سایر اشخاص بورس انرژی (انرژی)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : سایر اشخاص بورس انرژی (انرژی)

پیغام های ناظر بازار
    به اطلاع مي رساند، امروز شنبه مورخ 07/04/1399 نماد معاملاتي شركت بورس انرژي ايران براي اولين بار پس از پذيرش و درج نام شركت در فهرست شركت هاي پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران در بخش فعاليت هاي كمكي به نهادهاي مالي واسط ،گروه فعاليت هاي كمكي واسطه گري هاي مالي به جز تامين وجوه بيمه و بازنشستگي ،و طبقه فعاليت هاي مرتبط با اوراق بهادار در نماد انرژي3 به عنوان پانصدو سي و نهمين شركت پذيرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران آماده انجام معامله مي باشد.شايان ذكر است پس از كشف قيمت در نماد معاملاتي انرژي3 ،نماد معاملاتي انرژي1 مربوط به نهادهاي مالي بورس انرژي و نماد معاملاتي انرژي2 مربوط به فعالان بورس انرژي نيز آماده انجام معامله خواهند بود. بازگشايي نماد به شرح زير خواهد بود: بازگشايي نماد معاملاتي از طريق حراج ناپيوسته با اعمال يک مرحله پيش گشايش شروع و با اجراي حراج ناپيوسته پايان مي يابد. پس از اين مرحلهته در زمان باقي مانده تا پايان جلسه معاملاتي و در دامنه نوسان مجاز روزانه قيمت انجام مي شود. قيمت مرجع در دوره حراج پيوسته، قيمت کشف شده از طريق حراج ناپيوسته است. همچنين محدوديت حجمي سفارشهاي وارده به سامانه براي نماد معاملاتي مذكور 000ر100 سهم مي باشد. مديريت عمليات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

اگر قیمت خوب بدهند شاید مقداری خرید داشته باشد.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در تدبیر پرداز انرژی را نمی‌آورد!!!
        فنرژی و مبین و چند تای دیگر را می‌آورد ولی انرژی را نمی‌آورد!
        تصویرش:

کسی تدبیر پرداز دارد؟ می‌داند چگونه باید این را آورد؟
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

--------------------
            شما اگر فهمیدید چه شد به ما هم بگویید. ما که نفهمیدیم.
            یکی می‌گوید ۱۰۰ تومان داشت مچ می‌شد. روی تابلو ۲۶ تومان را دیدیم. اکنون همان تابلو زده ۲۳ تومان (که در زیر تصویرش را می‌گذارم.)
            پایانی را زده ۱۰۰۰ ریال روی ۶ درصد مثبت!
            اصلا معلوم نیست شد؟ نشد؟ چه شد؟
            گمان کنم اصلا داد و ستدی اجازه نداد صورت بگیرد که بعدا لغوش کند.
            ------------------
            چه مسخره بازی‌ای شده به خدا... ناظر تازگی‌ها علت ابطال یا رد داد و ستدها را «دلم نمی‌خواهد» می‌گوید! /.:biggrinsmiley.:/ یعنی خیلی صریح در می‌آید می‌گوید به علت درست نبودن قیمت یا حجم من باطلش کردم! /.:blinksmiley.:/
            ------------------
            ۲۰ تومان هم داشت مچ می‌شد... ۲۰ تومان اگر می‌شد گمان کنم برای خرید خوب بود... چون همه‌اش می‌شد ۲۵ درصد... در صورتی که بازار در این مدت خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر از این حرف‌ها رشد کرده...
            از آن سو بالای ۱۵۰ درصد هم اگر بخورد فروش دارد. احتمالا.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

به اطلاع می رساند، گشایش نماد معاملاتی شركت بورس انرژی ایران(انرژی3)و نماد معاملاتی انرژی1 مربوط به نهادهای مالی بورس انرژی ، نماد معاملاتی انرژی2 مربوط به فعالان بورس انرژی به روز معاملاتی یكشنبه مورخ 08/04/1399 موكول شد. مدیریت عملیات بازار شركت بورس اوراق بهادار تهران

به چه دلیل؟
              باید دلیلش را بگویی.
              همین‌جوری از سر میل شخصی که نمی‌شود که! می‌شود؟
              /:.ph34r-smiley.:/
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

فروش حقوقی!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

یک اطلاعیه جناب حسینی در جستار فراکاب گذاشته‌اند... نمی‌دانم به این هم ربط پیدا می‌کند یا نه؟ به هر روی... باز هم با آن نگاه هم حتی نگاه کنم باز پایین باز شد.
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

ما که آخر نفهمیدیم چه شد!
                    این سهامدارانش است!

از آن سو سهام کل شده ۶۰۰ میلیون سهم!
                    از آن سو می‌گویند با انرژی۱ و انرژی۲ ادغام شده!
                    از آن سو نامش هنوز انرژی۳ است!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

اصلا معلوم نیست ادغام کرده‌اند یا نه!
                      این اکنون نماد انرژی یک یعنی «نهادهاي مالي بورس انرژي» است.
                      خوب... این چرا قیمتش و حجمش با انرژی۳ یکی شده؟
                      ولی خوب... از آن سو چرا نام و نماد ادغام نشده؟
                      عجب وضعی شده‌ها...
                      دوستان سازمان‌بورس انگار معلوم نیست دارند چه کار می‌کنند... هم ادغام کرده‌اند و هم نکرده‌اند...
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دوستان کسی از این حقوقی که قیمت رو کشید پایین اطلاعی نداره؟ احتمالا باز هم می‌خواهد حجیم بفروشد... ممکن است گیر کرده باشد و پول لازم باشد و چک برگشتی داشته باشد و یا سهام وثیقه باشد و شبیه این چیزها...
                        انرژی۲ و انرژی۱ را نگاه م‌کردم... سال‌ها است که بسته است انگار!
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

فرابورس بخشی از فروش امروز را عهده‌دار بوده.
                          تعداد 600 هزار سهم از سهام شرکت بورس انرژی ايران به مبلغ 180 هزار ریال (به ازای هر سهم ) در تاریخ 99/04/08 به فروش رسیده است.
                          فرابورس ۶ میلیون سهم دارد. باید ببینیم باز هم می‌خواهد بفروشد یا نه؟
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• منیب
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 2440

سلام فرابورس فروخته معلوم نیست به چه علت دیروزدرمچ 26000تومان نفروخته امروز18000فروخته انگارسهم ارث پدرشان است هرقیمتی دلش خواست بفروشد
                            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

بالا انرژی ۱
                              پایین انرژی ۳:

معلوم هست تو این سازمان بورس خراب شده چه خبر است؟ چرا اصلا معلوم نیست چه به چه است؟ آخر ادغام شدند اینها؟ نشدند؟ نصفه ادغام شدند؟ چه شد؟
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

اکنون داده‌های tseClient و دو تا کارگزاری را نگاه کردم...
                                یک نمودار درست و حسابی از این نماد در هیچ جا نیست.
                                واقعا خاک تو سرشان بکنند با این داده دادن و با این هسته‌شان...
                                اه.
                                اعصاب خرد می‌کنند...
                                خوب من از کجا باید نمودار دارایی‌ام را نگاه کنم؟

-------------------
                                ویرایش:
                                اکنون نگاه کردم.... باز خدا را شکر ره آورد یک چیزی دارد... (البته این را باید سازمان بورس می‌داد... اکنون روی ره آورد من امکانات ندارم که ببینم چه به چه است...)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X