو چند. من حاضرم رو همون رقم با شما شرط ببندم. رقم 10 میلیون البته که برای من عدد ناچیزی و ناقابلی نیست ولی نمیخوام بلوف هم بزنم

در مورد تکیلا و تگیلا و ... هم حرف شما درست. چی بگم آخه
                          اصلا تکیلا اکانت من نبود. من اکانتم شبه بود و بخاطر مسدود شدن این رو از یکی گرفتم. وگرنه من اصلا نه اهل دود هستم نه دم!

در کل هم سال نو شده من حداقل سعی میکنم کدورت رو کم کنم و شما رو کلا انسان مودبی دیدم. ولی شهرام رو نه
                          اون شهرام کم سر به سر کاربری های این سایت نذاشت و کم کاربرهای مفید رو فراری نداد

روش شهرام هم اینه که میاد یه تشکر ازت میکنه و سعی میکنه هندونه زیر بغل دیگران بزاره که بشن نوچه اش

اینجا هستیم سود کنیم.

من اگر باعث ناراحتی شما شدم معذرت میخوام
                          اصلا هم اهل یک منفی و مثبت نیستم. حداقل یکسال با یه سهم میمونم.
                          فقط رو شاراک 5400 بود سهم رو نفروختم و نوسان بزرگی رو از دست دادم! میتونه روش اشتباهی باشه

رو شرط بندی هم هستم هر عددی شما بگی

این چند وقته هم همه منفی های شستا رو خریدم و خواهم خرید.
                          سیمرغ رو اضافه میکنم
                          امروز هم مقداری ناچیزی حکشتی و خساپا داشتم که فروختم

منفی های فزر رو هم خواهم خرید
                          آخرین ویرایش توسط shabah؛ 2022/03/26, 20:10.

نظر

• shabah
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 764

گزارش اسفند هرمز هم رکوردی بود برای خودش

p/e سهم همچنان زیر 5

حداقل تا مجمع با سهم هستم

نظر

• shabah
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 764

قیمت امروز سهم 17380 ریال

جناب میداس معتقد بود که این سهم باید بشه 1000 تومن!

شهرام هم تو 1300 تومن جوگیر شده بود و فرصت فروش میدونست

خوبی این فروم ها و نوشته ها اینه که ادعا های ثبت میشه

تازه اول راهیم

نظر

• shabah
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 764

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

نظرم در مورد هرمز تغییری نکرده،

مثل برخی نیستم که به قول انگلیسی ها "مفسر فوتبال صبح دوشنبه باشم"

همجنان هرمز را مستعد حرکت به سمت 1000 میدانم...
                                در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                                هنوز زود است معنی نمودارها را بفهمید ...

خیلی زود است ...

P/e کیلویی چند؟!

P/e را دولت با یک بخشنامه ۲ خطی بالا و پایین و حتی منفی خواهد کرد ....

سبد شما چی بود ؟!!

مدرک تحصیلی چی بود ؟!

Iq چند ؟

سهام من:

شاراک، شاوان، هرمز، سیمرغ، فزر، فایرا، وبوعلی، شرانل

مقدار ناجیزی هم : حکشتی
                                پست به تاریخ 3/11/1400

زمانی که شهرام داشت این سهم ها رو میکوبید

تک تک سهمهایی که تو پورتفو بوده رو باید بررسی کرد

تازه اول راه هستیم

بازار تا فصل مجامع هر روز تحلیلی تر خواهد شد

هر از چندی این پست ها باید کنکاش بشه تا عیار و توخالی بودن ترول های اینترنتی مشخص بشه

بادمجان دور قابچین ها هم متوجه بشه بادمجان رو کجا میزارن

نظر

در حال کار...
                                X