گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • amirhossein
    عضو عادی
    • Nov 2010
    • 74

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
    خواهش مي کنم.
    واقعيتها را بايد پذيرفت.وگرنه متحمل زيان خواهم شد.اگر راهنماييهاي ديگران را بپذيرم بيشتر سود خواهم کرد و کمتر زيان.
    البته خاور غير از اون331ميليون سهم بانک پارسيان 70ميليون سهم هم بطور غير مستقيم پيش محور خودرو دارد.چون محور خودرو 136385961سهم بانک پارسيان دارد که 42درصدش مال خاور هست.اينکه چرخشگر هم بانک پارسيان دارد يا نه را نمي دونم اگر داشته باشد باز تعداد بانک پارسيان خاور بيشتر هم خواهد شد.
    به هر حال محاسبات بسيار پيچيده خواهد شد ولي بزودي پرده از مقدار تعديل فروش 30شرکت زير مجموعه ايران خودرو بر ملا خواهد شد.
    البته از نحو خريداران ايران خودرو ميشه جريان را فهميد چه خبره.
    در ضمن با دوستم تماس گرفتم ايشان مقدرا تعديل 700تومان را رد کردند و گفتند اشتباه متوجه شده. مقدار بالاست ولي چندش را نمي دونند.
    انشالله که بانک پارسيان خاور طبق تابلو به ايران خودرو فروخته بشه و ما شاهد يک تعديل خوب 60الي 70توماني در خاور وبازگشايي خوب خاور باشيم.
    همينطور بانک پارسيان زير مجموعه خگستر و تعديل خگستر.
    این 331 میلیون سهم بانک پارسیان، ناشی از مالکیت مستقیم و غیرمستقیم می باشد. برای بررسی صحت این موضوع می توانید به

- صورت مالی های خاور، بخش سرمایه گذاری های بلند مدت و یا
    - گزارش هیات مدیره بانک پارسیان ( که ترکیب سهامداران بالای 1% در آن قرار داده می شود) ویا
    - سایت tsetmc ، سهم بانک پارسیان، بخش سهامداران

مراجعه نمایید که خواهید دید که نام خاور در لیست سهامداران بالای 1% قرار نداشته و تعداد سهام آن بعلاوه سهام زیرمجموعه ها به 331 میلیون سهم می سد و بخش اعظم آن ناشی از مالکیت غیرمستقیم است.
    --------------------------------------------------
    اگه باز هم جای تردید هست به صورت مالی های گذشته شرکت خاور مراجعه نمایید و خواهید دید که سهام وپارس خود را به شرکت نگارنصر سهم فروخته است.
    با آرزوی روزهای شیرین برای سهامداران خودرویی و بورس@};-

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط amirhossein پست شده است View Post
      این 331 میلیون سهم بانک پارسیان، ناشی از مالکیت مستقیم و غیرمستقیم می باشد. برای بررسی صحت این موضوع می توانید به

- صورت مالی های خاور، بخش سرمایه گذاری های بلند مدت و یا
      - گزارش هیات مدیره بانک پارسیان ( که ترکیب سهامداران بالای 1% در آن قرار داده می شود) ویا
      - سایت tsetmc ، سهم بانک پارسیان، بخش سهامداران

مراجعه نمایید که خواهید دید که نام خاور در لیست سهامداران بالای 1% قرار نداشته و تعداد سهام آن بعلاوه سهام زیرمجموعه ها به 331 میلیون سهم می سد و بخش اعظم آن ناشی از مالکیت غیرمستقیم است.
      --------------------------------------------------
      اگه باز هم جای تردید هست به صورت مالی های گذشته شرکت خاور مراجعه نمایید و خواهید دید که سهام وپارس خود را به شرکت نگارنصر سهم فروخته است.
      با آرزوی روزهای شیرین برای سهامداران خودرویی و بورس@};-
      درود برشما
      درست ميفرماييد.همينطور هست.
      تعداد سهام بانک پارسيان خاور همان هست که فرموديد.
      واقعا از مکاتباتتان درس گرفتم.
      .................................................

ايا زير گروههاي ايران خودرو از محل انتقال بانک پارسيانشان به ايران خودرو تعديل خواهند داد.؟
      مثل خمحور-خچرخش-خگستر-خاور و....

نظر

• امیران
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 242

واقعا بحث و بررسی دو عزیز رو که دیدم لذت بردم و جو سایت بورسی رو تحسین میکنم.....

چیزی که تو تالار بورس به هیچ وجه نمیشه دید....

به هرحال فارق از بحث فروش زیر مجموعه ها این نکته مهمه که خگستر داره زیر ارزش ذاتی و nav خودش معامله میشه....

خگستر رو بیشتر از اونی که خودرویی بدونیم باید بانکی و بیمه ای به حساب بیاریم....

در حقیقت خگستر به قول دوست عزیزمون با دو بال پرواز میکنه خودرویی و بانکی...

سه شرکتی تو پرتفوی خگستر دارن خودنمایی میکنن و معاملات جالبی دارن خودرو و وپارس و پارسیان هستن...

که قطعا اثرات بسیار مثبتی روی nav خگستر دارن و بازار از این قضیه غافل نمیشه....

بنده تارگت سهم تا یک ماه آینده و پایان شهریور رو 380 میدونم.....

و بعد حرکت به سمت تارگتهای بعدی...

با آرزوی موفقیت برای دوستان و تبریک به شبندریا بابت گزارش خوب

نظر

• amirhossein
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 74

درود برشما
          درست ميفرماييد.همينطور هست.
          تعداد سهام بانک پارسيان خاور همان هست که فرموديد.
          واقعا از مکاتباتتان درس گرفتم.
          .................................................

ايا زير گروههاي ايران خودرو از محل انتقال بانک پارسيانشان به ايران خودرو تعديل خواهند داد.؟
          مثل خمحور-خچرخش-خگستر-خاور و....
          درود بر شما که در برابر حقیقت، مقاومتی نداشته و با آغوشی گشوده، پذیرای آن هستید. عذر می خوام که به دلیل کسالت شدید امکان پاسخ گویی رو نداشتم.

در اینکه زیرمجموعه های گروه خودرو با فروش بانک پارسیان تعدیل های مثبت خواهند داشت تردیدی ندارم، اما از اینکه سهامدار حقیقی در قالب سود مجمع از این فروش بهره مند شود ، تردید بسیار دارم.

برای بررسی اثرات فروش وپارس (در صورت انجام) به نظر من طی کردن مسیر زیر کمک شایانی در ارزیابی دقیق اثر این معامله دارد:
          1- ابتدا باید در شرکت های سهامدار وپارس ، تفکیک و جداسازی صورت گیرد و شرکت های قطعه ساز مثل خمحور و خچرخش و ... از شرکت های سرمایه گذار مثل خگستر و سمند تفکیک شود.(به دلیل سرنوشت متفاوت)
          2- تعداد سهام مستقیم و غیرمستقیم هر شرکت و زیرمجموعه های شناسایی شود.(به دلیل بررسی تاثیر به ازای هر سهم)
          3- وضعیت تسهیلات دریافتی شرکت مورد بررسی جدی قرار بگیرد، در کنار آن تسهیلات مالی درازمدت هم مورد توجه قرار گیرد.
          4- به بدهی و طلب های شرکت به گروه هم توجه ویژه شود ( معمولا" در قالب ردیف طلب از شرکت های وابسته/ بدهی به شرکت های وابسته و یا اسناد دریافتنی/ اسناد پرداختنی در صورت مالی به ان اشاره شده است)
          مورد 3 و 4 راه های گریز سود حاصل از فروش می باشد

در سال گذشته که برنامه فروش جدی بود ، جدولی درست کردم و این فاکتورهای را برای شرکت های زیر بررسی کردم:

عنوان شرکت : خچرخش، خمحور، سرمایه گذاری سمند، خاور، خدمات بیمه ایرانخودرو، نیرومحرکه، خگستر، خوردو

فاکتورهای مورد بررسی: سرمایه شرکت، بدهی به نظام بانکی به ازای هر سهم، سود سال جاری بدون فروش وپارس، سود انباشته سهم، تعداد سهام با مالکیت مستقیم / بهای تمام شده هر سهم، تعداد سهام با مالکیت غیرمستقیم / بهای تمام شده هر سهم، تعداد کل سهام تحت مالکیت/ تمام شده آن، سود حاصل از فروش مستقیم/ غیر مستقیم / مجموع در قیمت های متنوع، فرصت سرمایه گذاری مجدد ( بهای تمام شده سرمایه گذاری که قابل تقسیم نمی باشد).

در ابتدای مهر 91 من این بررسی رو انجام دادم البته در مقایسه با الان پارامتر سرمایه در خودرو و بدهی های بانکی در تمام زیرمجموعه تغییر کرده است.

نظر

• shokohit_ar
            عضو عادی
            • Oct 2010
            • 95

پيش بيني مي گردد ايران خودرو از محل فروش 30زير مجموعه خود حدود 700تومان تعديل مثبت سود بدهد.
            بزودي بازار به ارزش گروه خودرو پي خواهد برد.
            قطعا خگستر هم منتفع خواهد شد.

با سلام
            فکر کنم تا حالا این چندمين آگهی فروش این شرکتها است که ایران خودرو میزنه و کسی پيدا نمیشه بخره
            من فکر میکنم کسی بدون رانت و رابطه این شرکتها را نمیخره
            و کلاً این شرکتها بیشترشون ورشکسته اند نه به خاطر توليد شون بلکه به خاطر عدم مديریت صحيح و حمايت از فروششون

به نظر من ایران خودرو بايد ساپکو و ایساکو و وپارس را بذاره برای فروش تا یه تکونی بخوره

نظر

• norther_68
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 1306

كدخبر: ۱۰۴۰۹۷
              تاريخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

در دیدار خودروسازان و وزیر صنعت چه گذشت؟
              در دیدار خودروسازان و وزیر صنعت، معدن و تجارت، مشکلات داخلی و خارجی صنعت خودرو مطرح و راهکارهای حل این مشکلات نیز مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، این جلسه صبح روز گذشته در وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور وزیر و معاونان مربوطه، رییس ایدرو، مدیران عامل شرکتهای خودروسازی و دبیران انجمنهای قطعهسازان و خودروسازان برگزار شد.

در این جلسه مشکلات داخلی صنعت خودرو و قطعه بهویژه مشکل تامین نقدینگی و عدم ارائه تسهیلات بانکی و همچنین تحریم صنعت خودرو مورد بررسی قرار گرفت.

چگونگی قیمتگذاری خودرو و نحوه عملکرد شورای رقابت در این حوزه نیز از دیگر موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.

پس از بیان مشکلات و بررسی راهکارهای موجود تصمیم گرفته شد جلسات دیگری نیز در این زمینه برگزار شود.

نظر

• امیران
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 242

در اصل توسط shokohit_ar پست شده است View Post
                با سلام
                فکر کنم تا حالا این چندمين آگهی فروش این شرکتها است که ایران خودرو میزنه و کسی پيدا نمیشه بخره
                من فکر میکنم کسی بدون رانت و رابطه این شرکتها را نمیخره
                و کلاً این شرکتها بیشترشون ورشکسته اند نه به خاطر توليد شون بلکه به خاطر عدم مديریت صحيح و حمايت از فروششون

به نظر من ایران خودرو بايد ساپکو و ایساکو و وپارس را بذاره برای فروش تا یه تکونی بخوره
                از اون حرفا بود.......

نظر

• امیران
                  عضو عادی
                  • Jan 2013
                  • 242

خیلی از دوستان هنوز تو فکر شبندر و قیمت بازگشاییش هستن و فکر میکنن که با اومدن لیدر بازار تماما شیفت میکنه رو گروه پالایش

و گروه های دیگه از جمله خودرو رو نادیده بگیره......تو جواب این گروه باید گفت که همیشه سهمی رو باید خرید که تو ابتدای دوره ی رشدش قرار داره

کسی سود اصلی رو از شبندر برد که تو قیمت های 200 و کمتر وارد شد و سهامداری کرد.....در حالی که پارسال همه از زیانده بودن شبندر صحبت میکردن

همون اتفاق پارسال داره برای گروه خودرو میفته و سود اصلی رو کسی خواهد برد که با این گروه سهامداری کنه....

بنیاد این گروه شدیدا دستخوش تغییرات مثبت قرار گرفته و به زودی خبرهای فوق العاده از باز شدن ال سی-فروش فوری-افزایش تیتراژ تولید

و افزایش ساعات کاری خواهیم شنید که این صنعت استراتژِیک رو به روزهای اوج خودش بر میگردونه....

دوستان تاثیر فوق العاده ی فروش زیر مجموعه و نقدینگی خوبی که وارد این گروه میشه رو نادیده نگیرن و به سادگی از کنارش رد نشن....

از این گروه خگستر بنیادی ترین سهمه و بیشترین تاثیر رو از فروش زیر مجموعه ها میبره....

پ.ن:بنده خودم سهامدار شبندر وشپنا هستم به طور سنگین و قصدم از نوشتار کوبیدن گروه پالایش نیست

بلکه شرایط خودرو با گروه پالایش مقایسه کردم.....

نظر

• شهرام مومنی
                    عضو جدید
                    • Aug 2013
                    • 11

گفته شده بدنبال افزایش قیمت سهام گروه خودرویی از جمله ایران خودرو،خگستر که بیشترین وزن پرتفوی این شرکت را ایران خودرو تشکیل می دهد،دارای خالص داراییهایی به ارزش 593 تومان گردیده تا قیمت سهم تا سطح 350 تومانی نیز قابلیت افزایش داشته باشد.

نظر

• hm1352
                      عضو جدید
                      • Mar 2011
                      • 2

با سلام
                      آقا شما همون امیران سایت بورکس هستید؟خوش اومدید

نظر

• امیران
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 242

در اصل توسط hm1352 پست شده است View Post
                        با سلام
                        آقا شما همون امیران سایت بورکس هستید؟خوش اومدید
                        نه دوست عزیز بنده فقط تو بورسی و بورسبازان و گروه مانی بورس مطلب میزنم....

ممنون از لطفتون

نظر

• norther_68
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 1306

واقعا ديگه نميدونم به اين سهامدان چجوري بگم خگستر ارزشش خيلي بالاتر ازين حرفها ميباشد و سهمتان را مفت فروشي نکنييد از صبح دارم ميگم اقا جون خگستر طلا ميباشد چوب حراج به مالتان نزنيد من ديگه کم اوردم نميدونم ديگه با چه زبوني بگم خگستر رو نفروشيد.

با قیمت خوردخ خساپا منتظه صف خرید خگستر باشد.

نظر

• امیران
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 242

در اصل توسط norther_68 پست شده است View Post
                            واقعا ديگه نميدونم به اين سهامدان چجوري بگم خگستر ارزشش خيلي بالاتر ازين حرفها ميباشد و سهمتان را مفت فروشي نکنييد از صبح دارم ميگم اقا جون خگستر طلا ميباشد چوب حراج به مالتان نزنيد من ديگه کم اوردم نميدونم ديگه با چه زبوني بگم خگستر رو نفروشيد.

با قیمت خوردخ خساپا منتظه صف خرید خگستر باشد.

عیب نداره دوست من هرچی سهامباز عجول بیشتر پیاده شن برای حرکت سهم بهتره......

نظر

• bahmaei.m
                              عضو عادی
                              • Dec 2012
                              • 145

با سلام
                              دوستان از فروش در لین قیمتها برای سهم با ارزشی مانند خگستر نگران نباشید این سهم بسیار با ارزش می باشد بعضی از دوستان به دلیل اینکه بطور کاذب بانک پارسیان در منفی می باشد سهام خود را مفت می فروشند

نظر

• norther_68
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 1306

[ 9:40 ] --- جلسه خودروسازان با وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت یازدهم در روزهای اخیر برگزار شده است که در آن، خودروسازان ضمن گزارش آخرین وضعیت تولید خودرو، حل مشکل نقدینگی و سرمایه در گردش و نیز مشکلات پیش آمده بر سر قیمتگذاری محصولات خود را خواستار شدند
                                خگستر داره مفت معامله میشه دیگه تا خر خره خگستر دارم کم مونده فرش زیره پامو هم بفروشم خگستر بخرم.با شرایط بهبود قطعه سازها و و تعدیل سمند و وپارس خگستر امسال راحت 100 تومان سود خواهد ساخت و این قیمتها به خاطره ها خواهد پیوست.

نظر

در حال کار...
                                X