گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکان2010
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 684

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

هم اکنون ختوقا داره تو سقف قیمت یعنی 707 تومن معامله میشه و خگستر در منفی و حدود 507 تومن!!!

ختوقا رو بسیار ارزنده میدونم ولی این فاصله قیمتی بین این دوسهم منطقی نیست و جبران خواهد شد
    به عبارت دیگر طی یکی دوماه آتی رشد خگستر نسبت به ختوقا بیشتر خواهد بود...

درمورد خگسترکه درارزندگی بنیادیش شکی نیست وبارها روش تاکید کردم
    دوستان تکنیکالیست زیادی اشاره کردن که آماده یک رشد بسیار عالیه و همچنانکه قبلا گفتم
    به نظرم امسال خگستر سقف تاریخی خودش (حدود 1300 تومن) رو پشت سر خواهد گذاشت...

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
      برگرفته از گزارشات و صورتهای مالی سال 1401 ایران خودرو :

3 ماه پایانی 1401 : 166625 دستگاه اتومبیل فروخته شده با میانگین قیمت هردستگاه 255 میلیون تومان.

6 ماه دوم سال 1401 : 327095 دستگاه فروخته شده با میانگین قیمت 237.5 میلیون تومان.

کل سال 1401 : 607004 دستگاه فروخته شده با میانگین قیمت 222.7 میلیون تومان.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
      باتوجه به پارامترهای مختلف اگه نتایج نیمه دوم سال 1401 رو چراغ راه سال 1402 ایران خودرو درنظر بگیریم:

1-با کمی افزایش تولید ایران خودرو در سال 1401 میتونه بیش از 700 هزار دستگاه اتومبیل بفروشه...

2-با توجه به میانگین قیمت فروش 237.5 میلیون تومنی در نیمه دوم سال 1401 و
      با فرض میانگین
      افزایش قیمت 40 درصدی محصولات ایران خودرو
      میانگین قیمت فروش هر دستگاه در سال 1402
      حدود 332 میلیون تومان خواهد بود...

3-ایران خودرو در سال 1401 نزدیک به 50 هزارمیلیارد تومان فروش قطعات و لوازم داشته
      که میتونه این عدد در سال 1402 به بیش از 60 هزار میلیارد تومان برسه...

جمع بندی : ایران خودرو در سال 1402 میتونه به درآمد (فروش) تاریخی حدود 300 هزار میلیارد تومنی
      برسه وهیچ شرکت بورسی دیگه به گردپاش هم نخواهد رسید!...با فرض سود ناخالص 10 الی 15 درصدی
      سود ناخالص ایران خودرو در سال 1402 میتونه بین 30 الی 45 هزار میلیارد تومان باشه
      ودست یابی به eps بیش از 100 تومن درسال 1402 برای ایران خودرو نه تنها رویا نیست بلکه کاملا امکان پذیره...

همه مون منتظر اعلام زسمی جزئیات افزایش قیمت کارخانه ای خودروها هستیم و امیدوارم
      درآخرین لحظات مافیای خودرو و رانت خواران قیمت گذاری مفت کارخانه ای خودروها و مشاورین بسیار کارنابلد سنگ اندازی نکنن...
      دودانگه با بیان اینکه قیمت کارخانه‌ای خودروها به صورت میانگین حدود ۴۰ درصد افزایش خواهد داشت، تاکید کرد: میانگین افزایش قیمت محصولات سایپا ۳۵ درصد و محصولات ایران خودرو کمی بیشتر از ۳۵ درصد خواهد بود. این موضوع در جلسه اخیر شورای رقابت به اتفاق آراء تصویب و فرایند ابلاغ به وزارت صمت و خودروسازان درحال انجام است. بدیهی است پس از ابلاغ مصوبه نیز باید فرایند اجرای مصوبه آغاز شود.

--
      جالب بود پیش بینی تون

نظر

• afshinamin
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 4495

نظر

• اشکان2010
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 684

درود و عرض ادب...
          قیمت های جدید ودرصد افزایش قیمت محصولات ایران خودرو :
          قیمت جدید خودروهای تولیدی ایران خودرو و سایپا مشخص شد | خبرگزاری فارس

صورتهای مالی 6 ماهه (حسابرسی شده) و 9 ماهه (حسابرسی نشده ) سال 1401 ایران خودرو :
          صورت‌های مالی میاندوره‌ای تلفیقی 6 ماهه منتهی به 1401/06/31 (حسابرسی شده)
          صورت‌های مالی میاندوره‌ای 9 ماهه منتهی به 1401/09/30
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          1- در 6 ماهه حسابرسی شده :

بهای تمام شده کل اتومبیل های به فروش رسیده (بدون مخاسبه قطعات ولوازم) 14 درصد بیشتر از مبلغ فروش شون بوده در این بین
          گروه پژو با زیان 23.5 درصدی-گروه سمند با زیان 12.9 درصدی-گروه دنا با زیان 6 درصدی-گروه رانا با زیان 2.2 درصدی
          به فروش رسیده و فروش گروه تارا هایما همراه با سود نزدیک به 10 درصد بوده.

2-در 9 ماهه حسابرسی نشده :
          بهای تمام شده کل فروش اتومبیل ها 13.32 درصد بیشتر از مبلغ فروش بوده.
          گروه پژو با زیان 24.4 درصدی-گروه سمند با زیان 12.9 درصدی-گروه دنا با زیان 4.1 درصدی
          وگروه رانا با زیان 4.46 درصدی فروخته شدند و فروش گروه تارا و هایما همراه با سود 12.34 درصدی بود.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          با توجه به جدول افزایش قیمتهای داده شده ایران خودرو به نظر میرسه با کمی مدیریت صحیح وتغییر ترکیب
          تولید به نفع محصولات سودده تر (که البته از مدتی قبل این حرکت با توقف تولید 405 و سمند و حتی 206 شروع شده)
          ختی با لحاظ افزایش قیمت نهاده های تولید در سال 1402 ایران خودرو میتونه در سال 1402 به سود خوبی برسه...

شخصا برآوردم اینه که اگه یه افزایش قیمت مختصر مثلا 10 درصدی دیگه هم بتونن خداقل برای نیمه دوم سال 1402 بگیرن
          با تولید وفروش حدود 750 هزار دستگاه و فروش حدود 60 هزار میلیارد تومن قطعات ولوازم والبته کمی مدیریت درست ایران خودرو میتونه
          در سال 1402 به eps بالای 100 تومن برسه
          ...
          آخرین ویرایش توسط اشکان2010؛ 2023/04/09, 22:10.

نظر

• سپهر کلهر
            عضو فعال
            • Feb 2019
            • 578

حجم معاملات دیروز و امروز نزدیک میلیارد بوده.
            اونوقت اینجا کسی چیزی نمینویسه؟

نظر

• اشکان2010
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 684

جمع بندی نظرات شاید غلط من :

1- سه ضلع مثلث موثر بر قیمت خگستر به ترتیب اهمیت :خودرو-قطعه سازان و سرسمند- وپارس هستند
              که هر 3 ضلع رشد بسیار خوبی داشته و همچنان پتانسیل ادامه رشد نسبتا بالا رو به دلایل مختلف در میان مدت دارند
              و به نظرم امسال خگستر میتونه سقف قیمت تاریخی خودش (حدود 1300 تومن) رو پس بگیره.

2-ایرانخودرو در سال 1402 با فروش 700 الی 750 هزار دستگاه خودرو و 60 هزار میلیارد تومن قطعات و لوازم
              میتونه به درآمد(فروش) بالای 300 هزار میلیارد تومن و eps بیش از 100 تومن دست پیدا کنه به شرطیکه
              یک افزایش قیمت 10 الی 15 درصدی دیگه هم حداقل برای نیمه دوم سال بهش بدن.سهمی که از زیان دهی
              به سوددهی نسبتا بالا برسه وتوجه مثبت بازار رو به خودش برگردونه لیاقت اون رو داره که به p/s نزدیک به
              یک مثلا خداقل 0.8 برسه (یعنی خودرو حدود 800 تومنی)...

خلاصه ترش کنم!...به نظرم هر دو سهم خودرو و خگستر امسال میتونن سقف قیمت سال 1399 خودشون
              رو پس بگیرن و بدون توجه به نوسانات کوتاه مدت خودرو 800 تومنی و خگستر 1300 تومنی رو برای سال 1402 امکان پذبر میدونم...

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2117

سلام این بالا وپایین بازار ناشی از عملیات صندوق های خاص میباشد که از دستورات دولت پیروی میکند سهامداری و جفظ سود های مرحله ای بنظر بهترین شیوه میباشد

نظر

• سپهر کلهر
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 578

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                  حجم معاملات دیروز و امروز نزدیک میلیارد بوده.
                  اونوقت اینجا کسی چیزی نمینویسه؟

بالاخره این حجم معاملات کار دست فروشنده های سهم داد.

نظر

• اشکان2010
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 684

23 اسفند 1401 (حدود یکماه پیش):

درسته فردا هم فروشندگان میتونن پولشون رو اینور سال بگیرن
                    ولی به نظرم دوستانی که قصدخریددارن بهتره امروز خریدشون رو انجام بدن...
                    فردا به احتمال زیاد تقاضا قدرت بسیار بیشتری از عرضه خواهدداشت...
                    احتمالا طی 3 روز کاری آتی که در سال 1401 مونده رشد بسیار خوبی رو درخگستر شاهدخواهیم بود...
                    هم اکنون خگستر تو کانال 408 تومن داره معامله میشه...
                    حدسم اینه خگستر در فروردین ماه وارد کانال 600 تومن میشه...

نیازی به گفتن نیست که نظرم ممکنه اشتباه باشه!
                    خگستر طبق پیش بینی من که احتمالا خیلی ها براشون قابل باور نبود طی یکماه از حدود 400 تومن اومد بالای 600 تومن...

قبلا عرض کردم امسال منتظر شکست سقف قبلی 1300 تومنی خگستر هستم و احتمال میدم این اتفاق
                    در نیمه اول امسال بیفته...

وپارس که یک ضلع مهم از مثلث موثر بر قیمت خگستره تحرکات بسیار جالبی داره توش رخ میده...
                    آیا قراره سرپارسیان یا گروه مالیش رو بفروشه یا هر دو؟؟؟

مدتی پیش صحبتش بود که فولاد پیشنهاد 80 هزار میلیاردتومنی برای خرید سرپارسیان (مالک اپال وچندشرکت مهم دیگه)
                    ارائه داده...حواس دوستان علاوه بر خودرو و قطعات کاملا به وپارس و تحرکاتش که بسیار موثره بر قیمت خگستر باشه...

نظر

• محمدرضا 87
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1522

23 اسفند 1401 (حدود یکماه پیش):

خگستر طبق پیش بینی من که احتمالا خیلی ها براشون قابل باور نبود طی یکماه از حدود 400 تومن اومد بالای 600 تومن...

قبلا عرض کردم امسال منتظر شکست سقف قبلی 1300 تومنی خگستر هستم و احتمال میدم این اتفاق
                      در نیمه اول امسال بیفته...

وپارس که یک ضلع مهم از مثلث موثر بر قیمت خگستره تحرکات بسیار جالبی داره توش رخ میده...
                      آیا قراره سرپارسیان یا گروه مالیش رو بفروشه یا هر دو؟؟؟

مدتی پیش صحبتش بود که فولاد پیشنهاد 80 هزار میلیاردتومنی برای خرید سرپارسیان (مالک اپال وچندشرکت مهم دیگه)
                      ارائه داده...حواس دوستان علاوه بر خودرو و قطعات کاملا به وپارس و تحرکاتش که بسیار موثره بر قیمت خگستر باشه...
                      سرمایه گذاری سمند رو هم گویا قراره به بازار بیارن. شما اطلاعی از این عرضه دارین؟

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10180

قاون بازار صعودی اینه برای خرید ناز کنی مجبوری بالاتر بخری.
                        چند روزیه که حجم معاملات خیلی خوب شده و روزانه بالای 500 میلیون حجم معامله میشه،این در کنار قیمت پایانی که بعضا تا مثبت 5 و 6 درصدی هم بالا میره، اتفاق خیلی خوبی هست که نشان از وارد شدن پول گنده به سهم داره.
                        در چنین شرایطی برام جای تعجب داره که یه عده هنوز در منفی فروشنده اند!!!
                        ولی سوای این موضوع ،سهم در محدوده 635 تا 705 تومن مقاومت ابر ماهانه رو در پیش داره و ممکنه در بالا رفتن از این محدوده مثل روزهای قبلی سریع بالا نره و با فروش هایی که از سوی نوسانگیرهای کوتاه مدتی صورت میگیره سهم با نوسان بالا بره، ولی بنظر من این محدوده مقاومتی هم مثل مقاومت های قبلی شکسته خواهد شد.
                        باید توجه داشت که با اومدن قیمت به بالای مقاومت محدوده مذکور،ابر ماهانه هم از نزولی به صعودی تغییر جهت داده و گارد صعودی بخودش میگیره.

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/04/16, 11:22.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سپهر کلهر
                          عضو فعال
                          • Feb 2019
                          • 578

سلام به استاد خودم سجاد عزیز.
                          از اونجا که نمودار ماهانه را تحلیل کردی منم رو نمودار ماهانه RSI , CCI انداختم.
                          این دو تا خیلی باحال همدیگرو مثل رالی قبلی دارن تائید میکنند.
                          دفعه قبلی cci زد بیرون و ماه بعد RSI زد بیرون و حرکت عالی اغاز شد.
                          ایندفعه CCI نه تنها زده بیرون بلکه پولبکشم انجام داده.
                          حالا فقط مونده rsi بزنه بیرون. الان هم عدد RSI حوالی 66 و خورده ایه.
                          لازم به ذکر است که کندل ماه بعد از هفته بعد اغاز میشود.
                          اینم تصویر زیبای نمودار خگستر.

آخرین ویرایش توسط سپهر کلهر؛ 2023/04/16, 13:17.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10180

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                            سلام به استاد خودم سجاد عزیز.
                            از اونجا که نمودار ماهانه را تحلیل کردی منم رو نمودار ماهانه RSI , CCI انداختم.
                            این دو تا خیلی باحال همدیگرو مثل رالی قبلی دارن تائید میکنند.
                            دفعه قبلی cci زد بیرون و ماه بعد RSI زد بیرون و حرکت عالی اغاز شد.
                            ایندفعه CCI نه تنها زده بیرون بلکه پولبکشم انجام داده.
                            حالا فقط مونده rsi بزنه بیرون. الان هم عدد RSI حوالی 66 و خورده ایه.
                            لازم به ذکر است که کندل ماه بعد از هفته بعد اغاز میشود.
                            اینم تصویر زیبای نمودار خگستر.

سلام از ماست برادر
                            سپهر عزیز با وجود اینکه خگستر در 17-18 ماه گذشته از 175 تومن تا 630 تومن امروز بالا اومده ولی بگمان من خگستر در ابتدای روند صعودی هست که از اون مسیر ممکنه فقط 20 درصد طی کرده باشه،بنظر من خگستر اهداف خیلی بالایی میتونه داشته باشه بالای دو هزار تومن.
                            کلا من فکر میکنم گروه خودرویی با تغییرات بنیادی که داشته اند وارد یه دنیای دیگه ای شده اند که باعث خواهد شد بسیاری از دوستان بنیادی کار هم در ماههای پیش رو نگاه جدی و مثبتی روی سهام خودرویی داشته باشند.
                            البته این نظر منه ممکنه اشتباه هم باشه ،دوستان ملاک تصمیم گیری قرار ندهند.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10180

بگمان من با قیمت های زیر 600 تومن به مجمع سالیانه خرداد یا تیرماه نمیره.
                              من فکر میکنم حداقل با 800 تومن به مجمع امسال بره،پس زور زیادی در منفی نزنید.
                              از نظر من منفی های سهم خریدنی هست تا فروشی.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10180

خوبی خگستر در اینه که هر چقدر بالا میره کسی نمیگه گرونه بلکه میگند اینجاها کف سهم هست.
                                البته اعتقاد دارم فعالان بازار دیگه نباید برای سهم مقاومت ترسیم کنند (گرچه خودم در پس قبلی مقاومت های خگستر رو گفتم اونم بیشتر برای این بوده که دوستان سهامدار نگران منفی ها سهم نباشند)چرا ماهم مثل فروشندگان خودرو شعارمون این نباشه که امروز نخری فردا بالاتر بایست بخری.کی فکرش رو میکرد پراید بشه 360 میللیون تومن؟!همین الان ارزش گذاری بصورت قطعات روی پراید انجام بشه قیمت تمام شده اش شاید به 100 میلیون تومن هم نرسه!
                                پس با این حساب چرا سهام بازار سرمایه راه فروشندگان خودرو رو نروند،چرا سهام ما رشد حداقل سیصد درصد یا چهارصد درصدی نداشته باشه؟من اعتقاد دارم احتمال رویت این مورد کم نیست.
                                هنوز اون روند صعودی که من انتظارش رو از خگستر میکشم دیده نشده ،منتظر روزهای هستم که صف های خرید 300-400 میلیون حجمی با عرضه های روزانه ای به اندازه حجم مبنا و پر کردن قیمت پایاین 7 درصد مثبت بصورت چندین روز پشت سر هم ببینم.
                                لطفا نظرات منو مبنای تصمیم گیری برای خرید یا فروش قرار ندهید.ممنونم
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/04/18, 09:54.

نظر

در حال کار...
                                X