گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10189

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

این محدوده قیمتی ابر ایچموکو ماهانه که بین 635 تا 705 تومن هست که سهم امروز واردش شد، اینو رد کنیم وارد یه فضایی میشیم که تا 1150 تومن مقاومت قویی به اون صورت نداریم البته 800 یا 950 تومن مقاومت داریم ولی فکر نمیکنم اونقدرها قوی باشند.
    اعتقاد دارم اینجا رو بشکنیم اعتماد فعالان بازار نسبت به سهم بیشتر میشه.
    گرچه خگستر بالا میاد ولی روانتر بالا نمیاد من میدونم که توان بالایی برای صعود داره ولی تا الان اون حرکت روان رو از خگستر روی تابلو ندیدیم.
    انشالله که در روزهای آینده روانتر حرکت کنه تا شرمنده دوستان نشیم.
    من اینطور فکر میکنم،دیگه نمیدونم چقدر درست در میاد.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سپهر کلهر
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 578

سرمایه گذاری سمند چه خریدی زده امروز. ماشالله

نظر

• شاهان
        ستاره دار (1)
        • Aug 2022
        • 1778

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
        سرمایه گذاری سمند چه خریدی زده امروز. ماشالله

خرید حقوقی های عمده اونم در قیمت های بالا پالس خوبی نیست . بیشتر مواقع کد بکد بوده .
        باید حواس جمع باشه

نظر

• سپهر کلهر
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 578

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
          خرید حقوقی های عمده اونم در قیمت های بالا پالس خوبی نیست . بیشتر مواقع کد بکد بوده .
          باید حواس جمع باشه
          تو صفحه قبل نمودار ماهانه من و جناب اروم بورس. تازه اول راه مسیر رشد سهم را نشان میدهند.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10189

انصافا این نوسانات مثبت منفی سهم در این بازار سبز ،ظلم بزرگی هست در حق سهامداران خگستر .
            چرا خگستر هم نبایست مثل بقیه سهام در صف خرید چند صدمیلیون حجمی قفل نشه؟
            مگه خگستر سهم بی بنیادی یا بالای ارزش ذاتیش هست که قفل در صف خرید نمیشه؟
            من هر جور نگاه میکنم این سهم رو ارزنده می بینم و این نوسانات حوصله بر رو زیبنده این سهم نمیبینم.
            واقعا سهامداران خگستر مظلوم واقع شده اند.
            کله گنده های خگستر خجالت بکشید و دست از این بازیهای نوسانی بردارید.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10189

بازار سرمایه ایران هیچ وقت یه بازار موفق و الگو مثل بازار خودرو و مسکن نخواهد شد زیرا همیشه افرادی هستند که به واسطه دو روز تعطیلی آتیش به مالشون بزنند.
              آقای فروشنده در منفی،وقت کردی عصر یه سر به نمایشگاه خودرو بزن ببین اونا هم بخاطر دو روز تعطیلی آتیش به مالشون میزنند یا فقط جنابعالی هستی؟!

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

این هفته خگستر موفق شد از کانالی که یک سال در اون گرفتار شده بود و بالا پایین میشد،بسمت بالا خارج بشه.اتفاق مثبت و خوبیه
                تا وقتی زیر 570-580 تومن نیومده خروج از کانال تایید میشه و برابر الگو به اندازه عرض کانال یعنی تا 1100 تومن میتونه حرکت کنه که همون 1150 تومنی میشه که من عرض کردم
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2023/04/19, 20:31.

نظر

• اشکان2010
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 684

آس های خگستر :

1-بلوک خودرو (خگستردومین سهامدارعمده ایران خودروست).اگه فروشش اجرایی بشه سودرویایی میسازه.

2-بلوک وپارس (خگستربزرگترین سهامدارعمده وپارسه).اگه فروشش اجرایی بشه سود بسیار سنگینی میسازه.
                  توضیح اینکه خگسترمالک 100درصدی بیمه ایران خودرودیگرسهامدارعمده وپارسه.

3-بلوک سرسمند(70 درصد سرسمندمتعلق به خودروست و 30 درصددیگرش متعلق به خگستره).
                  گفته میشه طی ماه های آتی عرضه اولیه میشه که تاثیرمثبت چشمگیری برسودسازی و nav خگستر میزاره.
                  بدنیست به پورتفوی بسیار ارزشمند سرسمند نگاه بندازین.
                  ازلحاظ ارزندگی بنیادی میشه گفت سرسمند خودش یه خگستر دیگه است!

4-خگستر بزرگترین قطعه ساز بورسی و مالک و سهامدارعمده بهترین قطعه سازان کشوره.
                  به قطعه سازان پورتفوی بورسی و غیربورسیش حتما توجه کنین.

ازلحاظ بنیادی خگسترطی چندماه آتی و حداکثر تا پایان امسال
                  لیاقت گذر از سقف قیمت 1300 تومنی سال 99 خودش رو داره.از نظر تکنیکال هم وضعیت بسیارخوبی برای رشد عالی داره...

بازهم تاکید میکنم نظرم ممکنه اشتباه باشه...
                  آخرین ویرایش توسط اشکان2010؛ 2023/04/23, 15:38.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10189

فکر نمیکنم پایینی بلندی داشته باشه انتظار دارم هر لحظه خریداران رنج های مثبت پرحجم روی سهم بزنند و ببرند بالای 650 تومن.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10189

درگیر مقاومت 650 تومن شده ایم خاطرتون باشه من از یک سال پیش در مورد هدف حداقلی و مقاومت 650 تومن بارها پست هایی ارسال کرده بودم ولی این مقاومت هم شکسته میشه حالا امروز هم نباشه روزهای آینده شکسته میشه.
                      چیزی که من فکر میکنم اینه که با این قیمت های نازل خگستر به مجمع سالیانه نمیره چون باعث اعتراض شدید سهامداران،در مجمع خواهد شد.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10189

چرا باید برای سهمی با این بنیادی عالی در این قیمت های خیلی اندک، براش صف فروش چیده بشه؟!!!
                        مگه این رشدی هم داشته؟

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10189

دیروز ایران خودرو سهامدار عمده خگستر تعداد 1.3 میلیارد سهم خگستر رو به سهام قبلی خود اضافه کرده و موجودی رو به 17.88 میلیارد سهم رسونده.سرمایه گذاری سمند هم که هر روز 5 میلیون یا 25 میلیون حجم خرید میزنه.
                          حالا سهامداران حقیقی جزء هم ،سهمشون رو در منفی تقدیم اینا میکنند.

نظر

• اشکان2010
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 684

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                            23 اسفند 1401 (حدود یکماه پیش):

[COLOR="#006400"خگستر طبق پیش بینی من که احتمالا خیلی ها براشون قابل باور نبود طی یکماه از حدود 400 تومن اومد بالای 600 تومن...
                            قبلا عرض کردم امسال منتظر شکست سقف قبلی 1300 تومنی خگستر هستم و احتمال میدم این اتفاق
                            در نیمه اول امسال بیفته...
                            وپارس که یک ضلع مهم از مثلث موثر بر قیمت خگستره تحرکات بسیار جالبی داره توش رخ میده...
                            آیا قراره سرپارسیان یا گروه مالیش رو بفروشه یا هر دو؟؟؟
                            مدتی پیش صحبتش بود که فولاد پیشنهاد 80 هزار میلیاردتومنی برای خرید سرپارسیان (مالک اپال وچندشرکت مهم دیگه)
                            ارائه داده...حواس دوستان علاوه بر خودرو و قطعات کاملا به وپارس و تحرکاتش که بسیار موثره بر قیمت خگستر باشه
                            ...[/COLOR]
                            تحرکات دو روز اخیر اپال و کدبه کد خقوقی به خقیقی بسیار جالبه...
                            هشداربه بانکهای ناهم تراز همچون وپارس از سوی بانک مرکزی هم بسیار بسیارمهمه!...
                            وپارس برای رفع ناهم ترازی راهی جز فروش داراییهای مهمی همچون سرپارسیان و گروه مالی پارسیان نداره...

اپال...سرپارسیان...وپارس... خگستر

نظر

• محمدرض
                              عضو فعال
                              • May 2019
                              • 394

فنرخگستر به اندازه کافی جمع شده کم کم داره آماده میشه به صورت شارپ قله 1200 را فتح کنه.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10189

قطع به یقین این نوساناتی که به سهم برای جمع کردن بیشتر داده میشه ،در اخر به یک رشد انفجاری ختم خواهد شد،
                                در سوابق معاملاتی خیلی از سهامی که رشد خیره کننده ای داشته اند قبل از صعود ،نوسانات خسته کننده و مایوس کننده به وفور دیده شده.

نظر

در حال کار...
                                X