بیمه نوین (نوین)
Collapse
X
-
پاسخ : بیـــــــــــمه نویـــــــــن
در اصل توسط Abad پست شده است View Post3 پله دیگر نوین خرید شد 352 ت
سهامداری ...
دو ماهه داره مرتب فروش می زنه !!!!
اما ما صبر داریم ...
سهامداری ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
من زنگ زدم شرکت
امور سهام گفت، اون شخص حقیقی که فروخته و توی سهامداران درصدی هم مشخصه در واقع شخص حقیقی نیست وسبدگردانمون هست و دررابطه با 2صندوق صبانیک و نوین پیشرو هم گفتم که اصلاً حمایت نمی کنند ولی جواب درستی دریافت نکردم. برخی سهام ها مثل وثوث هستن منتظر می مونی که یه حرکت رو به رشد و یا شارپی بزنن ولی بعد از چند ماه می بینی تا بازی خوردی و از بازار عقب افتادی. این دومین باره که نوین داره بالای 15% ضرر به من تحمیل می کنه. دم عیدی لعنت بهشون
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postنمی دانم این حقوقی کی دست از سر نوین بر می داره ؟؟؟
اما ما صبر داریم ...
سهامداری ....
صبر و سهامداری ....Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
-
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Post2 پله دیگر نوین خرید شد 385 ت
سهامداریدر اصل توسط رستا پست شده است View Postسلام.جناب آباد تو این مدت سهم نوین واقعا از رشد بازار عقب مونده.به نظر شما کی رشدش شروع میشه و این اصلاح زمانی تموم میشه؟مقداری پول دستم رسیده میخوام نوین اضافه کنم
نوین صف خرید در 428 ت
هنوز هم حقوقی فروشنده است ...
جلو رشد سهم را در یک ماه اخیر حقوقی گرفته ...
ولی امروز مقاومت مهمی شکسته شد ...
امید وارم اصلاح تمام شده باشه ....
درودآخرین ویرایش توسط Abad؛ 2020/03/30, 11:38.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postطی یک هفته گذشته از حدود 274 تا قیمت امروز چند پله ای به بیمه نوین ورود شد...
امروز هم 2 پله حدود 285 ت خرید شد ...
بدون استرس ...
بدون جوش زدن ...
تا حدود 400 هم خرید کرده ایم
از شروع خرید بیش از 50 درصد رشد کرده است
نوین کم ریسک اما با رشدی ارام ...
سهامداری ...آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2020/03/30, 23:13.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postجناب آباد لطفا میشه بفرمایید با توجه به رشد بیمه ایها چرا اتکام منفی هست
اتکام را مطالعه کامل ندارم ولی درقیمت حدود 500 سهم ارزنده ای است ...
به نظرم میان مدتی یکی از گزینه های خوب برای سرمایه گذاری است ...
ولی همانطور که گفتم از برنامه های این شرکت اطلاعات کافی ندارم ...
درودAbad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postنمی دانم این حقوقی کی دست از سر نوین بر می داره ؟؟؟
اما ما صبر داریم ...
سهامداری ....
بیمه نوین حقوقی دو ماه مرتب فروخت و راه به جایی نبرد ....
صف خرید 511 ت
سهامداری ...آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2020/04/08, 10:27.Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
نظر
نظر