گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abed
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 427

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

عرضه سهام تودلی خودرویی ها استارت خورد
    به استحضار می رساند احتراماً، بازگشت به نامه شماره 147859/122 مورخ 1402/12/05 مبنی ‌بر ارائه برنامه واگذاری سهام شرکت ایران‌خودرو متعلق به شرکت‌های فرعی و وابسته (سهام تودلی) همان‌گونه که مستحضرید، اقدامات لازم جهت واگذاری سهام یاد شده در سال 1401 از طریق ارزش‌یابی سهام و انتشار فراخوان در روزنامه‌های کثیرالانتشار جهت شناسایی متقاضیان صورت پذیرفت و در این راستا دو شرکت کنسرسیوم قطعه‌سازان و خودروساز پیشنهاد خرید داشتند که در این راستا جهت بررسی صلاحیت، متقاضیان خرید اقدام به تکمیل فرم‌های مربوطه نمودند که جهت بررسی صلاحیت ایشان به مراجع ذیصلاح ارسال گردید، لیکن تاکنون منتج به اقدام موثری نگردید.
    مع‌الوصف با عنایت به مهلت تمدید شده جهت رعایت مفاد ماده 28 دستورالعمل حاکمیت شرکتی مبنی بر واگذاری سهام شرکت اصلی در مالکیت مستقیم و غیرمستقیم شرکت‌های زیرمجموعه، تا تاریخ 1403/07/18 این شرکت به منظور حفظ منافع ذینفعان خصوصاً سهامداران در نظر دارد به منظور واگذاری سهام مذکور به قیمت منصفانه، اقدامات لازم جهت بهبود ساختار مالی از طریق اجرای راهبردهای سودآوری شامل اخذ مجوز افزایش قیمت محصولات، مدیریت هزینه‌ها و بهای تمام شده، بهینه نمودن ترکیب محصولات تولیدی، واگذاری اموال و دارایی‌های غیرمولد و.... همچنین اقدامات لازم به منظور خروج از شمول ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت از طریق افزایش سرمایه از...
    https://www.codal.ir/Reports/Decisio...128&ct=0&ft=-1

تا 1403/07/18 مدت زمان زیادی نمانده- اول باید دید ایا این زمان براحتی قابل تمدید است یا خیر. دوم این مطالب مربوط به حمایت از سهامداران و رسیدن به قیمت منصفانه قابل بررسی بیشتر است بخصوص اینکه ذکر کرده برای این منظور اقداماتی مانند اجرای راهبردهای سود اوری ..افزایش قیمت محصول، مدیریت هزینه ها و بهای تمام شده، بهینه نمودن ترکیب محصولات تولیدی، واگذاری اموال و داراییهای غیر مولد و....و...،لازمه که ممکنه بسیار طولانی باشه. مثلا همین مدیریت هزینه ها و بهای تمام شده اولا کلی اعلام شده و ثانیا اگر قرار بر مدیریت درست باشه طولانی تر از 6 ماه اتی طول خواهد کشید. حدث من اینه که چوناهداف بصورت کلی و بدون جزییات اعلام شده (فرض من است که جای دیگری جزییات وجود ندارد و من نتونستم پیدا کنم) میتوانند در همین بازه زمانی انجام بشه و یا میتونه بیشتر هم طول بکشه. ما هم بعنوان سرمایه گذار باید این ریسک را ارزیابی کنیم و تصمیم مناسب را بگیریم. در این راستا باید دید میتوان فهمید چه نفعی از طولانی کردن این پروسه به ایران خودرو و یا دیگر ذینعان میرسد. میدونم کار ساده ای نیست. به امید روزهای پر سود برای همه.
    آخرین ویرایش توسط abed؛ 2024/03/03, 00:17.

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4145

فقط یک نظر است
      من اگر خگستر داشتم امروز یه فکری براش میکردم

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4720

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        فقط یک نظر است
        درود بر شما
        به نظر میاد خگستر وخودرو فعلا لیدربازار هستند !بنابراین فروش خگستر فعلا خیلی زوداست.هنوزرشدی نکرده است.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4145

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
          درود بر شما
          به نظر میاد خگستر وخودرو فعلا لیدربازار هستند !بنابراین فروش خگستر فعلا خیلی زوداست.هنوزرشدی نکرده است.
          درود
          از شما انتظار میره تحلیلی تر نظر بدید رادین گرامی
          اگر رشدی نکرده ملاک باشد که کلیت بازار چنین است

اتفاقا 7 درصدی است و 17 درصد طی همین 3 روز اومده بالا . چطور رشدی نکرده ؟ در حالی که انبوهی دیگر همین امروز در مثبت دوم ول کردند و رو به پائین شدند

من خصومتی با هیچ کسی یا هیچ سهمی ندارم فقط نظر است
          البته این بازار بدون خگستر جائی نمیره ولی اینکه شما بازار را تعمدی قبل از شو بپکونی و روز بعدش بزنی زیرش و امروز بیش از 60 هزار واحد چاقش کنی برای اهالیش مورد تردید است
          ذره ذره اب کردند سرمایه ملت را و در دو روز حدود 100 هزار تا چاقش کردند

صف خودرو قرص و محکم مونده و همین الان در کلیت بازار شاهد رنج های رو به پائین هستیم . این یعنی به این صف خودرو اعتماد نداریم
          امیدوارم صف خودرو با غرض و مرض نباشد و بماند تا اخر وقت
          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2024/03/03, 11:04.

نظر

• اوشنوس
            ستاره دار(3)
            • Dec 2015
            • 880

دست بردار مصیبlaughingsmiley

فقط یک نظر است

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4720

درود
              از شما انتظار میره تحلیلی تر نظر بدید رادین گرامی
              اگر رشدی نکرده ملاک باشد که کلیت بازار چنین است

اتفاقا 7 درصدی است و 17 درصد طی همین 3 روز اومده بالا . چطور رشدی نکرده ؟ در حالی که انبوهی دیگر همین امروز در مثبت دوم ول کردند و رو به پائین شدند

من خصومتی با هیچ کسی یا هیچ سهمی ندارم فقط نظر است
              البته این بازار بدون خگستر جائی نمیره ولی اینکه شما بازار را تعمدی قبل از شو بپکونی و روز بعدش بزنی زیرش و امروز در 1 روز بیش از 60 هزار واحد چاقش کنی برای اهالیش مورد تردید است
              صف خودرو قرص و محکم مونده و همین الان در کلیت بازار شاهد رنج های رو به پائین هستیم . این یعنی به این صف خودرو اعتماد نداریم
              درود
              اینکه می فرمایید 17 درصد رشد !نسبت به یک هفته قبل است ! ولی یک نیم نگاهی هم به بازه سال در tsetmc بیاندازید7850 !! 17-2-1402

قیمت الان سهم 38/7 درصد پایینتر است !! آن هم درشرایطی که طبق آمار رسمی تورم بالای 40 درصد است. خوب اینکه مسولین چه خوابی برای بازاردیده اند معلوم نیست! اما چیزی که می شود از مقایسه بازارها استنباط کرد این است که بازار سهام در حال حاضر مفت ترین بازار است ودر مقایسه می توان گفت در خیلی ازسهام نه تنها رشدی نداشته اندبلکه افت قیمت هم داشته اند بنابراین ممکنه در کوتاه مدت نوساناتی رخ دهد آن هم به واسطه بی اعتمادی به بازار است که اگر چند روزی بازار مثبت بخورد خیل مشتاقان به بازار هجوم خواهند آورد .
              تنها نگرانی من که تقریبا5 ماه قبل ازبازار خارج شدم! احتمال بروز جنگ بود ! که آن هم از سر کشور دور شد دلیلش هم ساده است خط قرمزهای مسئولین تقریبا کامل محوشده است ودیگر خط قرمزی وجود ندارد حالا غزه به کنار ، سوریه ولبنان هم با خاک یکسان شود اتفاقی اینجا نخواهد افتاد .پس بدونه نگرانی میشه سهامداری کرد بازار یک رشد خوب بدهکار است و به زودی تسویه خواهد کرد .

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4145

رادین جان سابقه سهم و چه زمانی چند بوده و اینها را برای من نگو عزیزم
                من عمرم تو همین چیزها تلف شده و سقف همه سهم ها در شاخص 2500 را حفظم . تورم چقدر بوده و چی شده و چه خاکی بر سر ما شده و چرا شده و چرا سهام با تورم مچ نیست و ... را که از بس گفتیم حناق گرفتیم . دیگه اینو که همگان دانیم

اگر سقفی بگیم که همین الان کلی سهم داریم با همین منوال هستند و همین درصد ریزش

یه فکری کردن برای خگستر یا هر نماد دیگری هم به معنای فروش و گذاشتن کنار نیست

برای الوده ها مثل ما کنار گذاشتن معنا ندارد
                منظور اینه که نمیشه در این بازار نشست و از بالا پائین شدن ها هیچ سودی نبرد

حالا امروز نه ... فردا دیگه الزامی است
                بجز گروه خودرو و منحصرا خود نماد خودرو که صفش مورد تردید است ، کل بازار همین امروز فرو ریخت

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

ما که حالا حالاها با سهم هستیم،چون اعتقاد داریم خگستر دراین قیمت ها فروشی نیست ولی هیچ توصیه ای برای کسی نداریم زیرافراد حاشیه ساز در سایت اخیرا زیاد شده و هر برچسبی بخاطر یه اصلاح ده درصدی میزنند.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

فردا ممکنه خریداران در گروه خودرو کمی دست به عصاتر حرکت کنند و اینقدر در مثبت خریدار نباشند و یه چشمشون به نتیجه جلسه سران قوا در مورد درخواست افزایش سرمایه از تجدیدارزیابی خودرو و خساپا باشه خبر مثبتی از اون جلسه بیاد خودرو و خساپا و خگستر و بقیه سهام مرتبط ،قفل در صف خرید میشند ولی خبر منفی یا تعویق جلسه به زمان دیگه بیاد ممکنه فشار فروش چند روزه ای در گروه اتفاق بیفته.
                    سوای نتیجه جلسه،برای دیدن صف های خرید پایدارو مداوم بر روی خگستر باید منتظر شکستن محدوده مقاومتی 530 تا 540 تومن بود.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ققنوس14
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1545

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      فردا ممکنه خریداران در گروه خودرو کمی دست به عصاتر حرکت کنند و اینقدر در مثبت خریدار نباشند و یه چشمشون به نتیجه جلسه سران قوا در مورد درخواست افزایش سرمایه از تجدیدارزیابی خودرو و خساپا باشه خبر مثبتی از اون جلسه بیاد خودرو و خساپا و خگستر و بقیه سهام مرتبط ،قفل در صف خرید میشند ولی خبر منفی یا تعویق جلسه به زمان دیگه بیاد ممکنه فشار فروش چند روزه ای در گروه اتفاق بیفته.
                      سوای نتیجه جلسه،برای دیدن صف های خرید پایدارو مداوم بر روی خگستر باید منتظر شکستن محدوده مقاومتی 530 تا 540 تومن بود.
                      به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، محسن برزو زاده معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات در نامه‌ای فوری به وزیر اقتصاد، اعلام کرد: تصمیم‌های اقتصادی بر طیف وسیعی از مردم که به عنوان سهامدار در بازار سرمایه مشغول به فعالیت هستند و یا تحت عنوان سهام عدالت، مالکیت سهام شرکت‌های واگذار شده را دارند، اثرگذار خواهد بود.

جریان قیمت گذاری در صنعت خودرو به دلیل تلاطم ارزی منجر به افزایش زیان انباشته در این صنعت شده که ادامه فعالیت برای دو شرکت بزرگ این صنعت را با مشکلات اساسی روبرو کرده است.

درخواست می‌شود دستور دهید در راستای تحقق شعار سال و به منظور حمایت از صنعت خودرو، بهبود ساختار مالی، امکان جذب منابع مالی از بازار سرمایه و رعایت حقوق عامه، موضوع کاهش فاصله زمانی تجدید ارزیابی دارایی‌ها و تهاتر مازاد تجدید ارزیابی با زیان انباشته با عنایت ویژه و نگاه حمایتی به بازار سرمایه مورد بررسی قرار گرفته و دیوان محاسبات نیز از این اقدامات موثر مطلع کنید.
                      آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• ققنوس14
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 1545

---
                        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

یه کاری کردند آدم نمیتونه با خیال راحت یه پست در مورد آینده سهم بذاره.
                          در دو هفته گذشته شاید ده پست در مورد خگستر و خودرو رو نوشتم ویرایش کرده ام ولی موقع ارسال از ترس برخی حرف ها ،کنسل کردم.
                          اینم حال و روز کسی که حامی سهم در هر بازاری بوده وهست

نظر

• علیرضا۱۲۳
                            عضو فعال
                            • Sep 2022
                            • 2776

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            یه کاری کردند آدم نمیتونه با خیال راحت یه پست در مورد آینده سهم بذاره.
                            در دو هفته گذشته شاید ده پست در مورد خگستر و خودرو رو نوشتم ویرایش کرده ام ولی موقع ارسال از ترس برخی حرف ها ،کنسل کردم.
                            اینم حال و روز کسی که حامی سهم در هر بازاری بوده وهست
                            من که همان چند تا پست هم نگذاشتم به همان دلیلی که گفتید!!!
                            یک پست فقط در تاپیک « تمام ناتمام من و بازار» گذاشتم و گفتم خودرویی ها رو به رشد هستند...همان هم برگشتم ویرایش و حذفش کنم نشد دیگه!!!
                            آخرین ویرایش توسط علیرضا۱۲۳؛ 2024/03/04, 12:00.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                              من که همان چند تا پست هم نگذاشتم به همان دلیلی که گفتید!!!
                              یک پست فقط در تاپیک « تمام ناتمام من و بازار» گذاشتم و گفتم خودرویی ها رو به رشد هستند...همان هم برگشتم ویرایش و حذفش کنم نشد دیگه!!!
                              ولله الان شما برید تاپیک جو بازار یا هر تاپیک دیگه ای رو باز کنید اولین چیزی که به چشم تون خواهد خورد اینه که سهام خودرویی سهام سفته بازی ،دغل بازی و شیادی هستند اینا فرغون سازند اینا اله هستند بله هستند.در چنین شرایطی شما کافیه تحلیل تون کمی اینور اونور تر بشه اون وقت کاربرانی که نسبت به شما اگاهی کافی ندارند بنظر تون چه فکری در مورد شما میکنند؟
                              حتی من دیدم در برخی تاپیک ها،بخاطر تحلیل درست از این گروه هم آدم رو مواخذه میکنند، تحلیل غلط که حکمت اعدامه.
                              من حرف در مورد گروه خودرو زیاد دارم ولی ترجیح میدم تا فحشی نخوردم حرفم رو برای خودم نگه دارم.سهامداری بهمراه سکوت بنظر من بهترین گزینه هست

نظر

• علیرضا۱۲۳
                                عضو فعال
                                • Sep 2022
                                • 2776

نظر

در حال کار...
                                X