سلام استاد جون بين اين چندتا موندم وساپا خودرو خپارس خاور خواهشا کمک کنين و کدوم تو ديد 3ماهه بازدهی خوبی داره
توصیه های سردار بورسی
Collapse
X
-
[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
با سلام و عرض ادب و ضمن تشکر از راهنمایی های بی دریغتان
استاد لطفا نظرتون راجع به ثاخت و فارس را بفرمایید .
بینهایت سپاسگزارم @};-@};-@};-آخرین ویرایش توسط afshinamin؛ 2013/07/29, 15:12.
نظر
-
سلام
جناب سردار بورسی لطف میکنید با این درجازدنها و معاملات دستوری که روی نماد وپاسار در حال وقوع هست نظرتان را بگویید
متشکرم
نظر
-
دوستان مدارک و مستندات افزايش 100% سرمايه ازمحل سود انباشته شرکت افرانت آمد رو کدال حتماً ببيند
نظر
-
سلام استاد عزیز
با سلام و احترام , لطفاً در صورت امکان بفرمایید نمادهای مپنا , ذوب , فولاد , فولای اصلاح قیمت دارند که بتونیم وارد بشیم ؟ لطفاً چنانچه مقدور هست اصلاح قیمت هر کدوم رو بفرمایید . همچنین ممنون میشم چند تا سهم با بنیادی خوب با دید میان مدت و بازدهی بالا معرفی کنین . خلاصه هوای ما مبتدی ها رو داشته باشین .یک دنیا ممنون :*:x
نظر
-
سلام استاد جونم استاد من به هزار بدختی 60ميل پول جور کردم تا وارد بورس شم متاسفانه 1ماهه تحقيق ميکنم ولی بين انبوهی از سهم ها سرگردون موندم ميترسم از رو سرگردونی خودمو بدبخت کنم از اونجايی دوستان شمارو معرفی کردن ميشه واسه سرمايه ای که دارم 1سبدی رو معرفی کنين که 4ماهه بتونم بيشترين بازدهی از سبدم رو داشته باشم !خيلی ممنون از لطف بی دريغ شما[SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc99ff]من1 [/COLOR][COLOR=#800080]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc6699]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
نظر