کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روح کاظم خان شاد بنیادی کار و بازارشناس قابلی بودن شخصا از ایشان مطالب بسیار اموختم و هر موقه تو اینستا ازشون سوالی میپرسیدم مشفقانه پاسخگو بودن خداوند رحمتشان کند
روحش شاد. دوستان مطلع در کنار تعریف و تجلیل از مرحوم ، شایسته خواهد بود که تحلیلها و نظرات محققانه بورسی و غیر بورسی ایشون رو جهت استفاده و بهره مندی همگان به اشتراک بگذارید.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
من برادر کاظم هستم از همدردی ومحبت دوستان بینهایت سپاسگزارم یاد نوشته جالب برادرم افتادم که نوشته بود شاید یه روز فقیر باشی اما میتونی ثروتمند بشی. شاید پست ومقام نداشته باشی اما با سعی وتلاش یروز بدست میاری. اما اگه شرف نداشته باشی دیگه نمیتونی شرف داشته باشی بیشرف خواهی مرد. دراین چند روز من شاهد بودم که چقدر مورد لطف وحمایت دوستان کاظم بودیم خدا رو شکر برادرم با اینکه پست ومقام نداشت اما با شرف بود با غیرت بود شاید فکر کنین مرده اما یاد خاطرش هميشه زنده است. سعدیا مرد نکونام نمیرد هرگز مرده آنست که نامش به نکویی نبرن
خدا رحمتش کنه از سال 86 کاظم را میشناختم جز بهترینها بود لیاقتش بالاترین مقام تحلیلگری اقتصاد ایران بود حدود سه هفته پیش باهاش صحبت کردم میگفت حکمش اومده و چندماه باید زندان بره و اصلا هم براش مهم نیست دیگه باهاش تماس نداشتم تا اینکه خبر فوتش را شنیدم
ولی بی وجودی این نانجیبا حد نداره
با زنده اش که تا میتونستن دشمنی کردن
تحمل درج آگهی تکریمش رو هم نداشتن
مجدد کانالش رو بستن
مضحکتر اینکه پای پست آخر بالای هزار نفر دیسلایک زده بودن
خاک بر سرای دلقک پُسته رو حذف کردن همه ایموجیها جز لایک رو بستنو با اکانتای فیک ارتش سایبریشون اومدن پاش لایک چسبوندن
ننگ به شما
و ننگ به هر شل مغز یا روسپی ای که با توسل به واژه «وطن» سعی میکنه ما رو با شما اراذل پیوندی بده
Dexter is to kill killers
DEXTEROUS too
من خار به چشمان یک عده قرمساقم
نظر