کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
چنانچه به محدوده 290 تا 280 تومن برسه میتونم 80 درصد سبد رو به خگستر اختصاص بدم برای نگهداری حداقل یک سال.
البته این نظر منه ممکنه اشتباه هم باشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام
تقریبا بخش هایی از بازی ها و فضای کلی این سهم و برخی نمادهای وابسته را قبلا گفتم و نیازی به تکرار نمیبینم و قصد هم نداشتم فعلا مطلب در این تاپیک بزنم چراکه در مقابل مطالب بحق قبلیم برخی فقط به تحقیر و فرافکنی و تمسخر رو اوردند(و البته قبلا هم گفتم اگر در فضایی که است بجز این شاهد بودم تعجب میکردم و این حملات خودش مهری بر تایید صحبتهای من بود) .
مدیریت محترم سایت هم برخوردی با این افراد نکرد و کار بجایی رسید که این افراد طلبکار شدن!! با اینحال دیدم چند دقیقه ای وقت دارم چند جمله بنویسم.
هرچند بازار بشدت منفیست و فعلا تحلیل و خبر و گزارش چندان کارساز نیست اما در اشل کلی همان بازی هایی که قبلا گفته شد و در این چندساله بارها شاهدش بودیم وجود دارد که اینها هم عمدتا توسط مافیا و سفته بازان اجرا میشود. اگر بازار منفی هم نمیشد این بازی با کمی تفاوت اجرا میشد کما اینکه در این چندساله شده. البته انصافا میشه با بازی خوانی سودها خوب کسب کرد و من اسم این سهم هارو در دفترم بعنوان گاو شیر ده نوشته ام! اما شرافت و وجدان اجازه نمیدهد واقعیت هارا بخاطر نفع شخصی نگویم. درمورد روند فعلی و اینده سهم بخاطر رفتار زشت برخی مطلبی نمینویسم اما بطور کلی خودم بزودی مجدد ورود خواهم کرد به سهم و خیلی فاصله نداریم البته میزان بازده بستگی به عوامل مختلف دارد. امیدوارم بجای توجه به تبلیغات با کسب تجربه از قبل بتوانید برنده این بازی ها باشید نه مال باخته
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
چنانچه به محدوده 290 تا 280 تومن برسه میتونم 80 درصد سبد رو به خگستر اختصاص بدم برای نگهداری حداقل یک سال.
البته این نظر منه ممکنه اشتباه هم باشه.
از صف فروش اضافه کردیم .
خدا به دادمون برسه با این همه خگستری که توی سبد داریم./.:biggrinsmiley.:/ فکر کنم با یک سال سهامداری، گین خوبی بده.
امیدوارم از این قیمت ها بره بالا،وگرنه کارمون زاره.
لطفا کسی این مطلب رو مبنای خرید و فروش خود قرار ندهد.
سلام
تقریبا بخش هایی از بازی ها و فضای کلی این سهم و برخی نمادهای وابسته را قبلا گفتم و نیازی به تکرار نمیبینم و قصد هم نداشتم فعلا مطلب در این تاپیک بزنم چراکه در مقابل مطالب بحق قبلیم برخی فقط به تحقیر و فرافکنی و تمسخر رو اوردند(و البته قبلا هم گفتم اگر در فضایی که است بجز این شاهد بودم تعجب میکردم و این حملات خودش مهری بر تایید صحبتهای من بود) .
مدیریت محترم سایت هم برخوردی با این افراد نکرد و کار بجایی رسید که این افراد طلبکار شدن!! با اینحال دیدم چند دقیقه ای وقت دارم چند جمله بنویسم.
هرچند بازار بشدت منفیست و فعلا تحلیل و خبر و گزارش چندان کارساز نیست اما در اشل کلی همان بازی هایی که قبلا گفته شد و در این چندساله بارها شاهدش بودیم وجود دارد که اینها هم عمدتا توسط مافیا و سفته بازان اجرا میشود. اگر بازار منفی هم نمیشد این بازی با کمی تفاوت اجرا میشد کما اینکه در این چندساله شده. البته انصافا میشه با بازی خوانی سودها خوب کسب کرد و من اسم این سهم هارو در دفترم بعنوان گاو شیر ده نوشته ام! اما شرافت و وجدان اجازه نمیدهد واقعیت هارا بخاطر نفع شخصی نگویم. درمورد روند فعلی و اینده سهم بخاطر رفتار زشت برخی مطلبی نمینویسم اما بطور کلی خودم بزودی مجدد ورود خواهم کرد به سهم و خیلی فاصله نداریم البته میزان بازده بستگی به عوامل مختلف دارد. امیدوارم بجای توجه به تبلیغات با کسب تجربه از قبل بتوانید برنده این بازی ها باشید نه مال باخته
قصد نوشتن معاملات ندارم
فقط خواستم یاداور شوم که احتمالا از نحوه معاملات پیداست که سفته بازان و مافیا و رانت خواران قصد دارن حرکت مجدد به سهم بدن.
ببینیم اینبار هم درست درمیاد و اگر بله چنددرصد رشد
من که البته طبق معمول طمع نمیکنم.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
چنانچه در معاملات فردا هم مثل معاملات یک ساعت پایانی امروز ،بخواد منفی بخوره محدوده 310 تا 305 تومن اولین محدوده حمایتی خواهد بود.
کلا در محدوده 345 تا 445 تومن مقاومت خیلی زیاد داریم.
هر ده-بیست تومن یه مقاومت هست.
350-370-400-425-445 تومن،مقاومت های سهم هستند.
امروز و فردا هم رو مقاومتیم.
محدوده 320 تا 325 تومن میتونه فشار تقاضا برای سهم بیاد.
یه خبر خوب مثل برجام یا خبر قیمت بلوک میتونه ما رو از شر این مقاومت ها خلاص کنه.
پیش بینیم در مورد صفر شدن قیمت پایانی در معاملات امروز وقتی پایانی روی 2.6 درصد منفی بود درست بود ولی خب بخاطر وجود افراد سمی حذفش کردم که فردا اعلم نکنند.
با اومدن سهم به بالای 3515 ریال ،خگستر گپ مقاومتی مهمی رو پر کرد،همون گپ بازگشایی بعد از مجمع سالیانه رو میگم،برای من پر شدن این گپ خیلی مهم بود زیرا یکی از نشانه های قوی بودن روند صعودی میتونه محسوب بشه.
البته مقاومت مهم ما روی 370 تومن خواهد بود و خیلی ها منتظر شکسته شدن اون هستند تا وارد سهم بشوند ولی بنظر من امکان شکسته شدن اون مقاومت در این مقطع کم نیست.
حالا ببینیم چی میشه؟
خیلی تاپیک خگستر سوت و کوره،بنظر میاد دوستان کمی در این سایت خگستر دارند، تاپیک زیاد بالا نمیاد و حوصله آدم از تنهایی نوشتن سر میره.
به هر روی من از تنهایی جنگیدن نمی ترسم و تا سود مورد نظرم که حداقل تارگت 650 تومن هست نگیرم ،نمی فروشم البته این حداقل ترین تارگت سهم هست و من بهش ایمان دارم البته در این مسیر ممکنه نوسان زیاد بکنه.
دوستان با نظر خودشون سهامداری کنند و مطالب بنده رو ملاک تصمیم گیری قرار ندهند.
نظر