کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه موقع بالا رفتن وپارس و پارسیان خگستر خنثی بوده الان که بحث وقفه در اوپال اومده اونا صف فروش شدن خگستر تمایل به پایین داره!!!!
عاشق این حرکات تخصصی بازارم/.:blushsmiley:./
جالبه موقع بالا رفتن وپارس و پارسیان خگستر خنثی بوده الان که بحث وقفه در اوپال اومده اونا صف فروش شدن خگستر تمایل به پایین داره!!!!
عاشق این حرکات تخصصی بازارم/.:blushsmiley:./
سلام
منظورتون از خنثی بودن چه است؟
همین خگستر بخاطر این موضوع و البته روال همیشگی نوسان هربار به بهانه ای، طی ۲۰روز اخیر از حدود ۴۱۰ تا ۵۳۰ بالا آمد که میشه تقریبا ۳۰درصد رشد
البته مشخص بود با نزدیکی به ۴۰۰ یک خبری مثل همیشه خواهد امد که در خودرو زیر ۲۵۰ هم گفته شد و هردو خرید و استفاده گردید.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
سلام
منظورتون از خنثی بودن چه است؟
همین خگستر بخاطر این موضوع و البته روال همیشگی نوسان هربار به بهانه ای، طی ۲۰روز اخیر از حدود ۴۱۰ تا ۵۳۰ بالا آمد که میشه تقریبا ۳۰درصد رشد
البته مشخص بود با نزدیکی به ۴۰۰ یک خبری مثل همیشه خواهد امد که در خودرو زیر ۲۵۰ هم گفته شد و هردو خرید و استفاده گردید.
ببخشید مگه برا خبر اوپال اومده بالا؟!!!!
ورنا حدود ۴۰ درصد اومد بالا وساپا هم ۳۰ درصد بالا اومدن خگستر ربطی به اپال نداشت همسو با جو خودروییا و اخبار بلوک و تودلی اومد بالا وگرنه باید این چند وقت که خودروییا صف نیستن عین خود پارسیان و وپارس صف میبود که نبود پس کلا با اپال نیمد بالا
فقط 31 میلیون حجم فروشنده تا صف خرید داره،خیلی قوی نیستند یه رنج مثبت قوی زده بشه میتونه براحتی صف خرید بشه.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
خودرو داره نزدیک بالاترین قیمت چند روز اخیرش که 325 تومن باشه، معامله میشه اون وقت برای خگستر در 515 تومن ناز میکنند ببینیم بعد از تعطیلات هم میتونید در این قیمت ها پیداش بکنید یا نه؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ببخشید مگه برا خبر اوپال اومده بالا؟!!!!
ورنا حدود ۴۰ درصد اومد بالا وساپا هم ۳۰ درصد بالا اومدن خگستر ربطی به اپال نداشت همسو با جو خودروییا و اخبار بلوک و تودلی اومد بالا وگرنه باید این چند وقت که خودروییا صف نیستن عین خود پارسیان و وپارس صف میبود که نبود پس کلا با اپال نیمد بالا
البته من صحبتی درمورد علت رشد نکردم و بیشتر خنثی بودن قیمت سهم رو گفتم که چنین نبوده و بنظر من هم حرکات خگستر در این روزها چندان مرتبط با اپال نبود
البته تاحدودی موثر بوده ولی چون همزمان شده با رشد بقیه و سایر خبرها نمیشه چندان ارزیابی کرد با اینحال شرایط سهم هایی که نام بردید تاحدودی متفاوته که قصد ورود به این موضوع ندارم ولی اینرا هم باید درنظر گرفت که تاثیر اپال برروی خگستر خیلی زیاد نیست چون تاثیر غیرمستقیم است بخاطر همین با این خبر وپارس رشد کرد و بعد که مشکل خورد ۱۵درصد تا اینجا اصلاح کرده و صف فروش است اما خگستر افت چندان نکرد چون اثرگذاری آن در خگستر خیلی زیاد نیست. روز اخر سال هم خگستر مثبت بود ولی وپارس صف فروش شد که خودش گویای مطلبه. البته بی تاثیر نیست اما تاثیرش شدید نیست که حرکتش وصل به ان باشد.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
البته من صحبتی درمورد علت رشد نکردم و بیشتر خنثی بودن قیمت سهم رو گفتم که چنین نبوده و بنظر من هم حرکات خگستر در این روزها چندان مرتبط با اپال نبود
البته تاحدودی موثر بوده ولی چون همزمان شده با رشد بقیه و سایر خبرها نمیشه چندان ارزیابی کرد با اینحال شرایط سهم هایی که نام بردید تاحدودی متفاوته که قصد ورود به این موضوع ندارم ولی اینرا هم باید درنظر گرفت که تاثیر اپال برروی خگستر خیلی زیاد نیست چون تاثیر غیرمستقیم است بخاطر همین با این خبر وپارس رشد کرد و بعد که مشکل خورد ۱۵درصد تا اینجا اصلاح کرده و صف فروش است اما خگستر افت چندان نکرد چون اثرگذاری آن در خگستر خیلی زیاد نیست. روز اخر سال هم خگستر مثبت بود ولی وپارس صف فروش شد که خودش گویای مطلبه. البته بی تاثیر نیست اما تاثیرش شدید نیست که حرکتش وصل به ان باشد.
چرا دقیقا شما نوشتی بخاطر این موضوع و نوسانات بازار علت رشد بوده منم عرض کردم فقط قسمت دوم حرف شما صحیحه و اپال کوچکترین تاثیری در روند خگستر نداشت و حتی اون روز هم که من این پست رو زدم نباید منفی میشد و طبق تحلیل های اب دوغ خیاری بازار وصلش کردن به اپال چون جو گروه مثبت بود وسهمها عمدتا خودرو ورنا مثبت 4 هم شدن و اون منفی کاملا بی دلیل بود البته هر چند من تو این 15سال این ارتباطات بی جهت رو فراوان دیدم
اروم بورس خان سلام
سال نو را به شما و همه ی فلک زدگان بورس بویژه سهامداران بدبخت و درد کشیده و رنج چشیده خگستر تبریک عرض می نمایم و امیدوارم در سال 1403 شاهد رشد خوب این نماد باشیم به طوری که همه انگشت به دهان بگردند.
با تشکر
عید شما مبارک
مگر بر زالوصفتان
امام قلی خان
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
اروم بورس خان سلام
سال نو را به شما و همه ی فلک زدگان بورس بویژه سهامداران بدبخت و درد کشیده و رنج چشیده خگستر تبریک عرض می نمایم و امیدوارم در سال 1403 شاهد رشد خوب این نماد باشیم به طوری که همه انگشت به دهان بگردند.
با تشکر
عید شما مبارک
مگر بر زالوصفتان
امام قلی خان
سلام جناب امام قلی خان
ممنون برادر. سال نوی شما هم مبارک.@};-
انشالله امسال سالی باشه که هم سهامداران خگستر و هم سهامداران سایر سهام بتونند سود بزرگی از بازار کسب کنند تا عقب ماندگی از سایر بازارها جبران بشه.
موفق باشید
نظر