کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام غفران
فردا خگستر فرصت داد سنگین وارد بشیم؟؟؟؟
بنده نظرم را میگویم تصمیم با خودتان
امروز که بسیاری از قطعه سازها وخودروئی هافله ای متوقف شدند برای تعدیل البته بیشتر بخاطر سود 93
حالا وقتی خگستر جذاب تر وخیره کننده تر میشود که دو اتفاق مهم عملی شود
1-فروش بلوک وپارس که شواهد وقرائن حاکی از قریب الوقوع بودن مسئله است
2- معاملات بلوکی خودرو وقطعه سازهابا شرکتهای معتبر خارجی(همکاری با خودروسازان برتر جهانی)
حالا تصمیم با خودتان .
به نظر من در میان مدت (نه کوتاه مدت) خرید خگستر گزینه بسیار خوبی است.
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
ایران خودرو و رنا صف خرید شدند
خپارس هم داره بازگشائی میشه بنظر میاد با گزارش خوبی داده درقیمتهای بالائی باز بشه
اگه وپارس راه بیفته خگستر به این راحتی دیگه نمیشه خرید
خگستر بزرگترین سهامدار شرکتهای خمحرکه وخمهر است
بعداز تعدیل 50درصدی خمحرکه برای 93 این بار خمهر برای 93تعدیل 12400درصدی داد
در موردخمهر خیلی جالبه بدانید که در
6ماهه(389ریال زیان) ساخته
9ماهه(240ریال زیان)ساخته یعنی در 3ماهه سوم 92 149 ریال سود ساخته (در 3ماهه سوم 149 ریال از زیان کم کرده)
در 12 ماهه 1 ریال سود پیش بینی کرده یعنی در 3ماهه چهارم 240 ریال سود میسازد(سال92)
پس خمهر در سال 92
در 3ماهه اول (170ریال) در 3ماهه دوم(219ریال) در 3ماهه سوم149ریال سود در 3ماهه چهارم240ریال سود ساخته
با این حساب سود 93 را که 125 ریال اعلام کرده بسیار محتاطانه بوده و کل سود 93 را مقایسه بکنید با سود 3ماهه سوم و چهارم 92@};-@};-@};-@};-@};-
درود بر دوستان...نکته مهم اینه که تا چند وقت پیش پتانسیل هایه خگستر تنها بانک پارسیا و بیمه پارسیان و بیمه خودرو و سرمایه گذاری سمند بود و چند تا سهمه دیگه...اما الان داره ورق بر میگرده و قسمت دیگه پورتفویه خگستر یعنی اونایی که با خ شروع میشن و شامل دنیایی از قطعه سازهایه مختلفه داره خودنمایی میکنه...تحول در این سهم یعنی سهمهایه زیر مجموعه که وبال گردنش بودن دارن به سودسازی میرسن و طلا میشن...بازم بشینین تو صفه فروش...امیدوارم تا نهایتا 5 یا 6 ماهه دیگه زنده باشم و این پست رو بیارم بالا...اگه نشد هم یادی از من بکنین با دیدنه خگستر 4 رقمی/:.wubsmiley.:/
درود بر دوستان...نکته مهم اینه که تا چند وقت پیش پتانسیل هایه خگستر تنها بانک پارسیا و بیمه پارسیان و بیمه خودرو و سرمایه گذاری سمند بود جناب emperorخود س.سمند دومین سهامدار خمهر است واز همان محل سود سمند نیز افزایش می یابد
رنا دومین سهامدار خمحرکه است و سمند سهامدار رنا در نتیجه سمند هم از هر دوی اینها سودش بالا میره
خگستر از هر حیث بمانند هواپیمای آماده پروازیست که فقط ساعت حرکتش کمی تاخیر کرده و انتظار برای بعضی ها طاقت فرسا ومشکله
موقع پرواز خیلی ها جا میمونند مطمئن باش پیشخور هم نکرده:.thumbsupsmileyanim
صف فروش خگستر تاثیر زیادی بر منفی خوردن گروه خودرو گذاشته است/ صفش جمع بشود گروه خودرو هم مثبت میشود / البته امروز مجمع خودرو است احتمالا خبرهایی بیرون درز بکند و خگستر هم جمع بشود
خگستر و خاورهر دو از مالکان شرکت سرمایه گذاری سمند می باشند. خگستر مالک ۳۰ درصد از سرمایه گذاری سمند و خاور مالک ۵ درصد از سرمایه گذاری سمند می باشد. نکته جالب در پیش بینی های متفاوت خگستر و خاور می باشد. به طوری که خگستر در پیش بینی سود سال ۹۳ خود، سود هر سهم سرمایه گذاری سمند را ۱۸۰ ریال در نظر گرفته است، جالب اینجاست که خاور سود هر سهم سرمایه گذاری سمند را برای همین سال ۶۶۷ ریال در نظر گرفته است.
نظر