البرز دارو (دالبر)
Collapse
X
-
پاسخ : البرز دارو (دالبر)
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postسلام
نظر
-
#دالبر ????دالبر
۹۹/۲/۱۴
یکی از سهم های ارزشمند دارویی است. شرکت مهمترین هدفش این هست که بتونه به عنوان مهمترین صادر کننده دارو در ایران شود . در آینده از صادرات دالبر بیشتر میشنویم.
هرچه به نمودار نگاه میکنم دلیلی قانع کننده ای برای این هیجان فروش ( سهم با پایانی ۵ مثبت را در صفر تابلو نیز فروختند ) نمی بینم. تنها دلیل عرضه صف خرید امروز فقط میتونم بگم احتمال این که پولبک بزنه به مقاومت شکسته شده دلیل دیگه ای نداره . جمعه شب هم خدمت دوستان گفتم شنبه یا یکشنبه احتمال اینکه عرضه زیاد باشه وجود داره .
نگاه من به سهم میان مدتی و بلند مدتی هست . سهم از نظر بنیاد و نمودار نشان میدهد که روند صعودی دارد .
هدف اول سهم ۳۵۰۰
هدف میان مدت ۵۰۰۰ تومان
هدف بلند مدت ۱۰ هزار تومان .
سهامدار های خسته دارن از سهم خارج میشن . سهم میتونه از پس فردا یعنی سه شنبه آخر وقت یا چهارشنبه به روند صعودی برگرده .
سعی کنید با سهم خوب سهامداری کنید نه نوسان بگیرید . آینده را بخرید .سلام
نظر
-
باز هم خرید حقوقی / این سهم ارزش بالایی دارد تو قیمت 2650-2750 تومان
وقتی دسبحا هر روز در حال خرید میباشد کسی که تو 1400 خودش و والبر فروشنده بود حالا هر دو در حال خرید
دارویی امسال جز صنایع سودده و پیشرو خواهند بود / حذف دلار 4200 تومانی و با توجه به موجودی انبار انها سود خوبی نصیب دارویی ها خواهد کرد
نظر
-
#دالبر
?به استحضار ميرساند شرکت البرز دارو (سهامي عام ) در مناقصه 2020 کشور عراق براي 5 محصول و با ارزش حدودي 6 ميليون دلار شرکت نموده است .
منتظرم نتیجه مناقصه بیاد که هنوز اعلام نشده که احتمال زیاد برنده هم شده ولی شفاف سازی نکرده ...
خب ۶ میلیون رو ضربدر دلار ۱۷ هزار تومانی کنیم چه عددی درمیاد چند میلیارد ؟؟؟؟ تا حالا دقت کردبد به این سهم و فروش شرکت
نسبت به بقیه دارویی خیلی عقب هست
سهمی که فروش ۸۰۰ میلیاردی داشته و امسال بیش از هزار میلیارد قیمتش این نیست .
این سهم میگم به راحتی دوبل خواهد شد .خیلی ها کمین نشستند
نگاه کنید کی گفتم . از سهام بنیادی بازار ...
نظر
-
-
مدل معاملات سهم مشکوک بود امروز
مثل دتولید
حواستون به سهم باشه .
خبر دیگه
امروز مدیرعامل تیپیکو در مجمع کارخانجات داروپخش اعلام کرد به محض اینکه اولین ارز نیمایی به شرکت های دارویی پرداخت بشه افزایش نرخ دارو هم اجرایی میشه
نکته مهم اینکه گفت این افزایش قیمت نه تنها روی تولیدات آینده شرکت بلکه روی موجودی کالای ساخته شده قبلی شرکت هم اعمال میشه
و طبق مقررات داروخانهها ملزم به رعایت نرخ درج شده روی بسته بندی ها نیستند و باید طبق آخرین آپدیت روزانه قیمت ها بفروشن
نظر
-
قسمت ترازنامه بخش دارایی های غیر جاری ، دارایی ثابت مشهود را تو سهم های دارویی چک کنید خندتان میگیره
بعنوان مثال دالبر ارزش دارایی های ثابت مشهود در ترازنامه ۱۰۰ میلیارد تومن هست ، شرکت تو کل سال ۹۸ حدود ۸۰۰ ميليارد تومان فروش داشته
دونه دونه خودتان چک کنید
من فکر میکنم دارویی ها افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارائی ها را بعدا در مجامع در دستور کار قرار خواهند داد ، بلاخره این دارایی ها باید تو ترازنامه بروز بشن
یا درازک ۲۹ میلیارد تومانه که ۵۰۰ میلیارد فقط فروش داره
برید بررسی کنید .
نظر
-
سهم در محدوده حمایتی ۲۵۰۰-۲۶۰۰ با توجه به بنیاد سهم و ریسک ریوارد عالی جز گزینه های کم ریسک بازار میباشد
امسال در حدود 140-150 و سال 99 به راحتی میتواند در حدود 300-350سود بسازد
جالبع 18درصد پخش البرز هم متعلق به دالبر میباشد
فعلا بازار متوجه این طلای مفت دارویی ها نیست
الان درازک با فروش ۵۰۰ میلیاردی در حدود ۶ هزار تومانه و سود ۲۵۰ تومانی . دالبر با فروش ۸۰۰ میلیاردی و سود ۱۵۰-۲۰۰ در حدود 2500
نظر
-
دقیقا روی نقطه حمایتی میفروشن / جالبه مادذشون صف خرید سنگینه والبر
این خبر که نرخ ارز ۴۲۰۰ تومان گروه دارویی بعد از ماه رمضان حذف خواهد شد و مبنای نرخ ارز آنها نرخ نیمایی خواهد بود ، روند تغییرات سود شرکت های این گروه به شرح زیر است :
▪️ بطور میانگین ۷۰٪ الی ۸۰٪ از ساختار بهای تمام شده گروه دارویی مستقیما تحت تاثیر نرخ ارز هستند چون عمده این هزینه ها با مواد اولیه درگیر است و از طریق واردات تامین می شود ( میانگین کل گروه و نه صرفا برخی تولید کنندگان دارو )
▪️ابتدا خیلی ساده و سهل انگارانه برای درک بهتر عامه سهامداران ، فرض کنیم بهای تمام شده این گروه همگام با فروش افزایش پیدا میکند. لذا با ثابت ماند مارجین ، سود خالص شرکت های دارویی ۳.۷ برابر میشود ! یعنی اگر شرکتی در حالت عادی برای سال ۱۳۹۹ سود تحلیلی ۱۰۰ تومانی داشته است ، سود سال ۱۳۹۹ به ۳۷۰ تومان افزایش می یابد ! ( برای یک سال مالی کامل ). بنابراین P/E کل گروه به مرور به محدود ۸ واحد میرسد.
▪️حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ، بیشتر برای شرکت هایی در این گروه جذاب هستند که بیش از ۶۰ الی ۷۰٪ از محصولاتشان مشمول نرخ گذاری دستوری نیست. لذا شرکت هایی که بیش از ۶۰ الی ۷۰٪ از محصولاتشان مشمول نرخگذاری نمی باشد ، با افزایش ۳.۸ برابری فروش ( بدون اثر موجودی ها ) و با افزایش حدود ۴.۲ برابری ( با لحاظ اثر موجودی ها ) همراه خواهند شد. در طرف مقابل با فرض حساسیت ۷۰٪ الی ۸۰٪ بهای تمام شده به نرخ ارز در این گروه ، بهای تمام شده حدود ۲.۶ برابر افزایش می یابد. بنابراین مارجین این شرکت ها حدود ۲۵٪ الی ۲۰٪ و سود خالص آنها بین ۷ الی ۸.۶ برابر می شود !!!
بطور مثال اگر شرکتی با سود تحلیلی ۱۰۰ تومانی در سال ۱۳۹۹ رو به رو بوده است و بیش از ۶۰ الی ۷۰٪ از محصولاتش مشمول نرخگذاری نباشد ، با حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی برای یکسال مالی کامل به سود ۷۰۰ الی ۸۶۰ تومانی خواهد رسید !!!
✍������ بنابراین در صورت حذف نرخ ارز ۴۲۰۰ تومانی بعد از ماه رمضان ، در گروه دارویی میتوان انتظار رشد های جالبی را داشت.
در مورد حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی ، تا به امروز تخصیص ارز بسیاری از شرکت ها به شدت کاهش یافته و محدود شده و طبق شنیده ها به بسیاری از شرکت ها حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در بسیاری از اقلام دارویی اطلاع داده شده است. اما فعلا صحبت از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی پس از ماه رمضان است و بنظر میرسد برای تایید رسمی آن باید کمی صبر کنیم
دالبر در صف فروش 2536 تومان / یادداشت کنیم /
نظر
-
سلام
امروز دالبر چرا ساز مخالف میزد؟
والبر بالای 20 ملیون صف خرید؟
خیلی از داروییها امروز بعضا از منفی 5 تا مثبت 5 رفتند...دکوثر....دکیمی.....
بعضی هم از صفرتابلو تا مثبت کامل
بعضی هم از منفی 3 تا مثبت 3...مثل تیپیکو ....دتماد....وپخش ...دسبحان
دالبر اگر بخاد صف فروش باشه باقی داروییها رو پایین میکشه
بنظرم معاملات بسیار برنامه ریزی شده بود
من منفی 5 فردا اگر بدن امونش نمیدم
بنظرم پول امروز اومد تو گروه دارو
با توجه به بازاز منفی داروییها خوب معامله میشدند
تا یار که را خواهد ومیلش به که باشد
نظر
-
در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Postسلام
امروز دالبر چرا ساز مخالف میزد؟
والبر بالای 20 ملیون صف خرید؟
خیلی از داروییها امروز بعضا از منفی 5 تا مثبت 5 رفتند...دکوثر....دکیمی.....
بعضی هم از صفرتابلو تا مثبت کامل
بعضی هم از منفی 3 تا مثبت 3...مثل تیپیکو ....دتماد....وپخش ...دسبحان
دالبر اگر بخاد صف فروش باشه باقی داروییها رو پایین میکشه
بنظرم معاملات بسیار برنامه ریزی شده بود
من منفی 5 فردا اگر بدن امونش نمیدم
بنظرم پول امروز اومد تو گروه دارو
با توجه به بازاز منفی داروییها خوب معامله میشدند
تا یار که را خواهد ومیلش به که باشد
فروشش 800 میلیاردی / برنده مناقصه 600 میلیون دلاری / صادرات به کشورهای همسایه / اصلا فکرشم نمیکردم این قیمت بفروشن تو نقطه حمایتی / من خودم 3 مرحله خریدم 2760 تا 2550
زیاد دیدیم از این بازیها / دارم پیگیری میکنم کد فروشنده امروز رو /
نگران این سهم نباشید به هیچ عنوان
صحبت ها از حذف دلار 4200 تومانی از 10 خرداد ماه و افزایش قیمت دارو
نظر
-
در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Postصف فروش رو بازیگر گذاشت / منفی کامل فردا جمع میکنه قشنگ و ترسوها رو پیاده / این سهم در دارویی کمترین رشد رو داشته بعد از دعبید
فروشش 800 میلیاردی / برنده مناقصه 600 میلیون دلاری / صادرات به کشورهای همسایه / اصلا فکرشم نمیکردم این قیمت بفروشن تو نقطه حمایتی / من خودم 3 مرحله خریدم 2760 تا 2550
زیاد دیدیم از این بازیها / دارم پیگیری میکنم کد فروشنده امروز رو /
نگران این سهم نباشید به هیچ عنوان
صحبت ها از حذف دلار 4200 تومانی از 10 خرداد ماه و افزایش قیمت داروسلام
نظر
نظر