گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرض
    عضو فعال
    • May 2019
    • 392

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
    نقل قول...

در واقع بزرگان بازار که وارد بازار شدند

عموما سعی می‌کنند که سهم‌ها را در منفی‌ها شکار کنند

و تقریبا می‌توان گفت که خیلی از اوقات این بازیگردان‌ها به هیچ وجه در مثبت بازار خرید نمی‌کنند

و حتما یک رنج منفی ایجاد می‌کنند و بعد این کار انجام می‌دهند

.....رکب صندوق به بازار.....
    سلام وعرض ادب پدر این بزرگان بسوزه اگه میخواستن وارد بشن چرا تو قیمت 200 تومن وارد نشدن که حالا با هزاران دوز وکلک بیان رو 420 وارد بشن

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

در اصل توسط محمدرض پست شده است View Post
      سلام وعرض ادب پدر این بزرگان بسوزه اگه میخواستن وارد بشن چرا تو قیمت 200 تومن وارد نشدن که حالا با هزاران دوز وکلک بیان رو 420 وارد بشن
      درود بر شما
      پیشنهاد میکنم مطالب درج شده در لینک زیر را مطالعه کنید کما اینکه می دانم همه ما اطلاعاتی از این جور کلک ها داریم
      متاسفانه نامه های کذایی که این روزهاا برای اهداف خاص منتشر میشود احساس من میگه زمان برای معامله بلوکی در حال نردیک شدن است که نفراتی خاص در حال پر کردن سهام با قیمت های پایین هستند که اینگونه فضای خبرها نیز پر شده از اخبار خودرو .....
      ضمنا
      یه سوال _جواب در انتهای مطلب هست که ان هم مناسب مطالعه ....به هر حال ما چاره ای جز صبوری نداریم چون رانتی در اختیار نداریم ....اما سودهای بزرگ هم در همین صبر ها ریشه دارد
      حیله‌ گران دنیای سرمایه گذاری را بشناسید! - مدیرمالی
      آخرین ویرایش توسط سکه شانس؛ 2023/01/23, 16:09.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10181

با این شدت منفی که توی این سه روز اتفاق افتاد بعید میدونم تا دو هفته بتونیم بالای 500 تومن رو ببینیم.
        فردا احتمال مثبت خیلی زیاده ولی مثبت قوی میخواهیم با حجم معاملات بالا مثلا یک میلیارد حجم و صف خرید ماندگار تا پایان تایم بازار،ولی با این جو منفی نسبت به گروه خودرو بعید میدونم اتفاق بیفته.
        بهر حال تا وقتی که بالای 490 تومن نرفتیم نمیشه به روزای مثبت پشت سر هم فکر کرد.
        شانس بیاریم با توجه به جو منفی موجود حمایت 400 تومن نشکنه.
        بهترین حالت اینه که یه چند روزی بین 400 تا 450 تومن سهم بازی کنه تا جو گروه خودرو کمی مثبت تر شه و عزیزان مفت خور هم از قیمت های مفت ،خودشون رو سیراب کنند.
        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/01/23, 22:33.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Omid_Khan
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 714

نظرتون درباره همگروها های خگستر چیه؟ مثل خمهر؟ خمهر هم خیلی افت کرده، به نظرتون اون هم برمیگرده در کنار خگستر یا نه؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10181

خصوصی سازی صنعت خودرو در دولت رییسی (۱۳۱)

وزیر اقتصاد: سند واگذاری خودروسازی‌ها نهایی و اعلام شده است

عصر خودرو- وزیر اقتصاد گفت: رسانه ها باید در خصوص کاهش بار روانی موجود در بازار ارز کشور به دولت کمک کنند و با اطلاع رسانی در این خصوص که کالا ها به چه قیمت و نرخ ارزی وارد می شود این بار را کاهش دهند.

نسخه قابل چاپ دوشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۸:۰۰

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو» به نقل از شادا، سید احسان خاندوزی در حاشیه همایش «رسم درستکاری» در جمع خبرنگاران بیان کرد: در حال حاضر دو نرخ ارز در واقیعت اقتصاد ایران در جریان است، یکی نرخ ارز نیمایی و دیگری بازار متشکل ارزی که رسانه ها باید در خصوص کاهش بار روانی موجود در بازار ارز کشور به دولت کمک کنند و با اطلاع رسانی در این خصوص که کالا ها به چه قیمت و نرخ ارزی وارد می شود این بار را کاهش دهند.
            وی ادامه داد: اقتصاددانان واقعیتی که در اقتصاد ایران می‌گذرد و نرخی که شاید سهم آن بالای 85درصد باشد را می‌دانند و مطلعند که نرخی که در بازار القا می‌شود، نرخی که کالاهای قاچاق با آن وارد و خروج سرمایه از کشور با آن صورت می‌گیرد، چه نرخی است.

ی همچنین اظهار کرد: برخی از کالاها از جمله کالاهای قاچاق با همان نرخ ارز القایی و نادرست وارد و سرمایه ها نیز با همان نرخ از کشور خارج می شود و ماهم نمی‌گوییم که واقعیت ندارد، در این شرایط باید رسانه ها و آگاهان این مساله را تبیین کرده و نرخ درست را اعلام کنند تا این بار روانی کاهش یابد.
            سخنگوی اقتصادی دولت در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اجرای تبصره 18 نیز ابراز کرد: دو مقدمه برای اجرای تبصره 18 لازم بود، یکی تعیین تکلیف پروژه‌ها، استان‌ها، دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه ها که در آیین نامه ابلاغی انجام شد، دیگری تعیین تکلیف تزریق منابع برای پروژه ها، که در پروژه های استانی این مساله مصوب شد و دستگاه های اجرایی هم آن را قبول دارند که در نهایت باید به صورت اهرم به پروژه‌ها وارد شود.
            خاندوزی در ادامه نیز متذکر شد: چون تبصره 18 از منابع درآمدی تبصره 14 یعنی هدفمندی نشأت می گیرد با افزایش یارانه به 315هزار میلیارد که مجموع یارانه امسال بوده، این منابع را درگیر کرده و سازمان برنامه تاکنون نتوانسته منابعی را به تبصره 18 تخصیص بدهد، بنابراین پروژه ها روی زمین ماند.
            اکنون با مجوزهایی که در خصوص افزایش سهم دولت از منابع درآمدی نفت ناشی از کاهش سهم صندوق توسعه ملی گرفته شده این بودجه به بخش عمرانی و هم تبصره 18 به زودی می رسد.
            وزیر اقتصاد با بیان اینکه نباید اجازه دهیم شایعات خارجی بر بازار ارز تاثیر گذار باشد، بیان کرد: تمام موتورهای تورم زا اعم از کنترل نقدینگی و کسری بودجه در کشور کنترل شده و مساله ارز هم که بیشتر تاثیرات انتظارات آتی روی اذهان مردم و فعالان اقتصادی دارد، با کمک رسانه ها به زودی کنترل می شود.
            خاندوزی در خصوص واگذاری خودرو سازی ها نیز خبر داد: سندی بین ما و وزارت صمت برای واگذاری خودروسازها نهایی و رسما هم منتشر شده تا همه آن را مطالبه کنند اما مقدماتی دارد که خود وزارت صمت باید آنها را فراهم تا مسیر تعامل با بخش خصوصی خریدار آتی بخش خودرو مشخص شود و هر زمانی که وزارت صمت این مقدمات را فراهم کند، در مرحله واگذاری ما هم مصر هستیم و آن را در اسرع وقت اجرا می کنیم.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10181

بورس نیست که دیونه خونه هست تا ده روز پیش برای خریدش در 500 تومن سر و دست میشکستند امروز روی 400 تومن برای فروش از سر و کول هم بالا میرند!
              چه مرگتونه،یه ذره نرمال رفتار کنید دیگه

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10181

هفته خیلی وحشتناکی رو تموم کردیم بخوام دقیقتر بگم ده روز کاری وجشتناک.
                ما در 10 روز کاری از 527 تومن رسیدیم به 394 تومن امروز، یعنی 133 تومن افت به عبارتی 25 درصد از قیمت سهم روی تابلو کم شد.
                25 درصد افت برای ده روز کاری آمار خیلی خیلی بدیه.
                اول باید به این دقت کنیم که سهمی که در 10 روز 25 درصد از قیمتش افت کنه حتما یه جای کار میلنگه.
                ما از 29 آذر از قیمت 391 تومن تا 20 دی که 527 تومن شد هر چقدر رشد کرده بودیم رو از دست دادیم.بعبارتی 13 روزکاری اومدیم بالا و در 10 روز همه رو از دست دادیم.این اصلا خوب نیست.یعنی ممکنه موج اصلاحی فعلی کمی هم زمانبر باشه.
                اما کجا فریب خوردیم (البته یکی دو نفر از دوستان هشدار دادند ولی خب هشدارهایی مثل این همیشه و در هر قیمتی در سایت ها دیده میشه)ما روز 19 دی ماه وقتی سهم از 467 تومن بسمت صف خرید تا 5006 ریال با حجم بالای نزدیک یک میلیارد حجم رفت اون روز،روز فریب بود.
                یعنی اگه معاملات اون روز نرمال بود قیمت امروز خگستر، حداقل 600 تومن بود (مثلا ولصنم اون زمان قیمتش 10 تومن هم از خگستر کمتر بود ولی الان روی 630 تومن صف خریده)ولی اون معاملات ،معاملات فریب بود یعنی رنج مثبت نزدند که سهم رو برای فروش در قیمت های بالا نگه داند،بلکه رنج زدند که توجه بازار رو به سهم جلب کنند و در صف خرید به مردم همان سهم و بقیه سهامشان را بفروشند.
                درستش این بود که وقتی حمایت 450 تومن رو شکست باید یه مقدار رو می فروختیم.
                البته هفته دیگه نباید مثل این هفته فشار فروش باشه چون هر چقدر پایینتر میاد بالطبع قیمتش جذاب میشه و تقاضا هم بالا میره.
                اعتقاد دارم کف این اصلاح یا قیمت 394 تومن امروز بوده یا 360 تومن.
                هفته دیگه یکشنبه دوشنبه اگه بتونیم یه دو تا مثبت قوی با حجم بالا بخوریم طوریکه قیمت پایانی هم کامل پر بشه اعتماد به سهم دوباره برمیگرده در غیر اینصورت یه مدتی مثلا یکی دو هفته سهم بایست در این حوالی بازی کنه تا این منفی قوی از یادها محو بشه.
                از دوستان بابت اینکه در این روزها زیاد پست فرستادم عذرخواهی میکنم.

نظر

• الکساندر آلخین
                  ستاره‌دار(4)
                  • Jun 2013
                  • 827

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                  سلام و درود
                  خگستر روی مقاومت مهمی هست.. ببینیم آیا میتونه رد کنه یا نه..
                  دقیقا برگشته به مقاومتی که قبلا اون رو شکسته بود... قاعدتا نباید از قیمت های کنونی افت بیشتری داشته باشه...
                  هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10181

یه عذرخواهی از دوستانی که با پست های من روی 500 تومن خریدن یا سهم رو داشتن ، نفروختن ،بکنم.شرمنده اونا هستم. الان وقتی اون پست ها جلوی چشام میاد خودم بیشتر ناراحت میشم علیرغم اینکه خودم هم یه برگه سهم نفروخته ام .
                    اما به این نکته دقت کنید که خیلی کم پیش اومده که من سهمی رو بگم و اون سهم در میان مدت رشد عالی نداشته باشه بله در کوتاه مدت ممکنه اذیت کنه ولی در میان مدت به تمامی اهدافی که گفته ام ،میرسه.ممکنه اونی که روی 500 تومن خریده الان توی ضرر باشه ولی اگه کمی هم پایین بخره و میانگین رو پایین بیاره قطعا در آینده سود خوبی خواهد کرد.
                    با توجه به اشتباهی که داشتم سعی میکنم تا قطعی شدن روند صعودی کمتر پست بذارم.

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

با سلام حضور سجاد عزیز
                      صداقت حضرتعالی قابل تقدیر و ستودنی است
                      شخصا شما را همچنان در زمره اساتید بورس قبول دارم
                      یادم میاد یه زمانی در وپترو همسنگر بودیم
                      خودم در قیمتهای حدود ۱۳۰۰ وارد وپترو شدم
                      خواستم پیشنهاد بررسی وپترو بدم که در صورت تمایل شما هم وارد بشید
                      دلایل من برای خرید وپترو ( البته به پیشنهاد دوست عزیزم siwan ) اینها هست :
                      ۱. بدهی وپترو به NPC بعد از حدود ۱۰ سال تعین تکلیف شد و در نتیجه سهام شرکتهای زیر مجموعه از وثیقه در آمده و شرکت می تونه زیر مجموعه ها را عرضه اولیه کنه همچنین حدود ۸۰۰ میلیارد برای این بدهی ذخیره نگهداشته بود که چون مبلغ بدهی ۵۰۰ میلیارد تعین شده الان ۳۰۰ میلیارد تومن در واقع سود انباشته هست که احتمالا در مجمع تقسیم بشه یعنی هر سهم حدود ۱۶۰ تومن
                      ۲. سود شرکت وپترو از شیمی بافت به رشد زیاد کرده . کل پارسال شیمی بافت حدود ۶۷۰ تومن ساخته در حالی که شیمی بافت فقط در ۶ ماه اول امسال ۱۳۷۰ تومن ساخته یعنی در ۶ ماه اول امسال ۲ برابر پارسال ساخه همچنین اختلاف قیمت بین محصول mtbe که محصول اصلی شرکت هست و ماده اولیه رافینیت به ویژه در برج ۱۰ بسیار مناسب تر و بهتر شده و قطعا در ۶ ماه دوم شرکت شیمی بافت بیش از ۶ ماه اول خواهد ساخت و با همین فرمان اگه ادامه بده سال ۱۴۰۱ جمعا حدود ۳۳۰۰ تومن احتمالا بسازه یعنی حدود ۲۲۰ تومن از این طرف هم به وپترو می رسه و اگر با همین فرمان حرکت کنه سال ۱۴۰۲ شیمی بافت می تونه حدود ۴۵۰۰ بسازه یعنی اگر این شرایط تداوم داشته باشه در سال ۱۴۰۲ هم وپترو از طرف شیمی بافت حدود ۳۱۰ تومن می تونه سود کسب کنه
                      ۳.سود از طرف شکربن شدوص سهند هم حدود ۱۱۰ تومن در سال ۱۴۰۱ و حدود ۱۲۰ تومن در سال ۱۴۰۲
                      ۴. سود از هامون کیش امسال و سال بعد حدود ۴۰ تومن
                      نتیجه : سود سال ۱۴۰۱ با احتساب تقسیم ۱۶۰ تومن سود انباشته و ۲۲۰ تومن شیمی بافت و ۱۱۰ تومن از شکربن شدوص پسهند و ۴۰ تومن هامون کیش حدود ۵۳۰ تومن احتمالا بشه و سال ۱۴۰۲ هم حدود ۴۷۰ تومن که با تقسیم سود حداکثری وپترو می تونه حدود ۱۰۰۰ تومن در ۲ مجمع تقسیم کنه قیمت سهم الان حدود ۱۷۰۰ تومنه .
                      همچنین یه واحد اسید سیتریک کرمانشاه هست که کلا قبلا در مدار تولید بوده ولی از تولید خارج شده و الان در حال تعمیرات جهت بهره برداری مجدد هستند که اگر با یک سوم ظرفیت هم وارد مدار بشه حدود ۵۰ تومن به سود وپترو اضافه میشه
                      Honesty is the best policy

نظر

• علیرضا۱۲۳
                        عضو فعال
                        • Sep 2022
                        • 2739

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        یه عذرخواهی از دوستانی که با پست های من روی 500 تومن خریدن یا سهم رو داشتن ، نفروختن ،بکنم.شرمنده اونا هستم. الان وقتی اون پست ها جلوی چشام میاد خودم بیشتر ناراحت میشم علیرغم اینکه خودم هم یه برگه سهم نفروخته ام .
                        اما به این نکته دقت کنید که خیلی کم پیش اومده که من سهمی رو بگم و اون سهم در میان مدت رشد عالی نداشته باشه بله در کوتاه مدت ممکنه اذیت کنه ولی در میان مدت به تمامی اهدافی که گفته ام ،میرسه.ممکنه اونی که روی 500 تومن خریده الان توی ضرر باشه ولی اگه کمی هم پایین بخره و میانگین رو پایین بیاره قطعا در آینده سود خوبی خواهد کرد.
                        فدای سرت سلطان...شرایط بازار هم نرمال نیست...وگرنه کار شما درسته

نظر

• rezasatari
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 551

سجاد خان از حضور دوباره شما ممنونيم تحليلهاي شما برا استخوان خرد كرده هاي بازار نعمتي هستش افراد تازه وارد هم در طول زمان با شما همراه ميشن فقط و فقط حرفشونو به دل نگير هممون اول كارمون توبازار با غرغر شروع شده بعدش پخته شديم اونام ميشن چون بالاخره زرگر ميشن و قدر زر رو ميفهمن بازم ممنون از وقت و انرژي كه ميزاري

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3752

...سجاد خان....الان مثلا اگر میخریدن میشد ۶۰۰..می اومدن یه درصدی بدن به شما ؟؟؟دیگه اسلحه نذاشتن رو کله کسی که بیاد با حرف و تعریف کس دیگه ای سهام بخره ؟؟هرکسی باید مسولیت معاملاتش رو بپذیره...ولی به نظرم...حیف هست ما بیسواد ها رو از اشتراک مطالب و نوشته هات محروم کنی ...حداقل چیزی که میشه یاد گرفت از شما جدای از ادب و متانت ..صبر و حوصله .در سهامداری هست ...ضمنا من خگستر ندارم ...وبیشتر سهام ۳درصدی رو ترجیح میدم !!...اعصاب من تحمل نوسان های بالا رو نداره ....

نظر

• شاهان
                              ستاره دار (1)
                              • Aug 2022
                              • 1764

مقصر شما نیستی داداش . مقصر این مسئولین هستن ک نمیتونن ی تصمیم واحد بگیرن . اومدن خودرو رو دو روز تعلیق کردن ک تکلیف عرضه مشخص بشه . باز دوباره بحث شروع شد .
                              اینجا هر کسی مسئول خرید فروش خودش هست . شما هم پیشنهاد دادی .
                              کمتر کسی اومده عذرخواهی کرده . هنوز یادم نمیره چ آیدی هایی مثل بابک 52 و ... در پایین ترین قیمت های منفی میومدن ملت رو تشویق ب فروش میکردن و پیداشون نیست

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10181

ممنونم از پست های پر محبت دوستان.
                                در هر صورت من اصلا دوست ندارم کسی با پست های من زیان ببینه،سود بکنند و تشکر هم نکنند مهم نیست ولی زیان نکنند.
                                البته این بحث ها در مورد کوتاه مدت هست من میدونم در میان مدت همه ما از این سهم گین خوبی خواهیم گرفت.
                                آخرین نظر تا شروع دوباره روند صعودی.
                                در نمودار زیر دو تا دایره هست که اصلاح های فرسایشی خگستر رو در بازه زمانی دو یا سه ماهه نشون میده.اگر سهم بتونه برای دو هفته بین 400 تا 450 تومن بشکل اون دو تا دایره نوسان کنه و سپس صعود کنه برای روند سهم خیلی خوبه چون معمولا افت های اینچنینی که در این هفته تجربه کردیم جو ترس رو وارد معاملات میکنه و اون ترس ممکنه فشار فروش رو تا قیمت های باور نکردنی ادامه بده پس بهترین کار اینه که ما در یه محدوده ای نوسان بکنیم تا این جو ترس از بین بره و اخبار مثبتی واسه سهم بیاد.امیدوارم این جوری پیش بره و کمی اوضاع اروم بشه.حالا اگر 360 تومن هم بخواد ببینه امیدوارم زود بیاد بالای 400 تومن و اونجاها نوسان بکنه زیر 400 تومن زیاد نمونه.
                                حد ضرر 360 تومن.
                                با تشکر 6 بهمن 1401

نظر

در حال کار...
                                X