کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از فردا خگستر با دوبال هایش دوباره اوج میگیرد.
دوستان از من به شما نصیحت فکر نوسانگیری رو از سرتو بیرون کنیید تا اطلاع ثانویه نوسانگیری به جد ممنوع.
امروز بخاطره گرفتن سابقه اشتغال بکارم به محل کار سابقم ایرانخودرو رفتم و به سالن های مونتاز سواری پزو 405 و مونتاز 2 و ال 90 هم یکسری زدم شرکت 3 شیفت و با اعلام کار در روزهای قردادی تعطیل یعنی 5 شنبه ها بخاطر عقب ماندگی تولید سالنهای مونتاز و تولید کار میباشد و بطور معنا داری افزایش تولید داده. برای یاداوری دوباره اتیکت میزنم خگستر تا 500 تومان گارانتی میباشد.
دوست عزیز،هدف قیمتی را باید در بازه زمانی مد نظرتان تعریف کنید،یعنی بازه مد نظر شما یک ماهه استفسه ماهه است یا یکساله.از طرف دیگر اینروزها بازار یه کم گیچ میزنه و معلوم نیست به کدوم جهت میخواد متمایل شه.خگستز سهم ارزند هایست .هم دارای پرتفوی مستعد رشدی است و هم اینکه الان داره زیر ارزش ذاتی اش معامله میشه(البته این نظر شخصی هست).در یک بازار متعادل انتظار رسیدن به 500 تا پایان سال ازش میره،ولی ممکنه آینده بازار همه پیش بینی ها رو تغییر بده
تو بازار ايران کف و سقف را نميشه پيدا کرد.نوسان گيري کار سختي هست.
ديديد گفتم.نکنيد اين کار را.
مگر با خگستر ادم شوخي ميکنه.
ديروز وزير اقتصاد اعلام کرد ارز را تک نرخي مي کنيم.
يعني دلار ازاد مياد بطرف 2500تومان
چه شود خاور -خپارس-زامياد-سايپا-خودرو
و خگستر
...............................................
يادتون باشه وزير اقتصاد جناب اقاي طيب نيا چه کسي هست با چه درجات علمي
من هدف خپارس را 800تومان
خاور را فعلا 600تومان
زامياد را 600تومان
ايران خودرو را 800تومان
و..........مي بينم.
حالا خودتان حساب کنيد خگستر بايد چند بشه.
در 1سال اينده خودروايها بيشترين بازدهي را خواهند داشت.
دوستان تبریک. بابت شفاف سازی حصول اطمینان سهامداران از ایرانخودرو درباره اگهی فروش دارایی و تایید خودرو برای فروش و واگذاری سهام شرکتها با هدف ساختار اصلاح اقتصالدی و بهره وری بیش تر گروه صنعتی ایرانخودرو بطور مزاید تحت چارچوب مقررات قانونی و جاری شرکت انجام میگیرد.
با این شفاف سازی و اصلاح اقتصادی کشور و ریزش دلار و و ,عده وزیره صنعت از بهبود شراط تولید از شنبه خگستر دیدن دیدن داره.
شفاف سازی ایران خودرو در مورد واگذاری برخی زیرمجموعه ها
شفاف سازی ایران خودرو در مورد واگذاری برخی زیرمجموعه ها
ایران خودرو در اطلاعیه ای اعلام کرده :
بر خلاف اعلام یکی از سایت های خبری که واگذاری برخی شرکت های زیر مجموعه را به مانند مزایده دانسته است،واگذاری سهام شرکت ها در راستای اجرای سیاست های مجامع عمومی و با هدف اصلاح ساختار اقتصادی و بهره وری بیشتر گروه صنعتی انجام می شود.
طبق اعلام شرکت تلقی یکسان از آگهی اعلام آمادگی عرضه سهام شرکت های تابعه ایران خودرو با آگهی مزایده سهام شرکت ها مطمئنا در نبود اطلاع کافی از وجوه تمایز این دو است
آگهی مزبور برای بررسی وضعیت تقاضا برای هر کدام از شرکت های مذکور بوده است
شایعات و شنیده های بازار امروز-1
شنیده شده در پی حراج اموال ایران خودرو در 30 شرکت تابعه،بزودی این غول خودروسازی از زیان خارج شده و سر به آستان 300 تومانی در روزها و هفته های آینده دارد. حمایت وزیر محترم صنایع نیز در رونق سهام گروه خودروسازان بی تأثیر نبوده است.
شایعات و شنیده های بازار امروز-2
گفته شده بدنبال افزایش قیمت سهام گروه خودرویی از جمله ایران خودرو،خگستر که بیشترین وزن پرتفوی این شرکت را ایران خودرو تشکیل می دهد،دارای خالص داراییهایی به ارزش 593 تومان گردیده تا قیمت سهم تا سطح 350 تومانی نیز قابلیت افزایش داشته باشد.
پيش بيني مي گردد ايران خودرو از محل فروش 30زير مجموعه خود حدود 700تومان تعديل مثبت سود بدهد.
بزودي بازار به ارزش گروه خودرو پي خواهد برد.
قطعا خگستر هم منتفع خواهد شد.
پيش بيني مي گردد ايران خودرو از محل فروش 30زير مجموعه خود حدود 700تومان تعديل مثبت سود بدهد.
بزودي بازار به ارزش گروه خودرو پي خواهد برد.
قطعا خگستر هم منتفع خواهد شد.
سلام دوست عزیز!
- آیا می دانید مفهوم سود 700 تومانی چی هست؟ یعنی با توجه به سرمایه 960 میلیاردی ایرانخودرو، از این فروش ها 7000 هزار میلیارد تومان سود حاصل می شود!!! /:.yead.:/
- در مورد فروش زیرمجموعه ها هم، سهام بانک پارسیان متعلق به آن ها هم به گروه منتقل می شود.( می توانید از مسئول واگذاری شرکت ها که تلفن آن در ذیل آگهی آمده سوال نمایید)
- املاک تاپ شرکت های فوق هم در سال گذشته و امسال به ایرانخودرو و سمند منتقل شده یا در حال انتقال است.(مراجعه به صورت مالی خودرو، سمند، خاور،محورسازان)
- با توجه به اینکه سرمایه خگستر تقریبا" 16% سرمایه ایرانخودروست ، با توجه به مالکیت خگستر بر تعدادی از این زیرمجموعه های در حال فروش(بیمه پارسیان، الومنیوم ایرانخودرو ، نیرومحرکه، مهرکام پارس و ...) ، این شرکت بسیار بیشتر از ایرانخودرو از فروش سهام سود می کند، اما اثر روانی این فروش بر خودرو بیشتر از خگستر است.
- در یک بررسی بیطرفانه ، منطقی به نظر می رسد که در کنار درامد حاصل از فروش، به بدهی شرکت ها هم نظری بندازیم و انتظار نداشته باشیم که سود حاصل از فروش دارای های به جای ورود در گردش مالی شرکت و تسویه بخش از بدهی ها، به عنوان eps اعلام و پرداخت شود!
---------------------------------
مطالب فوق دلیلی بر بی ارزش بودن خودرو و خگستر در این قیمت ها نیست، بلکه با توجه به برنامه فروش این دو شرکت در این قیمت ها بسیار ارزنده هستند. اما سود 700 تومانی که اشاره کردید، جوک نیست بلکه یک توهم هست!!!
- آیا می دانید مفهوم سود 700 تومانی چی هست؟ یعنی با توجه به سرمایه 960 میلیاردی ایرانخودرو، از این فروش ها 7000 هزار میلیارد تومان سود حاصل می شود!!! /:.yead.:/
- در مورد فروش زیرمجموعه ها هم، سهام بانک پارسیان متعلق به آن ها هم به گروه منتقل می شود.( می توانید از مسئول واگذاری شرکت ها که تلفن آن در ذیل آگهی آمده سوال نمایید)
- املاک تاپ شرکت های فوق هم در سال گذشته و امسال به ایرانخودرو و سمند منتقل شده یا در حال انتقال است.(مراجعه به صورت مالی خودرو، سمند، خاور،محورسازان)
- با توجه به اینکه سرمایه خگستر تقریبا" 16% سرمایه ایرانخودروست ، با توجه به مالکیت خگستر بر تعدادی از این زیرمجموعه های در حال فروش(بیمه پارسیان، الومنیوم ایرانخودرو ، نیرومحرکه، مهرکام پارس و ...) ، این شرکت بسیار بیشتر از ایرانخودرو از فروش سهام سود می کند، اما اثر روانی این فروش بر خودرو بیشتر از خگستر است.
- در یک بررسی بیطرفانه ، منطقی به نظر می رسد که در کنار درامد حاصل از فروش، به بدهی شرکت ها هم نظری بندازیم و انتظار نداشته باشیم که سود حاصل از فروش دارای های به جای ورود در گردش مالی شرکت و تسویه بخش از بدهی ها، به عنوان eps اعلام و پرداخت شود!
---------------------------------
مطالب فوق دلیلی بر بی ارزش بودن خودرو و خگستر در این قیمت ها نیست، بلکه با توجه به برنامه فروش این دو شرکت در این قیمت ها بسیار ارزنده هستند. اما سود 700 تومانی که اشاره کردید، جوک نیست بلکه یک توهم هست!!!
من هم اين موضوع را شنيدم باور نکردم.
در اصل اگر ايران خودرو بعداز کسر قيمت تمام شده بطور متوسط از هر شرکت 23تومان کسب سود کند ميشه 690تومان
در ضمن ايا انتقال بانک پارسيان از شرکتهاي زير مجموعه بدون حساب کتاب هست يا معامله اي هم صورت ميگيرد.
اگر معامله صورت بگيرد مثلا از محل فروش بانک پارسيان خاور -خاور با تعديل سود حداقل 70تومان روبرو خواهد شد که باز بطور غير مستقيم رو سود خودرو هم اثر خواهد داشت.يا خگستر بالاي300تومان تعديل سود و....
اگر ايران خودرو از محل فروش 30زير مجموعه 350تومان هم بدست بياره باز ايران خودرو تا 450تومان رشد خواهد کرد.
اگر خبر دقيقش را گرفتم عرض خواهم کرد.محاسبه اش بسيار مشکل هست.چون مشخص هم نيست که مثلا خاوري که بالاي 500تومان
ارزش دارايي داره را چند بفروشه و يا بقيه شرکتها هم همينطور
فعلا تو روند صعودي کل گروه خودرويي مي مانيم و لذت مي بريم.
هدف خودرو را بالاي600تومان مي بينم.بدون فروش زير مجموعه.
من هم اين موضوع را شنيدم باور نکردم.
در اصل اگر ايران خودرو بعداز کسر قيمت تمام شده بطور متوسط از هر شرکت 23تومان کسب سود کند ميشه 690تومان
در ضمن ايا انتقال بانک پارسيان از شرکتهاي زير مجموعه بدون حساب کتاب هست يا معامله اي هم صورت ميگيرد.
اگر معامله صورت بگيرد مثلا از محل فروش بانک پارسيان خاور -خاور با تعديل سود حداقل 70تومان روبرو خواهد شد که باز بطور غير مستقيم رو سود خودرو هم اثر خواهد داشت.يا خگستر بالاي300تومان تعديل سود و....
اگر ايران خودرو از محل فروش 30زير مجموعه 350تومان هم بدست بياره باز ايران خودرو تا 450تومان رشد خواهد کرد.
اگر خبر دقيقش را گرفتم عرض خواهم کرد.محاسبه اش بسيار مشکل هست.چون مشخص هم نيست که مثلا خاوري که بالاي 500تومان
ارزش دارايي داره را چند بفروشه و يا بقيه شرکتها هم همينطور
فعلا تو روند صعودي کل گروه خودرويي مي مانيم و لذت مي بريم.
هدف خودرو را بالاي600تومان مي بينم.بدون فروش زير مجموعه.
اول اینکه از برخورد خوبتون ، صمیمانه تشکر می کنم که البته گویای شخصیت و منش بالای شماست. در فروم های بورسی وقتی کسی از مشکلات سهم صحبت میکنه، آنچنان مورد توهین و فحاشی قرار می گیرد، که پاسخ شما منو ذوق زده کرد!/:.negaran.:/
من مطالب شما رو در زمینه گروه خودرو پیوسته مطالعه می کنم، من با کلیت مطالب شما مشکلی ندارم اما بعضی اعداد، به نظرم نیاز به بازنگری دارد.
- تعدادسهام بانک پارسیان متعلق به خاور 331 میلیون سهم می باشد (یعنی به ازای هر سهم 64 تومان). توجه داشته باشید که فروش سهام وپارس در زیرمجموعه های در معرض فروش براساس قیمت تابلو به دیگر اعضای گروه خواهد بود و در اینکه پولی هم جابه جا بشه من خیلی تردید دارم!
- در اینکه خاور املاک زیادی داشته و داره ، تردیدی نیست اما باید توجه داشت که آیا هزینه املاک تملیکی پرداخت شده یا نه؟ به عنوان مثال ملکی به ارزش 280 میلیارد تومان از دو شرکت لیزینگ خودروکار و ایرانخودرو خریده و تعهد کرده که به ازای ان 1200 دستگاه خودرو سنگین به جای هزینه آن بدهد که با گذشت چند سال از خرید و سند خوردن ملک از واگذاری خودرو خودداری کرده است.
- در کنار دارایی های با ارزش خاور که هیچ کس نمی تواند منکر ان شود، این شرکت بدهی های بالایی هم دارد! به ازای هر سهم 490 تومان!!
----------------------------------------
در مورد واگذاری ها هم یکسان فرض کردن و متوسط گرفتن برای سود حاصل از فروش به نظرم ، نادست است. چرا که شرکتی مثل نیروگستران خراسان شاید با کمتر از 1 میلیارد تومان سود فروخته شود و شرکتی مثل مهرکام با بیش از 50 میلیارد تومان! میاینگین گیری فقط خطا رو بالا می بره و صحیح نیست . البته محاسبه تک تک هم بسیار سخت و البته غیرممکن است و نیار به آگهی شرکت برای اگاهی از قیمت پایه دارد.اما 23 تومان به ازای هر شرکت هم بسیار رویایی می باشد...
اول اینکه از برخورد خوبتون ، صمیمانه تشکر می کنم که البته گویای شخصیت و منش بالای شماست. در فروم های بورسی وقتی کسی از مشکلات سهم صحبت میکنه، آنچنان مورد توهین و فحاشی قرار می گیرد، که پاسخ شما منو ذوق زده کرد!/:.negaran.:/
من مطالب شما رو در زمینه گروه خودرو پیوسته مطالعه می کنم، من با کلیت مطالب شما مشکلی ندارم اما بعضی اعداد، به نظرم نیاز به بازنگری دارد.
- تعدادسهام بانک پارسیان متعلق به خاور 331 میلیون سهم می باشد (یعنی به ازای هر سهم 64 تومان). توجه داشته باشید که فروش سهام وپارس در زیرمجموعه های در معرض فروش براساس قیمت تابلو به دیگر اعضای گروه خواهد بود و در اینکه پولی هم جابه جا بشه من خیلی تردید دارم!
- در اینکه خاور املاک زیادی داشته و داره ، تردیدی نیست اما باید توجه داشت که آیا هزینه املاک تملیکی پرداخت شده یا نه؟ به عنوان مثال ملکی به ارزش 280 میلیارد تومان از دو شرکت لیزینگ خودروکار و ایرانخودرو خریده و تعهد کرده که به ازای ان 1200 دستگاه خودرو سنگین به جای هزینه آن بدهد که با گذشت چند سال از خرید و سند خوردن ملک از واگذاری خودرو خودداری کرده است.
- در کنار دارایی های با ارزش خاور که هیچ کس نمی تواند منکر ان شود، این شرکت بدهی های بالایی هم دارد! به ازای هر سهم 490 تومان!!
----------------------------------------
در مورد واگذاری ها هم یکسان فرض کردن و متوسط گرفتن برای سود حاصل از فروش به نظرم ، نادست است. چرا که شرکتی مثل نیروگستران خراسان شاید با کمتر از 1 میلیارد تومان سود فروخته شود و شرکتی مثل مهرکام با بیش از 50 میلیارد تومان! میاینگین گیری فقط خطا رو بالا می بره و صحیح نیست . البته محاسبه تک تک هم بسیار سخت و البته غیرممکن است و نیار به آگهی شرکت برای اگاهی از قیمت پایه دارد.اما 23 تومان به ازای هر شرکت هم بسیار رویایی می باشد...
خواهش مي کنم.
واقعيتها را بايد پذيرفت.وگرنه متحمل زيان خواهم شد.اگر راهنماييهاي ديگران را بپذيرم بيشتر سود خواهم کرد و کمتر زيان.
البته خاور غير از اون331ميليون سهم بانک پارسيان 70ميليون سهم هم بطور غير مستقيم پيش محور خودرو دارد.چون محور خودرو 136385961سهم بانک پارسيان دارد که 42درصدش مال خاور هست.اينکه چرخشگر هم بانک پارسيان دارد يا نه را نمي دونم اگر داشته باشد باز تعداد بانک پارسيان خاور بيشتر هم خواهد شد.
به هر حال محاسبات بسيار پيچيده خواهد شد ولي بزودي پرده از مقدار تعديل فروش 30شرکت زير مجموعه ايران خودرو بر ملا خواهد شد.
البته از نحو خريداران ايران خودرو ميشه جريان را فهميد چه خبره.
در ضمن با دوستم تماس گرفتم ايشان مقدرا تعديل 700تومان را رد کردند و گفتند اشتباه متوجه شده. مقدار بالاست ولي چندش را نمي دونند.
انشالله که بانک پارسيان خاور طبق تابلو به ايران خودرو فروخته بشه و ما شاهد يک تعديل خوب 60الي 70توماني در خاور وبازگشايي خوب خاور باشيم.
همينطور بانک پارسيان زير مجموعه خگستر و تعديل خگستر.
نظر