تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • iq_son
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 705

پاسخ : تحلیل های بورســی کاظـم نادرعلی

Kazem Naderali
    اینجور که تو اخبار خوندم فردا یعنی یکشنبه جلسه تعیین تكلیف قیمت گاز که احتمالا 13الی10سنت دیگه قطعی بشه کوتاه مدت ممكن تاثیر روانی روی سهام پتروشیمی بزاره ولی با توجه به رشد قیمتی متانول و اوره در سطح منطقه بنظرم پی برایی تحلیلی شپدیس و کرمانشاه و خراسان و...حتی با گاز13-12سنتی و قیمتهای فعلی به حدود5مرتبه میرسه که ریسک زیادی نداره شپدیس2هزار مثلا ریسکی با گاز13سنت نداره چون تا اخر بهمن400تومن دی پی اس میده و سال بعد با 1.9میلیون تن اوره 340دلاری و اوره داخلی700تومنی و گاز13سنتی باز360-400تومن سود میسازه یعنی 2هزارش بی ریسک است در ضمن گاز خوراک از70بشه325تومن اونموقع ممكن گازی که بعنوان سوخت صنایع استفاده میکنند اونم حدود40-50درصد گرون بشه که اون باید دید تو لایحه هدفمندی چه تصمیمی واسش میگیرند

Kazem Naderali
    پارسان نزدیک500میلیارد تومان دارایی فروخته نقد کرده500میلیارد هم افزایش سرمایه از اورده داشته جمعا هزار میلیارد نقدینگی داره احتمالا بلوک با شرایط نقد و اقساط بخره این بلوک برای پارسان خیلی بزرگه و نمیتونه بصورت نقدی بخردش در کل پارسان1150تومنی نه انقدر ارزونه که بگیم جذابیت خرید داره نه انقدر گران در شرایطی که سهام ارزنده تر با ریسک کم و بهتر از پارسان کم نیستند

Kazem Naderali
    خبهمن بنظرم مثل2هفته پیش که رنج290-266نوسان کرد پرچم ساخت الان نیز رنج335-305همین کار بكنه شخصا نگران نوسانات منفی سهم نیستم و معتقدم این اصلاح قیمتی برای صعود و رشد قیمتی اتی سهم لازم هست
    سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• iq_son
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 705

Kazem Naderali

فولاد طبق انتظار داره برمیگرده بطرف470تومن در گزارش9ماهه 90%پوشش میده شركت سود فولاد هرمزگان صفر دیده که امسال240میلیارد هرمزگان میسازه که با کسر زیان انباشته شاید200-170میلیارد تقسیم کنه سال بعد هرمزگان میتونه بالاتر بسازه اما ذوب بنظرم9ماهه خوبی نداره اما سود سال بعدش میتونه بهتر از امسال باشه برای همین کوتاه مدت هر دو سهم حوالی500-510درگیر مقاومتشون هستند البته فولاد با گزارش9ماهه و عرضه هرمزگان میتونه 530ببینه اما قبلش یه برگشت بطرف پایین داره که الان داره همونو انجام میده

Kazem Naderali

کلیت بازار و شاخص کل دیروز هم اشاره کردم رنج89-86هزار یه چند روزی نوسانی خواهد بود تو مایه های تصویر زیر چون شاخص یا باید سطح89هزار با قدرت الان بشكنه بره 92و96هزار یا کمی برگرده عقب حداقل تا سطح86700اصلاح کنه بعد با اومدن تعدیل بانکیا و فلزیها و صنایع دیگر شروع به رشد کنه البته در حد احتمال
      سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• iq_son
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 705

Kazem Naderali
        رالی اصلی ساختمانیهاهنوز شروع نشده است........... سهم زیر 500 بزودی دراین گروه دیگر گیرنخواهدآمد چون ناوهمه آنهابالای 1000 تومان رفته

Kazem Naderali
        خبهمن بدون عرضه زیرمجموعه هاش در فرابورس54-60تومن سود امسال داره اگر بخواد قطعه سازان یا سرمایگذاری خارج بورسی را هم راهی فرابورس کنه به سود65تومن برای امسال باید فكر کرد.

نظر

• behrouz6262
          عضو فعال
          • Dec 2013
          • 147

حاج کاظم سلام (دوست قدیمی )
          نظرت را روی ثاخت - آ -اس -ب وثشرق می خواستم بدانم و آیا اینها را در این قیمت بخریم یا نه

در مورد مبنا فکر می کنید کی عرضه می شود و آیا خریدن دارد یا نه

نظر

• iq_son
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 705

Kazem Naderali
            دوستان500تاسهم بورسی و فرابورسی داریم از اینا قرار نیست همشو یکی یکی تحلیل کنیم کافیه صنعت برتر بشناسیم و هر سال روی این صنعت کار کنیم پارسال صنعت پالایشی و غذایی بود سال قبلش معدنی و شیمیایی و قندی بود امسال دارویی و سیمانی و بانکی و
            خودرویی و کاشی حقوقیها و کارگزاریها تیم تحلیلی دارند حداقل از5نفر تا30نفر که روی صنایع مختلف شاید می شینند کار می کنند و بنیادی و تكنیکی و رانتی بررسی می کنند من اینجا یکنفرم شاید نهایت از5صنعت بتونم 30سهم که بنیادی بهتری دارند بررسی کنم و طی سال رو اونا کار کنم بنابراین اگر سهمی امسال روش کار نكردم میگویم نمیدونم واقعا اطلاعی ندارم برای جواب دادن یا باید سرسری یه نگاه الکی بكنم بعد جواب بدم که خب ضریب خطاش بیشتر میشه بعد هم یعده اتو میگیرند دستمال میگیرن دستشون اینور اونور قر
            میدن که واویلا بیا ببین چی شده اگرم بخوام جواب درست و حسابی بدم باید حداقل2ساعت بنیادی سهمو بررسی کنم بعد دیتای سهمو جور کنم تكنیکالشو ببینم خب در توان یه نفر نیست منم نهایتا روزی3-4ساعت مطالعه کنم 3ساعت هم تحلیل باقی کارهای غیر بورسی
            و...پس اینكه جوابی نمیدم یا میگویم نمیدونم نه کلاس گذاشتنه نه بی محلی کردن چون خیلی پیش اومده سرم شلوغ بوده سوالی پرسیده شده علی رغم گرفتاری خواستم نگاهی کنم سریع جواب بدم حالا جواب باب میل طرف نبوده بعد دستمال گرفتند دستشون وای بیا بین
            فلانی بمن گفت نخر ولی من با درایت گوش نكردم و من خریدم سود کردم یا گفت بخر من ولی نخریدم و اون ریخت خب سری که درد نمیکنه بیخودی دستمال نمیبندند وقتی اخرش میاند اینجوری خود شیرینی میکنند به منم حق بدین فقط درباره سهامی جواب بدم که
            راجعش تحلیل کردم و تو پیج زدم پس اجازه بدین در راستای همون سهامی که تو پیج تحلیل کردم و بررسی کردم و تحلیلو زدم جواب بدم اگر راجع خبهمن-خپارس-خوارزم-فولاد-برخی پتروییها-برخی دارویی و برخی بانکیها سوال دارید در خدمتم

پست کاربر:
            جناب آقای نادر علی بنده بنوبه خود از معرفی ثتران در میان صحبتهایتان کمال تشكر را دارم بنده با خرید این سهم در 240 و با فروش ان در امروز کلیه ضررهای این چند ماهه را جبران کردم و به سود رسیدم هرچند امكان رشد هم داشت ولی سود 54درصدی بسیار شیرین بود ممنون من وخانواده دعاگوی شما هستیم
            جواب:
            Kazem Naderali
            منم 229خریدم که با فروشش و جایگزینی با خپارس224-227تومنی سود خوبی کردم من خودم25%سبد خبهمن و10%خپارس 5%خودرو باقی خوارزم و کمی ساختمانی کمی فولاد کمی بانکی دارم از صنعت خودرو یه سهم کم ریسک مثل خبهمن یه سهم پرریسک مثل خودرو یا خپارس داشتنش بد نیست البته خبهمن تا20-25%سبد خوبه خودرو یا خپارس تا10%سبد

نظر

• behrouz6262
              عضو فعال
              • Dec 2013
              • 147

حاج کاظم سلام جدول زیر شاخص صنایع مختلف از اول سال 91 تا الان همراه رشد درصدی است امید وارم یک تحلیل خوب بدهید تا آنهایی که در سایه نشتن استفاده کنند ارادتمند شما

شاخص صنایع فروردین 91 دی ماه 92 درص رشد
              لیزینگ 1011 1645 62.71
              قند 4021 6696 66.526
              خودرو 8073 13808 71.039
              رایانه 1816 3626 99.67
              انبوه سازی 545 1249 129.17
              بانک 299 821 174.58
              بیمه 60933 168881 177.16
              سرمایه گذاری 609 1894 211
              چند رشته ای 2394 7711 222.1
              فلزات اساسی 13993 46402 231.61
              شاخص کل 25400 87451 244.3
              برقی 84740 308694 264.28
              دارویی 1368 5324 289.18
              کانی فلزی 5763 22973 298.63
              غذایی 783 3532 351.09
              شیمیایی 1280 5778 351.41
              محصولات فلزی 4534 25104 453.68
              لاستیک 2824 17547 521.35
              فراورده های نفتی 51117 355386 595.24
              کاغذ 1784 14380 706.05
              سیمان 222 1894 753.15
              کانی غیر فلزی 294 2748 834.69

نظر

• iq_son
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 705

با سلام خدمت دوستان گرامی
                یه نکته مورد توجه قرار گیرد که تنها نقل قول نوشته های ایشان از پیج اختصاصیشان صورت میگیرد
                در صورتی که سوالی دارید باید در صفحه فیس بوک ایشان مطرح گردد!
                ایشان در هیچ فروم بورسی فعالیت ندارند
                با تشکر ایکیوسان

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

سوال کاربر:
                  کاظم جان علت رنج منفی زدن حقوقی ها و فروششون در صف فروش چه معنی میتونه داشته باشه یعنی این شركت های حقوقی فرد تحلیلگری و استادی مثل شما ندارند که بتونند تحلیل کنند چنین سهمی را نباید فروخت یا لااقل در قیمت بالاتر بفروشند حالا بالافرض فروختند میخواند برن چه سهمی بخرن که ریسكش مثل این سهم پایین باشه من واقعا سر در نمیارم

پاسخ:
                  Kazem Naderali
                  دلایل زیادی میتونه داشته باشه گاهی خبری میاد دستشون با کد شركت میفروشند کد شخصی میخرند گاهی اول سهم خودشون بالا میفروشند با کد شركت سهمو میارند پایین میفروشند تا دوباره پایینتر سوار بشوند گاهی برای رو کم کنی و لج و لجبازی میفروشند حتی وقتی میدونند ارزنده است مثلا شپاكسان را400تومن وقتی فهمیدند اندازه قیمتش سود میسازه صف نشستند وقتی جاشون خوب شد سهام شركت یکجا عرضه کردند شخصی خریدند یا وبملت را قبل عید وقتی120بود خود اتیه ملت هی میفروخت صندوق نفت هی میفروخت ولی از وقتی وبملت اومد250-300اتیه ملت نه تنها نفروخته بلكه حمایتش کرده خریدار هم بوده یا ثمسكن وقتی ثغرب240و ثشرق200بود هی میلیونی میفروخت ولی الان2ماه این2سهم70%بالا اومدند ثمسكن یدونه هم نفروخته!!!! وسینا وقتی140-150بود نوردنا میداد صندوق نفت میداد ولی وسینا شد360از عرضه های صندوق نفت خبری نشد چرا؟؟؟ یا خودروی120-140تومنی تا تكون میخورد سرسمند و بقیه دهن سهمو صاف میکردند الان سمند بالای300خودش خریدارش هست یا سیمیانیها وقتی سفارس150و بقیه یک سوم قیمت فعلی بودند صندوق نفت میلیونی میفروخت و یعده حتی میدونستند فردا این شركت کدومو چه تعداد میخواد بده و مینشستند صفش میخریدند بعدا که بالا رفتند و قیمت سهام200%رشد کرد از عرضه های نفت خبری نشد چرا؟ وقتی وبانك300بود همین وتوسم هرروز میلیونی عرضه میکرد موئسسه کوثر و ما میخریدم ازش تا500تومن هم هی فروخت طوریکه از145میلیون سهم65میلیونشو خالی کرد بعد سهم رفت770و یه افزایش سرمایه داد ازونموقع وتوسم یدونه سهم هم نفروخته چرا زیر500میفروخت و بعد رشد100%یدونه هم نفروخت چرا؟؟؟ همین بانک صادرات وقتی خریدار+4%نشسته چرا میاند تا4-%میفروشند اونم40میلیون50میلیون؟؟؟ ازین چراها و سوالات زیاد هست یکسری افراد ابزارهایی دستشونه که اونم شده ضامن موفقیتشون نه از سهمی جا میمونند نه وقتی کد شخصی فروختند مجبورند بالاتر بخرند نه خبری بیاد سهم بخواد تعدیل خفن بده مثل منو شما ته صف میمونند که یکی بخواد عرضه کنه

نظر

• کاشف
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 925

به نقل از سایت همسایه:

Kazem Naderali سود92زاگرس میره تو سود93پارسان اون سود600تومنی که توEPSسال93پارسان واسه زاگرش هست همونEPSسال92زاگرس که پارسان با یه سال تاخیر اون سود شناسایی میکنه البته بنظرم زاگرس با گاز70تومنی و دریافت بخشی از طلبهاش این600امسال میسازه وگرنه از لحاظ صادات و تولید متانول خیلی از برنامه عقب هست و9ماهه هم خبر خاصی توش نیست

-------------------------------------------------
                    Kazem Naderali شنبه احتمال زیاد معارفه مفاخر باشه و تا سه شنبه عرضه اش کنند حالا این وسط چرا حقوقی سهم عمدا میاد رو به پایین مرتب رنج میکشه بیشتر معنی میده خصوصا که با هماهنگی دو حقوقی رو330-335یه سفره باز کردند به هم نون قرض میدند گفتیم بی معرفتیه سفره باز کنند ما لب به غذا نزنیم لذا اینجا افزودیم خوارزمی تا همینجاش بابت فروش سرمایگذاریهاش سود خوبی ساخته عرضه مفاخر و تعدیل9ماهه بانکیا و خبهمن پتانسیلهای دیگر سهم هستند دیگه گفتنیها گفته شده فعلا باید صبر کرد تا گزارشات9ماهه خصوصا گزارش9ماهه بانکیا

----------------------------------------------------
                    Mahdi Hajihoseini به نقل از آیدی حقیقت در بوركس : تو وخارزم تامين آتيه فروشنده است و رنج به پايين مي کشد. بهانه اش اينه که پول لازمه. فقط من نمي دونم يعني اينقدر پول لازميد که سهم اصلي پورتفويتان را رنج منفي مي کشيد؟ براي فروش مثلا 6 ميليون سهم ارزش پورتفويتان را حدود 3 درصد پايين مي آوريد؟
                    Kazem Naderali پول لازم بودن کنایه است و بلوتوث کردن به کوچه علی چپ برای توجیه کثافتكارهایشون مثال میزنم صندوق نفت پاكسان400تومن میداد بهانه اش این بود پول لازمیم خب چرا خارک و سهام بزرگ که میلیاردی داشت نمیفروخت یه سهم کوچک میفروخت؟چون میدونست سهم بزودی 4-5برابر میشه و اگه این نفروشه بازار نداره که بده یا نور دنا 140تومن وسینا میفروخت یا وتوصا150تومن سفارس میفروخت اینا با کلی تیم تحلیلی عقلشون نمیرسید که اینا گنجند؟ بهتر از من و شما هم میدونستند چون حداقل سواد هم نداشته باشند رانتشو دارند بورس ایران فاسدترین بورس دنیاست حاضرم شرط ببندم 80%مدیران این شركتها را دستشون بگیرند ببرند بورسهای اروپا و امریکا بگند ترید کن نه رانتی داری نه اینكه پول مفت شركت دستت با عقل و سواد خودت ترید کن یه ماه نشده دارو ندارشون از دست میدن این مدیر صندوق(ن) جناب امید خان عمودی وقتی تو بانک ملی و توسعه ملی بود بترانس400تومنی میفروخت که بعدا2سال نشده بترانس400تومنی شد2500تومن حالا وقتی400داشت میلیونی میفروخت زنگ زدیم چرا میفروشید؟ گفتند بما گفته شده سهم وضعش خوب نیست با این ركود اقتصادی در دنیا مردم پول ندارند بیاند ترانس بخرند همچین میگفت مردم و ترانس انگار چوک لامپ مهتابی است و فرق ترانس قدرت و توزیع و فوق توزیع که از صدکیلو تا1تن وزنش هست و از چند میلیون تا2میلیارد قیمت ترانس با ترانس چوک هزارتومانی لامپ مهتابی که مردم میخرند فرقشو هنوز نمیدونست تازه اینا 1-2سیت هیات مدیره هم خیر سرشون اونموقع تو شركت داشتند این وضع تحلیلشون بود الان بلطف پولی که دستشون هست یروز شاوان میخرند میبرن4تومن یروز پترول یروز فارس یروز خارک هر جا هم سهمی زیرخاکی هست با کد حقوقی میدن شخصی میخرند بهانه میارند پول لازمیم یا سیاست ما خروج از فلان سهام و ورود به بهمان سهام هست یا سال مالی ما تموم میشه که اینا جدیدا بهونه خوبی برای لاپوشونی گند کاریهاشونه مثلا شركت کلی خارک و شفن و فارس و شركتهای بزرگ داره اونا را نمیده میاد یه سهم فسقلی را قفل هست عرضه نداره یهو به تعداد لازم که تو صف گیرشون بیاد عرضه میکنند و میگویند پول لازم بودیم بعد حساب میکنی کل عرضه یه شركت چند صد میلیاردی کلا2میلیارد تومنم نمیشد بعد چطور شركتی به این بزرگی پول لازم هست میاد دقیقا سهمی رو میده که قفل شده و خبر از تعدیل چند صد درصدی سود داره؟ونم با2میلیارد تومان فروش یعنی مشكلش حل شد؟ مردم جیگر فرض کردند یا...چطور روی سهامی که متعادل هستند و بزرگ عرضه نمیکنند؟ دزدی که فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست خیانت در امانتی که در دست این حضرات هست نوعی دزدیه فرق نمیکنه این امانت و پول بیت المال دست مرتضوی باشه دست فلان مسئول یا دست فلان مدیر اونی که میاد سهمی را تعمدا به بهای خیلی پایین میده تا یکسری نور چشمی بخرند کارش دقیقا دزدیه منتهی چون این مملكت عمدتا بخور بخوره کسی به این کج دستیا بها نمیده میگند بخوره فقط بیشتر از ما نخوره از یه حدی بیشتر بخوره اونوقت که صدای بقیه هم در میاد که این همه خوردی لااقل خمسشو چرا بما ندادی؟

---------------------------------------------------
                    پی برایی بازار دیگه نمیشه5-6گذشت اونزمون با این حجم نقدینگی و اخبار خوب سیاسی پی برایی7-8برای بازار کم ریسک و فعلا پی برایی9الی10میتونه سقف کوتاه مدتی باشه بهتره سهامی انتخاب کنیم که هم پی برایی معقول داشته باشند هم نقدشونده هم دی پی اس مناسب هم چشم انداز مناسب خبهمن یکی ازین سهما بود که معرفی شد یکی دو مورد دیگر هم انشالله بزودی تحلیل خواهم کرد که بنظرم گین خوبی کوتا مدت و میان مدت بدهند و هم پی برایی پایین دارند هم دی پی اس خوب هم نصف ناو هم ریسک سیستماتیک هدفمندی یا قطعی گاز و...ندارند.

----------------------------------------------------
                    Kazem Naderali بعضی دوستان اشاره میکنند متانول شده550-600دلار که این اشتباهه مبنای حرفشون سایت متانكس هست که قیمتهای این سایت اولا قیمت بازار نیست بلكه قیمت پیشنهادی فروشنده هاست اونم تو منطقه امریکا و اروپا نه مناطق اسیای شرقی و ایران در منطقه ما متانول440-455دلار هست اوره هم344دلار با فرض دلار3هزار تومن و گاز10سنت و اوره داخلی هم 700فرض کنیم(فروش به جهاد کشاورزی)پی برایی تحلیلی پتروشیمیها 5الی6واحد در میاد که نشون میده شپدیس2200-2000یا تاپیکو520-530یا پارسان1050-1100و امثالهم دیگه ریسکی ندارند و نگرانی ندارند

-------------------------------------------------------
                    Kazem Naderali سلام Ashkan Rf ثفارس داراییهای زیادی داره و طبق نظر کارشناس دادگستری که برای تجدید ارزیابی داراییهای سهم بررسی کرده بود صحبت690میلیارد تومان دارایی است که میشه سهمی2250تومان!!! منتهی گروهی که چند ماه اخیر سهمو خریده رایزنی کرد بلوک وساخت خرید و دنبال بوک ساختمان نوین هم هست برای همین سهمو نوسان میده تا این بلوک ازش بخره بنظرم سهم370-365حمایت خوبی ساخته و برمیگرده و میان مدت میتونه بعد450بطرف540و600حركت کنه اگر بحث وام50%قیمت خرید خانه قطعی بشه میشه انتظار رشد معاملات مسكن و رشد سوداوری ازین سهم داشت با واگذاری بخشی از واحدهای اماده میتونه سال بعد 60-70تومان سود بسازه محدوده370با تلرانس5تومن برای افراد ریسک پذیر که دید میان مدت دارند شاید بد نباشه.

--------------------------------------------
                    Kazem Naderali رنا امروز خودرو داد با این عرضه خودرو خود رنا سود خوبی خواهد ساخت تكنیکی245هدف ورنا هست که کوتاه مدت تا205میتونه بالا بیاد رو خپارس هم عرضه کننده بیمه ایران که کلا7میلیون سهم براش مونده

نظر

• iq_son
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 705

Kazem Naderali
                      شاخص کل مدتی است با سطح88300درگیر است و برای سومین بارشنبه به این سطح حمله خواهد کرد که بنظر میاد با اخبار سیاسی سفر روحانی به المانو سفر پارلمان ایتالیا برای توافق ژنو به ایران و قرار 20ژانویه برای توافقات هستهای اینبار باید اماده شکسته شدن این مقاومت باشیم با گذر از88300اهداف92و96هزارخواهد بود

نظر

• رها519
                        عضو عادی
                        • Oct 2013
                        • 173

[QUOTE=iq_son;432504]Kazem Naderali
                        رالی اصلی ساختمانیهاهنوز شروع نشده است........... سهم زیر 500 بزودی دراین گروه دیگر گیرنخواهدآمد چون ناوهمه آنهابالای 1000 تومان رفته

Kazem Naderali 14/10
                        تو بوركس به نقل از من نوشتند ساختمانیا منفجر می شوند و سهم زیر 500یا زیر فلان نخواهیم داشت و ازین داستانها که من خودمم تازه این مطلب دیدم و تعجب میکنم از قول من همچین مطلبی زدند این نقل قول کلا کذب و من همچین حرفی راجع ساختمانیها نزدم وقتی ثشرق200و ثتران130 و ثغرب270میگفتم خوبند میگفتند مسكن تو ركود و تعدیل منفی دارند بعد رشد200درصدی از قول من الان مینویسند تازه رشد اینا هنوز شروع نشده و...ادم میمونه چی بگه
                        5 hours ago · Unlike · 6

/:.ohno-smiley.:/:-/:-?
                        از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )

نظر

• iq_son
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 705

[QUOTE=رها519;434454]
                          در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                          Kazem Naderali

Kazem Naderali 14/10
                          تو بوركس به نقل از من نوشتند ساختمانیا منفجر می شوند و سهم زیر 500یا زیر فلان نخواهیم داشت و ازین داستانها که من خودمم تازه این مطلب دیدم و تعجب میکنم از قول من همچین مطلبی زدند این نقل قول کلا کذب و من همچین حرفی راجع ساختمانیها نزدم وقتی ثشرق200و ثتران130 و ثغرب270میگفتم خوبند میگفتند مسكن تو ركود و تعدیل منفی دارند بعد رشد200درصدی از قول من الان مینویسند تازه رشد اینا هنوز شروع نشده و...ادم میمونه چی بگه
                          5 hours ago · Unlike · 6

/:.ohno-smiley.:/:-/:-?
                          سلام ظاهرا این پست که توسط یکی از دوستان تو سایت تالار بورس زده شده بود و اینجا منتقل گردیده!البته با اعتماد متقابلی که به دوستان به خاطر نقل قول هایشان داشتیم!
                          اما ظاهرا منبع ایشان معتبر نبوده!
                          بنده از ادمین درخواست حذف این پست را نمودم!
                          لطفا بررسی و اقدام به حذف پست گردد!بنده به خاطر عدم بررسی این پست و ارسال به این تاپیک عذر خواهی میکنم!
                          از این به بعد بررسی میگردد تا نقل قول های کذایی انجام نپذیرد تا حقی از کسی زایع نگردد!
                          دوباره عذر خواهی میکنم
                          با تشکر

نظر

• ارزو
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 272

Kazem Naderali در نماد فاذر فروشنده دانایان بود با این فروشهای دانایان سال93سود خوبی میتونه بسازه خصوصا که فاذر براش بهای تمام شده خیلی پایینی داره گویا40میلیون امروز دانایان فاذر فروخته
                            Kazem Naderali :خبهمن را چارشنبه نوردنا رنج منفی میکشید اینا هر سهمی جا بمونند با کد شركت رنج منفی میکشیدند تا...فعلا10-12میلیون سهم بیشتر براشون نمونده که شر اونم بزودی کنده خواهد شد خبهمن کفشو310زد الانم با شكست340اهداف370-395-450به ترتیب پیشرو خواهد داشت.
                            Kazem Naderali سلام صف فروش؟ منظورتون منفی شدن سهم احتمالا که گفتم نور دنا تعمدا رنج منفی میکشه چهارشنبه هم وقتی سهم338بود عمدتا تا330رنج زد کلا11میلیون سهم دیگه داره اینا هنرشون اینه از180تومن داره خبهمن میفروشه از 130تومن داره وسینا میفروشه خدا سایه مدیران بی لیاقت را از سر این مملكت کم کنه پول و سهام شركت شده اسانسور ترقی اینا
                            Kazem Naderali شما اگه معاملات چهارشنبه خوارزم میدیدی الان متوجه منظورم میشدی تازه منت هم میزارند که با اینكار نوسانگیران حقیقیرا خارج میکنیم بعد سهم راحت بالا میره !!!
                            Kazem Naderali نور دنا عمده سهامشو قیمتهای30-40درصد پایینتر فروخته بود کلا17میلیون سهم داشت چهارشنبه یهو اومد سهمو از4%مثبت رنج مشید تا زیر330حدود6میلیون فروخت و11میلیون موند اگه دقت کنی از صبح هی میزاره صف فروش تا صف زیاد بشه بعد اونور حقیقی خریدش هی بیشتر میشه بعضیا نون حلال نمیتونند بخورند ذاتشون خرابه نمیشه کاریش کرد تو بازار چند حقوقی بدنام داریم که سردسته اینا همین نوردنا است
                            Kazem Naderali چهارشنبه حقوقی سهمو330-335كد به کد میکرد تا خودشون بخرند امروز سهم349تومان صف خرید بعد اخر سال به هم پز میدند امسال چند صد درصد گین گرفتم و...اینكه سهام شركت بیای4درصد منفی بزنی کد شخصی هنر نیست جناب دزد
                            Kazem Naderali ثاخت فروختم البته حق تقدمهاشو که بسته اس دارم خود سهمو فروختم جاش بانک انصار خریدم در نماد ثفارس هم مدتیه سهمو کنترل میکنند جریاشنو دوستان پرسیدند هر چند قبلا گفته بودم وساخت یه تعداد داشت عرضه کرد یه گروهی ازش خرید اینا دنبال بلوک ساختمان نوین هم هستند که حدود13.6میلیون سهم و سهمو کنترل میکنند اون بلوک بخرند و قصدشون گرفتن سیت هیات مدیره است فعلا هم سهمو تابلو370-400نگهداشتند
                            Kazem Naderali در نماد خودرو: خریداران حقوقی بانک تجارت-اتیه مسكن-کروز-بانک سامان-ایران و فرانسه
                            Kazem Naderali ا به نظر می رسد، گفت و گوهای هسته ای می تواند جرقه شكوفایی اقتصادی در ایران باشد. گرچه هیچیک از تحریم ها برداشته نشده، خیل سرمایه گذاران غربی به تهران هجوم می آورند.

ایران چهارمین کشور جهان به لحاظ ذخایر شناخته شده نفت و دومین کشور جهان به لحاظ ذخایر گاز است.

تهران اكنون جایی است که معاملاتی به ارزش میلیاردها یورو می تواند در آن انجام شود.

اكنون هواپیماهای اروپایی پر از ایتالیایی های است که مدیران شركت عظیم انرژی ایتالیا از آن جمله هستند.

فرانسه نیز در تكاپو است، با قراردادی به ارزش میلیاردها یورو، در صدد تجدید قرارداد تولید تحت لیسانس پژو با شركت ایران خودرو است و بالاخره آمریکایی ها نیز با شركت اكسون موبیل، شورون و شركت های دیگر در تهران حضور دارند.

آنها متعهد به احیای تسهیلات قدیمی تولید نفت و صنعت پالایش و نیز اكتشاف میدان های جدید نفتی در ایران هستند و این به معنای ایجاد یک کسب و کار عظیم چندین میلیاردی دلاری است.
                            Kazem Naderali شاخص کل مدتی است با سطح88300درگیر است و برای سومین بار شنبه به این سطح حمله خواهد کرد که بنظر میاد با اخبار سیاسی سفر روحانی به المان و سفر پارلمان ایتالیا برای توافق ژنو به ایران و قرار 20ژانویه برای توافقات هسته ای اینبار باید اماده شكسته شدن این مقاومت باشیم با گذر از88300اهداف92و96هزار خواهد بود.
                            Kazem Naderali اخابر کوتاه مدت335-370كمی ریپ میزنه تا الگوی برگشتی بزنه ولی بازه2ماهه400-410رد کردنش اسون نیست.
                            Kazem Naderali معارفه شركت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی با نماد «مفاخر» روز 14 دی برگزار و بعد سهم عرضه اولیه خواهد شد. مدیر روابط عمومی فرابورس ایران از برگزاری جلسه معارفه شركت توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی با نماد «مفاخر» خبر داد و گفت: این جلسه شنبه 14دی ماه ساعت 15 در هتل سیمرغ برگزار می‌شود. رسول شریفی با اعلام این خبر افزود: به دنبال درج شركت 170میلیارد ریالی توسعه فناوری اطلاعات خوارزمی با نماد «مفاخر» در بازار دوم، این شركت در این جلسه معارفه که با حضور مديران، ‌كارگزاران و فعالان بازار سرمايه برگزار مي‌شود در‌خصوص عملكرد،‌ وضعيت مالي و برنامه‌هاي آتي آن براي حاضران توضيح داده و در ادامه پاسخگوي پرسش‌هاي آنان نيز خواهند بود.
                            Kazem Naderali نمودار شبندر بنابه درخواست جناب Hamed Soleymani: نظر من راجع1.5ماهه شبندر بدین صورت که رو تصویر کشیدم فعلا1670-1705تا اواسط بهمن میشه متصور بود اونور سال1970-2000خرداد میتونه ببینه اما کوتاه مدت 1670-1705مقاومت محكمی دارهKazem Naderali خواهش میکنم دوست عزیز اما شپنا:تا3200بعد3270بنظرم1.5ماهه میتونه برگرده بالا که3270مقاومتی سختی کوتاه مدت خواهد بود احتمالا بعد این رشد تا3270یه اصلاح1ماهه خواهد داشت و اونور سال بعد اصلاح تا3565میتونه رشد کنهتو روزانه و هفتگی واگرایی مخفی مثبت مشهود است 2900-2850نگهداری شپنا تا رسیدن به3200-3270شاید بد نباشه
                            Kazem Naderali Sara Varshoee:ثاخت350-345 روی مقاومتش هست و وارد منطقه هیجانی خرید میشه احتمال برگشت سهم در این محدوده وجود داره بنظر من مدتی رنج320-347نوسانی خواهد بود
                            Kazem Naderali تو بوركس به نقل از من نوشتند ساختمانیا منفجر می شوند و سهم زیر 500یا زیر فلان نخواهیم داشت و ازین داستانها که من خودمم تازه این مطلب دیدم و تعجب میکنم از قول من همچین مطلبی زدند این نقل قول کلا کذب و من همچین حرفی راجع ساختمانیها نزدم وقتی ثشرق200و ثتران130 و ثغرب270میگفتم خوبند میگفتند مسكن تو ركود و تعدیل منفی دارند بعد رشد200درصدی از قول من الان مینویسند تازه رشد اینا هنوز شروع نشده و...ادم میمونه چی بگه
                            azem Naderali ثاخت350-345 روی مقاومتش هست و وارد منطقه هیجانی خرید میشه احتمال برگشت سهم در این محدوده وجود داره بنظر من مدتی رنج320-347نوسانی خواهد بود ثشاهد هم 337-344انتظار تشدید عرضه دارم تا عید میتونه385ببینه ولی فعلا344برای ثشاهد سطح عرضه محسوب میشه

نظر

• iq_son
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 705

در اصل توسط iq_son پست شده است
                              با سلام خدمت دوستان عزیز با مشکلی که پیش اومد و نقل قول نامعتبر از استاد نادرعلی شد!
                              بنده تصمیم گرفتم که فقط و فقط به صورت عکس مستند از صفحه ایشون نقل قول کنم!
                              این نقل قول ها رو توی تالار بورس با لینک زیر:
                              تحلیل ها و نوشته های بورسی کاظم نادرعلی به نقل از صفحه شخصی ایشان
                              قرار میدم.
                              دوستان اگه قبول زحمت کردن اینجا هم منتقل نمایند
                              با تشکر
                              با تقاضای دوستان و مدیر محترم سایت سعی میکنم نقل قول با عکس رو اینجا هم ادامه بدم
                              امیدارم دوستان رضایت داشته باشن!
                              Saturday 04 January 14 18:47

نظر

• arash boursy
                                عضو عادی
                                • Aug 2012
                                • 96

@};- برای ای کی یو سان عزیز
                                [B][COLOR=#0000ff]
                                [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                                [COLOR=#0000ff]
                                [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

در حال کار...
                                X