فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)
Collapse
X
-
-
پاسخ : فولاد هرمزگان جنوب (هرمز)
داداش سیدکو دارم 19000 تا میانگین خرید 160 عرضه اولیه شد 150 p/e 4.2 بدبخت رو دارند زیر قیمت عرضه اولیه144 میفروشند و میخرند انوقت سهم فولاد و ذوب و فولاژ رو کجای دلم بزارم...........اشکان جان شما هرمز رو بفروش اگر جسارت داشتی دوباره بخری ! مردی ! نه الان که صف صوری داره
نظر
-
در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Postداداش سیدکو دارم 19000 تا میانگین خرید 160 عرضه اولیه شد 150 p/e 4.2 بدبخت رو دارند زیر قیمت عرضه اولیه144 میفروشند و میخرند انوقت سهم فولاد و ذوب و فولاژ رو کجای دلم بزارم...........اشکان جان شما هرمز رو بفروش اگر جسارت داشتی دوباره بخری ! مردی ! نه الان که صف صوری داره
نظر
-
فروش حقوقی 22 میل
خرید حقوقی 3 میل
تعداد سهمی که امروز حقیقی ها خریدن حدود 34 میل هست .
از روز عرضه تا الان یک نفر را ندیدم بگه من در صف هرمز هستم . موندم این تعداد حقیقی که هر روز دارن تا حدودی سنگین میخرین کی هستن !!!!
امروز هم به طور میانگین هر نفر بیش از 80 هزار تا خریده
جالبه که از روز عرضه تا لان هر روز حقوقی داره بیشتر میفروشه تا حقیقی
نظر
-
چرا اتفاقأ تناقض داره
دیروز که نوشت فردا عرضه میشه ازش پرسیدم از کجا میدونی
جواب نداد حالا اومده میگه تا 200 میره
والا اااااااااا
در اصل توسط alpha041 پست شده است View Postبه نظرتون این دو تا با هم تناقض نداره؟!!![B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
-
در اصل توسط محمد3 پست شده است View Postمزايايي كه شما برشمرديد براي تصميم گيري خريد و فروش در امروز تا يك يا چند هفته آينده، نه تنها كوچكترين اهميتي ندارد بلكه باعث گمراهي در تصميم گيري خواهد شد. فعلا تا حداقل يك هفته آينده تنها عوامل با اهميت براي تصميم درست تابلو معاملاتي و آمار خريد و فروش مي باشند.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postالان خوبه باز
اجازه بدین روزی که فروختن ببینین بعدش چه پست هایی میزنن
نوش جون کسایی که دارنآخرین ویرایش توسط ashkan zandi؛ 2015/04/14, 17:18.
نظر
-
در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Postاینا به خیال خودشون نخریدن فکر کردن فرداش مکنفی میشه حالا به هر دلیل میره بالا چون دستشون نمیرسه امروز فردا میکنن درسته تا آخر که نمیخواد بره اما از گینی که داده جا موندن.
نوش جون کسایی که دارن
تمام عرضه های قبل تعداد خیلی محدودی بودن و فایده نداشتن
چند تا کارگزاری را میدونم که به مشتری گفتن هر چی دوست داری بهت بدیم . روز اول انقدر حقیقی ها نخریدن که بیشتر عرضه را به سهامداران حقوقی دادن . برای همین هر روز عرضه از طرف حقوقی هست
من هم فکر نمیکردم کسی نخره و برای همین نقدینگی نداشتم و نتونستم زیاد بخرم .
امروز از یک شخص مطمئن شنیدم که روز عرضه تازه قراره تعداد سهم را جمع کنن . البته دوستان روز عرضه تصمیم نهایی مبنی بر فروش یا عدم فروش را خودشون بگیرن
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postتوجه داشته باشید :
از نظر ریالی :
صف 200 میلیونی یک سهم 120 تومنی = صف 20 میلیونی یک سهم 1200 تومنی
دادن چنین صفی بسیار راحت است.
نظر
-
تازه میگن سودشو3رقمی میخواد بکنه به گفته شرکت از گندله هم چیزی حدود299ریال اضافه میشه بهش
نظر
نظر