گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سکه شانس
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1362

پاسخ : گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

?همه چیز در همه جا میلیون و هزار
    ??قیمت‌ها امروز، ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ در بازار چقدر است؟

?پراید ۱۱۱ مدل ۹۹: ۲۹۷ میلیون تومان
    ??سکه: ۲۴ میلیون و ۲۵۱ هزار تومان
    ?دلار: ۴۳ هزار و ۸۵ تومان
    ?سهام به ریال ....

??به نظرم یه بازنگری در قانون تجارت و پایه ارزشی اسمی سهام می بایستی رخ دهد و این مبنای 100 ت با محاسبه کارشناسی تغییر کند خود همین موضوع می تواند منشا مثبتی برای بازار بورس و ارزش شرکت ها باشد.

نظر

• mst
      Banned
      • Oct 2020
      • 129

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
      سجاد جان
      همه این حرف ها درد دل خودمون هست
      به باور من تا خود 600 ت نباید با این اتفاق های کذایی مقاومتی باشه
      اصلا پتانسیل های سهم به کنار ...ناو سهم به کنار ...این دمبک دستک ها به کنار ...این بورس از دلار و تورم خیلی عقبه ....چقدر مفت باختیم و چقدر زمان در بورس بی ارزش هست
      جماعت سهامدار 《《همیشه در صف 》》》در کدام جهان سیر میکند من نمیدانم ؟؟؟

.........
      ?به نقل :
      کل بازار رو بخاطر لغو عرضه خودرو مفت فروختند

و حالا عرضه های جدید خودرو در بورس کالا

بسم اله فردا بیان بالاتر سهم خودشون رو بذارن سرجاش

جای تعجب این بود که یه عده از باتجربه های بازار هم کلا گفتند برید فعلا با بازار خداحافظی کنید تا چند ماه دیگه

اما این بازار بدهکاره بد هم بدهکاره

@seke_dollar_bours
      خیلی ها خگستر 500 فروختند فردا اگه بخوان 380 می خرن. خساپا فروش 260 داشتم فردا 215 میخرم و....... کاری که دولت میکنه.

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10176

بازگشایی امروز خودرو میتونه کمک کنه تا خگستر به بالای 400 تومن بره،البته هنوز گزارش مچمع خودرو روی کدال نیومده.
        فکر میکنم خریداران استقبال خوبی از بازگشایی خودرو داشته باشند.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1362

الاغ هم لاکچری شد / قیمت عجیب در بازار

?الاغ را با عنوان حیوان بارکش در مسیرهای کوتاه مناطق کوهستانی می شناسند. شاید تا مدتی قبل کسی فکر نمیکرد این حیوان دارای ارزش شود و پایش به فروش شبکه های مجازی هم باز شود.
          ?در آگهی الاغ نر 4 میلیون تومان قیمت گذاری شده است.
          ? هر یک کیلو شیر الاغ 250 هزار تومان است.
          ?همچنین قیمت 250 گرم روغن این حیوان 125 هزار تومان به فروش می رسد.

نظر

• سکه شانس
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1362

با مثبت شدن خگستر بازار بر می گرده ...

ضمنا سجاد حان صورتجلسه محمع خودرو گیر امضاهاس ...

نظر

• سکه شانس
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 1362

?چه روزی ارزش برگ های سهام به قیمت روزنامه باطله ها میرسد ؟

روزنامه باطله طلا شد

?خرید و فروش روزنامه باطله هم راه خود را به سایت های فروش اینترنتی باز کرده است.
              ?روزنامه باطله تمیز و مرتب مخصوص کارهای بسته بندی کیلویی ۳۸ هزار تومان به فروش می رسد.
              ?خریداری روزنامه باطله هم از کیلویی ۲۸ هزار تومان شروع می شود. البته باید بیش از ۴۰ یا ۵۰ کیلو روزنامه داشته باشید.
              ?ارسال این روزنامه ها توسط فروشنده است و تحویل به صورت درب منزل خواهد بود./ گسترش نیوز

نظر

• سکه شانس
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1362

?لعنت به این بازار
                ?لعنت به این رباط های بازار
                ?که هیچ چیزش با واقعیت ها هم خوانی ندارد

#ارزش_دلاری بازار
                ارزش دلاری بازار برگشت به اسفند 98 ،
                طبق دیتای ره آورد ،
                قیمت دلار در آن زمان 15 هزار ت بود .
                قیمت امروز 46030 هزار ت
                ?لعنت به این بازی که در اوردند ...والا شاخص 2 میلیون 300 هم بشه دلار 100 هم بشه که میشه تا انتهای سال دیگر
                باز قیمت سهام ها غیر واقعی است چون رباط های برنامه ریزی شده اجازه نمی دهند ...
                حالا هزاری همه کانال ها سایت ها سهامداران مظلوم بورس فریاد بزنند و تحلیل کنننننننننننن

نظر

• سکه شانس
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1362

سجاد جان شبت خوش
                  ارزوی سلامتی و دل خوش ...برادر اینجا که برف امده و جات حسابی خالی ...هر چند به شهر شما نمی رسه، خلاصه ...
                  یه سوال به فرض شاخص 2300 فکر میکنی خگستر چند ؟
                  فارغ از این خبر زیر که تا حالا هزاری هی گفتند و عملی نشده

شاد باشی و در پناه خدا ?

...........
                  ?واگذاری سهام تودلی دو خودروسازی تا پایان سال

??رییس سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ به سوالی در مورد واگذاری سهام باقی مانده دولت در دو خودروسازی بزرگ کشور گفت: براساس تفاهم انجام شده سهام تو دلی تا پایان سال واگذار خواهد شد. همچنین مقرر شده تا قیمت گذاری دستوری نیز از دستور کار خارج شود و استراتژی توسعه صنعت خودرو نیز تا پایان بهمن ارائه شود. اولویت اول واگذاری سهام تودلی است
                  و سپس تدبیر در خصوص نحوه عرضه سهام دولتی در دو خودروسازی انجام خواهد شد./تسنیم

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10176

سجاد جان شبت خوش
                    ارزوی سلامتی و دل خوش ...برادر اینجا که برف امده و جات حسابی خالی ...هر چند به شهر شما نمی رسه، خلاصه ...
                    یه سوال به فرض شاخص 2300 فکر میکنی خگستر چند ؟
                    فارغ از این خبر زیر که تا حالا هزاری هی گفتند و عملی نشده

شاد باشی و در پناه خدا ������

...........
                    ������واگذاری سهام تودلی دو خودروسازی تا پایان سال

������������رییس سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ به سوالی در مورد واگذاری سهام باقی مانده دولت در دو خودروسازی بزرگ کشور گفت: براساس تفاهم انجام شده سهام تو دلی تا پایان سال واگذار خواهد شد. همچنین مقرر شده تا قیمت گذاری دستوری نیز از دستور کار خارج شود و استراتژی توسعه صنعت خودرو نیز تا پایان بهمن ارائه شود. اولویت اول واگذاری سهام تودلی است
                    و سپس تدبیر در خصوص نحوه عرضه سهام دولتی در دو خودروسازی انجام خواهد شد./تسنیم
                    درود مهرداد عزیز

این خبر رو من الان میخواستم کپی پیست کنم که دیدم شما زحمتش رو کشیدین.خبر خیلی خوبیه امیدوارم فردا یه واکنش مثبت پرحجم به سهم بده.کاش خودرو باز بود و خبرهای مثبت این چنینی میومد.با بسته بودن خودرو کمی خریداران در مثبت تعلل میکنند البته خودرو هم مثبت بازگشایی خواهد شد ولی در این مقطع فعلا خودرو لیدر هست هرچند زمانی میرسه که خگستر لیدر خواهد شد.
                    در مورد سوالتون،اگه خگستر روی ریل صعود بیقته روی تابلو خیلی خوب بالا میره آخرین ریز موج صعودی خگستر رو نیگا کنید ظرف مدت کمتر از دو ماه از قیمت 385 تومن(جالبه امروز هم همون قیمت هست) رسیده به 1290 تومن یه رشد شارپ دیوانه کننده.میخوام بگم اگر بخواهند بالا ببرند خیلی خوب و سریع تمامی عقب موندگیهاش رو جبران میکنه دقیقا نمیدونم با شاخص 2.3 میلیونی قیمت خگستر چنده ولی خگستر هدفش شکست سقف قبلی هست یعنی شکست 1300 تومن.البته این نظر منه ممکنه درست هم نباشه.
                    راستی من هنوز نمیدونم شما اهل کدوم شهرید ولی ارومیه یه چند سالیه مثل قدیم ها دیگه برف های سنگین بالای 50 سانتی نمیاد قبلها من بچه بودم یادمه برف های سنگین خوب میبارید الان اینجا هم مثل بقیه شهرهای ایران بارش کمی داره البته یه چند روزیه اندک برفی باریده ولی این برف ها کجا برف های اون زمان کجا؟
                    ارادت مهرداد عزیز
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                      درود مهرداد عزیز

این خبر رو من الان میخواستم کپی پیست کنم که دیدم شما زحمتش رو کشیدین.خبر خیلی خوبیه امیدوارم فردا یه واکنش مثبت پرحجم به سهم بده.کاش خودرو باز بود و خبرهای مثبت این چنینی میومد.با بسته بودن خودرو کمی خریداران در مثبت تعلل میکنند البته خودرو هم مثبت بازگشایی خواهد شد ولی در این مقطع فعلا خودرو لیدر هست هرچند زمانی میرسه که خگستر لیدر خواهد شد.
                      در مورد سوالتون،اگه خگستر روی ریل صعود بیقته روی تابلو خیلی خوب بالا میره آخرین ریز موج صعودی خگستر رو نیگا کنید ظرف مدت کمتر از دو ماه از قیمت 385 تومن(جالبه امروز هم همون قیمت هست) رسیده به 1290 تومن یه رشد شارپ دیوانه کننده.میخوام بگم اگر بخواهند بالا ببرند خیلی خوب و سریع تمامی عقب موندگیهاش رو جبران میکنه دقیقا نمیدونم با شاخص 2.3 میلیونی قیمت خگستر چنده ولی خگستر هدفش شکست سقف قبلی هست یعنی شکست 1300 تومن.البته این نظر منه ممکنه درست هم نباشه.
                      راستی من هنوز نمیدونم شما اهل کدوم شهرید ولی ارومیه یه چند سالیه مثل قدیم ها دیگه برف های سنگین بالای 50 سانتی نمیاد قبلها من بچه بودم یادمه برف های سنگین خوب میبارید الان اینجا هم مثل بقیه شهرهای ایران بارش کمی داره البته یه چند روزیه اندک برفی باریده ولی این برف ها کجا برف های اون زمان کجا؟
                      ارادت مهرداد عزیز
                      درود فراوان
                      مثل همیشه تک تک حرفات پر از حس خوب و امید بخش
                      که من صمیمانه سپاسگزاری میکنم
                      کوچیک شما تهران ...هر چند در ادان یادش بخیر بهت گفته بودم که فکر کنم یادت رفته
                      به هر حال من با کمال میل اینجا کاری باشه در خدمتم
                      همه اهل یه اب و خاکیم (ایران) هیچ فرقی هم وجور نداره
                      اینجا فعلا زور زده 10 سانت امده ...ولی باز هم شکر البته الان مهم ارتفاعات هست که ظاهرا میزانش خوب بوده
                      ان شااله اقلیم ها باز مثل گذشته بشه و اخلاق های خوب و مهربانی ها هم مثل قبل بشه که یاد روزهای دهه 50 و 60 بخیر ...سیزده بدر عید 58 کلی برف آمد که هیچ وقت یادم نمیره
                      خلاصه به امید رسیدن قیمت های سهام به ارزش های واقعیشون ما که حالا حالا با این سهم خواهیم بود

دوستدار همیشگی ات???

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10176

هنوز حجم معاملات در مثبت کم هست امروز در تایم نیم ساعته اتفاق مثبتی افتاد و قیمت پس از اصلاح اخیر در بالای ابر صعودی قرار گرفت ولی هنوز در تایم روزانه کمی کار داریم.
                        فکر میکنم هر وقت حجم معاملات روزانه در مثبت بالای 400-500 میلیون حجم شد، اون وقت خریدارها پرقدرت تر دست به خرید میزنند.
                        کم کم اوضاع داره خوب میشه البته شخصا فکر میکنم بعد از شکست مقاومت های 450 یا 460 تومن سهم بهتر و روانتر از زمانی که بین 390 تا 450 تومن هست میتونه صعود کنه در محدوده 390 تا 450 یا 460 تومن کمی اتلاف وقت میتونیم داشته باشیم.البته اینا فرضیه های منه ممکنه درست نباشه شایدهم خبر های مثبت قوی بصورت مستند از جمله تاریخ فروش بلوک بیاد و سهم خریداران مصمم پرحجمی پیدا کنه.
                        نمیدونم حالا ببینیم چی میشه؟

نظر

• سکه شانس
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1362

??افزایش تقاضا برای تودلی‌ها!!

❇️ سرمایه گذاری سایپا به صف خرید نشست؛
                          با صف خرید وساپا شاهد افزایش تقاضا
                          برای 《《ورنا، خگستر 》》خواهیم بود

..........
                          ?طرف مزدا ۳ رو سال ۸۹ خریده ۳۱ میلیون، ۱۲ سال ازش استفاده کرده، ۲۶۰ هزار کیلومتر رونده الان میخواد یک میلیارد و شصت میلیون تومن بفروشه.
                          فک کن با این ۶۰ میلیون اضافه اش اون سال میشد دو تا مزدا گرفت.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

������������افزایش تقاضا برای تودلی‌ها!!

❇️ سرمایه گذاری سایپا به صف خرید نشست؛
                            با صف خرید وساپا شاهد افزایش تقاضا
                            برای 《《ورنا، خگستر 》》خواهیم بود

..........
                            ������طرف مزدا ۳ رو سال ۸۹ خریده ۳۱ میلیون، ۱۲ سال ازش استفاده کرده، ۲۶۰ هزار کیلومتر رونده الان میخواد یک میلیارد و شصت میلیون تومن بفروشه.
                            فک کن با این ۶۰ میلیون اضافه اش اون سال میشد دو تا مزدا گرفت.
                            از یک دیدگاه دیگه نگاه کنیم مزدا رو 30 هزار دلار خریده داره 25 هزار دلار می فروشه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

تثبیت بالای 400 تومن اقبال به سهم رو بهتر خواهد کرد

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10176

امروز تونستیم دقایقی بالای 400 تومن بیاییم ولی نتونستیم تثبیت بشیم باز هم بد نیست ،اتفاق خوبیه،به احتمال زیاد اصلاح سهم باید تموم شده باشه 80 درصد احتمال میدم تموم شده ولی هنوز اعتماد به سهم برنگشته.
                                یعنی اصلاح ممکنه تموم شده باشه ولی هنوز یه موج صعودی قوی شروع نشده،اگه بتونیم در 4-5 روز کاری آینده بالای 460 تومن بیاییم کار خیلی بزرگی کردیم این کار بدون بازگشایی خودرو کمی سخته اما بازگشایی خودرو میتونه اقبال به گروه خودرو رو با حجم معاملات بالا در مثبت بیاره.

نظر

در حال کار...
                                X