کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
براي سقوط آزاد نياز به اين حجم ها نبود داشت مثل بچه آدم سقوطش رو ميكرد
من ميگم نكنه به زودي ميكشن زير بازار و ...
با اين اوضاع هيچي نگيم سنگين تريم به خدا ، معلوم ميشه دو روز ديگه ...
ولي واقعا خگستر امروز مشكوك بود روندش ...
براي سقوط آزاد نياز به اين حجم ها نبود داشت مثل بچه آدم سقوطش رو ميكرد
من ميگم نكنه به زودي ميكشن زير بازار و ...
با اين اوضاع هيچي نگيم سنگين تريم به خدا ، معلوم ميشه دو روز ديگه ...
ولي واقعا خگستر امروز مشكوك بود روندش ...
دوبا ر ميلياردي حجم خورده كه مربوط به ارديبهشت ماه بوده كه قيمت سهم 365 بوده .آيا تاريخ تكرا ميشه ؟
درودوعرض ادب...طی هفته های گذشته دراین بازار عجیب وبدون تحلیل 50 درصدنقد و50 درصد سهم بودم...
طی دیروزو امروز باخریدبین 283 تا 300 تومن مجددا تک سهم خگستر شدم...توصیه خاصی به خریدیافروش دراین بازار نمیشه داشت!...
سلام...
امروزبازاراستارت متفاوتی رو زده واگه چندروز این جو ادامه پیداکنه اعتمادبه بازاربرمیگرده وهیجان فروش جاش رو به هیجان خرید وبدو بدو جانمونی خواهدداد!...
بسیاری ازبورس بازارن حتی باتجربه ها دراقدامی عجیب طی روزهای گدشته کل یاقسمت بالایی ازسبدشون رو نقدکردن
وبعدازریزش 50 تا 80 درصدی وبدون توجه به پارامترهای بنیادی واصول اولیه بازارسهام برطبل هشدار وحتی عدم ارزندگی بازار کوبیدن!!!...
تابلو معاملات نشان ازتوجه به سهام بزرگ وشاخص سازه که خیلی هاشون ازلحاظ بنیادی هم بسیار ارزنده هستند...
همچنانکه قبلا ودرپست بالا گفتم تک سهم خگسترم...خگستر هم درنزول وهم درصعود ازشاخص بسیار شارپ تره!....
درودوعرض ادب...
امروز رکورد حجم خریدتوسط حقوقی بافاصله چشمگیر نسبت به گذشته شکسته شده...
قیمت سهم هم درکف چندماه اخیره وبعدازریزش بیش از 75 درصدی ازسقف نمیتونه نشان ازکدبه کدحقیقی به حقوقی داشته باشه....
معاملاتش مشکوکه!...
توصیه قطعی به خرید ندارم ولی بهتره بررسی کنید!
نکته اول :باتوجه به اینکه بلوک نزدیک به 11 درصدی خودرو ازاسفند 98 به خگسترمنتقل شده این سهم ازاون موقع بسیار
ارزشمندترشده وبهتره هنگام مقایسه های تاریخی قیمت به این مطلب بسیارتوجه شود...تاکیدمیکنم که ازاسفند 98 دارایی خگستر قابل مقایسه با قبل نیست!
نکته دوم:
الف-خگسترمالک 30درصدسرسمند و36 درصدخمحرکه و 100 درصدبیمه ایران خودرواست بادرنظرگرفتن این درصدهامجموع تعدادسهم تلفیقی
خگستر دروپارس به 18.76 میلیاردسهم میرسه.یعنی مالک هرسهم خگستر مالک 0.47 سهم وپارس است(خگسترکلا39.6میلیاردسهمه) .
ب-بادرنظرگرفتن 30 درصدازسهم سرسمند برای خگستر تعدادسهم خگستردرخودرو 35.86 میلیاردسهمه یعنی مالک هرسهم
خگستر مالک حداقل 0.91 سهم خودرو است.
پ-باتوجه به آخرین گزارشهای موجود خگستر 2076 میلیاردتومن سودانباشته داره یعنی سهمی 52 تومن...
به غیرازااینهامیدونیم خگستر هزاران میلیارد تومن سهم ودارایی ارزشمند دیگه هم داره...
آیا ارزش هرسهم خگستر حداقل نباید مجموع 3 عددذکرشده دربندهای الف و ب و پ باشه؟ حداقل ارزش هرسهم خگستر= قیمت 0.91 هرسهم خودرو + قیمت 0.47 هرسهم وپارس + 52 تومان...
بازم تاکیدمیکنم حداقل ارزش...
این ازلحاظ تحلیلیه ولی اینکه کی به این قیمت تحلیلی برسه الله اعلم!
فعلا که بازار حدود 50 درصد زیراین حداقل قیمت تحلیلی برای خریدش نازمیکنه!...
باخوب شدن بازاربه زودی اپال عرضه اولیه میشه که عرضه این غول معدنی بیشترین تاثیرمثبتش ابتدا روی وپارس وسپس برروی خگستر خواهدبود...
اپال----->وپارس+++----->گروه ایران خودرو بخصوص خگستر+++
رشد وپارس و گروه ایران خودرو------->رشدمضاعف خگستر
باخوب شدن بازاربه زودی اپال عرضه اولیه میشه که عرضه این غول معدنی بیشترین تاثیرمثبتش ابتدا روی وپارس وسپس برروی خگستر خواهدبود...
اپال----->وپارس+++----->گروه ایران خودرو بخصوص خگستر+++
رشد وپارس و گروه ایران خودرو------->رشدمضاعف خگستر
و همچنین واگذاری کل اوپال به فولاد
و در ادامه فروش بلوک پارسیان
نظر