کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام استاد كاوه هر چي افرادي كه نه تحليل حاليشون هست ونه سهامدار واقعي هستند و نه به بنياد سهم كار دارند از داروييها بيرون برند بهتره اينهايي كه توي 2 و3 ماه گذشته از چهار راه بالا و يا جاهاي ديگه تشريف آوردند وضع بازار رو متلاطم و پر ريسك و همچنين مسخره كردند كه به اميد خدا آخرش هست و بازار بالاخره ليدر خودش رو ميشناسه اين اذعان تمام كارشناسان خود بورس هست كه جسته و گريخته در مصاحبه هاي مختلف به آن اشاره ميكنند البته امروز بهترين حجم ها و معاملات در گروه انجام شد و به نوعي فرصت خريد بود از فردا بازار دوباره به صعود خود ادامه خواهد داد
با سلام خدمت شما دوست عزیز
فقط سه نکته بطور خلاصه عرض کنم اینکه: 1- شرکهای دارویی خدا را شکر تا به امروز بهترین گزارش ها و پوشش ها و تعدیل ها را اعلام کردند و تا پایان سال مالی توانایی تعدیل های دیگر را نیز خواهند داشت.
تا اینجای کار تمام مطالب و تحلیل ها گفته شده به ثمر نشسته است و هر شخصی و هر سهامداری که در مورد دارویی ها مطلب و تحلیل نموده، روسفید و سر افراز شده است.
نکته دیگر اینکه،شاید عده ای ترس و واهمه این را داشتند که روند سودسازی و سودآوری شرکتهای دارویی فقط برای امسال و این دوره باشد و مثلاً از سال بعد روند سودسازی آنها کاسته شود.
اما تا به امروز که گزارشات 9 ماهه شرکتها منتشر شده، از بین آنها سه شرکت اولین پیش بینی سال آینده ( 93) را نیز منتشر کردند و نکته مهم و مثبت اینکه هر سه آنها برای سال آینده به نسبت امسال سودشان را افزایش دادند.
به عبارتی نشان دادن که روند سودسازی و پتانسیل سودآوری آنها ادامه دار است. خودم شخصاً با مدیرمالی چند شرکت دارویی که صحبت کردم، همه آنها گفتند که برای سال آینده و اولین پیش بینی ارائه شده سود را به نسبت امسال افزایش خواهند داد.
2-نکته دیگر اینکه مصوبه افزایش نرخ شرکتهای دارویی برای امسال از اواسط تابستان اعلام شد و عملاً سه ماه و 4 ماه ابتدایی سال افزایش نرخ شامل آنها نشد. با همه این تفاسیر در 6 ماهه و 9 ماهه با تمام مخفی کاری و محافظه کاری بهترین و بالاترین گزارشات و پوشش ها را اعلام کردند.
اما برای سال آینده این افزایش نرخ از ابتدای سال در تولیدات و فروش اقلام دارویی صورت خواهد گرفت.
3- دیدم که دوستی در صفحات قبل نوشته بود که P/E دارویی ها باید شکسته شود! نمیدونم آیا این دوست برای یکبار هم که شده P/E دارویی ها را دیده است!؟
در این بازار هیجانی که شاهد دیدن P/E نجومی و تخیلی و دو رقمی و سه رقمی بدون هیچ اتفاق خاص هستیم ، بهترین و مناسب ترین P/E مربوط به شرکتهای دارویی است. حتی P/E اسمی تابلو و P/E تحلیلی آنها از میانگین بازار کمتر است.
حالا قصد قیاس P/E دارویی ها با صنعت خودرو و قطعه سازان و سایر شرکتها نیست! :Dاما در حال حاضر P/E تحلیلی صنعت دارو در محدوده 4 است. اگر قرار است که P/E ؛ 4 شکسته شود و مثلاً به P/E ؛ 1 و 2 و نیم برسد، آنوقت P/E بقیه بازار چند خواهد شد!!! :D
اتفاقاً خود بنده شخصی هستم که از هر 10 پستی که میزنم، 9 پست آن مربوط به بنیادی و EPS و P/E سهم ها است.
...با عرض سلام و ظهر به خیر به روان ناصاف و پاکتون...پسری هستم 36 ساله و معذب.....
....دارای مقادیری سهم دتولید قبل از افزایش سرمایه....
...یه جوانمردی محبتی کنه بگه اخرش چی شد....30 درصد افزایش سرمایه رو داد؟...حالا که داد چرابازنمیشه؟....گزارش سود جدید اومد یعنی چی...230 با سرمایه جدید یا قدیم...تا کی وقت داریم پولو بریزیم؟...نریزیم چی؟....
...راز بگشایید....
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
...با عرض سلام و ظهر به خیر به روان ناصاف و پاکتون...پسری هستم 36 ساله و معذب.....
....دارای مقادیری سهم دتولید قبل از افزایش سرمایه....
...یه جوانمردی محبتی کنه بگه اخرش چی شد....30 درصد افزایش سرمایه رو داد؟...حالا که داد چرابازنمیشه؟....گزارش سود جدید اومد یعنی چی...230 با سرمایه جدید یا قدیم...تا کی وقت داریم پولو بریزیم؟...نریزیم چی؟....
...راز بگشایید....
با عرض سلام خدمت دکتر بامحبت. از بنده به شما این نصیحت که سراغ سهام دارویی نروید که بسی آینده مریض و ناپاکی در انتظار آنهاست. همچنین سهمایی که سیدیاسر میخره و تحلیل میکنه و هر روز در منفی یه پله اضافه میکنه. (دامت نقدینگیه) بروید سهام زیانده بخرید که بسی سود و آینده درخشان از آن خود دارند و باعث هیجان و ترشح آدرنالین گشته و شما را از حالت معذب رهایی میبخشد. (انشاء الله تعالی) خلاصه به جوانی خود رحم کنید که آمار کارهایتان در نزد ما ثبت و ضبط است. :D
در مورد سهم منحوس مورد اشاره نیز به حقاش که تا مجمع سودی نمیرسه :p و متاسفانه مقداری تعدیل مثبت هم داشته که در روز بازگشایی با تلاش های عوامل تکفیری به ثمن بخس خواهد بود. و من الله التوفیق
سلام دوستان
مطلعین لطفا توضیح بدن این یعنی چی" مطابق نامه پیوست شرکت اعلام کرده است افزایش سرمایه یاد شده تا تاریخ مجمع به ثبت نخواهد رسید و به دارندگان حق تقدم خرید سهام سودی تعلق نخواهد گرفت" وایا باید مبلغی بابت این حق تقدم بپردازیم یا قابل خرید وفروش هست...
تولید دارو (تارخ توقف: 28/10/92 ، توقف بواسطه برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده )
نماد شرکت تولید دارو در تاریخ 28/10/92 به منظور برگزاری مجمع عمومی فو ق العاده متوقف و در تاریخ 12/11/92 پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 92 بر اساس عملکرد واقعی دوره 9 ماهه منتشر گردید .لذا با توجه به آنکه شرکت اعلام نموده بود افزايش سرمايه تا تاريخ مجمع به ثبت نخواهد رسيد، شرکت پیش بینی سال مالی 93 را ارسال نمود که باتوجه به ابهام در اطلاعات ارسال شده تاکنون اطلاعات نهایی به این سازمان ارائه نگردیده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
به اطلاع مي رساند بر مبناي اطلاعات دريافتي از شركت داروسازي توليد دارو طي نامه شماره مورخ 1392/11/23 پيش بيني درآمد هر سهم براي سال منتهي به 1393/12/29 با سرمايه 130,000 ميليون ريال مبلغ 2,068 ريال به طور خالص پس از کسر ماليات مي باشد. مسئوليت تهيه اطلاعات با مديريت شركت است.
دتولید سود هر سهم سال مالی 93 خود را در اولین گزارش با سرمایه 13 میلیارد تومانی 2068 ریال اعلام کرده است.سود هر سهم سال مالی 92 شرکت در پیش بینی اخیر با سرمایه 10 میلیارد تومان 2304 ریال اعلام شده است.در کل سود خالص سال 93 نسبت به سال 92 با رشد 17 درصدی همراه شده است که دلیل آن، رشد 29 درصدی مقدار فروش نسبت به سال 92 و رشد نرخ فروش می باشد.البته نرخ فروش پيش بيني شده برخي از محصولات در سال مالي 93 شامل قرص و دراژه 9% و شربت 38% افزايش، محلولهاي ضد عفوني کننده (3)% و قطره خوراکي (5)% کاهش را نسبت به پيش بيني سال مالي 92 نشان مي دهد که شرکت دلايل اين تغييرات را ارائه ننموده است.
از مبلغ 360 ميليارد ريال خريد مواد اوليه پيش بيني شده جهت فرآيند توليد در سال مالي 93، مبلغ 245 ميليارد ريال خريدهاي داخلي و مبلغ 115 ميليارد ريال از محل خريدهاي خارجي (به نرخ تسعير هر يورو 618ر33 ريال) در نظر گرفته شده که در مجموع 5% افزايش در ميانگين نرخهاي خريد را نسبت به پيش بيني سال مالي 92 نشان مي دهد.
نرخ خرید مواداولیه و بسته بندی براساس آخرین نرخ خرید سال 1392و همچنین با توجه به ثبات قیمت در بازار با میانگین 5 درصد افزایش اعمال شده است.
افزایش هزینه های پرسنلی در سال آتی 1393 معادل20 درصد و سایر هزینه ها 35 درصدمنظور گردیده است
شرکت پیش بینی تقسیم سود سال 93 را نیز 186 تومان اعلام کرده است.
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
تولید دارو (تارخ توقف: 28/10/92 ، توقف بواسطه برگزاری مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده )
نماد شرکت تولید دارو در تاریخ 28/10/92 به منظور برگزاری مجمع عمومی فو ق العاده متوقف و در تاریخ 12/11/92 پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی 92 بر اساس عملکرد واقعی دوره 9 ماهه منتشر گردید .لذا با توجه به آنکه شرکت اعلام نموده بود افزايش سرمايه تا تاريخ مجمع به ثبت نخواهد رسيد، شرکت پیش بینی سال مالی 93 را ارسال نمود که باتوجه به ابهام در اطلاعات ارسال شده تاکنون اطلاعات نهایی به این سازمان ارائه نگردیده است.
تو بازار با شرایط امروز که خیلی از سهم ها حجم مبنا پر نکردن سهام های فرابورسی رشد سریعتری خواهند داشت ...
توصیه به خرید نیست
اما دوست دارم اون عزیزی که 1613 دتولیدش رو داد جاش چی خرید تو این بازار !
آیا عزیزی میتونه برای من به زبان ساده توضیح بده دتولید چی شد؟ فک کنم معلومه که خیلی تازه کارم؟!/:.yead.:/ یعنی چی که:
عدم ثبت افزايش سرمايه تا تاريخ برگزاري مجمع سال مالي 92
حق تقدمهایی که اومده تو پرتفویم رو کی و به چه قیمتی باید بفروشم؟
ممنون از راهنماییتون
آیا عزیزی میتونه برای من به زبان ساده توضیح بده دتولید چی شد؟ فک کنم معلومه که خیلی تازه کارم؟!/:.yead.:/ یعنی چی که:
عدم ثبت افزايش سرمايه تا تاريخ برگزاري مجمع سال مالي 92
حق تقدمهایی که اومده تو پرتفویم رو کی و به چه قیمتی باید بفروشم؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
شرکت 30% افزایش سرمایه از آورده انجام داده. یعنی مثلا اگر شما 100 سهم داشته باشید، 30 سهم حق تقدم به پرتفوی سهام شما اضافه شده. ( هم اکنون در پرتفوی آنلاین شما و یا سایت سپرده این میزان حق تقدم اضافه شده قابل مشاهده است)
چند روز دیگر شرکت اطلاعیه اعلام خواهد کرد و تا 2 ماه فرصت میدهد برای معاملات حق تقدم و یا واریز کردن 100 تومان اسمی به حساب شرکت.
مجمع سالیانه شرکت در اواخر اردیبهشت ماه است.
چون تا زمان مجمع سالیانه حق تقدم ثبت نمیشود، به حق تقدم سود تعلق نمیگیرد. و بعد از مجمع حق تقدم ثبت خواهد شد. ( اما به خود سهم اصلی سود تعلق خواهد گرفت)
معمولاً فاصله قیمتی بین خود سهم با حق تقدم بین 100 تا 150 تومان است. ( البته بستگی به شرایط بازار دارد)
نکته آخر اینکه به نقل از مدیران شرکت، تا زمان مجمع سالیانه و ارسال گزارش حسابرسی شده، تعدیل مثبت دیگر نیز اعلام خواهد شد.
من که خودم این سهم را دارم و امروز نیز مقداری اضافه کردم.
نظر