کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این بار از قیمت 300 تومان هم عبور خواهد کرد ، چه زیبا در قیمتهای 225-245 سهم را جمع کردند.
[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
سلام دکتر از وقتی دکتر شدی کم پیداتر! شدیو تحویل نمیگیری /:.sadsmiley.:/
آقا کاملا با حرفات موافقم خگستر کم ریسکترین سهم خودروئی و بانکیه هدفشم 360 تومنه ولی از دید لگاریتمی 500 تومنه
:"> درود بر بابک عزیز؛ ارادت ویژه داریم قربان...
حمل بر بی معرفتی نکن این بدقولی مارو... الکی خودمون رو مشغول کردیم خوشیم به حال خودمون! :p
هرکار کردم راضی نشدم جز خگستر خودرویی دیگه بگیرم! ان شالله سود خوبی خواهیم کرد در معیت شما>:D<
به گزارش ایکوپرس، مهندس شافعی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت درحکم خود که با استناد به صورتجلسه هیات مدیره شرکت ایران خودرو خطاب به مهندس یکه زارع صادر کرده است، ضمن تاکید بر اهمیت مدیریت منابع انسانی بعنوان اصلی ترین سرمایه آن بنگاه، از وی خواسته با قطعه سازان بعنوان اعضای لاینفک پیکره صنعت خودروسازی کشور، تعامل سازنده و عادلانه داشته باشد
شافعی در این حکم با اشاره به ضرورت چابک سازی شرکت و تبدیل به احسن نمودن دارایی های غیر مولد، از رئیس جدید شرکت ایران خودرو در خصوص اقدام به هدف گذاری جهت دستیابی به خودکفایی و توسعه بازارها و همچنین استفاده از ظرفیت قانونی دستگاه های دولتی، تلاش نماید.
در این حکم بر اهمیت مشتری مداری و همچنین تلاش شبانه روزی و بی وقفه برای اعتلای نام ایران خودرو در داخل و خارج از کشور تاکید شده است
فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
3/500/000 میلیون ذوب اهن اصفهان
2/000/000 میلیون بانک صادرات
3/500/000 میلیون پارس مسکن شرق
2/000/000 میلیون بانک تجارت
1/000/000 بانک سینا
2/500/000 میلیون سرمایگذاری سپه
1/500/000 میلیون بانک پاسارگاد
300000 هزار پتروشیمی شیراز
230000 پتروشیمی زاگرس
1,190,000 هلدينگ غدير سهم
700/000 صندوق بازنشستگی کشوری
سهم های شرکتهای فوق تازه وارد پرتفوی خگستر شدند.
450,000,000 سهم سرمايه گذاري سمند (30 درصد) که خود 953 ميليون سهم بانک پارسيان را در اختيار دارد 7.21 درصد.
nav خگستر بالای 600 تومان میباشد که هم اکنون با 35 درصد ارزش ذاتی خود در حال معامله میباشد.
با انتشار اخباری پیرامون احتمال لغو تحریم سوئیفت بانکی و کاهش قیمت دلار به زیره 3 هزار تومان و تعامل با غرب خگستر گارانتی تا 400 تومان. با خگستر سهامداری کنیید تا پاداش خوبی نصیبتان بشود
نظر