گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
Collapse
X
-
-
نظر
-
پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
20 دقیقه ابتدایی معاملات امروز خگستر خیلی عالی بود ولی رفته رفته از شدت مثبت کاسته شد و در دقایق پایانی هم یه رنج منفی 14 میلیون حجمی زده شده.
هنوز درگیر این محدوده مقاومتی لعنتی هستیم .
آخر وقت یکشنبه آینده سهم برای مجمع متوقف میشه امیدوارم تا یکشنبه این مقاومت شکسته بشه و بالای 400 تومن بریم مجمع سالیانه.
فردا یک ساعت اول وقت، فشار فروش نیاد میتونیم بریم بالای 400 تومن.
نظر
-
در اصل توسط محمدرض پست شده است View Postسلام ودرود برشمابه نظرتون تونسته مقاومتشو بشکنه ؟
یه کندل مثبت بالای مقاومت بزنه یعنی شکسته.
چون دو روز کاری دیگه برای مجمع سالیانه بسته میشه بخاطر همون ممکنه عده ای "پول لازم" بفروشند ولی من فکر میکنم بعد از مجمع روانتر مثبت بخوره البته امیدوارم خبرهای خوبی در مجمع گفته بشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
عدم توافق برجام دیگه یه خبر سوخته هست ،بازار نباید به عدم توافق اینقدر واکنش هیجانی بصورت فروش نشون بده.البته من همچنان به حصول توافق معتقدم و فکر میکنم خبر توافق برای بازار خبر خوبیه ولی عدم توافق حداقل در گروه خودرو نباید اینقدر فشار فروش داشته باشه.
امروز و فردا از نظر من روزهای بی تصمیمی هست.چون یه عده نمیخوان برن مجمع و می فروشند ولی برعکس یه عده برای شرکت در مجمع سهم میخرن،بخاطر همون من فکر میکنم در این دو روز ممکنه سهم بعضا از منفی به مثبت رنج زده بشه و یا از مثبت به منفی ولی در کل برای این دو روز بی تصمیمی در تابلو رو متصورم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postعدم توافق برجام دیگه یه خبر سوخته هست ،بازار نباید به عدم توافق اینقدر واکنش هیجانی بصورت فروش نشون بده.البته من همچنان به حصول توافق معتقدم و فکر میکنم خبر توافق برای بازار خبر خوبیه ولی عدم توافق حداقل در گروه خودرو نباید اینقدر فشار فروش داشته باشه.
امروز و فردا از نظر من روزهای بی تصمیمی هست.چون یه عده نمیخوان برن مجمع و می فروشند ولی برعکس یه عده برای شرکت در مجمع سهم میخرن،بخاطر همون من فکر میکنم در این دو روز ممکنه سهم بعضا از منفی به مثبت رنج زده بشه و یا از مثبت به منفی ولی در کل برای این دو روز بی تصمیمی در تابلو رو متصورم.
ولی واگذاری بلوک ربطی به توافق نداره . فقط سهامداران همیشه در صحنه گره زدنش به بازار
وگرنه توافق به ضرر بورس هم هست اتفاقا. هم خودرو هم ...
نظر
-
کلا عدم پایبندی به گفته ها درباره فروش و قیمت گذاری بلوک و عقب افتادن زمان و اجرا و ابهام در برجام این گروه را دچار افت فرسایشی کرده است.آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
نظر
-
خگسترامروزبسته میشه برای مجمع روزسه شنبه.
چهارشنبه یا با احتمال بالاتر شنبه هفته بعد بازگشایی میشه.
مهم ترین مسئله پیش روی سهم تعیین تکلیف ارزش گذاری و فروش بلوک خودروست که
قطعا در مجمع هم بهش اشاره و تاکیدمیشه.
احتمال داره بعدازاین همه بدقولی و تاخیرزیاد دراعلام ارزش گذاری بلوک تودلی خودرو و سایپا
همین هفته ودرهنگام بسته بودن سهم شاهداین اتفاق باشیم(شنیده هایی درموردش هست) که درصورت رخ دادنش خگستر
میتونه در بازگشایی قیمت بالایی رو به خودش ببینه...میدونیم چه گزارش الف بده چه نه بعد از مجمع سالانه
بازگشایی بدون محدودیت خواهدداشت یا دقیقتر بگم با مجدودیت 100 درصد!
گرچه معمولا خیلی ها از مجمع فراری بوده و ممکنه امروز سهم شون رو بفروشن ولی باتوجه به احتمال
نسبتا بالای رخ دادن تحولات مثبت درمورد بلوک خودرو طی همین روزها قاعدتا امروز
شاهد خریداران قدرتمندی هم خواهیم بود و گرچه احتمالش ضعیفه ولی حتی ممکنه باصف خرید بره مجمع!
شخصا اگه میتونستم امروز هم میخریدم!
البته روندامروز قیمت سهم برام مهم نبوده ومنتظر خبراصلی درمورد ارزش گذاری و فروش یلوک خودرو هستم!
بازهم تاکیدمیکنم نظرم ممکنه کاملا غلط باشه!
نظر
-
-
به نظرم مجمع خوبی بود...
1-مدیرعامل جدید بارها بر توجه به منافع سهامداران تاکید کرد.
2-گفته شد ازانتهای 1400 تاکنون ارزشگذاری بلوک خودرو وزیرمجموعه هاش توسط صدها کارشناس رسمی
درحال انجام و رو به اتمامه...برنامه فروش بلوک خودرو مجددا تایید و تاکیدشد...گرچه زمان دقیق ذکرنکردن
ولی لابلای صحبت هاشون میشد فهمید دلیل طولانی شدن این فرآیند دارایی های بسیار زیاد گروه ایران خودرو
وارزش بسیار بالای دارایی ها و دقت در این مورده و اینکه ارزش گذاری رو به اتمامه و به زودی عددش مشخص خواهدشد...
3-درارزش گذاری حتی ارزش برند خودرو و زیرمجموعه ها هم درنظرگرفته میشه که نکته مهمیه.
4-تقسیم سود 12 ریال تصویب شد.کلا برای شرکتهای سرمایه گذاری توجه به توسعه شرکت
وخروج نقدینگی کمتر بهتر هست و شخصا علاقه ای به تقسیم سود بیشتر نداشتم!
5-درمورد منافع حاصل از فروش بلوک خودرو هم بعد از انجامش تصمیم قطعی گرفته میشه و فعلا طبق
اساسنامه میتونن 20 درصدش رو تقسیم و 80 درصدش رو ببرن تواندوخته که این اندوخته صرف افرایش
سرمایه خواهد شد...
قاعدتا مدتی بعد از فروش بلوک یک افزایش سرمایه جذاب وسنگین ازاندوخته و انباشته خواهیم داشت...
6-یه نکته مهم دیگه که مظرح شد این بود که واگذاری سهام تودلی نیازی نداره با واگذاری سهم دولت
ازلحاظ قیمت و زمان همسو بشه و بعدازاتمام ارزش گذاری به طور مستقل ازسهام دولت
واگذاری بلوک رو انجام میدن...
نظر
-
خلاصه تصمیمات مجمع هم اومد رو کدال و فردا شاید باز بشه :
خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو (خگستر )
نظر
-
در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Postخلاصه تصمیمات مجمع هم اومد رو کدال و فردا شاید باز بشه :
خلاصه تصمیمات مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو (خگستر )
توی مجمع به نوعی اصرار داشتند شاید اصلا ً معامله بلوکی انجام نشه !!!! هی می گفتند بیخود سهامدارها را به انجام معامله بلوکی امیدوار نکنید که بعدً متضرر بشوند !!! این مواردش که خنده دار بود واقعاً
متاسفانه عنوان داشتند که هنوز قیمتگذاری بلوکی تمام نشده است !!!
کلاً زیر بار جواب دادن به خیلی سوالها نمی رفتند ... ولی باز بهتر از خیلی مجامع بود که اصلا اجازه سوال کردن به سهامدار خرد نمی دهند ..
واقعا" چرا باید قیمتگذاری را اینقدر طول بدهند ؟ مدیر عامل ایران خودرو گفته بود هفته اول خرداد ... الان هفته دوم تیر شد و خبری نشد .... این موضوع اصلاً جالب نیست .... گرچه من هم همچنان سهامداری می کنم ....The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
توی مجمع به نوعی اصرار داشتند شاید اصلا ً معامله بلوکی انجام نشه !!!! هی می گفتند بیخود سهامدارها را به انجام معامله بلوکی امیدوار نکنید که بعدً متضرر بشوند !!! این مواردش که خنده دار بود واقعاً
متاسفانه عنوان داشتند که هنوز قیمتگذاری بلوکی تمام نشده است !!!
کلاً زیر بار جواب دادن به خیلی سوالها نمی رفتند ... ولی باز بهتر از خیلی مجامع بود که اصلا اجازه سوال کردن به سهامدار خرد نمی دهند ..
واقعا" چرا باید قیمتگذاری را اینقدر طول بدهند ؟ مدیر عامل ایران خودرو گفته بود هفته اول خرداد ... الان هفته دوم تیر شد و خبری نشد .... این موضوع اصلاً جالب نیست .... گرچه من هم همچنان سهامداری می کنم ....
مجمع رو کامل دیده و ششدانگ حواسم به صحبت ها وحتی حرکات بدن وصورت مسئولینش بوده و
بانهایت احترام عرض میکنم که به هیچ عنوان اصراری مبنی بر اینکه شاید اصلا معامله بلوک
انجام نشه وجودنداشته و برعکس روح حاکم بر جلسه در جهت تلاش و پیگیری برای به انجام رسیدن
این موضوع بوده وگفتن بعضی حرفها هم بخاطر محدویت های قانونی طبیعی بوده...
درموردطول کشیدن فرآیند هم توضیجات زیادی داده شد گرچه من هم منتقد طولانی شدن زیادش
هستم.امیدوارم سهامداران عزیز صبوری بیشتری به خرج داده و مزدصبرخودشون رو بچشن...
نظر
-
صبور باشید سود خواهید کرد، آینده خگستر در شش ماهه یا یک سال پیش رو بنظر من درخشانه.
ممکنه فردا یا شنبه بازگشایی خنثایی داشته باشه ولی در کل برای میان مدت حرف های زیادی برای گفتن خواهد داشت اما در کوتاه مدت ممکنه باز هم نوسانی و حوصله بر معامله بشه.
بعیدهم میدونم فردا با مثبت خوب یا بالای مقاومت 390 تومن بازگشایی بشه بیشترین نظرم بازگشایی روی همین قیمت پایانی فعلی هست ولی محدوده 330 تا 350 تومن حمایت قویی هست و ممکنه یه چند روزی این جاها بازی کنه.
شاید هم بالا باز کرد و رفت بالا .حالا ببینیم چی میشه؟"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر