HSC (( بررسي سهام از لحاظ تكنيكال، بنيادي و روانشناسي بازار ، با چاشني رانت. ))

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HSC
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 316

سلام دوستان وقتم كمه خيلي مختصر و مفيد عرض ميكنم:

فجام : خريد در -4% فردا ( يك پله فقط هم در -4% ) ...خالي از لطف نيست.

كسانيكه امروز پالايشگاهي خريدند نمي خواهم سخني بگم كه موجب رنجش اين دوستان شود

فقط در اين حد كافيست كه بدانند ريسك فوق العاده اي را به جان خريده اند ، فردا و پسفردا اكثر نمادهاي اين گروه

از جمله شبندر و شتران به خط روند نزوليشون برخورد ميكنند و احتمال داره اين مثبتي كه امروز و احتمالا فردا مي خورند

صرفا يك نوسان مثبت در روند نزولي ميان مدت باشد.

بنابراين دوستان پالايشي فردا و شنبه سهامتان را رصد كنيد. به نظر من خيلي ها +4% فردا و شنبه را فرصت خروج

بهينه براي خود ميدانند. مواظب باشيد بازيچه ي دست نوسانگيران اين گروه نشويد.

خريد شبندر روي 1200 و شتران روي 75000 منطقي تر و بمراتب كم ريسكتر است و دست كم ميتوان در صورت

ورود در اين قيمتها به يك نوسان 16درصدي اميدوار بود.

تاپيكو : ورود در 490 الي 510.

تكشا : امروز ريخت به دوستان هشدار داده بوديم كه... ، اينبار خريد در 535 با هدف 600. حد ضرر=525.

وگستر : مقاومت مهم=340 در صورت عبور از 340 بنظر مياد اينبار دست كم تا 420 بره.

فولاي: امروز از 900 عبور كرد ، به نظر مياد تا 1000 بره. فعلا هدف:1000 و مقاومت مهم هم برابر با همين 1000تومان است.

ونفت: امروز عالي معامله شد، بايد طي امروز و فردا 60 ميليون معامله شه تا مجددا روند صعود شارپ بگيره.

امروز 37ميليون معامله شد ، ميمونه 23 تا براي فردا.

از همه جالبتر روند معاملات و كنترل حقوقي بر سهم بود ، اين منفي كردن سهم از ساعت 11 به بعد حيله ي بسيار زيركانه

و جالبي بود تا دو دسته را از سهم پياده كند : اول كسانيكه نوسانگير ميان مدت هستند و به قصد خريد در امروز و فروش در

600 وارد سهم شده بودند و بدون تحليل و صرفا از روي " جو " وارد ونفت شده بودند . اينها با ديدن منفي شدن سهم در

دقايق پاياني عده ي زيادي از ايشان خالي كردند و رفتند.

دسته ي دوم كساني بودند كه از قديم با سهم بوده و در سود بودند و براي رشد شارپ سهم تهديدي بلقوه محسوب ميشدند

مثلا كسانيكه در 200 الي 300 سوار سهم شده بودند. با ديدن منفي آخر وقت ، ته دلشان خالي شد و اگر پاي سيستم

بودند به احتمال زياد فروخته اند و رفته اند. ابلته خود بنده در 300 وارد شده ام و تا قبل از 900 به خروج كامل از سهم فكر نميكنم.

در 900 بايد مجددا بررسي كرد كه آيا بمانيم يا نه.

در هر صورت سهم قبل از اينكه به حد ضرر ما در 375 برسد برگشت و مثبت شد. فردا هم انتظار دارم سهم از 0 تابلو

شروع كند و برود تا +4. قاعدتا اينبار دست كم بايد تا 550 الي 600 برود.

حتوكا و حپترو هم كه پريروز گفتيم ديروز و امروز بخريد، 20% كه بالاتر بروند بايد فروخت و مجددا صبر كرد... .

كسرام : شفافسازي ديروز سهم را منفي كرد، دوستان حواستان باشد اگر قرار باشد سهم برگردد آنروز فرداست.

فردا سهم را زير نظر بگيريد تا ركب نخوريد. اگر فردا هم منفي خورد بايد فروخت و طمع نكرد.

لسرما : به 470 كه برسد موقع فروش است. در 370 بايد مجددا خريد.

موفق باشيد ؛ بدرود .

نظر

• HSC
      عضو فعال
      • Feb 2013
      • 316

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
      سلام و درود
      استاد نظرتون در خصوص وپترو چیست؟
      وپترو: خريد روي 300 ، حد ضرر= 260 (براي ميان مدتيها) و 300 براي كوتاه مدتيها ، هدف : 355.

توصيه اي به خريد در اين رنج ندارم اما سهامداران ، كماكان سهامداري كنند تا 360.

اونجا بايد ديد اصلاح به چه صورتي خواهد شد. مشكل اين سهم فاصله ي نسبتا زياد بين كندل ها

و ميانگين قيمت است. يك واگرايي كوچك هم در cci زده كه چندان مهم نيست.

اما بنظر مياد در 360 اصلاح خوبي بكند. اگر در 360 اصلاح كرد مجددا بايد در 300 وارد شد.
      آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/11/19, 15:48.

نظر

• KEYAN5533
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 215

استاد سلام
        ضمن عرض خسته نباشید من 9 ماه هست که مطالب شما رو میخونم واستفاده میکنم
        میخواستم منو در خصوص نگهداری فاذر برای یکسال ونیم وهدف قیمتی بعد این مدت راهنمایی کنید واینکه به نفع هست یا ضرر؟ ویا هرنظر وراهنمایی در این خصوص
        با سپاس فراوان از وقتیکه میگذارید
        /.:blushsmiley:./

نظر

• HSC
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 316

در اصل توسط KEYAN5533 پست شده است View Post
          استاد سلام
          ضمن عرض خسته نباشید من 9 ماه هست که مطالب شما رو میخونم واستفاده میکنم
          میخواستم منو در خصوص نگهداری فاذر برای یکسال ونیم وهدف قیمتی بعد این مدت راهنمایی کنید واینکه به نفع هست یا ضرر؟ ویا هرنظر وراهنمایی در این خصوص
          با سپاس فراوان از وقتیکه میگذارید
          سلام دوست عزيز. من در خصوص فاذر اطلاع خاصي از داخل شركت ندارم كه بدانم مثلا 6ماه ديگر چه اتفاقي در شركت

رخ خواهد داد و بر اساس آن قيمت را بطور نسبي تخمين بزنم. وضعيت تكنيكي فاذر را ديروز به خواست يكي از دوستان

در همين تاپيك بررسي كرديم.

علت اينكه مي خواهيد بصورت بلند مدت اين سهم را نگهداري كنيد را نمي دانم. در هر صورت اگر ظرف زماني ما يكسال و

نيم باشد ، حتي اگر هيچ رانت خاصي هم از داخل شركت نداشته باشيم مي توان گفت :

از امروز تا يكسال و نيم آينده و با توجه به تورم ، قيمت سهم دست كم يكبار هم كه شده نسبت به نقطه ي كنوني

( قيمت امروزي ) تا 50% رشد خواهد داشت ليكن هيچ تضمين و قطعيتي نيز براي اين موضوع وجود ندارد .

من كوتاه مدت و ميان مدت كار ميكنم هيچگاه بيشتر از 1 ماه با يك سهم نمانده ام ، به جز در موارد معدودي نظير

شبندر از 300 تا 1200 و سپس از 1400 تا 1800. يا مثلا پكوير از 400 تا 1300.

در باقي موارد هميشه بين 1 الي 3 هفته با سهمي مانده ام و به سود حد اقل 20 درصدي در هم معامله مي انديشم.

و كمتر پيش مياد كه براي نوسان 10% دوروزه سهمي را بگيرم عليرقم اينكه موارد بسياري را شناسايي ميكنم.

اما اگر شما از الان تا يكسال و نيم ديگر به بازار دسترسي نداريد و مي خواهيد سهمي را برداريد بسياري از سهمها

هستند كه از امروز تا چند ماه آينده رشد خوبي خواهند كرد اما وقتي به نقطه ي اوج قيمت خود مي رسند تا قبل از

سررسيد يكسال و نيمه ، سقوط خواهند كرد و بايد تا قبل از يكسال و نيم شناسايي سود كرد‌!

مثلا همين ونفتي كه دوستان تقريبا همه ميدانند رويش بسيار مثبت هستم ، حد اكثر تا دو ماه آينده دست كم

به 800 تومان خواهد رسيد يعني بيش از 100% سود نسبت به قيمت امروزي! اما اين سهم وقتي به

حوالي 1000 تومان برسد بسته به شرايط آنروز و اخبار منتشره پيرامون سهم ، 50% احتمال ريزش دارد تا اينكه به حوالي

همين 400 - 500 تومان برسد و آرام شود و مدتي در اين قيمتها بماند و سپس كمكم آهنگ صعود و عبور از 1000 و

رسيدن به حوالي 1800 و ... . همه ي اين داستانها طي 2 الي 6 ماه آينده صورت خواهد گرفت .

به نظر بنده در بازار بايد ظرف زمانيتان 10 روزه و ديدتان حد اكثر تا 6 ماه باشد.

اما در كل بنده با توجه به روند معاملاتي خودم خريد فاذر رو توصيه نميكنم ، حد اقل در بازه ي كوتاه مدت.

در بازه ي بلند مدت يكسال و نيمه هم رانت خاصي ندارم كه براساس تحليل اون شما رو راهنمايي كنم.

ليكن مثلا براي بازه ي سه ماهه ونفت با هدف 900. 125% گين.

و با ديد 6 ماهه فجام با هدف 3000 . 50% گين . نسبت به قيمت ورود امروز

از طرف بنده قابل پيشنهاد است. چه بسا زودتر هم به اين اهداف برسند مثلا فجام بجاي 6 ماه ، 2ماه ديگر به قيمت

3000 رسيده باشد.

خلاصه كلام اينكه در بورس بايد بر سهمي كه مي خريد نظارت داشته باشيد. اگر هم از بازار و معاملات دور هستيد مي توانيد

از يك سبد گردان حرفه اي و باتجربه كمك بگيريد. بنده يك زماني اين كار را انجام ميدادم و الان فقط براي مبالغ بالاي

200 ميليون اين كار را ميكنم.

موفق باشيد. دوستان؛ شب خوش.

نظر

• محمد حقانی
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 447

دوست گرامی HSE عزیز
            راجع به سهم کاما از بعضی از دوستان سوال کردم و این سوال را از شما هم دارم،نظر مثبتی نسبت به این سهم دارید؟ نقطه ورود و خروج را کجا میدانید؟
            با سپاس

نظر

• farda1
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 178

شفاف سازی عزیز دیگه شتران نداری ؟!

نظر

• soroush
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 561

در اصل توسط farda1 پست شده است View Post
                شفاف سازی عزیز دیگه شتران نداری ؟!
                سلام
                فکر کنم یه مقدار تاپیک رو جابه جا اومدید دوست عزیزم:)
                جناب شفاف سازی در این تاپیک (سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام) ) هستند
                احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• farda1
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 178

در اصل توسط soroush پست شده است View Post
                  سلام
                  فکر کنم یه مقدار تاپیک رو جابه جا اومدید دوست عزیزم:)
                  جناب شفاف سازی در این تاپیک (سهام طلايي (استراتژي هاي سودآور در بازار سهام) ) هستند
                  نخیر دوست عزیزم من دنبال کننده این صفحه هستم و اگر دقت بفرمایید و قسمت تیک تشکر که زیر هر تاپیک هست رو نظاره بفرمایید
                  متوجه میشید که جناب شفاف سازی دوست بزرگوارم هم مثل ما این صفحه را دنبال کننده هستند

نظر

• soroush
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 561

در اصل توسط farda1 پست شده است View Post
                    نخیر دوست عزیزم من دنبال کننده این صفحه هستم و اگر دقت بفرمایید و قسمت تیک تشکر که زیر هر تاپیک هست رو نظاره بفرمایید
                    متوجه میشید که جناب شفاف سازی دوست بزرگوارم هم مثل ما این صفحه را دنبال کننده هستند

سلام و درود
                    با تشکر
                    احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• mehdi020
                      عضو عادی
                      • May 2012
                      • 40

با سلام

آیا صلاحه که شبندر و شرانل را بدم بره جاش فولای اضافه کنم

ممنون

نظر

• HSC
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 316

در اصل توسط محمد حقانی پست شده است View Post
                        دوست گرامی HSE عزیز
                        راجع به سهم کاما از بعضی از دوستان سوال کردم و این سوال را از شما هم دارم،نظر مثبتی نسبت به این سهم دارید؟ نقطه ورود و خروج را کجا میدانید؟
                        با سپاس
                        كاما : نقطه ي ورود بهينه : يك پله روي 1050 و يك پله روي 950 برداريد .

اگر در خريد عجله داريد در 1100 برداريد با هدف 1500.

در هر صورت حد ضرر = 885.

هدف: 1500

مقامتها : 1150 ، 1170 ، 1250 و در نهايت 1500 (هدف) .

حمايت : 1100 ، 1000 ، 920

اين سهم عليرقم اينكه در ميان مدت روندش صعوديست اما در بلند مدت همچنان روندي خنثي را طي ميكند،

در صورت عبور از 1500 و تثبيت بالاي آن ، سهم روند صعود (بلندمدت) ميگيرد با حد ضرر=1500 .

در اصل توسط mehdi020 پست شده است View Post
                        با سلام

آیا صلاحه که شبندر و شرانل را بدم بره جاش فولای اضافه کنم

ممنون
                        فولاي مقاومت رواني 1000 را در پيش دارد، به 1000 كه برسد بايد اصلاح كند و مدتي استراحت و نوسان بين 900 الي 1000.

سپس رهسپار 1200 خواهد شد.

من استراتژي معاملاتي و ظرف زماني شما را نميدانم اما اگر جاي شما بودم شبندر و شرانل را كه ميفروختم در مقابل

ونفت را با هدف 800 سپس 950 در كوتاه مدت (با ديد 3ماهه ) برميداشتم.

موفق باشيد

نظر

• soroush
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 561

سلام دورد
                          طبق گفته HSC عزیز :

/:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.://:.Heart.:/

ونفت: امروز عالي معامله شد، بايد طي امروز و فردا 60 ميليون معامله شه تا مجددا روند صعود شارپ بگيره.

امروز 37ميليون معامله شد ، ميمونه 23 تا براي فردا.

از همه جالبتر روند معاملات و كنترل حقوقي بر سهم بود ، اين منفي كردن سهم از ساعت 11 به بعد حيله ي بسيار زيركانه

و جالبي بود تا دو دسته را از سهم پياده كند : اول كسانيكه نوسانگير ميان مدت هستند و به قصد خريد در امروز و فروش در

600 وارد سهم شده بودند و بدون تحليل و صرفا از روي " جو " وارد ونفت شده بودند . اينها با ديدن منفي شدن سهم در

دقايق پاياني عده ي زيادي از ايشان خالي كردند و رفتند.

دسته ي دوم كساني بودند كه از قديم با سهم بوده و در سود بودند و براي رشد شارپ سهم تهديدي بلقوه محسوب ميشدند

مثلا كسانيكه در 200 الي 300 سوار سهم شده بودند. با ديدن منفي آخر وقت ، ته دلشان خالي شد و اگر پاي سيستم

بودند به احتمال زياد فروخته اند و رفته اند. ابلته خود بنده در 300 وارد شده ام و تا قبل از 900 به خروج كامل از سهم فكر نميكنم.

در 900 بايد مجددا بررسي كرد كه آيا بمانيم يا نه.

در هر صورت سهم قبل از اينكه به حد ضرر ما در 375 برسد برگشت و مثبت شد. فردا هم انتظار دارم سهم از 0 تابلو

شروع كند و برود تا +4. قاعدتا اينبار دست كم بايد تا 550 الي 600 برود.
                          آخرین ویرایش توسط soroush؛ 2013/11/20, 13:28.

نظر

• farda1
                            عضو عادی
                            • Jun 2013
                            • 178

HSC عزیز یک خواهشی از شما دارم لطفاً نمودار شتران و رفتارهای سهم رو ببینید و بفرمایید برای شنبه نوسان میده منفی یا مثبت میشه البته

ظاهراً 111 و 117 و 128 رو مقاومت داره ولی سوال من برای شنبه است که چه نوسانی میده یا مثبت کامل با توجه به 40% اصلاحه لطفاً پاسخ بفرمایید متشکرم

نظر

• HSC
                              عضو فعال
                              • Feb 2013
                              • 316

سلام دوستان

خعتبار دوتا مثبت ديگه بخوره روند صعود ميگيره و ميره براي 280.

شتران به نظرم اگر مذاكرات به شدت مثبت نشود ، شنبه از مثبت ميريزد تا منفي شايد هم منفي كامل.

مگر اينكه شخص خاصي رويش فعال باشد كه بعيد ميدانم.

شتران: مقاومتها : 105 و 110

بياييد شتران را يك بررسي اجمالي كنيم:

اول اينكه گروه پالايشي تقريبا همه برگه هاشون رو بازي كردند و چيز جديدي براي رو كردن ندارند.

پس از پي بر اي هاي آنچناني و بالاي 10 ديگر در اين گروه خبري نيست.

حالا اين را هم در نظر بگيريد كه پي بر اي شتران 15 است! درحاليكه همگروهيهايش كه بمراتب حقوقي هاي مستحكمتري هم دارند

و از نظر قيمت ارزنده تر هستند نظير شراز 2000توماني با p/e=6 در حال درجا زدن هستند و چيزي به سقوطشان نمانده.

اينكه ميبينيد بازار به گروه خودروساز p/eهاي بالا ميدهد بواسطه ي اميدي است كه به آينده ي اينها دارد،

كمااينكه شايد مذاكرات ( به احتمال خيلي كم ) بكلي شكست بخورند و اين گروه به نابودي كشيده شود؛

اما فعلا اميد هست و جو گروهشان مثبت است و بنابر اين پي بر اي ها بالا ...

همين حالت را شبندر و گروه پالايشگاهي در تابستان سال 91 داشتند. اما الآن ديگر به اهدافشان رسيده اند.

نكته ي ديگر قيمت بالاي هر سهم شتران است كه قدرت خريد را از حقوقي هاي خرد گرفته و توان اثر گذاري

را هم از بازيگران و فعالان بازار سلب كرده.

بخصوص در اين رنج قيمتي كه دارد و موقعيتش نسبت به ساير همگروهيهايش.

اگر قرار باشد يك نفر بيايد و مثلا 10 ميليارد بيندازد پشت اين سهم ، و آنرا از 90 تومان جمع كند و بياورد تا 140 تومن

و آنجا بخواهد خالي كند ...

اولا : چون كسانيكه بتازگي خريد داشته اند همگي در ضرر هستند و كسي در رنج زير 120 آنچنان فروشنده نيست.

بنابراين بازيگر مجبور است حجم اصلي اش را در محدوده ي 120 بردارد و ميانگينش بالا بيفتد مثلا در محدوده ي 112.

حالا بفرض اين را تا 150 هم بالا بياورد. يعني 25% سود نسبت به ميانگين خريد وي.

آيا در 150000 ( يعني 25 = p/e ) كسي براي خريد شتران پيدا مي شود ؟! آنهم براي حجمي برابر با 90000 سهم ؟

چي كسي در بازار چنين ريسك ( حماقتي ) مي كند ؟

( ريسك شديد برابرست با حماقت؛ مثل اينكه ريسك كنيد و از برج ميلاد بپريد به اميد اينكه زنده بمانيد. )

آيا كسي كه 10ميليارد سرمايه دارد ، براي سرمايه اش ارزش قائل نيست؟

آيا بازار فرصتهاي بمراتب بهتر ، پرسود تر و كم خطرتر و با سودهاي نجومي تر را در اختيار اين فرد قرار نميدهد؟ قطعا بله .

بنابر اين شتران را بار ديگر از نظر بگذرانيد ، و اگر قصد خريد داريد بدانيد كه جز نوسان آنهم با ريسك بالا ، چيز ديگري در انتظارتان نيست.

بنده بااينكه كار اين گروه را تمام شده ميدانم اما اين را هم منكر نميشوم كه شايد كسانيكه هنوز قدرت خريد بالايي دارند و

البته مقدار قابل توجهي از نقدينگيشان در شبندر ، شتران و يا هر نماد پالايشگاهي ديگري گير كرده است و امكان خروجش را

با ادامه ي روند فعلي ندارند ، شايد يكبار ديگر يك موج ( كه البته آخرين موج خواهد بود ) را در نماد مورد نظرشان به راه بيندازند

و قيمت را به نزديكي قله هاي قبلي و شايد كمي هم فراتر از آن مثلا براي شبندر تا 2000 و براي شتران تا 130000 تومان

برسانند. اما بطور قطع ، ريزشي كه پس از رسيدن قيمت به اين نقاط از راه ميرسد ريزشي سهمگين خواهد بود و اكثرا دامنگير

سهامداران مبتدي و خرد خواهد شد.

حال تصميم با دوستان...

همچنان ونفت را ارزنده ترين سهم ميدانم‌، هم براي كوتاه مدت و هم ميان مدتي ها و هم

نوسانگيران دوره اي.

ونفت را دو هفته پيش در 300 معرفي كرديم و امروز در 400 است، انشاالله به زودي به اهداف

ما در 800 و 1000 ميرسد و چه بسا فراتر از آن.

اين سهم بهترين گزينه است مگر اينكه اتفاق خاصي بيفتد كه در آنصورت بدون هيچگونه تعصب،

بنده اولين شخصي خواهم بود كه سيگنال خروج را اعلام خواهم كرد.

موفق باشيد دوستان ؛‌ خدانگهدار.
                              آخرین ویرایش توسط HSC؛ 2013/11/21, 14:37.

نظر

• farda1
                                عضو عادی
                                • Jun 2013
                                • 178

با تشکر از HSCعزیز چهارشنبه شتران رو در مثبت کامل ردش کردم وبعد درست اول صف ونفت واستادم که دیگه بیشتر از 13م ندادن دیگه دست از پا درازتر و نتونستم ونفت بگیرم

در هر حال از توجه حضرتعالی بسیار سپاسگذارم .
                                آخرین ویرایش توسط farda1؛ 2013/11/22, 01:56.

نظر

در حال کار...
                                X