ارتباطات سيار ايران ( همراه )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفا سیمایی
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 68

    #61
    کسی از دوستان تونسته بخره؟ به ما که نرسید
    روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

    نظر

    • کاشف
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 925

      #62
      تحلیل بنیادی و بررسی موشکافانه بزرگترین عرضه فرابورس
      همراهی با همراه اول تا کجا ؟
      تا پیش از سال ۸۲ ، بازار تلفن همراه کشور منحصرا در اختیار شرکت همراه اول بود.پس از آن با ورود تالیا و ایرانسل و فعالیت اپراتور سوم ، دوران انحصار مخابرات ایران و شرکت همراه اول به پایان رسید.از سال ۸۴ به این طرف با آغاز فعالیت ایرانسل ، تعداد مشترکین تلفن همراه از ۸ میلیون مشترک به بیش از ۴۹ میلیون رسیده است و پیش بینی می شود تا ۶ سال آینده تعداد مشترکین تلفن همراه از مرز ۱۱۰ میلیون مشترک عبور نماید.
      یکی از تحلیلگران بورس تهران با ارایه مقاله ای در خصوص همراه اول نظرات خود را بیان نموده است که عینا پس از بررسی منتشر می شود البته این تحلیل لزوما دیدگاه بورس نیوز نیست .


      تا پیش از سال ۸۲ ، بازار تلفن همراه کشور منحصرا در اختیار شرکت همراه اول بود.پس از آن با ورود تالیا و ایرانسل و فعالیت اپراتور سوم ، دوران انحصار مخابرات ایران و شرکت همراه اول به پایان رسید.از سال ۸۴ به این طرف با آغاز فعالیت ایرانسل ، تعداد مشترکین تلفن همراه از ۸ میلیون مشترک به بیش از ۴۹ میلیون رسیده است و پیش بینی می شود تا ۶ سال آینده تعداد مشترکین تلفن همراه از مرز ۱۱۰ میلیون مشترک عبور نماید.

      تعداد مشترکین ایرانسل بیش از ۱۲ میلیون ، تالیا بیش از ۵۰۰ هزار و ارتباطات سيار بیش از ۳۷ میلیون می باشد.شرکت ارتباطات سيار ۱۱۲۳ شهر و ۴۷ هزارکيلومتر جاده را تحت پوشش قرار داده است و ضريب نفوذ ۵۰ درصد و ارتباط رومينگ بين الملل با ۱۱۰ کشور جهان دارد.

      شركت ارتباطات سیار در جايگاه بيست و نهم از منظر تعداد كل مشتركين و جايگاه پانزدهم ازنظر تعداد مشتركين دائمي در دنيا قرار دارد.همچنین از منظر مشترکین دائمی و اعتباری در جایگاه اول ایران و خاورمیانه ایستاده است.بزرگترین رقیب شرکت همراه اول ، ایرانسل می باشد که سهم ۸۶ درصدی همراه اول از بازار سیم کارت را در سال ۸۶ به ۷۰ درصد در سال جاری کاهش داده است.

      بررسی ریسکهای عمده شرکت همراه اول

      ودایع تلفن ثابت و همراه :بیش از ۴۰ میلیارد دلار از ودایع مشتریان نزد شرکت باقی مانده است که حجم مذکور نزدیک به 65.5 درصد از دارایی های شرکت را شامل می گردد.در نهایت شرکت موظف به بازخرید اشتراک و پرداخت ودایع مشترکان می باشد و حجم بسیار زیاد مشترکان و احتمال مراجعه آنها به منظور بازپس گیری ودایع ، از عمده ترین ریسکهای شرکت محسوب می شود.در واقع این موضوع بزرگترین ابهام این شرکت و مخابرات است که هنوز مشخص نیست تکلیف آن در صورت های مالی شرکت چگونه است .

      ریسک تجاری (پایان یافتن دوران انحصار و ورود رقبای جدید ) : با پایان یافتن دوران انحصار کامل و ورود رقبای جدید به این عرصه ، شاهد کاهش ۱۶ درصدی سهم شرکت همراه اول از بازار تلفن همراه می باشیم.به همین علت در سالهای آینده در صورتی که همراه اول نسبت به نحوه فروش سیم کارتهای دائمی و اعتباری خود تجدید نظر ننماید ، سایر رقبا سهم بالقوه بازار تلفن همراه کشور را تصاحب خواهند نمود.

      ریسک تغییر مقررات و تحریم تکنولوژی : دولت قوانین و مقرراتی در زمینه مبالغ پرداختني به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ، تعرفه های مکالمه و خدمات قابل ارایه برای شرکت همراه اول تبیین می نماید و تغییرات قوانین مذکور از ریسکهای شرکت محسوب می شود.همچنین به روز رسانی سیستمهای سخت افزاری و نرم افزاری ، نیازمند تعاملات با کشورهای صاحب تکنولوژی نظیر کشورهای حوزه اسکاندیناوی است و تحریمهای بین المللی با عنایت به استهلاک بالای تکنولوژی مورد استفاده یکی از چالشهای پیش روی شرکت می باشد.

      اما در کنار تمامی این ریسک ها باید به مهم ترین مزیت این شرکت اشاره کرد

      که در شرایط حال حاضر کشور که طرح تحول اخبار را در اختیار خود دارد مخابرات و به طور کلی شرکت های خدماتی دراین زمینه از این نظر بسیار ارزنده بود چرا که مورد توجه سهامداران قرار گرفته و از طرح تحول و مخاطرات آن به کلی به دور هستند . حتی با توجه به ماهیت خدماتی آنها با افزایش نرخ تورم می توان به افزایش خدمات آنها نیز امیدوار بود که موجب افزایش حاشیه سود این شرکت ها می شود .

      از سویی دیگر هنوز سیستم ارتباطی کشور ما که از پایه در اختیار مخابرات است با نوآوری های روز دنیا غریبه است . هنوز اینترنت جای خود را به عنوان یک ابزار در دنیای مدرن تجاری باز نکرده و همه گیر نشده است . موبایل تنها ابزار مکالمه است و هنوز به وسیله ای اجتناب ناپذیر برای تبادل انواع اطلاعات و یا یک سیستم رایانه همراه تبدیل نشده است که تمامی این عوامل به همراه هزاران خدمات دیگر که در کل دنیا در حال ارایه شدن است می تواند برای این شرکت ها مفید واقع شود .

      از سویی دیگر انحصار این شرکت ها در کشور ما یکی دیگر از مهم ترین موارد است که با حضور برخی عناصر قوی قدرت های سیاسی و نظامی در این صنعت این انحصار قوی تر نیز خواهد شد .

      به طور کلی صنعت مخابرات چه در منطقه و چه خاور میانه جز قوی ترین و پر سود ترین صنایع در اقتصاد به شمار می رود که با توجه به جمعیت جوان و بالای کشور ما این امر برای مخابرات ایران جذابیتی دو چندان را به همراه خواهد داشت .






      ترازنامه و نسبتهای مالی




      سیر مستمر کاهشی سطح دارایی های جاری و بدهی های جاری در دو سال گذشته و شتابنده بودن کاهش بدهی ها نسبت به دارایی ها ، باعث کاهش نسبت بدهی از ۲۸ درصد به ۱۸ درصد در سال گذشته و افزایش نسبتهای نقدینگی ( آنی و جاری ) از 1.28 و 1.3 واحد به 1.93 و 1.96 در پایان سال مالی گذشته شده است.همچنین کاهش نسبت بدهی با لحاظ نمودن رقم حقوق عمومی در مدت یاد شده بیش از 27 درصد و بدون لحاظ نمودن حقوق عمومی 35 درصد بوده است که حکایت از افزایش سهم سیم کارتهای اعتباری نسبت به ثابت در دو سال گذشته و افت نسبت بدهی به علاوه حقوق عمومی دارد.

      بررسی نسبتهای فعالیت (گردش مجموع دارایی ها و گردش دارایی های های ثابت) نیز نشان از افت نسبتهای مذکور دارد.نسبتهای بازدهی (roe و roa )(بازده حقوق صاحبان سهام و بازده دارایی ها) نیز کاهنده بوده است.نسبت حاشیه سود خالص از 29 درصد به 21 درصد و حاشیه سود عملیاتی از 35 درصد به 22 درصد کاهش یافته است.

      شاید این کاهش را بتوان با ورود ایرانسل مرتبط دانست که پس از سال ها ، انحصار همراه اول و مخابرات ایران را شکست و در بخش مخاطرات به عنوان یکی از مخاطرات و ریسک های جدی شرکت نام برده می شود .



      صورت سود و زیان






      نکته بسیار مهم با دیدن این نمودار ها این است که سیاست محافظه کارانه اعلام سود در نمودار سبز رنگ به خوبی مشخص است که سعی شده با رشد هزینه ها کنترل شود . به نظر میرسد که این امر در گزارش های پیش روی شرکت جبران خواهد شد و ما شاهد رشد سود این شرکت در سال ۸۹ و به خصوص سال ۹۰ خواهیم بود .

      بودجه ۸۹ و گزارش عملکرد میاندوره ای

      شرح
      پیش بینی ۸۹
      شش ماهه ۸۹
      درصد پوشش

      درآمد حاصل از ارایه خدمات
      41.414.798
      19.651.641
      ۴۷

      بهاء تمام شده
      (30.495.494)
      (14.327.596)
      ۴۷

      سود ناخالص
      10.919.304
      5.024.045
      ۴۶

      هزینه های اداری و تشکیلاتی
      (2.075.313)
      (624.619)
      ۳۰

      سایر درامدهای عملیاتی
      -
      10.279
      -

      سود عملیاتی
      8.843.991
      4.409.705
      ۵۰

      درآمدهای غیر عملیاتی
      1.680.000
      921.623
      ۵۵

      سود خالص قبل از کسر مالیات
      10.523.991
      5.331.328
      ۵۱

      مالیات
      (2.100.448)
      (1.107.373)
      ۵۳

      سود خالص
      8.423.543
      4.222.955
      ۵۰

      نسبت سود خالص به فروش
      ۲۰
      ۲۱
      ***



      درآمد حاصل از ارایه خدمات از ۳۰۵۵ میلیارد تومان در سال ۸۷ به بیش از ۴۱۴۱ میلیارد تومان در پیش بینی سال جاری افزایش یافته است که عمدتا از محل افزايش درآمد فروش سیم کارتهای اعتباری (کارت شارژ ) و درآمد استفاده از امکانات و زیر ساختها توسط اپراتور ایرانسل می باشد.

      گزارش شش ماهه شرکت موفق به تحقق 47 درصد برنامه فروش و به لطف کاهش هزینه های عملیاتی و تحصیل یک میلیارد تومان از محل سایر درآمدهای عملیاتی به پوشش ۵۰ درصد سود عملیاتی نائل گردد.

      نزدیک به ۱۶ درصد سود قبل از کسر مالیات شرکت ارتباطات سیار از محل درآمدهای غیر عملیاتی (سود سپرده گذاری و اوراق مشارکت) تامین می گردد.که به نظر میرسد در این بند نیز با رشد بسیار مناسب سود مواجه خواهیم شد و حتی برخی رقم نهایی این سود غیر عمیاتی را بیش از ۲۲۰ میلیارد تومان برآورد می کنند .


      همچنین پس از پذیرش شرکت در فرابورس ، مالیات محاسبه شده از ۲۵ درصد به 23.75 درصد کاهش خواهد یافت که اثرات فزاینده آن بر سود هر سهم ۵ درصد خواهد بود.این بدین معنی است که تا بدین جا شرکت توانایی یک تعدیل بیش از ۱۰ درصد را در صورت های مالی خود دارد که می تواندموردتوجهسهامدارانباشد .

      درآمد حاصل از ارایه خدمات شرکت ارتباطات سایر به ۵ بخش اصلی تفکیک می شود :

      درآمد کارکرد مشترکین ثابت با ۵۲ درصد ، درآمد کارکرد مشترکین اعتباری با ۴۰ درصد ، درآمد استفاده از امکانات شبکه توسط سایر اپراتورها با ۵ درصد و سایر درآمدها با ۳درصد .

      درآمد مشترکین خطوط دائمی با ۱۱ درصد و درآمد کارکرد خطوط اعتباری با ۳۱ درصد افزایش از اهم دلایل افزایش درآمد حاصل از ارایه خدمات نسبت به عملکرد واقعی سال گذشته بوده است.در بخش بهای تمام شده نیز مبالغ پرداختي به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي و استهلاک شبکه ارتباطات سیار با ۴۰ و ۲۲ درصد ، بیشترین سهم را در ترکیب بهای تمام شده دارند که در سالهای گذشته با افزایش مواجه شده اند. مبالغ پرداختي به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مطابق قوانین و مقررات و هزينه استهلاک با برآورد عمر مفيد تجهيزات ارتباطي و مخابراتي محاسبه می شود.

      اصلي ترين محصولات شركت ارتباطات سیار در حوزه سیم کارت ، شامل سيم كارتهاي دائمي و اعتباري هستند كه قابليت ارایه خدمات پايه به صورت پیامک متنی ، اینترنتو …. را به تمامي مشتركين همراه اول دارند.

      سیم کارتهای اعتباری شرکت به دو شیوه با ودیعه و فاقد ودیعه واگذار می شود.در شیوه اول اين نوع سيم كارتها با قيمت ۲۸۸ هزار تومان در بازار عرضه مي گردد كه ۱۶۴ هزار تومان آن به عنوان وديعه بوده و در پايان دوره ۲ ماهه صورت حساب صادر مي گردد. كليه سرويس هاي شبكه از جمله رومينگ بين الملل روي اين نوع سيم كارتها قابل ارایه مي باشند و در شیوه دوم با پيش شماره ۹۱۰ به قيمت ۱۲۳ هزار تومان قابل واگذاری است كه فاقد مبلغ وديعه می باشد.این نوع سیم کارتها دارای محدودیت مکالمه می باشد.

      سيم کارتهاي اعتباري نیز در تمامي ۱۰۱۶ شهر و همچنين جاده هاي کشور قابليت آنتن دهي دارند.سیم کارتهای اعتباری به مبلغ ۲۳ هزار تومان در بازار به فروش مي رسند كه مبلغ ۲۰ هزار تومان به عنوان هزينه اتصال شبكه و ۲ هزار تومان اعتبار اوليه دارند.همچنین از سایر سیم کارتهای شرکت ارتباطات سیار ، سیم کارت خانواده می باشد کهقیمت آن۱۵۰۰۰ تومان می باشد.


      سيم كارتها علاوه بر پشتيباني كليه خدمات پايه ، صوت و پیامک متنی و قابليت ارایه دو سرويس انتقال اعتبار و همراهان اول را دارا مي باشند.تاكنون 2.443.000 بسته شامل 4.886.000 سيم كارت از اين نوع به بازار عرضه شده است.در مجموع تعداد فروش سیم کارتهای دائمی از ۹۸۷ هزار در سال ۸۶ به ۸۲ هزار در سال ۸۸ کاهش و سیم کارتهای اعتباری از ۸ میلیون و ۱۴۹ هزار عدد در سال ۸۶ به ۸ میلیون و ۶۸۲ هزار عدد در سال ۸۸ افزایش یافته است.

      تعرفه مکالمات تلفن همراه نیز از اسفند ۸۲ بدون تغییر مانده است. نرخ يك دقيقه مكالمه شهري (سيم كارتهاي دائمي) ۲۵۸ تا ۴۴۷ ریال ، نرخ يك دقيقه مكالمه بين شهري (سيم كارتهاي دائمي) از ۵۳۶ تا ۷۶۰ ریال ، پیامک فارسی ۸۹ ریال و انگلیسی ۲۲۲ ریال ، نرخ يك دقيقه مكالمه استاني(سيم کارت اعتباري) ۵۳۶ تا ۶۷۰ ریال ، نرخ يك دقيقه مكالمه بين استاني (سيم کارت اعتباري) ۵۰۴ تا ۱۱۳۹ ریال ، پیامک فارسی ۱۰۶ و انگلیسی ۲۶۴ ریال می باشد.

      در مجموع از سود خالص این شرکت باید گفت که به احتمال قوی سود ارتباطات سیار با توجه به روند گذشته این شرکت این قابلیت را داراست تا به مرز ۵۰۰۰ ریال برسد . در سال های گذشته نیز سیاست محافظه کارانه در سود همراه اول وجود داشته به طوریکه در ابتدای سال ۸۸ سود شرکت حدود ۵۵۶ میلیارد تومان اعلام شد و در پایان سال با رشدی ۲ برابری این رقم به ۱۰۵۰ میلیارد تومان رسید که خود سیاست های شرکت را در این زمینه نشان می دهد .در سال های گذشته نیز این روند تا حدودی تکرار شدهاست . بهتر است برای درک موضوع نگاهی به سود خالص شرکت در سه سال گذشته و پیش بینی امسال داشته باشیم .




      سال ۸۷
      سال ۸۸
      پیش بینی ۸۹
      سال مالی

      ۸۹۵۲۹۱۳
      ۱۰۵۵۶۸۸۶
      ۸۴۲۳۵۴۳
      سود خالص (م.ر)

      4- درصد
      ۱۷ درصد
      20- درصد
      رشد سود نسبت به سال قبل











      جدول بالا به خوبی به ما نشان میدهد که شرایط سود همراه اول در سال ۸۹ حتی از سود سال ۸۷ شرکت نیز کمتر پیش بینی شده و به نظر می توان به تعدیل سود شرکت حتی تا ارقام بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان نیز امیدوار بود و این حداقل رشد انتظاری از این شرکت است که همان محدوده ۵۰۰۰ تا ۵۵۰۰ ریال را برای سود ارتباطات سیار تداعی می کند .





      خریداران بالقوه :

      فارغ از این که قیمت این سهم به چه میزان خواهد رسید و یا با چه قیمتی عرضه می شود می توان با قطعیت گفت که افراد حقوقی بزرگ بازار از حالا به دنبال خرید بلوک های ریز و درشت این شرکت هستند .


      شنیده ها از حضور جدی چندین و چند شرکت حقوقی در این سهم خبر می دهند که بانک ملت ، بانک تجارت ، بانک سینا، بانک پارسیان، بنیاد تعاون سپاه، گروه بهمن، سرمایه گذاری بانک ملی ، بنیاد مستضعفان از مهم ترین آنها هستند که البته دو بانک ملت و تجارت بیش از بقیه برای به دست آوردن درصد بیشتری از سهام شرکت با یکدیگر رقابت می کنند .

      هنوز عرضه ۵ درصد اول این شرکت انجام نشده ، مذاکرات جدی بین بانک ملت و مخابرات برای خرید بلوک های بعدی در حال شکل گیری است و البته بانک تجارت نیز پیش ازاین مذاکراتی را با مخابرات داشته است . به هر حال موارد فوق نشان میدهد که تمایلات جدی برای خرید این سهم نزد حقوقی ها وجود دارد و این می تواند یک پشتوانه قوی برای همراه اول باشد تا از ریزش قیمت با خیالی آسوده عبور کند .

      ارزشیابی سهام شرکت ارتباطات سیار

      مقایسه مولفه های بنیادی شرکتهایی که به تازگی وارد بورس اوراق بهادار می شوند با شرکتهای همگروه ، صحیح ترین شیوه جهت تخمین ارزش ذاتی آنهاست.تنها شرکت حاضر در این صنعت مخابرات ایران می باشد که مالک ۱۰۰ درصد شرکت ارتباطات سیار است.

      کمترین نسبت پی ای مخابرات در سال جاری 6.7 واحد ، بیشترین ۱۳ واحد و با در نظر گرفتن مدت زمان و میانگین پی به ای مخابرات در طی این مدت و همچنین پی به ای فعلی عدد 8.5 واحد برای ان مناسب بوده که با توجه به سود فعلی این شرکت محدوده ۳۴۰۰۰ تا ۳۵۰۰۰ ریال قیمت های منطقی برای این شرکت به شمار می ود .


      سال مالی
      ۸۸
      ۸۹
      ۹۰
      ۹۱
      ۹۲

      eps
      5272
      4800
      5136
      5495
      5879

      dps
      ***
      3360
      3600
      3850
      4200



      ارزش فعلی سهام شرکت از مدل تملک چند دوره ای با فرض نرخ رشد ۷ درصدی سود هر سهم تا سال ۱۳۹۲ و سیاست تقسیم سود ۷۰ درصد و نرخ بازده مورد انتظار ۲۰درصدی ۳۲۸۱۱ ریال برآورد می گردد.البته به نظر میرسد سیاست تقسیم سود همراه اول در سال های آتی همچنان بالای ۹۰ درصد باقی بماند که این خود یک مزیت جالب توجه برای سهامداران و مخابرات ایران است که این موضوع می تواند قیمت این سهم را دراین روش تا ۳۸۰۰۰ ریال نیز بالا ببرد .

      در جمع بندی مطالب باید به این نکته اشاره کرد که با توجه به عرضه سنگین و قیمت بالا و پی به ای فعلی صنعت و شرکت سهامدار همراه اول ، صورت های مالی آن و احتمال تعدیل سود هر سهم تا ۵۰۰۰ ریال ، احتمال افزایش سرمایه و حمایت سهامداران بزرگ بازار از این سهم شاید قیمت های بیش از ۴۰۰۰ تومان نیز برای سهم منطقی به نظر برسد اما در شرایط فعلی منطقی ترین قیمت برای این سهم در محدوده ۳۶۰۰۰ تا ۴۰۰۰۰ ریال است که امیدواریم رشد این سهم در روز های آتی با مشکلات جدی مواجه نشود .

      نظر

      • neyshaboori
        عضو جدید
        • Dec 2010
        • 10

        #63
        در اصل توسط Simaei پست شده است View Post
        کسی از دوستان تونسته بخره؟ به ما که نرسید
        تو شهرستان ما قبلا ثبت نام و سفارشات کامل انجام شد از کارگزار محترم شهرمون جناب اقای ق همینجا تشکر میکنم من که از خدمات کارگزاری ع ف و خصوصا ایشون کاملا راضیم

        نظر

        • مصطفا سیمایی
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 68

          #64
          در اصل توسط neyshaboori پست شده است View Post
          تو شهرستان ما قبلا ثبت نام و سفارشات کامل انجام شد از کارگزار محترم شهرمون جناب اقای ق همینجا تشکر میکنم من که از خدمات کارگزاری ع ف و خصوصا ایشون کاملا راضیم
          من هم از آقای "ق" از کارگزاری "ع ف" بابت این همکاری تشکر می کنم :)
          بعید می دونم اسم بردن، تبلیغ محسوب بشه.

          به هر حال، سهم رو تا کی نگه می دارین؟
          روز و شب [B]عربده [/B]با خلق خدا نتوان کرد

          نظر

          • neyshaboori
            عضو جدید
            • Dec 2010
            • 10

            #65
            در اصل توسط Simaei پست شده است View Post
            من هم از آقای "ق" از کارگزاری "ع ف" بابت این همکاری تشکر می کنم :)
            بعید می دونم اسم بردن، تبلیغ محسوب بشه.

            به هر حال، سهم رو تا کی نگه می دارین؟
            تا فردا

            نظر

            • neyshaboori
              عضو جدید
              • Dec 2010
              • 10

              #66
              باز علم کردن این طرح تحقیق و تفحص مجلس از مخابراتو خدا بخیر کنه پارسالو یادتونه

              نظر

              • کاشف
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 925

                #67
                حقوقی ها همراه اول را همراهی می کنند



                نمابورس ،شرکت ها :همراه اول که تنها چند روز است به فرابورس وارد شده و پس از حضور 34950 ریالی توانست سهامداران بسیاری را پوشش دهد. شنیده می شود که برخی بزرگان بورسی قصد حضور در جمع سهامداران همراه را دارند. بانک ملت از این جمله است که حضورش پیشتر در بیمه ای ها تحولی را ایجاد کرده بود. تمایل بانک ملت به همراه می تواند روزهای پر رونقی را برای این سهم رقم بزند اما زمزمه هایی نیز مبنی بر فعال شدن گروه بهمن و مهر اقتصاد ایرانیان نیز وجود دارد. گویا گروه بهمن هم تمایل دارد که در جمع مدعیان همراه قرار گیرد و مهر اقتصاد ایرانیان نیز پیش از این تمایلش را برای کسب سهام ارزنده ثابت کرده است.

                با فرض اینکه پچ پچه های بازار صحت داشته باشد نظر کارگزاران را در خصوص تاثیر حضور بزرگان بورسی را در این سهم جویا شدیم.

                رهبر مدیر عامل کارگزاری حافظ معتقد است اگر صحت داشته باشد حضور بانک ها در سهم، موجب تقویت آن سهم می شود.

                حسن نژاد مدیر عامل کارگزاری رضوی در این خصوص می گوید:" با فرض اینکه بانک ملت، گروه بهمن و مهر اقتصاد ایرانیان در پی این سهم هستند. به نظر می رسد که حضور هر سه آنها باعث رقابت در همراه اول شده و موجب رشد و رونق این سهم خواهد شد.

                وی می افزاید:" در صورتی که یکی از اینها خریدار باشد قیمت این سهم حرکت رو به بالا اما کندی را خواهد داشت."

                نظر

                • ساوالان
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 23

                  #68
                  مديرعامل همراه اول وعده داد:

                  دو سيم كارت قاصدك و امين به زودي عرضه ميشوند

                  وحيد صدوقي در گفت وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره واگذاري سيمكارتهاي قاصدك و امين گفت: مدت زماني بحث واگذاري اين سيمكارتها متوقف ماند و سازمان تنظيم مقررات اين موضوع كه عرضه اين سيمكارتها خارج از لايسنس شركت انجام شود را قبول نكرد و بعد از مذاكرات فراوان و تقاضاي ما قرار بر اين شد كه اين سيمكارتها جزو لايسنس ما محسوب شود.
                  صدوقي همچنين درباره زمان عرضه اين سيمكارتها ابراز كرد: در رابطه با واگذاري اين سيمكارتها مجوزهاي لازم اخذ و هماهنگي هاي مورد نياز را با رگولاتوري انجام داديم و به زودي عرضه اين سيمكارتها آغاز ميشود.
                  به گزارش ايسنا يكي از كاربردهاي سيم كارت قاصدك، قابليت پيامرساني و ويژه پيامك بودن آن است؛ امكان ارسال و دريافت پيامك و اختصاصي كردن ارسال و دريافت پيامك به يك يا چند شماره تلفن همراه و امكان سرويسدهي در تمامي محدوده جغرافيايي تحت پوشش شبكه همراه اول در سراسر كشور از قابليتهاي سوئيچ اين سيمكارت است.
                  اين سيمكارت علاوه بر امكان استفاده توسط اشخاص، سازمانها، شركتهاي دولتي و خصوصي، براي موسسات حمل و نقل، مديريت ناوگان شهري و ساير نهادها، امكان شخصي شدن و افزودن امكانات ويژه آنها را داراست.
                  سيمكارت امين هم براي كنترل، حفاظت و موقعيتيابي خودرو بر پايه پيامك gps طراحي شده است؛ در اين سيمكارت سامانه ردياب در قالب يك بسته سخت افزاري برروي خودرو نصب ميشود و ميتوان با ارسال و دريافت پيامك از سيمكارت تعبيه شده در سامانه حفاظتي و كنترلي، علاوه بر كنترل خودرو از امكانات موقعيت يابي جغرافيايي نيز بهره برد.

                  نظر

                  • stockbroker68
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 137

                    #69
                    نسخه چاپي ارسال به دوستان
                    مديرعامل تامين سرمايه امين در گفتوگو با فارس:
                    تعديل سود سهام همراه اول بزودي اعمال ميشود

                    خبرگزاري فارس: مديرعامل تامين سرمايه امين از بازار گرداني سهام همراه اول در يكي دو روز آينده و تعديل سود سهام طي هفته آينده خبر داد و به سرمايه گذاران توصيه كرد سهام اين شركت را نگهداري كنند.

                    محمد آرام در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي فارس، با اشاره به عرضه موفق بيش از 113 ميليون سهم همراه اول در هفته گذشته اظهار داشت: بازارگرداني سهام اين شركت با همكاري و مشاركت چند گروه از يكي دو روز آينده شروع مي شود.
                    وي ادامه داد: اين در حالي است كه هيات مديره شركت همراه اول اواخر هفته جاري يا اوايل هفته بعد تعديل سود اين شركت را نهايي و به سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام مي كند. بنابراين در شرايطي گروه هاي حقوقي مختلفي خواهان خريد سهام اين شركت اند كه به سرمايه گذاران توصيه مي شود از فروش سهام پرهيز كرده و آن را نگهداري كنند چرا كه اين شركت از جمله شركت هايي است كه سهام آن در آينده به سختي قابل خريد خواهد بود.
                    آرام با بيان اينكه كه فروشندگان چهارشنبه گذشته سهام همراه اول حدود 10 درصد بازدهي كسب كردند ادامه داد: طبق برآوردهاي به عمل آمده از ميزان بازدهي سهام اين شركت ، پيش بيني مي شود تا زمان مجمع سالانه، همراه اول تا 25 درصد سود بدهد.بنابراين اين سهم از جمله سهامي است كه به ديدگاه ميان مدت نياز دارد.
                    براساس اين گزارش، حدود 5.5 درصد از سهام شركت 206 ميليارد توماني همراه اول يكشنبه گذشته به قيمت هر سهم 3 هزار و 495 تومان عرضه شد كه با داد و ستد بيش از 34 ميليون سهم آن در روزهاي گذشته، بهاي هر سهم اين شركت تازه وارد به فرابورس امروز به 3 هزار 780 تومان رسيده است.
                    انتهاي پيام/ص

                    نظر

                    • کاشف
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 925

                      #70
                      نمابورس :در نماد همراه اول برخی شنیده ها حاکی از احتمال اعلام سود 5400 ریالی از سوی این شرکت است..

                      همچنین شنیده می شود مخابرات احتمال تعدیل سود و اعلام سود 650 ریالی را تا پایان سال خواهد داشت.

                      نظر

                      • آريانا
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 599

                        #71
                        همراه اول , چند نکته و يک سئوال :
                        1- حجم کل معاملات اين سهم در اين 4 روز ( به جز روزهاي اول و دوم ) بيش از 40 ميليون سهم بوده است.
                        2- اگر فرض را بر صحت درست بودن آمار اعلامي از طرف مسئولين که گفته بودند حقيقي ها 52 درصد سهام همراه اول را خريدند ( که به نظر بنده کمتر از اين بوده و بنا به دلايلي اين آمار اعلام شد ) و با توجه به 103 ميليون سهم مربوط به 5% اين شرکت در واقع حقيقي ها حدود 53 ميليون سهم را خريده اند و در اين 4 روز هيچ حقوقي اقدام به فروش سهم نکرده و اين 40 ميليون حاصل فروش سهام حقيقي ها بوده است و در نتيجه حدود 10-15 ميليون سهم در دست حقيقي ها باقي مانده است.
                        3- با توجه به ميزان معامله مشاهده ميکنيم که هر روز که مي گذرد حجم معامله بصورت قابل توجه اي کاهش مي يابد : روز سوم 28/5 ميليون - روز چهارم 7/2 ميليون - روز پنجم 2/4 ميليون و امروز نيز 2/1 ميليون و اين بوضوح نشاندهنده کاهش روزانه تعداد سهامدار حقيقي مي باشد.
                        4- حقوقي هائي که از روز نخست وارد اين سهم شده اند نه تنها به هيچ وجه فروشنده نيستند بلکه در فکر افزايش درصد سهامداري خود در اين شرکت نيز مي باشند.
                        5- بعد از چند روز معامله اين سهم در بازار شاهد جمع آوري الباقي سهام حقيقي ها خواهيم بود و در واقع ميتوان گفت که همراه اول تنها مختص حقوقي ها ي بازار خواهد شد و آن هم حقوقي هائي که اصلا" قصد فروش ندارند.
                        6- چه نتيجه اي ميتوان از موارد فوق گرفت؟
                        به نظر بنده اين سهم در آينده نزديک بعد از خروج نسبتا" کامل حقيقي ها از آن , هيچ عرضه کننده اي در بازار نخواهد داشت و در واقع وضعيت ابتدائي "وپست " را که در روزهاي اوليه بعد از عرضه هيچ عرضه کننده اي نداشت و باعث به گره رفتن سهم و در نتيجه افزايش 135 درصدي سهم تاکنون شد را به خود خواهد گرفت البته نه با گره!! و شايد بي دليل نيست که آقاي آرام گفته اند که سهام همراه اول در آينده اي نزديک به سختي قابل خريد خواهد بود!!!
                        و اما خوشحال خواهم شد که دوستان نيز در اين خصوص مشارکت کنند و نظرات و نتيجه گيري خود را در خصوص موارد پنچگانه فوق بيان فرمايند.

                        نظر

                        • stockbroker68
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 137

                          #72
                          جناب آریانا

                          کسی اطلاع از امار واقعی حقیقی ندارد. تازه اگر هم امار شما حدودا درست باشد باز هم نمی شود با اطمینان گفت حقوقی فروشنده نیست چه بسی حقیقی که سهم را برای دراز مدت میخرند. در همین چند روز گذشته حقوقی هم از سهم خارج شده اند.

                          نظر

                          • صادقی
                            عضو عادی
                            • Jan 2011
                            • 63

                            #73
                            بنظر من همراه اول محکوم به صعوده, اولا که سود عملیاتی قابل توجهی داره دوما دولت نمیخواد باز مث بیمه دانا محکوم به گرون فروشی بشه و با اون همه دب دبه کب کبه و تبلیغات نمیذارن اعتماد مردم صلب بشه.

                            نظر

                            • کاشف
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 925

                              #74
                              همراه اول سهامداران صنایع بورسی را کم کرد





                              نمابورس، بازار سرمایه_ خروج 16 هزار و 800 سهامدار در آذر ماه، اهمیت چندانی ندارد هر چند که در آمار منتشره از سوی بورس، رقم 16 هزار نفر چشمگیر و شایان توجه است اما با اندکی تفکر می توان دریافت که این آمار تنها زمانی می تواند معنادار باشد که این افراد نقدینگی بالایی را نیز از بازار ربوده باشند.

                              در برخی از مجامع بورسی نیز شاهد گلایه هایی از سوی سهامداران جزء هستیم که مدعی اند رای آنها در تصمیم گیری هیات مدیره تاثیر گذار نبوده است. حال چرا چنین است و سهامداران جزء مدعی زیر پا گذاشته شدن حقوقشان هستند؟ حقیقت آن است که هر که بامش بیش برفش بیشتر. در حالی که سهامداران عمده سهام بیشتر از 60 یا 70 درصد شرکت را در اختیار دارند، بدان معناست که نقدینگی بیشتری را در اختیار شرکت قرار داده اند. در واقع مجموع نقدینگی سهامداران جزء از حقوقی ها کمتر است. بدین ترتیب سهم سهامداران عمده از جزء در تصمیم گیری ها بیشتر خواهد بود.

                              خروج سرمایه گذاران از صنایع بورسی طبیعی است

                              خروج 16 هزار سهامدار نیز بر همین منوال است. در واقع این خروج زمانی اهمیت پیدا می کند که نقدینگی بازار نیز به موازات آن کاهش چشمگیری داشته باشد. ضمن اینکه آیا این خروج به معنای ترک همیشگی بازار است یا سرمایه گذاران در حال آمادگی برای ورودی قدرتمند و خرید سهام سایر صنایع هستند؟

                              نقدینگی خارج شده اهمیت دارد نه تعداد سهامداران

                              ابوالفضل صمدی با اشاره به خروج مقطعی سهامداران از صنایع مختلف بورسی گفت:" متاسفانه در این آمار مشخص نیست که سهامداران خارج شده، صاحب تک سهم بودند یا ارزش ریالی سهامی که در آن صنعت خاص داشتند، بالا و قابل توجه بوده است. زیرا خروج سهامدار تک سهمی از یک صنعت اهمیت نداشته و قابل بررسی نیست."

                              این کارشناس بازار سرمایه ادامه داد:" از سوی دیگر خروج سهامداری که در طول مثلاً پنج سال تنها دو معامله انجام می دهد نیز نباید مورد توجه قرار گیرد. به نظر من آنچه مهم است، خروج نقدینگی است. یعنی باید دید که این 16 هزار نفر، چه قدر نقدینگی را از بورس خارج کرده اند. خروج 160 میلیون تومان توسط 16 هزار نفر کاملاً قابل اغماض است. در مقابل شاید خروج 16 میلیارد تومان توسط یک نفر ارزش پیگیری داشته باشد."

                              وی ادامه داد:" برای بررسی دلایل خروج این افراد باید رفتار و عملکرد آنها را در بورس مورد مطالعه قرارداد و سپس به نتیجه قابل اتکایی رسید."

                              صمدی خاطر نشان کرد:" ضمن اینکه ورود و خروج سرمایه گذاران از صنایع و شرکت های مختلف موضوعی همیشگی و جزء روال عادی بازار سرمایه به شمار می اید."

                              عرضه های اولیه عامل خروج است

                              ابراهیم قربانی فرید با طبیعی دانستن خروج سهامداران از صنایع در مقاطع مختلف، همراه اول را دلیل خروج آذر ماه سرمایه گذاران از صنایع دانسته و گفت:" این امر که سرمایه گذاران در طی سال از سهمی خارج و به سهمی دیگر وارد شوند، امری طبیعی است. این احتمال وجود دارد که یک سرمایه گذار امروز خارج اما هفته آینده به همان صنعت یا صنعتی دیگر وارد شود."

                              مدیر عامل کارگزاری سهام پژوهان شایان ابراز کرد:" به نظر من خروج آذر ماه سرمایه گذاران از صنایع مختلف به دلیل عرضه همراه اول بود. معمولاً به دلیل جذابیتی که عرضه های اولیه دارند، شاهد استقبال سرمایه گذاران از انها هستیم. در چنین شرایطی با توجه به اینکه نقدینگی افراد محدود است، با خروج از سایر صنایع، نقدینگی خود را برای خرید شرکت نو ورود آزاد می کنند. در آذر ماه هم به دلیل عرضه همراه اول، بسیاری از سرمایه گذاران سهام قبلی خود را فروختند تا سهام همراه اول را در پرتفوی خود جا دهند.

                              وی ادامه داد:" البته از آنجایی که دیدگاه افراد در زمان عرضه های اولیه معمولاً کوتاه مدت است، پس از چند روز سهام جدید خود را فروخته و مجدداً اقدام به خرید سهام قبلی خود می کنند. بنابر این این گونه جابجایی سرمایه گذاران در بورس طبیعی و همیشگی است.

                              نظر

                              • Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

                                #75
                                علت توقف خرید سهم توسط بانک ملت اخطار بورس میباشد .
                                خرید های کلان بانک ملت باعث کاهش شدید سهام شناور این شرکت میشود که با این هشدار
                                بورس فعلا ملت 2 روز است که خریدی انجام نمیدهد .
                                یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                                دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

                                شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                                مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

                                نظر

                                در حال کار...
                                X