کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلیل خرید دتولیـد = بنیادی خوب و فوق العاده سهم، گزارش خوب و پوشش بالا، تعدیل مثبت سنگین و افزایش سود که از زبان معاون مالی شرکت نقل شده ، افزایش سرمایه 30% دتولید، P/E خوب و مناسب سهم، اجماع کلی بازار و سهامداران نسبت به ارزنده بودن سهم
دتولید کمترین رشد قیمتی در دارویی ها و سهام همگروه داشته و به نظرم هنوز جای رشد و صعود بسیار دارد
سهامداران دارویی منتظر اعلام یک یا چند تعدیل مثبت از شرکت های گروه هستند تا گمانه زنی هایی که مدت های قبل در مورد تعدیل عایدی و پوشش خوب آنها در گزارش های 9 ماهه مطرح شده بود به واقعیت تبدیل شود.
در این گروه طبق شنیده ها جلسه معارف تیپیکو هفته آینده برگزار و جند روز بعد نیز عرضه اولیه سهم انجام خواهد شد.از مجموع 2 میلیارد و 900 میلیون سهام تیپیکو با در نظر گرفتن 10 درصد عرضه اولیه، 290 میلیون سهم به فروش خواهد رسید. تحلیل این شرکت قبل از عرضه روی سایت قرار خواهد گرفت.
دتولید که از شرکت های پر پتانسیل گروه دارویی می باشد امروز با صف خرید روبرو شد.دتولید با سرمایه فعلی 10 میلیارد تومانی قصد افزایش سرمایه 3 میلیارد تومانی ازمحل آورده نقدی و مطالبات را دارد.این افزایش سرمایه در جهت اصلاح ساختار مالي، جلوگیری از خروج وجه نقد و اجرای پروژه های شرکت می باشد.
شرکت تولید دارو در نظر دارد سرمایه خود را از مبلغ 100 میلیارد ریال به 130 میلیارد ریال افزایش دهد . لازم به ذکر است این مقدار که معادل 30 درصد می باشد از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران می باشد
ساعت 10 صبح امروز مجمع فوق العاده سرمایه گذاری البرز برگزار شد.
با خبرهایی که در مجمع و چشم انداز و پتانسیل صنعت دارو گفته شد، باید حداقل 5 واحد به P/E دارویی ها اضافه کرد.
در همین تاپیک بارها اشاره شد که توافق هسته ای و فضای مثبت سیاسی بیشترین نفع و سود را برای صنعت دارو رقم خواهد زد.
در مجمع امروز مدیران ارشد صنعت دارو گفتند که در توافقنامه ژنو تاکید شده که از 18 میلیارد دلار پول بلوكه شده ایران که در مرحله آزادسازی است،بیش از 9 میلیادر دلار آن به صنعت دارو و تجهیزات دارویی اختصاص خواهد یافت.
9 میلیادر دلار با توجه به میزان سرمایه شركتهای دارویی ، حال آن که 30 درصد از این عدد می تواند اساساً صنعت دارو را متحول کند..........
مدیرعامل سرمایه گذاری البرز سهامدار عمده تولیددارو از ارزنده بودن دتولید گفتند و حساب ویژه ای روی طرح های توسعه ای شركت داشتند ، همچنین ایشان اشاره ای هم به تولید محصولات جدید با همكاری شركتهای دارویی آرژانتین در شرکت داروسازی تولیددارو داشتند .
نظر