کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا قسمت کافر هم نکنه چنین بازگشایی را !/:.sadsmiley.:/
دوست من هم داشت این سهم و
زمانی که پرتفوش دست خودم بود براش خریده بودم.
و زمانی که خودم رو 6 هزار میخواستم بفروشم اون اجازه نداد بفروشم.
و البته بردش و کرد. چون خیلی رفت بالا.
الان که منفی 50 باز شد نگران شدم رفتم پرتفوش رو دیدم.
روی 17 هزار خروج کامل زده بوده خدا رو شکر.
ولی واقعا خیلی نامردیه.
با سرمایه ات تو مجمع افزایش سرمایه شرکت، شرکت کنی
اونوقت بهت ضرر هم بزنن.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
عجب بدعتی میشه تا مرحله ی آخر افزایش سرمایه بری بعد به بهونه ی حد نصاب بزنن زیر همه چی !!! چه حجم پولی هاپولی میشه... شرکت های دیگه هم شاخکاشون تکون میخوره اگه راه داد بچینند این بازیو!!عجب چیزهایی شاهدیم جدیدا !!!کسی این مدلی سهمی سراغ داره تا ثبت بره کنسل کنه؟!
جالبه حدنصابشو نگاه میکردم 30% بود حاضرین 29.92 !!تو خود حدیث مفصل بخوان...
شایدم یه ترفندی بشه واسه ی کم کردن باد سهمای بادکنکی چون قطعا این سهم overvalue شده بود حالا یک ماه احتمالا مذاکره میکنند برای مجمع سوم و تو یک ماه سهم افت معنا داری میکنه! اما به چه قیمتی ؟ سالها کسی دیگه به این سهم نگاه نمیکنه چون بد نام شده... افزایش سرمایه ای که قرار بود کار راه انداز برای معافیت مالیاتی و باقی امتیازات باشه کلا اعتبار شرکتو مخدوش کرد!!
بعد مجمع نه گپی به این زودی ها پر میشه و نه ...یاد اون عکس کارخونه ی ممسنی افتادم که یه تابلو بود و محل چرای دام شده بود!!
یعنی خود کشی دسته جمعی نهنگ ها که میگن اینجاست!! حالا چه سودی پشت این از بین رفتن اعتبار بوده خدا داند...
به دو تا کارآگاه از این به بعد نیازه واسه حلاجی سهم ها!!
شایدم یه ترفندی بشه واسه ی کم کردن باد سهمای بادکنکی چون قطعا این سهم overvalue شده بود حالا یک ماه احتمالا مذاکره میکنند برای مجمع سوم و تو یک ماه سهم افت معنا داری میکنه! اما به چه قیمتی ؟ سالها کسی دیگه به این سهم نگاه نمیکنه چون بد نام شده... افزایش سرمایه ای که قرار بود کار راه انداز برای معافیت مالیاتی و باقی امتیازات باشه کلا اعتبار شرکتو مخدوش کرد!!
بعد مجمع نه گپی به این زودی ها پر میشه و نه ...یاد اون عکس کارخونه ی ممسنی افتادم که یه تابلو بود و محل چرای دام شده بود!!
یعنی خود کشی دسته جمعی نهنگ ها که میگن اینجاست!! حالا چه سودی پشت این از بین رفتن اعتبار بوده خدا داند...
به دو تا کارآگاه از این به بعد نیازه واسه حلاجی سهم ها!!
حالا همچین منفی ای هم نخورد که. منفی 5 خورد.
حجم مبنا رو ولی پر نکرد.
شاید از فردا (شنبه) سهامداراش بمونن تو صف فروشش.
شایدم حمایت بشه.
تا قبل از این واقعه که این سهم تحت هر شرایطی حمایت شدید میشد.
الان اگه بازیگر خالی کرده باشه دیگه سهامداراش گیر میوفتن.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
حالا همچین منفی ای هم نخورد که. منفی 5 خورد.
حجم مبنا رو ولی پر نکرد.
شاید از فردا (شنبه) سهامداراش بمونن تو صف فروشش.
شایدم حمایت بشه.
تا قبل از این واقعه که این سهم تحت هر شرایطی حمایت شدید میشد.
الان اگه بازیگر خالی کرده باشه دیگه سهامداراش گیر میوفتن.
نکتش تو سناریو ای که پیاده کردن بود حالا چه گیر بیفتن یا رد کنند بره سهم شد سهمه سوخته...
با سلام
خوب در روز بازگشایی اول که معاملات باطل شد روی حدودا 130000 بازگشایی شد و بالاتر خریدار نداشت ! اگر داشت که نباید در اون قیمتها بازگشایی می شد .
ضمنا بازار الان غیر از خودرو و خگستر و خساپا چندان روی خوشی به سهام پس از بازگشایی از افزایش سرمایه ناشی از تجدیدی ارزیابی نشان نداده است ! نمونه اش . چکارن ، غسالم ، ختوقا، خصدرا
نظر