گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فرهنگ سازان
    ستاره‌دار(3)
    • Jan 2014
    • 692

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    دوست با تجربه
    در این 16 ماه گذشته باید خوب متوجه شده باشید که این رنج کشی های دلقک بازی اخر وقت برای کل گروه ها بخصوص در گروه خودروئی ، فریبی بیش نیست
    اخه اخر وقت در ثانیه های اخر این کار یعنی چی ؟ اوردر های چند میلیونی بچینی که چی ؟ خب اگر خریداری که روز بعد بخر و رنج بزن بالا . برای کل بازار از این شیرین کاری ها صورت میگیره فقط بحث خگستر نیست
    اگر امروز خریدار بودی که خب 3 ساعت و نیم وقت داشتی بخری ، ثانیه های اخر چه معنی داره این کارو بکنی
    درود و ارادت به دوست به شدت بدبین این روزها

معنی اش همین بود که لحظاتی قبل دیدیم !

و همین اول بازار صف خرید نزدیک یه 200 میلیون برای خگستر تشکیل شده .

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

دوست با تجربه
      در این 16 ماه گذشته باید خوب متوجه شده باشید که این رنج کشی های دلقک بازی اخر وقت برای کل گروه ها بخصوص در گروه خودروئی ، فریبی بیش نیست
      اخه اخر وقت در ثانیه های اخر این کار یعنی چی ؟ اوردر های چند میلیونی بچینی که چی ؟ خب اگر خریداری که روز بعد بخر و رنج بزن بالا . برای کل بازار از این شیرین کاری ها صورت میگیره فقط بحث خگستر نیست
      اگر امروز خریدار بودی که خب 3 ساعت و نیم وقت داشتی بخری ، ثانیه های اخر چه معنی داره این کارو بکنی
      دلقک بازی اونم با سرمایه؟!!!
      در هر رنجی چه منفی چه مثبت رازهایی نهفته هست.
      صدای طبل این رنج ها بعدا در میاد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4097

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
        درود و ارادت به دوست به شدت بدبین این روزها

معنی اش همین بود که لحظاتی قبل دیدیم !

و همین اول بازار صف خرید نزدیک یه 200 میلیون برای خگستر تشکیل شده .
        درود و ارادت متقابل
        شاید بخاطر دور اخر مذاکرات و خوش بینی به برجام باشد
        البته باید دید در ادامه روز چی میشه
        اگر خبر خوشی از مذاکرات بیاد که این روند درست است وگرنه این ایستگاه اخر خودروئی هاست
        خودم دیروز خمحرکه خریدم با این گروه اونقدرا هم بیگانه نیستم

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4097

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          دلقک بازی اونم با سرمایه؟!!!
          در هر رنجی چه منفی چه مثبت رازهایی نهفته هست.
          صدای طبل این رنج ها بعدا در میاد.
          در 16 ماه گذشته ندیدید رنج کشی ها چی بود نتیجه اش ؟ چند بار رو خوردوئی ها رنج کشیدند و عاقبت چی بود
          یه جوری میگید دلقک بازی با سرمایه که گویا نن جون و عمه خانمهامون در این 16 ماه سرمایه شون دود شده و یا اجنه بودند سرمایه شون از بین رفته و سرمایه ما نبوده ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          16 ماه است دلقک بازی با سرماه داره انجام میشه . عجباااااااا
          آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2021/12/27, 16:29. دلیل: ادبیات نامناسب

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10175

در 16 ماه گذشته ندیدید رنج کشی ها چی بود نتیجه اش ؟ چند بار رو خوردوئی ها رنج کشیدند و عاقبت چی بود
            یه جوری میگید دلقک بازی با سرمایه که گویا نن جون و عمه خانمهامون در این 16 ماه سرمایه شون دود شده و یا اجنه بودند سرمایه شون بگا رفته و سرمایه ما نبوده ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            16 ماه است دلقک بازی با سرماه داره انجام میشه . عجباااااااا
            شما اگر فکر میکنید بازار دلقک بازیه خب برای چی موندید؟ اصلا اینجا چیکار میکنید؟
            اون دلقک بازی که شما نام می برید برای کله گنده ها سود خواهد بود اونم سود هنگفت در بلند مدت.
            اونا مثل شما برای دو سه ماهه سرمایه گذاری نمیکنند برای دو سه سال سرمایه گذاری میکنند.ممکنه شما برخی خریدها رو در یه قیمت های نامعقول بدونید ولی اونی که حجم های 300-400 میلیون حجمی میخواد باید در یه قیمت های بخره که ممکنه نزدیک کف هم نباشه ولی اون خریدار میدونه که اون مقدار حجم رو نمیتونه در کف بخره.پس رنج میزنه ولی شما اون رنج رو دلقک بازی میپندارید.
            بهرحال بحث رو ادامه ندیم بهتره.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4097

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              شما اگر فکر میکنید بازار دلقک بازیه خب برای چی موندید؟ اصلا اینجا چیکار میکنید؟
              اون دلقک بازی که شما نام می برید برای کله گنده ها سود خواهد بود اونم سود هنگفت در بلند مدت.
              اونا مثل شما برای دو سه ماهه سرمایه گذاری نمیکنند برای دو سه سال سرمایه گذاری میکنند.ممکنه شما برخی خریدها رو در یه قیمت های نامعقول بدونید ولی اونی که حجم های 300-400 میلیون حجمی میخواد باید در یه قیمت های بخره که ممکنه نزدیک کف هم نباشه ولی اون خریدار میدونه که اون مقدار حجم رو نمیتونه در کف بخره.پس رنج میزنه ولی شما اون رنج رو دلقک بازی میپندارید.
              بهرحال بحث رو ادامه ندیم بهتره.

خط و نشون نکشید لطفا که برا چی موندم و چیکار میکنم . بابام در قید حیاتش هم به مدت 4 دهه برام خط و نشون نکشید که چیکار بکنم و نکنم دیگه ایدی های مجازی که سهله . تا میای اینجا دو کلام حرف بزنی باید جواب پس بدی برا چی فلان .... به خودم مربوطه که موندم یا نموندم یا بمونم یا نمونم واقعا غیر از اینه که به خودم مربوطه ؟
              دارم نظر میدم این جرم که نیست ؟
              من از دلقک بازیا این مدت طولانی در ریزش ها تا تونستم جون سالم بدر بردم و زیان سنگین هم ندادم و با هیچ سهمی هم سهامداری نکردم و عقد دائم ندارم . گور بابا همه شرکت هاشون و نمادهاشون

چرا موندم ؟ به همون دلیل که شما موندی . طمع و خوش بینی بی خود که این بار فرق داره . ولی موندنم اشتباه بود . این اشتباهی است که شما و من و همگان کردیم بدون ذره ای تردید
              بهترین معامله گران و آس ترین هاشونم کلاه گشاد رفت سرشون و اگر در سقف رفته بودند و به قول دوستی کاندوم و پشکل و پوست گوسفند خریده بودند این مدت به جای زیان ، سود هنگفت برده بودند . همه باختند بدم باختند این دیگه عیان است بدون تردید

ولی الان دیگه نمیرم تا بخشی از زیان را برگردونم ولی با مشاهده روند درست و بدون دلقک بازی تصمیم میگیرم و دیگه رکب نمیخورم . این تصمیمی است که اساسی گرفتم

در مورد خریدهای سنگین که میگید مجبورند بخرند در نمادهای کوچک قبول دارم ولی نمادهائی از جمله لیدرهای خودروئی تا دلت بخواد در منفی ها میشه خرید پس این استدلال غلط است
              دلقک بازی هم همینه که داریم میبینیم در همین گروه خودرو امروز داره اتفاق می افته
              دیروز نوبت پالایشی فلزی بود و امروز نوبت خودروئی . اگر نمیزدند زیر خودروئی ها ، هم شاخص از دست رفته بود و هم خودروئی ها به ذلت بیشتر افتاده بودند چون در 2 روز گذشته دیدید چه وضعی داشتند و وقت برای خالی کردن در بالا پیش نمی اومئد
              البته بازم میگم باید دید نتیجه این دور از مذاکرات برجامی چی میشه . این خیلی مهمه

القصه .... پول تو بازار نیست مشکل اینه . با این حجم معاملات و این روند و اینکه مقداری از پولهای پارک شده در کارگزاری 2 روزی بخره و بفروشه از جمله خودم و بازم بشینه کنار تماشاچی باشه دردی دوا نمیشه
              اگر پول تو بازار بود و حداقل 1000 میلیارد پول در این یک هفته اخیر وارد شده بود من نظرمو عوض میکردم

پارسال بهمن و اسفند که ده ها هزار میلیارد تومان اوراق خریدند و حتی 1000 میلیادرش نیامد در این قمارخانه دولت ، همان روز خیلی فکرومو مشغول کرد که داستان چیه ولی درس عبرت نگرفتیم و منم نگرفتم

پ.ن : خمحرکه هم به صف دادیم رفت
              آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/12/27, 11:27.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10175

خط و نشون نکشید لطفا که برا چی موندم و چیکار میکنم . بابام در قید حیاتش هم به مدت 4 دهه برام خط و نشون نکشید که چیکار بکنم و نکنم دیگه ایدی های مجازی که سهله . تا میای اینجا دو کلام حرف بزنی باید جواب پس بدی برا چی فلان .... به خودم مربوطه که موندم یا نموندم یا بمونم یا نمونم واقعا غیر از اینه که به خودم مربوطه ؟
                دارم نظر میدم این جرم که نیست ؟
                هر کاری میخوای بکنی بکن،میخوای بفروشی ،میخوای بخری ،میخوای نگاه کنی ،بمن مربوط نیست ولی پست های منو دیگه نقل قول نکن.

نظر

• سیدامیر
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1668

سلام..

خرید پله اول خگستر ..

قیمت 229 تومن ..

..

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

واقعا حیفه آدم ساعتها سهام رو زیر نظر داشته باشه و روشون مطالعه کنه و بیاد اطلاعاتش رو در فضای مجازی به اشتراک بذاره و از ارزندگی سهم بگه و در روزهای منفی با پست های امیدوار کننده به سهامدار ها امید بده بعد از اون ور هر روز یکی بیاد و هم سهم رو بکوبه هم با آدم بحث کنه و اوقات آدم رو تلخ کنه.واقعا آدم دلزده میشه از دنیای مجازی.
                    خوش به حال اونی که بی سر و صدا سهم میخره و میفروشه و میلیاردی سود میکنه نه مسولیتی در قبال پست هاش داره نه مجبوره با کسی در مورد تحلیل هاش بحث کنه،خودش هست و معاملاتش.

نظر

• naderi1
                      ستاره‌دار(26)
                      • Sep 2020
                      • 792

برخی طوری صحبت میکنند که انگار متولی سهم هستند
                      شما هم یک سهامدار عادی مثل بقیه و هیچ حق بیشتری نسبت به بقیه ندارید
                      صاحب شرکت و یا سایت نیستید که
                      اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4097

درود و ارادت متقابل
                          شاید بخاطر دور اخر مذاکرات و خوش بینی به برجام باشد
                          البته باید دید در ادامه روز چی میشه
                          اگر خبر خوشی از مذاکرات بیاد که این روند درست است وگرنه این ایستگاه اخر خودروئی هاست
                          خودم دیروز خمحرکه خریدم با این گروه اونقدرا هم بیگانه نیستم
                          به جای ترش روئی با دیگران بهتر است با حقایق این کازینو کنار امد

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10175

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

درود بر شما
                            حالا با این nav هم برخی ها برای خریدش در 230 تومن ناز میکنند ولی عیبی نداره ایرانی جماعت عادت به گرون خریدن داره. وقتی بالای 600 تومن رفت میرند توی صف خریدش.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

روزهای سبزی در انتظار سهامداران خگستر هست بگمان من خگستر بالا خواهد رفت اما نه بصورت شارپ بلکه نوسانی.
                              با شکست 276 تومن توجه ها به سهم جلب میشه.
                              بگمان من این سهم صبوری میخواد.
                              وضعیت تکنیکالی سهم در تایم روزانه و هفتگی از منظر ابر ایچیموکو.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

ذوباره خودرو صف فروش شد و خگستر هم منفی.
                                از نظر من توافق به احتمال 99.99 %انجام خواهد شد و صف فروش خودرویی ها هم در این قیمت ها دیگه کم کم مضحک و خنده دار میشه.
                                5-6 سال پیش وقتی من برای سیمانی ها تحلیل زدم که اینا روند نزولی 11-12 ساله شون داره تموم میشه و بزودی تغییر روند میدند کسی حرف منو جدی نمیگرفت اون زمان اکثر سیمانیها زیر 200 تومن بودند اکثرا حوالی 100 بودند الان با افزایش سرمایه های زیاد هم اکثرا بالای 1000 تومن هستند الان خودروی ها هم تغییر روند بزرگی از دو -سه سال پیش داده اند و کم کم دارند بنیادیشون هم به طرف سود دهی میره پس این قمیت ها از نظر من ممکنه خاطره بشه.
                                این نظر منه ،شما با نظر خودتون معامله کنید.

نظر

در حال کار...
                                X