کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم گپ قیمتی را در 288 بسته است. کندل چکش برعکس و افزایش حجم معاملات نشانه های اولیه بازگشت روند هستند. استوکاستیک هم آماده کراس است اما هنوز در سایر اندیکاتورها سیگنالی دیده نمیشود. فقط ریسک پذیرها بررسی کنند با حد ضرر 286 و حد سود کوتاه مدت 420
.............................................
این سهم از 900 تومن به اینجا رسیده
شنیده ها از مجوز افزایش سرمایه برای کفپارس خبر میدهند به نظرم در روزهای بعد خبرهای خوبی جهت رشد شارپی سهم به گوش خواهد رسید
سهم خوبیه
فعلا سر سهام مدیریتیش دعواست و بعیده تو این اوضاع این خبر صحت داشته باشه.
هر چند به خاطر افت حدودا 70 درصدیش ظرف چند ماه اخیر پتانسیل خوبی برا رشد داره.بخصوص اینکه سهم کوچیکیه و حجم مبنای کمی داره و امسال هم دیگه از زیان تسعیر ارز بدهی ارزیش(15 میلیارد تومن سال قبل) خبری نخواهد بود;)
سهم خوبیه
هر چند به خاطر افت حدودا 70 درصدیش ظرف چند ماه اخیر پتانسیل خوبی برا رشد داره.بخصوص اینکه سهم کوچیکیه و حجم مبنای کمی داره و امسال هم دیگه از زیان تسعیر ارز بدهی ارزیش(15 میلیارد تومن سال قبل) خبری نخواهد بود;)
دادگاه اول رای به دکتردهقانی داد و شهریور هم دادگاه تجدید نظره
فعلا هم مدیریت دست تیم یزدیهاس
سه شنبه صفشو خودم جمع کردم
حقوقی فروشنده هم عددی نبود و همون صدتا ما براشون برداشته بودیم ترسیدن چهارشنبه خارج شدن
اگر جو بازار یاری بکنه کفپارس دوباره به دوران اوجش برمیگرده :)
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
دادگاه اول رای به دکتردهقانی داد و شهریور هم دادگاه تجدید نظره
فعلا هم مدیریت دست تیم یزدیهاس
سه شنبه صفشو خودم جمع کردم
حقوقی فروشنده هم عددی نبود و همون صدتا ما براشون برداشته بودیم ترسیدن چهارشنبه خارج شدن
اگر جو بازار یاری بکنه کفپارس دوباره به دوران اوجش برمیگرده :)
به نظرم اگه رای به نفع دکتر دهقانی صادر بشه داستان کسرا رو این سهم اتفاق میافته وسهم به قیمتهای عجیب و غریبی میرسه
سهم خوبیه
خوب میخرنش!
ببینیم دلیل این خریدهاشون تو گزارش شش ماهه دیده خواهد شد یا دلایل دیگه ای دارن!دلایلی که شاید در مجمع عمومی پیش رو مشخص شه;)
بعید نیست اخباری وجود داشته باشه و حوالی مجمع درز پیدا کنه یا درزش بدن! اما جناب naruto، شما خودت استادی و بهتر میدونی که حتما نیازی به خبر نیست ، خوراک بعضی ها سهام مشکوک و غیرشفافه و حواشی پیرامون سهمهاست تا با این بهانه ها سهم ها رو چندین روز ببرن فضا و طی عملیاتی آکروباتیک، در یک الی چند روز نیمه ابری سهم رو تو آسمونا رها کنن برای خلق الله
اینقدر از این چیزا تو این بازار گرگ دیدیم که نگو...
البت سهامدارا برداشت بد نکنن چون کفپارس سود اصلیش چیزی که تو صورت ها ی مالیش به خوردمون میدن نیست و بیشتر از این حرفاست و سهمی که از 900 به 300 رسیده زیاد ریسکی نداره و بحث دعوای مدیریتیش هم احتمالا درسته و فعلا هم قدرت خریدار پیداست اما کاذر چندین روز پیش و اخبار دروغیش ، بانک دی و افزایش سرمایش، خگستر و ایران خودرو و ... و بلوک پارسیان، فباهنر زمان اوجش ، پتایر و گزارشات چشم نوازش ، فلوله و ... به من یاد داده که حوالی 450 و بالاتر هر روز مراقب کفپارس باشم...
نظر