گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rezasatari
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 549

سلام
    به نظر حقیر توافق شده و ته دیگ توافق رو هم خوردن بحث سر 45 سال دشمنیه نمیشه 4هفته ای بگن بادابادا مبارک بادا اون موقع نظام جواب ملیونها عرزشی رو چی میخاد بده جواب هزاران خانواده شهید و جانباز و ولایتمعاش و.... چه جوری بده از اونطرف هم تندرو های عرزشی و صهیونی .....هستن اینا همون موقع که 7 اکتبر رو اجرا کردن با امریکا بستن قشنگم حسن خرس اله و دارو دسته محور مقاومت رو با فراری دادن اسد به فنا دادن یه حوثی ها موندن که اونم گذاشتن واسه رفع کتی (اصطلاحی تو ورق بازیه حکم ) نه اینکه دلشون اینجوری بخاد شرایط دنیا و جامعه مجبورشون کرد نمونه اجتماعیش قانون حجاب که تخم نمیکنن اجراش کنن چونکه برای اینا یه چیز که از خدا و شرع و عرف و ناموس و هرچی مقدسات که تو عالمه بالاتره بالاتر هستش حفظ نظامه با اینکه من ذره ذره وجودم مخالف ایناس از عمامشون تا پایینشون ولی الحق و النصاف تو حفظ نظامشون کارشون حرف نداره ترامپ قماربازم که با گرای این حضرات حاج قاسم رو به دیار باقی فرستاد بزرگترین خدمت رو به اینا کرد و الان منتظر پاداش چند صدمیلیاردی بازار ایرانه که بهش میدن خلاصه پول امثال من و شما که چس صناره تو بازار بی تاثیره اگه قرار بود توافقی نشه تا حالا حضرات با افزایش دامنه به7 درصد و سپس کشوندن اون به منفی7 بار خودشون رو بسته بودن این مطالب به ذهن حقیر رسید تا ببینیم خدا چه خواهد

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2717

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post

دروووووود

اون بار که اصفهان زد
      سمنان زد
      پدافندها زد
      اس300 ها زد
      کسی گفته بود مگه
      مگه باید کسی بگویند

ای جوووووونم
      بله ...باید کسی بگه...اون کسی که قراره بگه هم دنبال جنگ نیست...وقتی میشه با نوک قلم تحریم یک مملکت رو به فنا داد برای چی جنگ رو انتخاب کنه!؟
      راهبرد این آخوند ها هم که «نه جنگ و نه صلح بوده»...جدیدا هم که دوباره نرمش و چربش کردند رو فاز صلح امام حسن!!!
      اون دلایلی هم که شما ذکر کردید دقیقا موید همین مطلب هست...اگر قبلا فکر میکردند پدافندی هم دارند...الان فهمیدند طرف مقابل اراده برای زدن داشته باشه پدافندی ندارند که حریفش بشه
      اجازه بدید یکم نمایش جلو ملت بازی کنند...خبر توافق هم میاد

نظر

• همیشه گمراه
        ستاره‌دار(11)
        • Oct 2020
        • 484

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post

بله ...باید کسی بگه...اون کسی که قراره بگه هم دنبال جنگ نیست...وقتی میشه با نوک قلم تحریم یک مملکت رو به فنا داد برای چی جنگ رو انتخاب کنه!؟
        راهبرد این آخوند ها هم که «نه جنگ و نه صلح بوده»...جدیدا هم که دوباره نرمش و چربش کردند رو فاز صلح امام حسن!!!
        اون دلایلی هم که شما ذکر کردید دقیقا موید همین مطلب هست...اگر قبلا فکر میکردند پدافندی هم دارند...الان فهمیدند طرف مقابل اراده برای زدن داشته باشه پدافندی ندارند که حریفش بشه
        اجازه بدید یکم نمایش جلو ملت بازی کنند...خبر توافق هم میاد
        درررررررووووود

به نظر شما کاملا پرت مرحله اید

ان بار اسراییل زده
        بدون کمک ترامپ

اینار هم اسراییل خواهد زد بدون کمک و اطلاع ترامپ

ترامپ مردی ضعیف و فرصت طلب است و شدیدا ترسو و بی عرضه و شالاتن

اگر به ستاره ها عقیده داری برو بپرس
        اسطرلاب میدانی چیست
        در اصفهان منجم دارید ؟؟

ای جووووووووووووونم
        https://coincodex.com/convert/pinetwork/usd/ https://geph.io/en

نظر

• علیرضا۱۲۳
          عضو فعال
          • Sep 2022
          • 2717

در اصل توسط همیشه گمراه پست شده است View Post

درررررررووووود

به نظر شما کاملا پرت مرحله اید

ان بار اسراییل زده
          بدون کمک ترامپ

اینار هم اسراییل خواهد زد بدون کمک و اطلاع ترامپ

ترامپ مردی ضعیف و فرصت طلب است و شدیدا ترسو و بی عرضه و شالاتن

اگر به ستاره ها عقیده داری برو بپرس
          اسطرلاب میدانی چیست
          در اصفهان منجم دارید ؟؟

ای جووووووووووووونم
          دیگه مطمن شدم که ک..خل هستی...باشه قبول..همین امشب یک لشکر پشت مرزها ایستاده که حمله کنه...یا بمباران کنند...یا هر جور که شما پیشبینی میکنید...بهر حال شما رمل و اسطرلاب میدونی...حق با شماست...بحث تمام

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10157

بازار فردا و پس فردا مهمه.
            بنظر من ماهیت کوتاه مدت بازار با معاملات فردا وپس فردا مشخص خواهد شد یا حتی امروز آخر وقت.
            اگر فردا و پس فردا صف خرید قوی ببندیم خیلی خوبه میتونیم ادامه صعود رو ببینیم ولی گیج بزنه و مثبت ضعیف بشه، فشار فروش خواهد اومد و اون وقت ممکنه تا چند روز نتونیم بالای 610 تومن بیاییم و حالت خوشبینانه اش بازی بین 570 تا 600 تومن برای چند روز خواهد بود.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10157

من راضیم یه چند روز در این قیمت ها بازی کنه تا خبر مثبتی برای سهم بیاد.
              اردیبهشت هم تموم شد ولی خبری از آگهی فروش بلوکی نیومد
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• علیرضا۱۲۳
                عضو فعال
                • Sep 2022
                • 2717

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                خگستر

این الگوی اصلاحی خگستر هست در ۲۰ روز اخیر...متاسفانه با اخبار سیاسی ضد و نقیض بی جهت بازار رو تحت تاثیر قرار دادند
                این الگوی اصلاحی یا ۵۷۵..و یا نهایتا ۵۶۰ به اتمام میرسه ...بنظرم اگر این الگو تایید بشه مقاومت بعدی ۷۸۰ هست و مشکلی برای صعود نخواهد داشت...بنظرم نه تنها این سهم بلکه بیشتر سهم های بازار داره یک فرصت خرید میده...این چند روز اعصاب خوردی هم باید تحمل کرد و متاسفانه چاره ای نیست
                امروز ۵۶۰ رو دید و حمایت شد...اگر در دو روز آینده قیمت روی تابلو در مثبت حمایت بشه می‌تونه انرژی کسب کنه برای مقاومت ۷۸۰..وگرنه تا ۵۴۰ میاد پایین
                خودرو هم اگر بالای ۶۱ حمایت بشه دوباره ۷۰ رو میبینه..وگرنه کف بعدی حوالی ۵۸ هست

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2717

تکلیف واگذاری هم بعد دو سال مشخص کردند!!!!

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10157

اظهار تمایل افرادی مثل بابک زنجانی برای خرید سایپا باعث نگارش نامه از سوی دبیر اقتصادی سران قوا شده.
                    می ترسند دوباره یه گند جدید بالا بزنه.

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 965

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      هر چقدر وپارس و خودرو بالا میره nav خگستر هم بالا میره.
                      قبل از این صعود بازار nav خگستر 650 تومن بود الان کسی با این قیمت وپارس و خودرو حساب کرده چنده؟
                      دروود
                      5674 ریال به تاریخ پرتفوی 1404/2/7
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• گالیور
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 8473

خگستر بیشترین فروشنده در سهام خودرویی و قطعه سازان و عامل ریزش امروز بازار.
                        کار جالبی نمیکنه خگستر.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10157

خگستر عامل ریزش بازار؟! حرف مفت.
                          همین الان ارزش صف فروش خساپا 320 میلیارد تومنه اون وقت خگستر با 200 میلیارد تومن شده عامل ریزش بازار!!!
                          اصلا خگستر با 40 میلیارد سهم مگه سهم بزرگیه، که عامل ریزش بازار باشه؟!
                          میخوای عامل ریزش بازار رو بشناسی برو توی صفحه سیاست یه روزنامه و یه چند تا خبر در مورد مذاکرات بخوان.

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10157

یه چیزی در مورد خگستر من بگم برم واقعا خگستر در مدتی که من سهامدارش بودم و هستم انرژی زیادی از من گرفته تابحال هیچ سهمی اینقدر منو اذیت نکرده تقریبا میشه به صراحت گفت یکی از پرنوسان ترین نمودارها رو داره بازیگر بسیار حیله گر و مکاری داره .ذره ای ارزش برای سهامدار حقیقی قایل نیست ، فقط و فقط بفکر نوسان گرفتن از سهامداران حقیقی هست.
                            فکر نمیکنم با این نوسان زیادی که بازیگر خگستر به سهم وارد میکنه ،کسی باشه که بتونه تمامی موج های صعودی و اصلاحی سهم رو شناسایی بکنه زیرا برداشت من اینه که تمامی نظراتی که افردا باتجربه و حرفه ای در مورد خگستر در سایت ها می دهند رو بازار گردان اونها رو میخونه و با توجه به اونا از سهامداران نوسان میگیره مثلا ما اگر در اینجا میگیم مقاومتی شکسته شده و میریم بالا، اون دو روز بعد سهام خودش رو می فروشه و دوباره سهم رو وارد اصلاح میکنه تمامی تلاش بازارگردان سهم اینه که سهم رشد قابل توجهی نکنه پس با کوچکترین دلیلی سهم رو بسرعت منفی میکنه فقط کافیه هوا کمی ابری باشه بسرعت سهم رو صف فروش میکنه اهمیتی نداره سهم روی حمایت قوی یا ضعیف باشه در هر شرایطی سهم رو براحتی صف فروش میکنه بخاطر همین هر کسی سهامدار این خاکستر هست فقط و فقط با قیمت تابلو معامله کنه نه با تحلیل و نظر کسی ،حتی نظر افراد خبره و باتجربه.
                            این سهم حتی در خوشبینانه ترین حالت ها هم میتونه با یه منفی قوی همه رو به شوک وارد کنه.الان همه تحلیلگران حمایت 530 تومن رو قوی میدونند و صد البته که کاملا درسته ولی از این بازارگردان هر چی بگی برمیاد فردا روزی زیر اون هم اومد تعجب نکنید البته من امیدوارم که از فردا بره بالا ولی باور کنید ما با یک عده سودجوی روانی طرف هستیم.
                            مخلص همگی اورم بورس
                            اگر کسی بانظر من روی خگستر خریدی داشته و متضرر شده صمیمانه ازش عذرخواهی میکنم،هدف من همیشه کمک و سودرسانی به دیگران بوده .
                            عذرخواهی منو بپذیر دوست عزیز

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8473

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                              خگستر عامل ریزش بازار؟! حرف مفت.
                              همین الان ارزش صف فروش خساپا 320 میلیارد تومنه اون وقت خگستر با 200 میلیارد تومن شده عامل ریزش بازار!!!
                              اصلا خگستر با 40 میلیارد سهم مگه سهم بزرگیه، که عامل ریزش بازار باشه؟!
                              میخوای عامل ریزش بازار رو بشناسی برو توی صفحه سیاست یه روزنامه و یه چند تا خبر در مورد مذاکرات بخوان.
                              بیشترین عرضه های دیروز شنبه مربوط به خگستر میباشد در شرکتهای زیرمجموعه اش.
                              من جمله خمحرکه.

نفرمایید حمایت کرده و خریده.
                              به قیافه هیچکدامتان نمیاد.

خودم هم داشتم ولی از چشمم افتاد.
                              استفاده از رانت کثیفترین کاره.

سرمایه گذاری نیرو را ببین یا خیلی از سهامهای دیگه.
                              همه خوب رشد کردند.
                              زیرمجموعه های خگستر را نیگاه کن.
                              همشون درگیر بازی های کثیف هستند.

نظر

• عباس انصاری
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1775

روابط عمومی سازمان خصوصی سازی اعلام کرد:

واگذاری سهام دولت در شرکت های ایران خودرو و سایپا در دستور کار دولت قرار دارد
                                • 1404/03/04 - 15:38
                                • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نظر

در حال کار...
                                X