کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هنوز فقط یک حقوقی شرکت کخاک ( شرکت حقوقی ) بالا آمده و به زودی دو تا حقوقی ( شرکت کفرا و شلعاب ) هم بالا می آیند
فقط بخرید و در خرید شک نکنید
من دارم علنی اینجا اعلام میکنم که در خرید ذره ای شک نکنید
وقتی معامله اصلی 50 میلیون سهم روی 1000 تومان توسط کفرا با حقیقی کل انجام شد تازه بازار می فهمه چه خبره
ملت ایران صف نشین هستند متاسفانه
بنده دارم خبر رانت می گذارم و برای خرید ناز می کنند !!! عیب نداره بگذارید خبر معامله 1000 تومن روی کدال بیاد جهت 50 میلیون سهم آنوقت مردم می روند توی صف خرید !!!
سلام به همه
در معاملات چهار روز گذشته نزدیک به 35 درصد شناور سهم معامله شده است . الان شناور سهم از 34 درصد به 26 درصد کاهش یافته است . رشد چشمگیر حجم معاملات در این سهم و همچنین رشد فروش و سود عملیاتی سهم امکان مورد توجه قرار گرفتن در بازار را فراهم می آورد . از اون جاییکه تعداد سهام این شرکت پایین است امکان بالا بردن قیمت سهم به آسانی میسر است . ضمنا حقوقی ها در روزهای گذشته خرید داشته اند و احتمال صحت اخبار منتشره پشت سهم را بالا می برد . در چنین بازاری حتی اگر امروز منفی هم بخورد طبیعی است و احتمال ادامه رشد در روزهای آتی امکان پذیر است .
نظر