کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
قوه قضاییه واگذاری ایران خودرو به کروز را متوقف کرد
معاون حقوق عامه و پیگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور در نامهای به سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد روند واگذاری سهام شرکت ایران خودرو با ابهاماتی همراه است.
نورنیوز-گروه فرهنگی: در این نامه تاکید شده که روند واگذاری سهام این شرکت احتمال تضییع حقوق دولتی و عمومی را دارد لذا تا زمان قطعیت ابلاغ و اجرای رای قطعی هیئت تجدیدنظر شورای رقابت از واگذاری سهام شرکت یاد شده و هرگونه اقدام دیگر که شائبه احتمال تضییع حقوق دولتی و عمومی و دیگر اشخاص را فراهم میسازد خودداری شود.
تنها این خبر هست...که این هم میگه سهام منتقل نشه فعلا تا رای صادر بشه...امروز فقط مدیریت قراره در اختیار کروز قرار بگیره و نه انتقال سهام!!!!
حالا ببینیم چی میشه...خصوصی سازی هم داستانی شده در این مملکت پر از فساد و رانت
ریسش سازمان گسترده.
اون مجمع هم فرمالیته است.
قبلاً توافقات رو می کنن بعد تو مجمع رای گیری سوری می کنند.
نظر شخصیم اینه که زورشون به باند کروز نمی رسد.
جهت شفاف سازی بیشتر هم عرض کنم باند کروز باند امنیتیهاست.
با هر شکل و شمایلی بالاخره کروز می خره.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
گفتگو ویژه خبری رو دیدم
اینجور که اینها میگند کروز همان دو تا سیت هم باید تحویل بده
یک صحبتی هم شد که بلوک رو به انجمن قطعه سازان بفروشند و آنها سیت بگیرند
محدوده 415 تا 420 تومن محدوده حمایتی قوی هست که امروز با اون برخورد کرد،منتظر واکنش بازار به این محدوده هستیم.
دو هفته قبل هم در خصوصی به یکی از دوستان گفتم اوضاع خوب نیست و ممکنه حداقل تا 415 تومن هم بیاد پایین.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر