گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کوهیار
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2014
    • 75

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    شما فکر می کنید اگر ما الان دامنه نوسان نداشتیم وضعیت معاملاتی امروز خگستر چطوری میشد؟
    بنظر من افراد خیلی ترسو و هیجانی ممکن بود تا زیر 400 تومن هم بفروشند ولی بعد از یکی دو ساعت دوباره سهم بر میگشت به حوالی 470-480 تومن و روان معامله میشد فردا هم فشار فروش هیجانی نداشت و ممکن بود مثبت هم معامله بشه ولی الان با این دامنه نوسان چند روز باید بگذره تا دوباره صف های فروش جمع بشه؟خدا می داند
    دامنه نوسان یعنی فساد یعنی صاحب قدرت پول برای ما تعیین میکنه که چه وقت و تا چه قیمتی سهام رشد و نزول بکنه.
    درود
    کاملادرسته.

اینطوری فشار فروش یا خرید پشت یک سدی گیر می کنه و قطره چکانی به حرکت در میاد و باعث عدم تعادل و توازن در بازار سرمایه ی کشور میشه.
    و در بلند مدت از جذابیت بورس کاسته میشه.
    به همین دلیل است که بورس ایران جولانگاه حقوقی ها شده و همه ی بازار رو به همین روش کنترل می کنن.
    عدم شفافیت اقتصادی در همه جای کشور نهادینه است.

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10170

بازار تعطیل بود خیلی بهتر از این بازاری بود که نه بتونی سهمی بفروشی نه بتونی سود بکنی. بازگشایی بازار اینچنینی سرتاسر به زیان سهامدار خرد هست
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1759

جالبه هیچ تدبیری هم به کار نبردند همینطوری بازار را باز کردند امان از بیسوادی کشور را هم این گونه دارند اداره میکنند

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8585

خگستر تا این ساعت 11:30 صرفاً 8.5 میلیون حجم معاملات.
          ارومیه جان شما هم در معرض اخطار اسد 5 ستاره هستید.

برویم دنبال کار.

یکی نیست به این اسد بگه من از دهه 80 دارم مینویسم.

کار کردن هم شده یا بیگاری یا کلاشی.
          یک تعمیر ساده نرم افزاری حداقل 700 تا یک میلیون تومان
          یک برد ساده ماشین ظرفشویی 7 تا 10 میلیون.
          تعمیر هم دیگه نمیکنند خدا را شکر.

یا کلاشی که فقط نان حرام میاد تو خانه یا بیگاری.

به غیر اینه آمیز اسد؟

نظر

• کوهیار
            ستاره‌دار (۲)
            • Oct 2014
            • 75

بازار تعطیل بود خیلی بهتر از این بازاری بود که نه بتونی سهمی بفروشی نه بتونی سود بکنی. بازگشایی بازار اینچنینی سرتاسر به زیان سهامدار خرد هست
            البته به نظر من اصلا نباید تعطیل می شد.
            تمام فشار جنگ،تمام ترس از آینده، تمام اضطراب این دو هفته، انباشته شده و رسیده به امروز.
            مهار این سیل عظیم و رسیدن به آرامش زمان خواهد برد.

اگر بازار تعطیل نمیشد طبیعتا همه در صف فروش 10 روزه بودند بدون خریدار.
            ولی حسنش به این بود که امروز این همه فشار فروش نبود.
            و بازار زودتر به تعادل می رسید.

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10170

خاصیت موج های اصلاحی دو، بیشترین اصلاح همراه با حس ناامیدی از ادامه روند صعودی.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10170

در اصل توسط کوهیار پست شده است View Post

البته به نظر من اصلا نباید تعطیل می شد.
                تمام فشار جنگ،تمام ترس از آینده، تمام اضطراب این دو هفته، انباشته شده و رسیده به امروز.
                مهار این سیل عظیم و رسیدن به آرامش زمان خواهد برد.

اگر بازار تعطیل نمیشد طبیعتا همه در صف فروش 10 روزه بودند بدون خریدار.
                ولی حسنش به این بود که امروز این همه فشار فروش نبود.
                و بازار زودتر به تعادل می رسید.
                بله احتمالا اگر در حین جنگ بازار باز بود پس از اتش بس حجم فشار فروش مثل معاملات امروز نبود و حتی مثبت هم معامله میشد ولی در اون ده روز بازگشایی ممکن بود خیلی از سهام حداقل بیست درصد افت میکردند بنظر من بازگشایی بازار در حین جنگ چیزی حز اعصاب خرد کنی و زیان بهمراه نداره .فکرش رو بکن سهمت توی صف فروش چند میلیاردی گیر بکنه و از پنچره خونه ات صدای انفجارهای شدید بیاد این استرس زیادی به سهامدار وارد میکنه.
                اما اگر ما دامنه نوسان نداشتیم من موافق بازگشایی حین جنگ بودم با وجود اینکه خودم سهامدار هستم ولی چون ما دامنه نوسان و صف های فروش و خرید داریم بنظرم تعطیلی بازار در حین جنگ بنفع سهامدار خرد هست ولی بازگشایی بدون تدبیر مثل امروز اصلا خوب نبود میشد با ابزاری که سازمان در دست داره مدیریت خوبی برای کاهش هیجان فروش داشت که متاسفانه تدبیری اندیشیده نشد.

نظر

• گالیور
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 8585

عملکرد درست بوده.
                  بسته بودن تا امروز مورد تاییده.
                  ولی حقوقی نباید اینطوری صف فروش میچید.
                  بلکه میبایست صف فروش حقیقی را جمع میکرد و شاهد بازار متعادل بودی.

نمیگم صف خرید.

صرفاً بازار متعادل که هر کس خواست بفروشد و هر کس خواست ورود کند.

این داستان درست مثل مثبت و منفی دست جمعی همیشگی بازار است.

در اصل دستکاری عمدی بازار است.

به عمد بازار را سوق میدهند به جهتی که مدنظرشان است.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10170

بنظرمن فردا و پس فردا هم بازار اینجوریه من بعید میدونم تا محدوده 455 تومن خبری از جمع شدن صف های فروش باشه.

نظر

• گالیور
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 8585

خسته نباشی بورس ارومیه.

بیخیال بشو.
                      کسی به داد بازار نرسیده و نخواهد رسید.
                      رفت بعد آشورا تاسوعا بعدش هم مجامع و توقف گسترده نمادها.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10170

بنظرمن فردا و پس فردا هم بازار اینجوریه من بعید میدونم تا محدوده 455 تومن خبری از جمع شدن صف های فروش باشه.
                        حقوقی فقط 440 میلیون حجم روی حمایت 455 تومن برداشت با این حساب احتمال دیدن 410 تومن هم زیاد میشه ولی تا اون قیمت ممکنه چندین بار مثل امروز حجم بالا یا فقط حجم مبنا برداره یا اصلا صف فروش رو جمع کنه و سهم متعادل به اون قیمت برسه در هر صورت فکر میکنم با این جو ترس و هیجان فروش در بازار توانایی دیدن 410 تومن رو هم داره.

نظر

در حال کار...
                        X