در اصل توسط parham82 پست شده است
View Post
گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو ( خگستر )
Collapse
X
-
-
.حقوقی داره سهم رو جمع میکنه خگستر متعادل داره معامله میشه ولی خودرو منفی واقعا انگاری یخبرایی شده گروه خاصی ورود کردند به سهم.موتور دیگر خگستر هم داره را میافته وپارس.خگستر تکنیکالی تو موج صعود قرار داره فروش هیجانی توجیه نداره
دوستان تحت تاثیر منفی خودرو قرار نگیرند خگستر با این ناو بالا راهشو از خودرو جدا کرده و حقوقی هم مثل بنز در حال جمع کردن سهم میباشد امیدوارم دوستان اسیره نوسان خودرو نشن و سهمشان را مفت از دست ندند هنوز فرار اصلی سهم اغاز نشده بازی تازه داره قشنگ میشه با ورود کردن گروه خاص به این سهم.
خگستر لیدره جدید گروه خودرو خواهد شد.
نظر
-
امروز حقوقی تو خگستر کولاک کرد تا حالا ندیده بودم حقوقی اینچنیین از سهم حمایت کنه و اینجوری رنج مثبت بکشه.خبرایی شده که ما بی خبریم.
نظر
-
-
در اصل توسط dr.hamid پست شده است View Postفروش خگستر با این ناو عالی
فقط و فقط نشان دهنده جوگیر بودن اکثر سهام داران (تازه کد گرفته) است.
برادر من! اصلا میدونی ناو چیه که این سهم را میفروشی. جان من یه کم از بازار اطلاع داشته باش بعد بیا خریدوفروش کن!!!!!!/:.zzzzzz.:/
بورس ایران شده سود بردن از نادانی وجوگیری یه عده سهامدارهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
.همنطور که میبیند خگستر فروشنده حقیقی نداره و سهم در نمودار هم در موج صعود قرار دارد سهم محکوم به صعود میباشد.
چه پول سنگینی وارد خگستر شده.حقیقی چه رنجی داره میکشه.
نظر
-
تا حالا تو خگستر ندیده بودم این مدلی با توجه منفی بودن خودرو و وپارس اینجوری معامله بشه.یحتمل پشت پرده خبرایی شده که ما بی خبریم.حقیقی و حقوقی پولداری پشت سهم اومده و حامی سهم شده.تنها نکته منفی خگستر حامی بود اینم خدارو شکر پیدا شد.با این خگستر سهامداری کنیید که روزهای باشکوهی در پیش خواهیم داشت.
نظر
نظر