کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
و بین کارگزارا پیچیده که قراره بین 1700 تا 1800 عرضه بشه که شروع کردن به خرید سهام های دیگه از بازار .......
امیدوارم رو اون قیمت معامله بشه و بازار رو با خودش بالا بکشه.....
عرضه هاي تامين اکثرا ناموفق بوده بعيد اين دفعه هم بتونه کاري از پيش ببره چون هدف اونا عرضه در سقف قيمت
عرضه جم بالای 1400 تومان به شکست خواهد خورد مثل فارس و دیگر عرضه ها پس مراقب سهم ارزنده خود باشید و مفت بخاطره عرضه اولیه از دست ندید.
ا ابلاغ معاون اول رئیس جمهور ام امکانپذیر شد
2برابر شدن زمان بازپرداخت تسهیلات ارزی/تشکیل کارگروه تسهیل در ترخیص کالا
در كنار خبرهاي جهاني و منتفی شدن سناریو جنگ و كاهش قيمت طلا با توجه به جلسه كاهش احتمالي تحرك اقتصادي و رفتن روحاني به آمريكا و ديدار با ويليام
دوستان این خبر جديد . و کاهش قیمت دلار و توافقات احتمالی هسته ای و بهبود روابط با غرب و لغو تحریمها همه این عوامل چشم انداز صنعت خودرو رو بسیار اینده دار میبنم.
فروشندگام امروز بدجوری پشیمان خواهند شد امروز یک ناخنکی دوباره زدیم. دلار ازاد 3115 تومان
با درود
کم کم داره تحریم ها برداشته میشه...
با سخنرانی دکتر روحانی در 31 شهریور و جلب اعتماد جامعه جهانی سهامی که قبلا افت شدیدی کردن رشد قابل توجهی خواهند کرد. ( خگستر بهترین پورتفو داره)
امروز عصر اتحادیه اروپا خبر از لغو تحریم خطوط کشتیرانی داد.
پارسینه: این حکم تحریم های اعمال شده علیه شرکت کشتیرانی بوشهر، شرکت کشتیرانی حفیظ دریا، شرکت کشتیرانی ایران و مصر، شرکت ایران وستشیپ، شرکت کشتیرانی خزر، شرکت کشتیرانی سفیران پیام دریا و چند شرکت دیگر وابسته به کشتیرانی جمهوری اسلامی را لغو کرده است.
من که حسابی ازین سهم و خساپا خسته شدم
چیکار کنم ؟؟ باز هم صبر؟؟
تاکی بابا خسته شدیم
خساپا رو نظری ندارم ... اما خگستر رو گر صبر کنی ز قوره.....
به نظر من همیشه بهترین وقت برای خرید سهام بنیادی وقتیه که سهامدار و خسته میکنن.
فعلا که صفه امیدوارم نفروخته باشی...مخصوصا به من...
فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر